What are you looking for?
čtvrtek 20. října 2016

DAYS IN PICTURES II.

Ano, já vím, že je tady teď nejvíc článků tohohle souhrnýho typu, ale ty random fotky se prostě fotěj uplně samy a hrozně rychle se hromaděj. Pak stačí zajít na jednu dvě akce a složka na novej článek praská ve švech. Takže jsem tu zas s článkem, kterej jsem vychytrale nazvala Days In Pictures místo už ohranýho Week In Pictures. Stejně to nikdy nebyl jen jeden tejden :D. Co fotogenickýho se teda dělo tentokrát?

Zkoušeli jsme novej foťák a to znamenalo nejen outfity a jídlo, ale taky selfíčka, ať to můžem zhodnotit všechno. K tomu by se vlastně hodilo říct i to, že všechny fotky v tomhle článku (krom posledních 3) jsou focené na objektiv 17mm!

A momentky :D

Avokádovo-banánová čokoládová pěna od mamky, kterou mi navíc "tak hezky naservírovala, abych si ji mohla vyfotit a dát na blog!". 

Tyhle prosebný oči, vyzývající ke hře, neschová ani přerostlá ofina!

Oblíbenec - zoats s opečeným banánem, švestkama a kešu máslem. Recept jsem Vám točila i do vlogu, kterej bude venku tak pozítří.

Tady ještě pořádnej šedivák, teď už jsem zas obyčejnej hnědovlas, fňuk.

LÁSKY <3

Oblíbená slaná snídaně/svačina/večeře, na který jsem naprosto závislá!

Jeden večer už na mě dolehl stres a nevěděla jsem co se sebou... Naštěstí jsem měla po ruce tuhle příšerku z Lushe (fakt, je to Monster bathbomb) a dala si tak růžovo-modrou uklidňující koupel.

U sebe jsem měla neustále i tuhle chlupatou dvojku, co tráví nejvíc času v posteli a ti samozřejmě dokážou zlepšit sebehorší náladičku. Strašně mě mrzí, že jsem s nima teď tak málo a že se to nejspíš ani nebude zlepšovat :(

A tahle fotka je uplně kouzelná. Že je strašně lidskej díky těm hnědým očím?


Povedl se mi jeden takovej "kousek", kterým jsem se chlubila už na instagramu...Ve fitku jsem se totiž rozhodla zkusit stojku o zeď s cílem naučit se v ní klik. No to jo tyvole. Samozřejmě jsem se do ní vyšvihla tak rychle, že jsem se toho lekla, podlomila ruce a po hlavě se svezla na zem, přičemž si málem zlomila krční páteř, další dvě hodiny jsem se motala, bylo mi blbě a fakt jsem byla dost vystreslá a v šoku. Kuba se mě snažil zvednout náladu a jako nejlepší věc zafungovala právě tahle magická krabice s nejlepšíma donutama EVER. Hlavně ten raffaelovej a redvelvet si někdy dejte. Ručím za ně!

Skoro po roce jsme taky zavítali do Winefoodu s jediným cílem - dát si napůl pořádnou pizzu. Že byla obří je snad vidět a výborná byla snad ještě víc, takže mise splněna!

A pak zdravější večeře v Cacau. Pro mě Caprese a pro Kubu Ceasar, as usual.

Tohle je článek plnej lásky! Psí lásky, láska Kuba, láska jídlo, láska novej foťák <3

Konečně jsme se taky dostali k tomu, abychom v Cacau vyzkoušeli něco novýho - tentokrát tiramisu, který je už pár týdnů jedinej nezdravej dezert, kterej miluju. Ostatní dělejme, že mrkvovej dort je zdravej mi už nechutnaj.

Aby tady tý zvěře nebylo málo, tak nastal čas představit Vám Kubovu část rodiny. Takže následujících pár fotek je hlavně pro mojí mamku a babičku, aby věděly, o jakejch potvůrkách jim to vyprávím!

Martinus mi poslal několik knížek, na který si už dva týdny nemůžu najít čas a strašně mě to mrzí, protože Harry Potter je moje srdcovka, Fitkuchařku už potřebuju vyzkoušet a na antistresový omalovánky s musím pořídit pastelky. Nicméně Fitness diář jsem si už stihla projít tam a zpátky a jsem z něj tak nadšená, že jsem pro Vás o další tři kusy domluvila soutěž! Hlídejte teda instagram, brzo to tam vyhlásím!

Nový fitko mě zas neuvěřitelna nakoplo, protože chodím na každej trénink s Kubou a je to totálně boží!

Taška plná štěstí z Delmartu. Kilový burákový máslo ve slevě, nejlepší kozí sýr, špenát a mix na guacamole (avokádo, limeta, česnek, rajčata, chilli paprička).

Zase se mi povedlo Kubu dotáhnout do My Raw. Poprvé si dokonce sám navolil dva dortíky a já jsem se díky tomu ani nenacpala tolik jako jindy. Příště asi půjdu sama :DDD.

Vyzkoušela jsem teda aspoň ještě snídaňovou ovocnou misku! Dobrá, ale dorty mnohem lepší.

Jedna nová slaná snídaně, kterou budu spíš teda dělat jako večeři, ale chtěla jsem jí vyfotit za denního světla, takže z toho včera byla prostě snídaně. Slaný lívance (vločky, vejce, tvaroh, koření) s avokádem, vejcem a uzeným lososem. BO-ŽÍ.

No a včera jsme s Kubou strávili celý dopoledne na Černým Mostě, kde se rozšířil foodcourt a my tam byli pozváni na brunch. Když je nějaká akce takhle mimo centrum, tak hodně přemýšlím, jestli mi to za tu cestu stojí a tady sem naštěstí zvolila správně. Ty tři hodiny, co jsme tam strávili, byly uplně boží a plný naprosto dokonalýho jídla.

První highlight bylo sojový chailatte v Opapa!

Druhým byl burger od Regal Burger, o čemž jsem slyšela poprvé, ale rozhodně ne naposled, protože byl tak vynikající, že jsem nám tam naplánovala hned další návštěvu! A koukejte dole ten dokonalej interiér!

Bombovej interiér i jídlo má i Spicy mama, novej koncept restaurace, u který mi teda přijde strašná škoda, že není někde v centru Prahy a spousta lidí ji tak vůbec neobjeví. Mixuje se tam tolik specifických chutí a vůní, že jsem z toho byla uplně vedle a dlouho mi nějaký místo (a jídlo) tak nevyrazilo dech. Dávám jedenáct bodů z deseti a pokud se někdy na Čerňáku vyskytnete, rozhodně to testněte!

A taky mají otevřenou kuchyň <3

Dezertním chodem pak byla ochutnávka dortíků z RawVegg bistra, který máme i v Hradci, takže už mám ozkoušený, že je super. No a druhý chai latte, protože prostě....ehm.

Tak doufám, že jste se opět bavili a že Vás tyhle souhrny ještě nenuděj. Možná by vlastně bylo fajn, kdybyste mi do komentářů napsali, jaký články tady máte nejradši a co byste tady třeba uvítali nového!

Add your comment

  1. Tieto tvoje články aj tak milujem :) Ja patrím skôr k tým, čo na ne čakajú, takže mi nevadí, že ich je toľko v poslednej dobe :)
    Aďulik Sun

    OdpovědětVymazat
  2. Mě teda tyhle články snad nebudou nudit nikdy, hrozně mě baví :D i když pak nikdy nevím, co komentovat dřív, jak je toho tolik! A tak vždycky jen napíšu, že jsou fotky krásný, jídlo úžasný a vám to moc sluší :) ale ne fakt, to jídlo je fakt hrozný, vždycky pak mám děsný chutě! A zrovna teď, kdy nemůžu nic moc jíst, kvůli trhání zubu je to opravdu mučení, ta pizza vypadá tak strašně dobře (a o těch donutech radši nebudu mluvit, joo?)!! :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Tyhle články jsou jedny z nej a mám je strašně ráda, takže mě určitě nenudí a už se těším na další :)
    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  4. Pejsci roztomilí a už se taky musím dokopat k těm příšerkám z Lushe a vyzkoušet je!

    OdpovědětVymazat
  5. Úžasné fotky... samozřejmně jako vždy :)a ty jídla... dala bych si všechny!! :D :)
    Jo a ty hnědé vlasy ti fakt moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  6. Ty fotky jsou fakt krásný, pejsci jsou totální mazlíci a jídlo vypadá úchvatně! :)
    www.lucastirska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  7. Nádherný fotky, strašlivě vám to s kubou sluší. Podobnej foodcourt bych uvítala i u nás v Liberci, tady je to jen samej číňan :D nejvíc mě ale zaujaly slané lívance s avokádem, musím zkusit a tvůj svetr na předposlední fotce, odkud ho máš?:)

    OdpovědětVymazat
  8. Tyhle články nenudí, ba naopak! Jsou prostě neeeeej <33

    OdpovědětVymazat
  9. To všechno jíííííííííííídlo <3 Ježiši, mňam!

    OdpovědětVymazat
  10. Kráásné fotky! A s těmi pejsky noo :( já už přes rok brečím (:D), že našeho můžu vidět dva víkendy z měsíce! hrozně mi chybí psí přítomnost, ale naopak, mi vždy udělají fotky tvých pejsků hroznou radost a tak bych je pomazlila! :D :D

    OdpovědětVymazat
  11. Tyhle clanky naprosto miluju, zboznuju, zeru, zase moc povedeny!!! To jiiiiiidllooooooooo je taky bozi jako vzdy, ty slany livance urcite vyzkousim, zni skvele a restaurace taky vypadaji naprosto skvele!!! A vy dva, uz nevim kolikrat vam to jeste napisu, ale jste tak sladciiiii!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  12. Já mám asi nejradši právě tyhle random články, jsou prostě boží! A tenhle byl opravdu plný lásky, protože to jííídlo a pejsci <3

    OdpovědětVymazat
  13. Moc pěkné fotky a opravdu je vidět jak jsi zhubla, jsi skvělá :)) a prosím do vlogu zahranout i přesný recept na slané lívance, DĚKUJU :D :))

    OdpovědětVymazat
  14. Parádne fotky! :) a tí havovia sú strašne zlatunký ♥

    ORLLING

    OdpovědětVymazat
  15. Skvělý článek! Přesně tyhle random články mě baví nejvíc. Já jezdím na Čerňák pravidelně kvůli fitku (FitUp), který je právě mezi těmi skvělými restauracemi. Jen škoda, že tento foodcourt není v centru, ráda bych tě někdy potkala. :)

    OdpovědětVymazat
  16. Jsi nejlepsi inspirace na dobrutky,dekuji ! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤