What are you looking for?
neděle 16. října 2016

DREAMY COAT

Hádám, že každá z nás už uklidila letní část šatníku do nejtemnějších zákoutí skříní a úložných prostor a vytáhla ty teplý věci. Věci, na který přes léto vesele zapomenem a pak se radujem, kolik těch kabátů a svetrů vlastně máme. Anebo taky ne. Možná taky zjistíme, že máme milion věcí na podzimní počasí, trenchcoaty, lehký bombery, kožený a koženkový bundičky v 10 barvách a nechápem, kdy jsme ty věci vlastně dřív nosily, když na ně počasí vlastně vůbec nebylo. 
Nebo bylo jen pár dní, kdy jsem asi ani nikam nechodila a vůbec je nezaregistrovala. Tak či tak je tohle přesně můj případ a vyndávat ty opravdu zimní kabáty ještě nehodlám, protože je teprve říjem. Přesně do tohohle počasí mám ale svůj novej myší kožíšek. Volal na mě z Pull&Bearu už na dálku a na dotek byl ještě hebčí než jsem čekala. Vyzkoušela jsem si ho a zjistila, že nejde zapnout,  což mě trochu rozhodilo, nicméně během pár vteřin už mě hřál, takže jsem mu tenhle jeden nemilý detail odpustila a domluvila se s ním, že bude velmi dobrým kamarádem s tou spoustou šál, kterými můj šatník oplývá, takže tradáááá - představuju Vám kabátek myší kožíšek, kterej teď budu nosit asi dokud nezačne sněžit a pak teda vytáhnu ty zimní zapínací.
PS: Tu Matt&Nat kabelku miluju taky nejvíc na světě a to, že se do ní nevejde notebook je jen malej problémek, kterej se vyřeší tím, že si na něj pořídim nějakej pěknej obal a budu ho nosit v ruce!
PS2: Na ty hodinky z www.danielwellington.com máte ode mě slevu 15% při zadání kódu "dombydom", myslím, že před Vánocema docela príma věc a ty černý jsou navíc fakt geniální (a já mám pánský, bacha na to!).

oat - PULL&BEAR / jeans - MANGO OUTLET via FASHION ARENA / top - ZARA / scarf - H&M / shoes - VAGABOND / bag - MATT&NAT via URBANLUX

Add your comment

  1. Právě přicházím na to, že mám různých jednoduchých kabátů a bund velký nedostatek (a bot, jak jinak), takže bych si měla taky nějaký pořídit :) Jinak outfit pecka, krásný barvičky, moc se mi ty kousky líbí a o hodinkách nemluvě! :))

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělej kabát, džíny a kabelka!

    OdpovědětVymazat
  3. Krasny outfit jako vzdy, i kdyz musim rict, ze je to trosku jinej styl nez normalne u tebe vidam, ale moc ti to slusi a me se to kazdopadne libi! Ta kombinace je bozska a kabat i boty bych brala okamzite... ;) Ja jsem taky vytahla moje deky (haha ;) a nosim je uz kazdej den!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  4. Domi jaké kafe a dortík doporučuješ v Crosscafe? jinak kabelka top! jaký je to model?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kafe moc nedoporučuju, to tam fakt neuměj, jedině frappé jsem si v létě dávala. Doporučuju ale čokoládu, všechny čaje a nejvíc ledovej čaj. Z dortů doporučuju tiramisu, citronovej dort a pak ty tvarohový s lesním ovocem, ten chutná snad všem :)
      Kabelka je model Fleury.

      Vymazat
  5. Zbožňujem tvoj blog! Máš nádherné outfity a si podľa mňa strašne pekná! :) Dúfam, že budeš ešte dlho blogovať a prajem veľa úspechov na blogu aj v živote. :)

    OdpovědětVymazat
  6. Tak za mne ty džíny moc ne - nejsou zrovna lichotivé k postavě (hlavně na té první fotce to tedy fakt vynikne). Ale moc se mi líbí boty. Ten kabátek se na fotkách trochu ztrácí pod šálou (nebyla by k té šedivé lepší jiná barva než hnědá?), ale nevypadá špatně.

    OdpovědětVymazat
  7. Keďže bývam v upršanej krajine (prší skoro neustále), väčšinou aj fúka a je chladno, tak nosím celoročne nejaké tie kabátiky, kardigany, kabáty, pončá a všeličo, čo sa dá dať na seba keď je chladnejšie.. Bez nejakého kabátika som tu vyšla vonku asi tak 3x ročne :D takže keď idem nakupovať, äčšinou pokukujem po niečom takom a pekne si robím zbierku kabátov :D hah..keď musíš, tak musíš... aspoň si potom nepripadám, že nosím každý deň to isté :D
    Inak super outfi, taky ležérny..

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  8. God, můj favorit je rozhodně ten kožíšek ale celý ten outfit je úžasný! A navíc ti to na fotkách fakt sluší, jsi přirozeně krásná :)
    www.lucastirska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. tak toto je jediný outfit za poslední dobu, který se mi fakt líbí.
    boty jsou super, je to všechno v pánském stylu, ale doplňuje to krásně ta ženská podprsenka vykukující (cenim černou pod černým trikem!). kalhoty na jednu stranu nelichotí, na druhou stranu myslím šikovně kamuflují, takže mi to v tomto případě nevadí. moc chválim botky a kabátek a hlavně tlumené tóny barev, které takto jdou k sobě, i když je každý kousek jiné barvy. tento outfit super, kéž to tak je i dále :)

    OdpovědětVymazat
  10. Skvělej outfit! Moc se mi líbí ten top :)

    OdpovědětVymazat
  11. Líbí, hezky sladěný. Kalhoty mě tentokrát neruší. Prima hodinky. Chvíli jsem na to jako na celek musela koukat, ale fakt se mi to líbí. Hlavně chválím tašku, vypadá moc dobře. A nejlíp vypadá, když ji držíš v ruce (dvě poslední fotky), pahýl přenechme blondýnám s umělýma prsama ;).
    B.

    OdpovědětVymazat
  12. Ještě teda - i odstín vlasů vypadá (konečně!!) moc dobře a též se mi líbí jemné líčení.
    Prostě jo.
    B.

    OdpovědětVymazat
  13. Musím říct, že ta barva vlasů ti vážně hrozně sekne!:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤