What are you looking for?
čtvrtek 15. září 2016

MBPFW LOOK TWO

Málem bych zapomněla, že tady mám ještě nachystané fotky mýho druhýho outfitu z fashion weeku. Přesně jsem věděla, že si tyhle boty musím vzít, protože v běžný dny na ně uplně odvahu nemám, jsou přece jen trochu šílený. Jsou ale díky velký platformě super pohodlný a zvládla jsem v nich i běhat, protože samozřejmě zase pršelo - to je totiž jistotka, když máte podpatky a po dlouhý době do rovna vyžehlený vlasy. K botám jsem zvolila volnější společenský kalhoty, průhlednou bílou košili s dlouhou zelenou vestou a doladila to zlatými detaily a přidala oblíbenou mini-kabelku z Bati, která mě tenkrát stála asi dvě stovky a nechápu, proč ji nemám ve víc barvách, protože ač je maličká, dám do ní v pohodě i foťák.
Jsem zvědavá na Vaše názory na tenhle outfit, vzhledem k tomu, že na minulej fashion weekovej byly názory hooodně rozporuplný.

Shirt - ANSWEAR / vest - MOHITO / pants - RESERVED / shoes - ČASNABOTY / bag - BAŤA

Add your comment

  1. Sluší ti to :) boty jsou odvážné, hned upoutají pozornost :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já si myslím, že tento outfit se povedl! Mně osobně se líbí mnohem více než ten první <3 Ta vesta je nádherná!

    OdpovědětVymazat
  3. Na těchto fotkách ti to strašně sluší! :) Vážně super outfit. Já jsem teda ještě těmhle botkám nepřišla na chuť, ale to je jen mnou, jsem taková konzerva! :D A ty vlásky taky super.

    OdpovědětVymazat
  4. Milujem tie topánočky :) Kľudne by si ich mohla nosiť aj vo všedné dni :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
  5. Týýý jo za mě fakt pecka !!! Neuvěřitelně ti to sluší a oblečení mi přijde úplně boží :) Fakt skvělý :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak zase vypadas naprosto skvele, tyhle FW outfity miluju uplne nejvic a ty si me ocekavane nezklamala! Hlavne ty boty jsou bozi, ty bych brala hned! Skvela kombi Domi!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  7. mně se boty moc líbí, a vyžehlené vlasy ti taky moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  8. Cerna podprsenka pod bilou halenkou...proc?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože když je ten materiál prusvitnej, tak nemá cenu tu průsvitnost kryt nějakou nude podprsenku, ale naopak to zdůraznit něčím kontrastním vespod. Takhle se to nosí už roky a vypadá to skvěle! Stačí se podívat kolem sebe a vytáhnout hlavu ze zadnice ;)

      Vymazat
    2. Přesně tak, je to průhledná košile a ta tmavá působí sexy.

      Vymazat
    3. Ad anonym (16.9. - 12:10) - a bez těch invektiv by to nešlo? Tobě to přijde skvělé, anonymovi v 7:34 (sakra, oč by to bylo jednodušší, kdyby se lidi pod své nézory podepisovali...) divné. No a co? Každý máte jiný názor, ale to snad není důvod ke komentářům o hlavě v zadnici.

      Vymazat
    4. Anonym 12.10 - před cca 5 lety se nosily nízký bokovky, z kterých každý druhý slečně lezly vzadu tanga jak velrybí vocas a bylo to teda echt hnusný. I dnes stále a pořád spousta žen nechápe, že spodní prádlo se jmenuje spodní proto, že má být vespod, a tak v létě lezou nejen ramínka, ale celý podprsenkový zapínání z tílek. Též hnusný. Takže reagovat ve stylu "takhle se to nosí už roky" ... ehm. Jojo, roky se nosí spousta hnusnejch věcí, o nichž jsou nositelé navíc přesvědčený, jak jim to prostě hrozně sedí (a tyjo, obvykle si to teda asi myslí jen oni a podobně založený "estétové").

      A k tomu modelu. Boty jsou super. Vesta - nevím. Přijde mi celkem hadrovatá, ale mám to takhle s těma cípatýma měkkýma matrošema, nelíbí se mi. To je můj problém. Černý prádlo pod transparentní bílou je průser, ne vodvaz, a to je prostě tak nějak obecně platný. Prádlo může rafinovaně vykukovat... rafinovaně, ne prvoplánově, žejo. Chápala bych to u 17letýho kuřete na disko, jakože aby všichni viděli, že je sexíííí... tady nechápu.
      Ty věci takhle dokupy se mi asi moc nelíbí. Volný kalhoty s halenkou jo, ale bez vesty. S vestou v kombinaci upnutýma kalhotama nebo topem. Tohle je takový nesourodý.

      Naopak předchozí ohoz považuju za mimořádně vydařenej a stylově mnohem líp sedící a hodící se.
      B.

      Vymazat
  9. Za mě perfektní, boty jsou super a celkově to prostě vypadá "put together" :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  10. neřekla bych že někdo musí mít hlavu v zadnici aby mu přišla tmava podprsenka pod bílou košili jako módní přešlap. už to tady psalo několik lidí několikrát, že to je spíše nevhodne. tady na fotkách to není zas tak vidět. tady mě iritují spíš ty boty, jsou to traktory a k autorce podle mě vůbec nejdou, ještě v tehle kombinaci s něžnou košilí a vestou. možná k nějakému víc basic outfitu, takhle mi to přijde přeplacané.

    OdpovědětVymazat
  11. Boty se mi bohužel moc nelíbí a nebylo to jinak ani předtím, ale musím uznat, že na fashion week jsou jako stvořené. Asi to je tím, že bych sama neměla odvahu jít v tak "jiných" botech, ale to už je na tom, jak se člověk cítí. Líbí se mi, že jsi se snažila o něco jiného, ale zároveň jsi zůstala věrná svému stylu :)
    Zbytek outfitu je na jedničku :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  12. Oh tie topánky sú krásne! Celkovo celý outfit je úplne mega :)
    my blog: THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  13. outfit hrozně rozbíjí to že nemáš uple kalhoty a tak dole u kotníků s těmito boty to vypadá tak prazvláštně, ani nevím jak to popsat, uple nohavice by se hodily daleko víc a daly by botám víc vyniknout. takhle mi to přijde že se ta širší nohavice s tou botou tlučou a nejdou dohromady. a vypadá to více jak boty k traktoru a pracovní kalhoty dělníka. uple by byly víc ženské. tot muj názor.

    OdpovědětVymazat
  14. Super outfit! Ty boty se mi líbí čím dál tím víc, i když já sama bych na ně asi neměla odvahu hehe.. A nejvíc se mi líbí ta vesta! <3

    OdpovědětVymazat
  15. s upnutyma kalhotama by to bylo asi hezci, jak uz bylo receno, ale jinak jako celek moc pekny a urcite se mi to libi vic nez ten predchozi :))

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤