What are you looking for?
sobota 8. října 2016

LET'S FOCUS ON QUALITY

Jsem typická žena sběračka. Sbírám oblečení, kabelky, boty, hodinky. A přitom točím dokola pořád ty stejný věci. Při blížícím se výprodeji šatníku (už tuhle neděli v Praze v The Senses - více info TU - koujete přijít!!!!) váhám nad každým vyřazeným kusem a pětkrát měním názor, jestli ho teda prodám nebo se-třeba-někdy-bude-ještě-hodit-a-bude-mi-líto-že-jsem-se-ho-zbavila. Eeeehm. Oblečení mám plný skříně a většinu z něj nenosím. Většina jsou navíc nekvalitní věci sehnaný ve slevách nebo ze spoluprácí se zahraničníma e-shopama. V tomhle jsem se naštěstí poslední dobou HODNĚ zlepšila. Mnohem míň nakupuju, protože vlastně ani nemám za co a když už, tak jdu po konkrétní věci. A taky po kvalitní věci. Myslím, že na tohle si každej musí přijít sám a u mě ten moment nastal ve chvíli, kdy se mi podařilo naskladnit pár kvalitních kusů oblečení a na vlastní oči jsem viděla ten rozdíl. A na vlastní kůži ho i cítila. Neříkám, že všechno, co jsem si kdy objednala ze zahraničí jsou hadry, i když většina jsou, přesto je pár kusů, ke kterým se občas ráda vrátím. Základy šatníku se ale vyplatí mít opravdu kvalitní. A kabelky a boty. Protože v konečným důsledku jsou to právě detaily, co dodaj outfitu šmrnc nebo ho uplně shoděj. No a všechny věci, co mám dnes na sobě jsou právě z mého období prozření a orientace na kvalitnější věci. Pořád nevydělávám tolik peněz, abych si mohla nakupovat v COSu (ale všechno bude, jednou jo!!), ale konečně mi dává větší smysl investovat do trochu dražšího kousku než si koupit pět triček ve slevě.
Co vy? Jak to máte nastavený? A jak se Vám líbí moje kombinace věcí?

Jeans - TOPSHOP / bomber - STRADIVARIUS / shirt - CHEAP MONDAY via WOODIES / watch - DW / shoes - TOMS via URBANLUX / bag - MATT&NAT via URBANLUX

Add your comment

  1. Tak outfit je skvelej a mluvis mi z duse, ja jsem driv taky nakupovala ve slevach nebo v Primarku (jezis, kdyz na to ted jen pomyslim) a vetsinou jsem si to koupila jen proto, protoze to bylo prave ve sleve a doopravdy se mi to mozna ani nelibilo! Taky mi pomohlo ze jsem nasla svuj styl a kupuju vazne jen a jen veci, ktery se mi libi a ktery se mi hodi k ostatnim kouskum v satniku! Skoda, ze nemuzu prijit na vyprodej, tak rada bych te konecne poznala, tak treba to nekdy vyjde!!! ;)
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělý, skvělý a skvělý! Tento styl oblečení mám na Tobě asi nejradši, prostě k Tobě sedí. A ty vlasy! :O Suprovost. :D :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ja som bola kedysi uplne rovnaká, teraz už aj ja hodnotím odkiaľ si kupujem vec a pristihla som sa veľmi veľakrát, že si zrazu pozerám štítky na oblečení, z akého materiálu konkrétna vec je :D toto som teda nikdy nerobila a prišlo to nejak tak samo. Keď si človek vyskúša nejakú vec s dobrého materiálu a kúpi si ju, tak potom pochopí, že tam ten rozdiel je.. tiež si nekupujem stále len takéto veci, ale už sa rozhodujem dlhšie a zvažujem, či investovať a tak.. :) Inak super outfit ako vždy :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  4. Jsem na tom úplně stejně!! Mám 2 skříně plné oblečení a nosím pořád dokola +- 5 triček z celý skříně :D S holkama blogerkama plánujeme v Brně také bazar, takže se už musím s některými kousky rozloučit! :D
    Outfit ti moc sluší, je takový pohodobý, přesně můj styl :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  5. Mam to podobne, moje prozreni nastastie prislo uz pred casom ked som som sa mala stahovat (oblecenia bolo viac nez vsetkych ostatnych veci dohromady :D ). A mala som to tak so vsetkym, s milionom zositkov a blockov co nikdy nevyuzijem a podobne. Tak som zredukovala satnik na zimny a letny, a z kazdej hromady som dala asi polovicu na charitu. A spravila som tak aj dobry skutok. :) Snazim sa udrzovat si vo veciach minimalisticky pristup a neobklopovat sa zbytocne zbytocnostami. A dobre si premysliet do coho sa oplati a neoplati investovat. :)

    Inak k outfitu: kusky ako take su moc pekne ale tie kalhoty Domi.. hold nie vsetky strihy svedcia kazdej postave. Ty si kraaaasna baba, to bez debaty, ale tieto ani podobne strihy kalhot ti proste neslusi - zbytocne ta rozsiruju. :/ Myslim ze ti to uz par ludi napsalo (niektori dokonca dost nepeknym sposobom ejkejej hnusni anonymovia) a ty to aj tak staale nosis. :D Ja beriem, ze treba pouzivat vlastnu hlavu a nedat na nazor inych ale niekedy je lepsie sa nad kritikou zamysliet, ze ci fakt pod tymi vsetkymi vyblitkami od anonymov nie je aspon zrniecko pravdy. :)
    XOXO,
    S.

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se outfit líbí moc :) a já to mám spíš tak, že si dražší kousky moc dovolit nemůžu, ale za jistý věci je klidně dám :) a taky chodím nakupovat spíš tím stylem, že vím, pro co jdu :)
    Young, wild and freee

    OdpovědětVymazat
  7. Domi, nová barva vlasů Ti moc sluší :) Outfit se mi líbí, nejvíc kabelka a boty

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤