What are you looking for?
sobota 24. září 2016

MR AND MRS GREY / SALON PETRA MECHUROVA

Ahoj kulišáci! Nevím, jak vítáte sobotu vy, ale my s Kubou jako šedivovlasá dvojka pěkně nad lívancema a čeká nás zas po dvou dnech volna fitko. Důležitá informace je zde tentokrát ale ta ŠEDIVOVLASÁ i když ty lívance zněj taky dobře. Pár týdnů zpátky jsme se totiž rozhodli, že je zas čas na změnu a že půjdeme oba pořádně na blond. Kubovi se stýskalo po tý platině, co měl před rokem, když jsme se poznali a já už jsem měla pěkně velkej odrost a chtěla jsem být zas víc blondýna. Na základě toho, že se Kuba několikrát zúčastnil Akademie v Salonu Petry Měchurové, kde dělal modela pro nové kadeřníky a vždycky přišel s parádně udělanou hlavou, rozhodli jsme se tam objednat oba i na tuhle větší změnu. No a až na místě jsme se vlastně s odborníkama dohodli na tom, že to vezmem trošku originálnějc a půjdem do šedivý, která se postupně do tý blond tak jako tak vymyje. To byla teda zkrácená verze. Teď se mnou pojďte proletět fotky, dozvědět se víc o salonu, vidět Kubu s kuřátkovsky žlutejma vlasama, a pak samozřejmě nás oba ve výsledný podobě. Jsem zvědavá, co na to řeknete! Já mám třeba pocit, že můj odstín vypadá na každý fotce / každým světle / v každým zrcadle úplně jinak, haha.


Salon Petry Měchurové jsem znala jen z Kubova vyprávění o té výukové akademii, kam se často hledají dobrovolníci pod ruce nových kadeřníků a ze který přišel vždycky spokojenej. Mě by asi samotnou od sebe nenapadlo si vybrat salon s tak luxusním vzezřením a atmosférou. To by ale byla určitě chyba, moc dobře si totiž pamatuju, jak jsem v Hradci chodila do samých zapadákovů a celou dobu se klepala strachy, s čím na hlavě odejdu. Zatímco když jdete do pořádnýho salonu, kterej má dobrý jméno a vypadá to tam překrásně, je jasný, že Vás obavy minou obloukem, protože tady každej ví, co dělá a proč to tak dělá. Proto nám vůbec nedělalo problém změnit plán z blond na šedou, protože stačila krátká debata s Eliškou a Kubou, kteří se nás ujali a strávili s náma moc milej den a bylo rozhodnuto. Hrozně ráda jsem se ocitla v rukou někoho, s kým se stylově ztotožňuju, Eliška má totiž super cool zrzavý háro a tetovačky, navíc bylo od začátku vidět, že je do práce nadšená a málem mě přemluvila ještě na další experimenty. Ty ale radši až někdy jindy.

Nejdřív samozřejmě nutnost fotek PŘED...

A šlo se na to!

Během působení odbarvovače jsem stihla vyfotit Kubu PŘED, sebe během :D a taky salon, který jste viděli o kousek výš.

Tady byly potřeba hned čtyři ruce, aby to bylo na hlavě co nejrychlejc a nejrovnoměrnějc.

Takhle krásný jsme chvíli byli :DD

A takovýhle kuřátko byl chvíli Kuba. Mazec, co?

Mně se na odbarvený vlasy dala šedivá barva aaaaaa bylo to.

První selfíčka, klasika. Tady to třeba vypadá v tom umělým světle modře...

A zatímco Kubovi působila na hlavě jeho světlejší šedá, skočila jsem nám do Palladia pro kafe. Představte si, tu situaci, kdy vysvětlujete baristovi, proč chcete na kelímek napsat pan a paní Greyovi. Tududum.

Mezitím byl Kuba obarven, vysušen a ostříhán a mohli jsme tak po pěti hodinách vyrazit ven vyfotit výsledek a taky se konečně najíst.

Tuhle fotku miluju!

A na týhle je ten odstín asi nejvíc reálu odpovídající.

Stříbrňák můj.

Ták có? Jak se Vám líbíme?

Add your comment

  1. Tá premena je zaujímavá, ale do toho by som nešla, mám rada svoje vlasy také, aké sú.

    SlavikStories
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
  2. Premena je hodne velka a odvazna, ale moc vam to slusi, ja jsem premyslela o klasickym ombre, ale zatim necham vlasy tak jak jsou... Tobe to podle me takhle slusi vic a Kubovi stejne tak, nerikam to jenom proto abych vam udelala radost, je to muj uprimnej nazor! A ta jedna fotka kterou tak milujes, je vazne bozi a ja ji miluju taky, jste tak sladci spolu!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. Slusi vam to oboum! Ale byt tebou, klidne bych sla taky do te temer stribrne :))

    OdpovědětVymazat
  4. S tou měňavou barvou máš pravdu. U první fotky jsem si říkala, že ty vlasy nejsou vůbec šedé, pak se mi zase zdálo, že jsou šíleně šedé a nakonec teda, že jsou tak akorát. Oba to máte skvělé. Do šedé bych určitě někdy šla, ale světlé barvy vlasů mi nikdy moc neslušely :D

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  5. Wow, no výsledek je vážně perfektní! Taky bych chtěla, aby se o mé vlasy někdo tak skvěle postaral :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  6. Nádhera, vážně! Oba vám to hóódně prospělo! A ta stříbrná, ty jo, dlouho se mi na někom tak nelíbila, jako na tvým příteli!

    OdpovědětVymazat
  7. Vypadá to pěkně, ale musím si na tu změnu u tebe zvyknout. Víc se mi Tvá barva líbila předtím, asi proto že to mám taky tak. :-D

    OdpovědětVymazat
  8. Vypadáte oba bombasticky :) Na tobě to vypadá přirozeněji, na Kubovi o trošku méně, ale krásné ! :) Já bych do toho tedy určitě nešla :D a to, že mám divnou barvu! :D

    OdpovědětVymazat
  9. Wau, krásni ste :)

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovědětVymazat
  10. Když já bych ráda nějak okomentovala ty vlasy, ale ty pusinkující fotky mě odrovnaly. Prostě jste boží. Tečka.

    OdpovědětVymazat
  11. Sakra, to se mi tak líbí! Pořád o té šedé přemýšlím a tohle vypadá jako nejlepší varianta místo toho, abych silně odbarvila celou hlavu :)

    OdpovědětVymazat
  12. To je pecka! Mám od přírody tmavé vlasy a hrozně dlouho uvažuju o této změně, do které jsem se zatím ale moc neměla :D Spíše jsem se bála, co tomu řekne okolí a tak :) Jenže na to asi kašlu, protože to vypadá tak bombově, že už mě nic neodradí! :D

    OdpovědětVymazat
  13. Týjo, moc vám to sluší! A ty fotky... VYpadáte spolu víc než úžasně <3 Jinak popisek na kafi nemá chybu :DDD

    OdpovědětVymazat
  14. Jee :) k Domče co myje Kubovi hlavu chodim taky! A změna je skvělá.

    OdpovědětVymazat
  15. Milujem salóny s rodinnou atmosférou :)
    Pozývam ťa na moju GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  16. Moc se mi to líbí. A ačkoliv vůbec nejsem fanda barvení u chlapů, tak musím říct, že to Kubovi sluší. Zajímalo by mě na kolik v tamkovým salónu vyjde obarvení, s tvojí dýlkou vlasů.

    www.42stupnu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Bože, bože, bože! :) To je dokonalý! Sama se na pořádnou stříbrno-šedou přesvědčuju, ale asi to nechám až na maturá, kde to pro všechny bude hrozný překvápko! A ta fotka! :o No jste úžasňákovi. :3
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
  18. skvělá barva! a ty poslední dvě společné fotky: ♥ ♥ ♥

    OdpovědětVymazat
  19. Moc Vám nová barva sluší, oboum! Fotky naprosto boží!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤