What are you looking for?
čtvrtek 6. října 2016

NEW HEADLINE NEEDED ALIAS WEEK IN PICTURES AGAIN (VIII.)

Mám dojem, že Week In Pictures tady byl nedávno a navíc jsem nějak přestala dodržovat to, že ho dávám koncem týdne, nicméně když jsem zjistila, že do dalšího vydání mám fotky, na kterých mám troje různý vlasy, usoudila jsem, že už je fakt čas to vydat. Ono je asi logický, že se tyhle fotky střádaj nejrychlejc, když člověk každou chvíli něco jen tak fotí. Dnes teda zas hodně jídla, psů, selfíček, blogerských akcí a taky pár slov k první fitness soutěži, kterou jsem měla možnost shlédnout.

A začnem jídlem, rovnou jednou krásnou podzimní kombinací - čokoládový proteinový palačinky (z TOHOHLE boží mixu) se švestkama a skořicí!

Fotky z týhle procházky patřej vlastně k poslednímu vlogu a já doufám, že brzo přibude nějakej další. Taky můžu říct, že doufám, že se ještě vrátí tohle hezký podzimní počasí, co bylo a co trvalo asi tak dva dny, předtím bylo totální léto a teď je totální zima, ale nejsem tak naivní. Nevim no, hlavně, že mám milion podzimních kabátů a bundiček, co už nejsou kdy nosit.

Kino je jedno z mých oblíbených randíček, na který mě naučil Kuba. Díky tomu začínám být aspoň trochu zběhlá i ve filmech (seriály totiž frčím snad odjakživa, ale filmová jsem moc nebyla) a musím říct, že Nerve je rozhodně jeden z nejlepších filmů, jaký jsem viděla. Totálně mě to vtáhlo do děje, vůbec jsem nedokázala odhadnout vývoj událostí a jestli to ještě dávat, tak na to rychle utíkejte, stojí to za to.

S holkama jsme byly pozvaný na představení vánoční a halloweenský kolekce Lush, což je jedna z mých nejoblíbenějších akcí každej rok, protože ty voňavý dvě hodiny jsou pokaždý pohlazení pro nervy, duši, smysly a všechno :D.

Tyhle koupelový pěny, co v sobě ukrývaj hvězdičky nebo srdíčka, co se vyplavěj potom, co se koule rozpustí, jsou moji favoriti!

A kromě toho, že jsou ty produkty naprosto krásný, voňavý a účinný (zkoušeli jsme třeba s Kubou mátovej tělovej kondicionér a ten pocit po sprše byl neuvěřitelnej, tělo mravenčilo a mátově-pálilo a lehnout si pak do peřiny bylo nejnejnej!), jsou netestovaný na zvířatech, proti čemuž Lush z plných sil bojuje, jelikož to je u kosmetických značek poměrně velký problém.

Článek o dni v salonu jste určitě četli, protože je jeden z nejčtenějších vůbec. Tak k tomu ještě pár selfíček pro instagramové účely a na konci článku ještě aktuální vlasový stav po jednom tónování navíc.

Šedovlasej frajírek na růžový Vespě. To přece musíš vyfotit!

Procházky na Brumlovku na kafe a ukázka toho, jak si Kuba dává vždycky studený a já vždycky teplý, haha. Přesně jak jsem psala TADY.

Nový lásky, co jsem si pořídila na cvičení a místo toho je tahám skoro každej den do města. Jsou totiž mega pohodlný a do fitka je začnu nosit až když už na ně bude venku zima, což je vlastně asi tak nějak právě teď.

Dárečky z Lushe pěkně po kupě. Nikdy nevím, jestli mám tu koupelovou bombu hned spotřebovat, protože MI-LU-JU jak mi provoní celej pokoj a přijde mi škoda se toho vzdát, ale zároveň se strašně těším na tu koupel s ní. #troubles

Další krásnej event byl křest diáře holek z ACOS. V našem oblíbeným The Senses (kde se mimochodem koná v neděli i náš bazar oblečení - VÍCE INFO TADY) a všechno bylo moc milý a poladěný. Třeba cupcaky s designem diáře, boží!

Kubu jsem taky po dlouhý době přemluvila na My Raw Café, takže jsem tam neseděla sama s notebookem, jak je u mě obvyklé. No a opět jsem si dala degustační mix dezertů a genmaichu. Už mám taky nejspíš dostatek fotek a brzo nachystám článek čistě o týhle mý nejoblíbenější kavárně na světě.

Plán na pátek a sobotu bylo EVLS. Fitness EXPO a soutěž v Tipsport aréně. Spolu s ostatníma influencerkama od Aktinu jsme tam byly celý dva dny u stánku a užily si naplno celou tu atmosféru. Pro mě bylo něco takovýho úžasná zkušenost, poprvé jsem viděla profesionální fitness soutěž a tak nějak jsem pochopila, co na tom lidi fascinuje a proč se ženou za nějakým takovým cílem. Na druhou stranu jsem si dodnes nebyla schopná udělat ucelenej názor na to, jestli se mi to u těch holek líbí a jestli víc obdivuju ty nádherný těla, který jsou sakra těžce vydřený a vypilovaný pevnou vůlí nebo jestli mi to přijde jako ukazování se jak maso, jedna vedle druhý, všechny dokonalý, všechny v miniaturních třpytivých plavečkách a s umělejma prsama. Jako je to krásný, obdivuhodný a všechno, ale taky to má strašnou spoustu ale. A mně pořád běhá v hlavě, jestli bych tohle někdy chtěla aspoň vyzkoušet nebo jestli toho vůbec nechci být součástí. Fakt mi totiž přijde, že u chlapů je to uplně jiný, víc se to k nim hodí a je to takový mnohem míň lascivní. 

Oblíbenosti pohromadě! Colový BCAA musíte vyzkoušet, protože jsou geniální a já si je nosím i třeba jen jako pití do školy :D

A poznala jsem tam super holky, třeba nejmilejší Klárku, kterou určitě znáte z instagramu, protože nad jejíma jídelníma fotkama slintá uplně každej.

Odskok na sojový cappuča.

A proteinová ruličková zmrzlina, yeeeeees!

Já si dala proteinovej základ s Oreo a malinama a Klárka kokosovej základ, kterej byl teda ještě mnohem mnohem lepší, to musím uznat.

A tohle už jsou úlovky z celýho víkendu. Byla jsem v šetřícím módu, tak jsem se musela krotit, ale neodolala jsem právě těm BCAA, ke kterým jsem dostala i boží shaker, pak jsem našla výbornej proteinovej chleba (značka Casfood) a to nejlepší, aktuální závislost každý z nás, která to tam ochutnala - kešu máslo s belgickou čokoládou a sušenýma banánama. 

S Kubou jsme si dali taky jeden cheatday, respektive den uplně bez počítání maker a řešení jídla. Já jsem měla už pár dní šílenou chuť na tatarák (kterou mám vlastně tak nějak nonstop, společně s chutí na burgery), tak jsem na Restu našla, kde na Kačerově nějakej dobrej mají a objevili jsme právě Dock House, kde nás uplně nadchlo a rozhodně tam ještě zavítáme, než se odstěhujem.

A na večeři jsme se stavili v Cacau. Na club sandwich a bagel s uzeným lososem.

BCAA s příchutí kaktus-limeta si prostě žádaly tuhle fotku :D

A na uplněj závěr tmavší šedovlas v pánský kšiltovce ze Zary, kterou mi pořídil drahý. Teď už se loučím vy mi dejte vědět, jak se Vám to celý líbí, budu se těšit v komentářích!

Add your comment

  1. Colový BCAA má přítel a jednu dobu jsem je mu dost "vypíjela", jsou vážně super! :D Jinak ty tvé poslední fotky, nádherný vlasy! Vypadá to spíš jak překrásná světle hnědá s šedým nádechem, naprosto božská barvička :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Ty šede vlasy jsou skvělé Domi. Fakt mě mrzí, že ta šeda tolik nedrží. Hlavně bylo skvělé, že jste na tu změnu šli, jako pár. Taky bych chtěla, ale můj úřítel je skoro bez vlasů, to by asi nebyl moc nadšený :d mimochodem ty věci z Lush vypadají skvělé. Živě si představuji, jak moc vonavá ta akce musela být :D:)

    OdpovědětVymazat
  3. Za mne je to teda ukazovani se jak maso a mas pravdu, ze u chlapu je to tak nejak lepsi.. Mne se cela tahle soutezni dispxiplina zoufale nelibi, ale verim, ze nekdo si v tom puvab najde..
    Tu rolovanou zmrzlinu musim konecne vyzkouset!

    OdpovědětVymazat
  4. Krasny fotky jako vzdy, tehle clanku neni nikdy dost! Strasne ti to slusi na vsech fotkach, jak jinak taky a musim vazne rict, ze ta seda se k tobe perfektne hodi! Jinak se musim priznat, ze z Lushe jsem si koupila zatim jen dve veci, ale nikdy zadnou koupelnovou bombu a to bych mela honem rychle dohnat, hlavne tedka v te zime si sprijemnit den horkou vanou je asi to nejlepsi co muze byt! Jo a na ten mix dezertu bych si dala hned! ;)
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  5. Ty šedé vlasy jsou opravdu skvělé! Nad něčím podobným jsem taky uvažovala.
    To Fitness v takové míře mi ale přijde šílené. Spolužačka ze střední se něčeho takového účastnila a bylo mi ji upřímně líto, když vykládala jaké má tréningy, co musí a nesmí jíst, a že padá hlady. Podle mě je pěkné si jít za svými sny, co se postavy týče, ale tohle je podle mého názoru přehnané. Je to ale možná jen o úhlu pohledu.

    OdpovědětVymazat
  6. V EU je dle legislativy testovani na zviratech zakazano vsem firmam, takze to neni zadny zazrak. Vsechny ty trpytky z tech kouli a saponaty a neorganicke slozeni uskodi nekde ve vode zviratum mnohem vic.

    OdpovědětVymazat
  7. Všechny akce vypadají suprově :) všude vám to hrozně sluší! A tu ruličkovou zmrzlinu vidím poprvé! Jo a z Lush si chci něco koupit už hrozně dlouho, ale ještě jsem se k tomu nedostala :D hlavně nikdy nevím, co si vybrat!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  8. Ach Domi, ty jsi krásná! A ta bleděmodrá ti děsně sluší! <3

    OdpovědětVymazat
  9. Moc se mi libi prvni fotka, moc ti to slusi! :) a jak vykukuje ten prustrih,tak to je top! :) Akce byly jiste super,protoze fotky vypadaj uzasne! ;)
    www.lifestylebirdie.com

    OdpovědětVymazat
  10. Na ty prvni fotce ti to tak strasne moc slusi!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤