What are you looking for?
úterý 25. října 2016

GLASSES AS OUTFIT DETAIL

Tak se hlásím po promaroděným víkendu a pracovním pondělku! Tenhle outfit jsem Vám ukazovala už v den jeho vyfocení na instagramu a měl dooost velkej úspěch, tak jsem zvědavá, jestli si stejně dobře povede i na blogu. Po dlouhý době jsem se zas vrátila k pravidelným drdolům, přece jen je to mnohem rychlejší, než ráno žehlit vlasy a snažit se jim dát nějakej tvar. Kuba mi ho navíc konečně schválil - pokud mi z něj teda čouhaj volný prameny, na to pozor!! Tím primárním důvodem, proč jsem se k němu ale vrátila, jsou právě tyhle nový brýle. Nejsou dioptrický, je to prostě jen taková srandička a výraznej doplněk k outfitům - jsou velký a navíc tygrovaný. Tentokrát jsem k nim barevně doladila i celej zbytek outfitu a přidala vzorňácký tričko s mašlí. Je to zas takovýto moje klasický chameleonování. Co vy na to?

No a protože už je tady ZASE to období, kdy se horem dolem řeší blogerka roku, budu moct ráda, když mě do tý TOP10 letos zvládnete popostrčit, pokud Vás to tady u mě baví! Budu Vám moc vděčná, hlasovat můžete přímo TADY <3

Trench, scarf, glasses - H&M / pants - JENNYFER / sweater, tee - MANGO OUTLET / bag - MOHITO / shoes - C&A / watches - DW (MEN)

Add your comment

  1. Takové nedioptrické brýle mám doma dvoje a zkusím je zase někdy vytáhnout! :) Do těch hodinek jsem se naprosto zamilovala a hrozně ti to sluší! :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Tak tohle je naprostá bomba! Outfit na jedničku a ty brejle Ti mega seknou! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Jeeee, ten outfit je naprosto super, moc se mi libi a hlavne je skvely, ze se perfektne hodi jak do skoly tak do prace a musim rict, ze ti ty bryle strasne slusi, mela by si je nosit casteji! Kazdopadne jeste nevim pro koho budu klasovat, protoze mam tri favority, ty jsi samozrejme mezi nima, ale musim se rozhodnout, i kdyz musim rict, ze jsi za posledni dobu z tech tri blogu postovala nejvice a nejvic se taky snazila... ;)
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  4. Boží outfit! Hrooozně se mi líbil už na IG <33

    OdpovědětVymazat
  5. mně se ten outfit líbí, nemám nic proti:) jsem pro experimenty. Brýle se mi také moc líbí, sama mám jedny nedioptrické s průhlednými skly.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Super outfit, okuliare ti veľmi pristanú!:)

    Saja Frey blog

    OdpovědětVymazat
  7. Tenhle outfit ti moc sluší! Působíš tak jinak než obvykle :) A brýlky nos častěji, vypadáš v nich peckově!

    Blog by Vea

    OdpovědětVymazat
  8. Myslím, že sklízí úspěch právem, protože ti to fakt sluší! Taky už dlouho přemýšlím o koupi brýlí, jako módního doplňku, přijde mi to jako super věc, jak podpořit lidi, kteří je nosit musí ale stydí se za ně!

    OdpovědětVymazat
  9. Tyjo, mně k tobě tenhle styl fakt hrozně sedí! Já mám podobné brýle, ale jsou fakt dioptrické :D A gratuluji k nominaci :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  10. Outfit jako vždy super a ty brýle jsou super. Nutně si musím nějaký také koupit. :-)

    http://fashionbiblebyell.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  11. Není to zrovna můj ,,šálek čaje" ale na tobě se mi Outfit líbí :)

    OdpovědětVymazat
  12. S brýlemi vypadáš úplně jinak! Ale sluší ti to :))

    OdpovědětVymazat
  13. vlasy jsou nejlepší v drdolu, je to pohodička mít je nahoře a nemuset se starat, jak fouká vítr -.-
    a brýle jsou krásný! Sluší ti:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Domi, ty brýle ti fakt mooc sluší :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤