What are you looking for?
čtvrtek 27. října 2016

DIARY DAY: EATING AND SHOPPING

Nevím, jak vy, ale já pokud nemám antibiotika a fakt neumírám, tak nevydržím v posteli dýl jak jeden den. Tentokrát jsem sice podle mě na antibiotika byla, ale s obvodní doktorkou v jiným městě a s nechutí jít do nemocnice na ambulanci jsem se prostě radši přeléčila sama něčím méně účinným, no co no. Týden jsem ale nebyla cvičit, což svědčí o tom, že mi fakt bylo dost blbě a taky mi z toho asi každým dnem hrábne, protože mi to strašně chybí! Nicméně v posteli jsem samozřejmě neležela, buď jsem měla práci nebo školu nebo byl víkend a já si místo válení chtěla ten volnej čas užít trochu aktivnějc. A jeden takovej den jsme měli s Kubou celej den při ruce foťák a já tak dnes můžu udělat  další diaryday, což je rubrika, která jede ještě od doby, co jsem fotila na iPhone a to je to dost slušná řádka měsíců.

Tradici víkendových snídaní jsem samozřejmě vymyslela já. Kuba se ale v rámci objemovky rád přidal (a kdyby ne, tak chodím klidně sama :DD) a v mých poznámkách v mobilu se tvoří poměrně dlouhý seznam míst, na který se chystáme. První výběr byl můj a to Bistro 8. Rozhodla jsem se, že Vám z toho vždycky hned sepíšu dojmy na instagram a že to bude pod nějakým mým hashtagem, kterej potřebuju teď do víkendu vymyslet (nápady kdyžtak vítám v komentářích, děkujiděkuji). Bistro 8 je zaprvé kousíček od Kubových rodičů, kde jsme byli na víkend a taky jsem to tam měla vyhlédnuté už od EVLS, kdy jsme tam skočily s holkama jen pro kafe s sebou. V nabídce mají totiž 4 obrovský snídaňový talíře. A pak pár slanejch a sladkejch koláčů, sendvičů a širokej výběr k pití. Já jsem byla z výběru nadšená a ani z tak osekaných možností jsem se nemohla rozhodnout pro jednu jedinou. Kuba oproti tomu neměl chuť na nic, protože se těšil na nějakou klasiku. Což tady uplně nenajdete, tady je to prostě spešl. Takže jsme si nakonec dali napůl dva moje vyhlídnutý talíře - pohankový lívance s domácí nutellou, ovocem a oříškama a pak slanej talíř s klobáskama, vejcem, hráškovým pestem, salátkem a taky s pohankovým lívancem s javorovým sirupem. Kdybychom nečekali půl hodiny na kafe a další půl hodinu na jídlo, byla bych docela nadšená. Takhle jsem byla spíš dost otrávená a hladová, takže se to odrazilo i na dojmech. Každopádně jídlo super, jsem ráda, že jsem to vyzkoušela, ale asi to není místo, kam bych potřebovala vyrazit znova. 

Jako omluvu za čekání jsme ale dostali na cestu teplý bacilobijící pití, což bylo moc hezký gesto.

Vrátili jsme se domů, udělali, co bylo třeba, sedli do auta a vyrazili vstříc nákupům. Po cestě jsme se ale stavili ještě na oběd a to na Regal Burger na Černým Mostě, o kterým jsem Vám psala v minulým souhrným článku. Byl vynikající a obří. Poprvé v našem vztahu se stalo to, na co Kuba čeká už od začátku - nesnědla jsem svojí porci a on to tak mohl dojíst :D. To se pozná, že jsem nebyla ve svý kůži, normálně totiž jídlo nenechávám, natož burger!!!!!

Naší cílovou zastávkou byla Fashion Aréna. Asi jste postřehli, že v létě jsem ve spolupráci s nima chystala nějaký sportovní články a tak jsem si říkala, že sem takhle před zimou zase zajedu a pořídim si za outletový ceny nějaký teplejší věci na cvičení. Přesně vím, že v létě jsem si nejvíc věcí vybrala v Adidas a Nike, zatímco můj oblíbenej Mango Outlet, ze kterýho objednávám hlavně online, byl velká bída a neseděl mi tam snad ani jeden kus. No a víte co? Tentokrát to bylo UPLNĚ NAOPAK. Mango bych nejradši vykoupila uplně celý, mají tam naprosto neuvěřitelný kousky a v mým milovaným Adidasu jsem si nevybrala NIC a byla jsem z toho fakt dost smutná :D.

Moje obvyklá strategie nákupů ve Fashion Aréně je taková, že nejdřív projdu obchody, kterým dávám míň šancí a když se mi tam něco fakt líbí, tak si to vyfotím, abych věděla, pro co se kdyžtak vrátit. Většinou teda začínám Pumou a už poněkolikátý to dopadlo tak, že jsem se tam nevrátila, protože jsem utratila moc peněz jinde. Ani teď tomu nebylo jinak. Boty z první fotky jsou spíš úlet, zato dlouhá mikina byla boží a nad těma kontíkovýma bílýma boťákama dole jsem váhala dost dlouho.

Ve Starbucksu jsem si na bolavej krk chtěla dát něco teplýho a jako uplnej ňouma jsem naletěla na promo Matcha Tea Latte a dala si ho. Naštěstí jen tu nejmenší velikost, která ale celá letěla do koše, protože něco tak odpornýho jsem dlouho neměla. A to mi čistej matcha tea chutná. A matcha latte v La Boheme je taky v pohodě. Ale tohle ne, takže vyhozený peníze a zima - level naštvanosti ani nechtějte vědět.

V Nike nás s Kubou nějak oslovily modrý věci a některý jsme si nakonec i odnesli.

A protože jsem fňukala fakt dlouho, tak se mi nakonec dostalo i chaiteačka na spravení chuti a silnýho freshe proti bacilům.

Takže pak už spokojenej face a můžem jet domů!

A abych Vám teda ukázala všechny mý úlovky- tygrovaný slipony z Manga byly láska na první pohled.

850ml lahev byla dokonalou koupí, protože jí nosím všude s sebou, suprově se z ní pije (jakoby velkým brčkem) a mám tak pod kontrolou pitnej režim a piju mnohem víc, než kdybych si měla pořád točit skleničky. Modrý legíny jsou mojí první věcí od Nike a taky prvníma 3/4 kalhotama, co na cvičení mám. Pořád jsem z toho dost nesvá a doufám, že s v nich budu cítit oukej, byly to totiž jediný legíny v celý FA, který splňovaly můj požadavek na hodně vysokej pas, aby k nim šla nosit jen crop mikina.

V Mangu jsem vzala ještě malý černý uplně jednoduchýho neobtáhlýho střihu se super detailem u krku. V týhle kolekci bylo právě i skvělý crop triko a tílko a taky sukně. Nejradši bych vzala všechno, aleeeee moneymoney.

Mým nejvíc nejlepším úlovkem je ale rozhodně tenhle trench! Celej ho na mě uvidíte v outfitu, rozhodně ho totiž nenechám až na jaro, spíš pod něj prostě nacpu teplej svetr. Je totiž naprosto nádhernej, tak nějak můj vysněnej trenchcoat, co se barvy, kvality a střihu týká! No a místo 3k stál 1500,-, tak myslím, že dost prima koupě.

A poslední věc - nová CK soupravička v dost neobvyklý barvě, ale ty široký gumy mě dostaly natolik, že jsem usoudila, že to nemusí bejt nebarevný.

To by teda bylo k mým jídelním a nákupním zážitkům, doufám, že Vás článek bavil a pokud jo a chodíte sem rádi, neodpustím si opět připomenutí mojí prosby o hlasování:


Víte jak, člověk to k životu nepotřebuje, ale udělalo by to radost. Přece jen je to ocenění a zpětná vazba od Vás, na kterých celý blogování stojí!

Add your comment

  1. Máš můj hlas, Domi :) Úlovky moc pěkný! můžu se zeptat, kolik stála to poslední souprava?

    OdpovědětVymazat
  2. how many cool items..i love all these food pics..i'm hungry
    kisses

    OdpovědětVymazat
  3. To zni vazne skvele, i kdyz urcite preju aby ses uzdravila... Jinak na blogerku roku mam tri favoritky, tak jeste nevim! Krasny veci sis teda nakoupila, to se musi rict a palacinky bych si hned dala... ;)
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  4. Super článek... jak jinak :)
    A ten burger vypadá fakt dobře, hned bych si dala :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tie tigrované slipony sú dokonalé Domi ❤ Skvelý úlovok 👍

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovědětVymazat
  6. Ahoj :) ako vždy krásny članok, chcela som sa ťa spýtať trocha odveci otázočku, ako si si pripravovala cvičebný plán alebo by si mi vedela poradiť ? :) Ďakujem, máš na pláne aj niake video o cvičení a tvojej premene ? :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nejdřív mi pomáhal přítel, potom jsem si platila trenéra a teď už si hledám všechno online, sleduju různý fitness videa a tak :) video na tohle téma určitě plánuju, jen se teď plácám v nějaký angíně už druhej týden a musím se do toho režimu zas dostat, abych o něm dokázala s nadšením mluvit :D

      Vymazat
  7. Krásné věcičky jsi ulovila :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mmm.. ty slip-ony z Manga bych brala i já :D <3 Krásné!

    OdpovědětVymazat
  9. Já ve Fashion Areně snad nikdy nic neulovila, možná jednou nebo dvakrát, ale zatím to za mě moc úspěch nemá, každopádně každý rok stejně nikdy neodolám a minimálně jednou se tam zastavím (a většinou teda zjistím, že jsem moc náročnej zákazník :D)

    OdpovědětVymazat
  10. to Mango bych určitě vykoupila i já :-D fakt super kousky jsi pořídila:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  11. Podprsenka je krásná! :) Líbí se mi ty věci od CK, ale ty peníze..
    Jinak Domi jsi strašně sympatická slečna. Nedávno jsem narazila jak na tvůj blog tak i na tvoje vlogy a moc mě baví :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤