What are you looking for?
sobota 3. září 2016

PRAGUE LIFE


Partly Elite Bloggers Content Marketing

Docela mě baví, jak strašně se lišej moje dny v Hradci a dny v Praze. V Hradci si krásně odpočinu, všude chodím pěšky, jsem hodně v přírodě s psama, vařím si v klidu, mám spoustu času na všechny povinnosti i koukání na seriály... Zatímco v Praze jsem totálně v jednom kole a to nejspíš i proto, že jedna aktivita je na půl dne, když k tomu připočtu cesty a všechno to okolo. Každej večer padám do postele uplně zničená a v hlavě si přemítám, co mě čeká další den a jestli by náááhodou nešlo něco z toho odložit na jindy. Sice mám občas pocit, že v podstatě žiju v metru a že si ty všechny aktivity ani nestíhám uvědomit, ale na druhou stranu si to užívám, je skvělý být v jednom kole, každou chvíli se s někým potkávat, být v kontaktu se spoustou firem, těšit se na fashion week a užívat si míst, který v Hradci prostě nemám. No a dnes bych Vám zas ráda ukázala takovej souhrn fotek a toho co jsem za uplynulej tejden zažila a ochutnala. Week in pictures jak ho snad dávno znáte :)

Nejčastější objednávka v Cacau. Caesar salát a raw čoko dort.

Vždycky, když se vrátím do Prahy po delší době (třeba po týdnu), tak mám chuť se jít projít do centra. To si užiju a pak mě to zas přejde a už se centru vyhýbám :D.

Poslední dobou mám obrovskej problém s experimentováním a vůbec s vymýšlením outftů. Pořád bych nosila jen džíny a černý triko a od tý doby, co mám tyhle cool Vagabondy, tak neměním ani boty.

Po několikátý za sebou v Créme de la Créme. Nikdy jsem nebyla člověk, co ujíždí na zmrzlině, ale tohle je takovej level, že se ze mě stal docela rychle závislák. Nejlepší kombinace je levandulová a Oreo. A přitom klasickou Oreo sušenku byste do mě nedostali ani omylem, haha, nechápu!

Jediná věc, která mi na místě našeho bytu vyhovuje, je Brumlovka za rohem, takže když si navečer usmyslím, že mám chuť na kafe, můžu si do pro něj skočit a ještě se pokochat tím hezkým designem, v jakým je celá Brumlovka vystavěná.

Po několika měsících mýho kňourání, že potřebujem vaflovač, jsme si ho konečně pořídili a hned další ráno byly k snídani banánovo-ovesno-tvarohový vafle, mňááám!

A protože je fashion week a já mám poprvé možnost se zúčastnit všech přehlídek a akcí okolo (za což velice děkuju Olympusu!), bylo nutností zase vytáhnout diář, co teď pár letních týdnů nebyl potřeba a začít zase pořádně plánovat.

Taky jsme s Kubou zavítali do Yam Yamu a do mě to zelený kari s rejží napadlo jak nikdy!

Jsem zvyklá na slaný vajíčkový snídaně a dělaj mi nejlíp, proto si je před tréninkem dávám skoro vždycky, nicméně když mám rest day a chci, aby tělo co nejvíc zregenerovalo, pošlu tam ráno moc ráda misku ovesný kaše se vším, co doma najdu. A hlavně s opečeným banánem, protože jinak už by to pro mě nebylo ono. 

Když jsem se dozvěděla, že se dají v Praze nově sehnat domácí donuty, bylo jasný, že nebude dlouho trvat a do kavárny Peters Apartment na Jiřáku zavítám. Rozhodně nelituju a rozhodně mě tam brzo uviděj zas, protože růžovej donut byl skvělej a já potřebuju vědět, jak chutná čokoládovej. A měli i levandulovou limonádu, takže.......

Jedna domácí svačinová závislost.

A abyste si nemysleli, že jen žeru, tak teda i fotka z fitka. Tam jsem totiž pořád stejně často, jen už to tak často nefotím :D. Nicméně nový legíny a potrápenej zadek se prostě občas vyfotit musí.

Včerejší odpoledne bylo u nás v Hubu zasvěcené kosmetice, která byla v rukou odborníků - týmu Douglasu. Musím říct, že podobných akcí jsme už měli hodně a této se žádá nevyrovnala. Celý Hub byl nádherně tématicky nazdobený, vše bylo skvěle připravené, zorganizované, my se ani chvilku nenudily, odnesly si spoustu poznatků a novinek na testování.

Hezčí a chutnější chlebíčky jsem navíc nikdy neměla! Cupcake jsem si nedala a pak si jako odměnu za svou zdrženlivost dala v noci ve městě zmrzlinu #logic :DD.

Ombré rtěnka pro mě třeba byla naprostou novinkou!

A šikovná make-up artistka Lucka (kterou mimochodem můžete potkat v hradeckým Douglasu) mi vytvořila úžasnej večerní make-up s výraznýma kouřovkama a konturama, jaký bych si v životě nezvládla udělat. Bylo fajn se pár hodin cítit jako někdo jinačí!

Ten rozjasňovač?! Je od The Balm (který najdete právě jen v parfumeriích Douglas) a kdybyste viděli moje nadšení, když jsem ho doma vytáhla z dárkový taštičky, kterou jsme dostali na rozloučenou, asi byste se museli smát :))

Pečující pleťová část dárečků a na další fotce dekorativka a jako TA PALETKA a ten rozjasňovač? MI-LU-JU!


Dnešní den se zatím nesl ve znamení jídla, na snídani jsem si si s kamarádkou došla na acai a pokračovaly jsme procházkou po Náplavce. Doma na mě pak už čekal hotovej oběd a jakmile dopíšu tuhle větu a načasuju publikování článku, tak rychle vyrážím na festival Den zdraví a následně na Karlštejn, jupíííí! Užijte si víkend a já se zas brzo zahlásím!


Add your comment

  1. Tak to zni vsechno zase uzasne! Ta zrmzlina vypada vazne neskutecne, dost ti tu zmrzlinarnu v Praze zavidim, oreovou zmrzku jsem snad nikdy nemela, takze kdyz budu v Praze, urcite vim kam!!! ;D Jinak ksiltovku new era si taky chci strasne dlouho poridit, tobe taky strasne slusi a ja si ji asi brzo koupim! Vaflovac doma taky nemame a ja z toho blaznim, tak asi dopadnu stejne jako ty!!! Jinak to liceni od pani kosmeticky je fakt hezky, moc se ji to povedlo a ty vypadas uzasne, miluju tyhle clanky!!! ;D
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. wow tak v Prahe to teda zije :) tolko dobreho jedla a tipov v jednom clanku :)

    OdpovědětVymazat
  3. To líčení ti neskutečně sluší :) aaach to jídlo! Všechno chci hned teď, takové chutě o půlnoci :D :D skvělý článek :)

    OdpovědětVymazat
  4. Ty si užíváš!
    Krásně tě nalíčily :)

    OdpovědětVymazat
  5. Skvely clanek, dobre jsem si pocetla a to liceni je bozi :)!

    OdpovědětVymazat
  6. Hele, že on se ten Kuba začal více usmívat? Zdá se mi, že si je moc dobře vědom, jak tady holky píšou, že mu to sluší více! Chce ti být dobrým partnerem a záleží mu na tom, jak působit víc "sympaticky" (sympatický je, ale víš, jak to myslím). To je suprové.
    Fotky se mi hrozně líbí:). Vždy mě zaujmou a baví mě na ně koukat:)! Sluší ti to s Kubou, ve fitku i v tom líčení od slečny! Jak ty to děláš:D!
    Chtěla jsem se zeptat, upravuješ fotky z foťáku? Máš velice přirozený "bílý" tón fotek a to neni jen tak bez úprav. Aspoň si tipuju, že je nějak upravuješ:D!
    Jinak do Cacaa se musím podívat, vždy u tebe vidím Acai misku a mám na ní chuť. A cena není úplně šílená, tak to asi někdy risknu:)!
    A hrozně ti závidím tvojí pleť, nemáš ani jedem pupínek, nikdy jsem ho u tebe ani nezahlédla, to je fakt nespravedlivé:P!

    OdpovědětVymazat
  7. Super fotky a super článek jako vždy! A ty donuty vypadají dokonale, tam se musím podívat! :)
    http://olafik.rajce.idnes.cz/Foto_-_Hady/

    OdpovědětVymazat
  8. Krásne fotky:) Oreo zmrzlinu by som rada vyskúšala, veľmi ľúbim Oreo Milku, ale keksíky mi nechutia :)

    OdpovědětVymazat
  9. Krásný fotky! :)

    http://marketafrank.com/

    OdpovědětVymazat
  10. neskutočné fotky ako vždy. A to jedlo!!

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  11. Woow, s tím večerním makeupem jseš teda maximálně sexy :)
    A jdu večeřet hned :D. Vaflovač mám od Vánoc a báječný, že?

    OdpovědětVymazat
  12. Super článek. U Peter's Apartment bydlím a byla jsem tam zatím jen dvakrát. Jednou na francouzských toastech (doporučuji) a podruhé na francouzských míchaných vajíčkách (znova doporučuji). Kobliihy jsem ještě nevyzkoušela, ale určitě to zařadím na seznam toho, co bych určitě měla ochutnat.
    S tím centrem tě naprosto chápu. Nejradši bych se procházela po Praze celé dny, ale po chvíli mi začne lézt krkem pomalé tempo všech okolo a radši vypadnu někam, kde není pro změnu nikdo :D
    To večerní líčení je super, taky bych někdy potřebovala, aby mě někdo namalovat. Ono je to totiž tak nějak pohodlnější, když to dělá někdo, kdo ví kam co dát, aby to nedopadlo jako průšvih :D

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ty tvoje fotky vážně obdivuju!! :)

    OdpovědětVymazat
  14. Je super mať veľa aktivít, ale rozumiem ti, že niekedy je to unavujúce a človek potrebuje oddych.
    Krásne fotky, rozhodne si zažila super chvíle.
    Uži si fashion week!

    http://lamodaeanarchia.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤