What are you looking for?
úterý 18. října 2016

SPORTY-SKIRTY NOTE

Tak si dnes hodíme rovnou další outfit, když jich mám z minulýho týdne v zásobě tolik, jako už dlouho ne! To je ten rozdíl, když jsou prázdniny a máte na všechno AŽ MOC času. Na jednu stranu je to samozřejmě naprosto skvělý, ale na druhou si po nějaký době uvědomíte, že se vlastně jen flákáte, že se nedokopete vůbec k ničemu a ty

DNY PROSTĚ JEN TAK PLYNOU?!

Já mám za sebou spoustu dní, kdy jsem vytáhla paty jen do fitka a zas domů a měla jsem strašně moc času, kterej jsem trávila ani-nevím-jak. Asi bezcílným brouzdáním po netu, sjela jsem všechny možný seriály a nedokázala ten čas využít nějak produktivně (třeba na diplomku!) a vůbec jsem si toho volnýho času nevážila. Teď se skoro ze dne na den všechno změnilo, volnej mám maximálně víkend (jako většina lidí, já vím), skoro každej den vstávám za tmy (taky jako většina lidí :D) a je to prostě mě fakt změna. V ten moment zazvonění budíku mě to dost sére, nicméně když si ve dvě odpoledne uvědomím, kolik už jsem toho stihla a že pár dní zpátky jsem touhle dobou teprve začínala "něco dělat" a někdy ani to ne, jsem za tohle fakt ráda. Sice toho najednou mám fakt hodně (a bude hůř) a trošku mě to nervuje, ale i tak mi přijde, že najednou stíhám i víc svých věcí než v tom flákacím režimu... Máte to někdo taky tak nebo jsem jediná, kdo je takhle vyplesklej z přechodu na dospěláckej život?

A druhá podstatná otázka - jak se Vám líbí dnešní outfit? Když jsem si objednávala tuhle crop mikinu, chtěla jsem jí nosit na cvičení, ale při jejím prvním vyzkoušení mě hned napadl tenhle outfit a musela jsem ho rovnou zrealizovat. K úzký sukni jsem pak přidala Superstary, aby to bylo víc do tý sportovní noty a kšiltovku, co mi Kuba koupil v pánským oddělení Zary potom, co jsem si jí tam během jednoho tejdne asi třikrát dala na hlavu.

Bomber - STRADIVARIUS / crop shirt - ADIDAS via WOODIES / skirt - H&M / cap - ZARA MEN / bag - MANGO OUTLET / watch - DANIEL WELLINGTON (MEN) 

Add your comment

  1. Domi, je mi lito, mikca krasna ale proste ty sukne nosit nemuzes, podivej se sama na ty lytka...na ty stehna, proste celkove nohy...za me vrsek super ale spodek je opravdu na nekoho stihlejsiho.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyhle komentáře mě baví :D Chápu když komentujete nějaký outfit, kde opravdu někomu nesedí nějaký střih kalhot nebo tak něco, ale pak taky docela často postrádáte naprosto normální soudnost! Domča má úplně normální stehna a lýtka jak normálně, tak tady na té fotce a vůbec nechápu, kde jsi si tohle vymyslel/a.
      Za mě bych volila tu sukni o trochu kratší než takhle těsně nad kolena, ale jinak to vypadá celkově hrozně dobře! :) Jinak držím palce, ať vše zvládneš.

      Verča

      Vymazat
    2. Já fakt nevím, kde se bere ta drzost napsat někomu, že něco nemůže nosit :D opravdu mi to přijde k smíchu, stejně jako začínat takovej komentář slovy "je mi líto". Mně to fakt líto není a se svýma nohama nemám nejmenší problém, takže sukně dál vesele nosit budu, stejně jako budu dál makat na svých nohách, přičemž mým cílem rozhodně není je nějak extra viditelně zmenšovat.

      A Veru, tobě moc děkuju :)

      Vymazat
    3. Za mě taky ne, někomu nesluší to, někomu zas něco jiného, je třeba se dívat na typ postavy.... Není to o tloušťce, ale prostě tohle sedne nějaké vysoké holce :) Nosit si samozřejmě může každej co chce, tak jako vyjadřovat své názory. Přijdou mi k smíchu tady ty zastávačky bez pádného argumentu.. :D Protože první co mě u fotek napadlo, že tohle prostě bije do očí.. :(

      Vymazat
    4. Nevím, jestli to zastavani bez argumentu je myšleno na můj komentář, každopádně jak si ho můžeš přečíst tak se týká lýtek a stehen a ja nevidím, že by Domca měla nějaký velky stehna a lýtka. Ma je uplne normální, jako hodně holek, ja bych chtela vědět co je pro vás normální velikost.
      Jak jsem napsala, volila bych trochu kratší sukni, ta delší celkově postavě lichoti míň, ale at si vezme co se líbí jí. On je rozdíl mezi normálním komentářem typu "volila bych jiný střih nebo za mě tohle ne, bylo by lepsi tohle a tohle" a mezi komentářem, kde očividně člověku chcete ublížit když napíšete jak hrozná ma lýtka atd.

      Verča

      Vymazat
    5. Mně se to líbí i se sukní, problém je od kolen dolů. Sukně po kolena a placatý boty, to sluší jen tyčkám 180/55. My normální lidi potřebujeme podpatky nebo o kousek kratší sukni, čímž se vyrovná disproporce. O 5 cm kratší sukně by byla super. Není problém v nohách ale ve zvoleným oblečení.
      S čím mám teda velkej problém, jsou bílý boty k černým punčocháčům, to se mi prostě nelíbí. Černý nebo barevný tenisky, když už.

      No a aktuálně prožívám něco podobnýho, návrat do práce po delším "volnu" je jako kýbl ledový vody.
      B.

      Vymazat
  2. Naprosto skvělý outfit, jeden z nejlepších za poslední dobu. Skvělé!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Outfit moc pěkný. Já na to kombinování bohužel nemám buňky.
    Co se týče přechodu na dospěláckej život, tak to už si moc nepamatuju, jen mám od tý doby pocit, že život plyne strašně rychle.

    www.42stupnu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Outfit je moc pěkný. Já na dospěláckej život pomalu přecházím a mám z toho spíš děs :D nejradši bych se vrátila do dětství a neměla žádný starosti :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jooo, mas naprostou pravdu, ten cas tak rychle ubiha, ani nevim, ze je novej tyden, kazdopadne ti to strasne slusi a outfit je skvelej, kombinaci bych si na sebe presne takhle taky vzala!!! ;) Sice nejsem dospela a chodim jeste do skoly a nemam takovy dospelacky starosti a povinnosti, ale stejne momentalne nestiham, i kdyz mam taky pocit, ze toho stiham vic nez normalne!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  6. Já těm crop mikinám nepříjdu na chuť, ale zkombinováno je to moc hezky, sluší ti to! :)

    EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  7. Me se to strašně líbí :) super kabelka a hodinky! :)

    OdpovědětVymazat
  8. Mě osobně se outfit líbí moc. Kombinace sukně a topu je skvělá a hlavně stylově neotřelá. Osobně mě to hodně inspiruje, takže určitě nebudu váhat nějakou podobnou kombinaci vyzkoušet. Za mě tedy jedině palec nahoru, outfit je skvělý a sluší ti! :)

    Beuty Box GIVEAWAY

    OdpovědětVymazat
  9. Z tech debilnich komentaru si nic nedelej, pisou to zakomplexovani lidi, co se asi nudi..libi se mi tvuj styl a bavi me tvuj blog a prijdes mi strasne mila uprimna a fajn :) a ti co tu pisou urazlivy trapny komenty nechapu...kdyz mi nekdo prijde tak nemozny, tak prece nesleduju jeho blog :))

    OdpovědětVymazat
  10. Mě se outfit taky moc líbí! :) Já ráda kombinuju sportovní věci s elegantnějšími kouskyatohle mi přijde jako skvělá kombinace. Takže za mě palec nahoru! A ta kšiltovka ti taky sekne! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mně se outfit takhle hrozně líbí, je to úplně tvůj styl a ta kšiltovka k tomu to perfektně doplňuje :) jinak neboj, určitě nejsi jediná, tohle je zrovna období, kdy je to snad skoro nejhorší! Ale já už si myslím hezky na Vánoce a prázdniny a pohodu (já vím, je děsně brzo, ale mně v tom nic nezabrání :D).
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  12. Super kombinace, jen možná ta kšiltovka už by na můj vkus být nemusela, ale na druhou stranu dobře podtrhla tu sportovní stránku outfitu. :) Crop mikiny mě lákají, ale nějak jsem na ně zatím nesebrala odvahu. Bojím se, že by mi pak jen ležely ve skříni a neměla bych k čemu nosit. Hodně štěstí v nové práci! :)

    OdpovědětVymazat
  13. Já obecně nejsem velký příznivec kombinování stylů a především nemám moc ráda kombinaci sukně a punčoch s teniskami (v tomto případě umocněnou ještě tím, že jedno je černé a druhé bílé), takže mne to nijak moc neoslovuje. I když ti to sluší ;-)

    OdpovědětVymazat
  14. máš tetování od bývalého? nevadí ti to?

    OdpovědětVymazat
  15. Samozrejme, ze to nosit muzes, urcite ti to i slusi, ale mne prijde, ze proste nevidis, ze se na tech fotkach stavis spatne a to ti pak nelichoti.

    OdpovědětVymazat
  16. Já neshledávám stejný názor jako anonymové. Sluší ti to a určitě nos sukně dál, protože ti sluší. Co se týká celkového outfitu, tak bych klidně volila délku sukně kratší, protože si to můžeš dovolit a lichotilo by ti to i s kratší délkou nebo jiným střihem. Jediné co se mi moc nelíbí jsou ty superstary. Asi bych k tomu vybrala třeba chelsea boots, triple sole nebo oxfordky.

    OdpovědětVymazat
  17. Mně se to líbí! Pro mě ideální kombinace, protože jsem furt zvyklá na sportovní a sukně a halenky jsou pro mě trest (na to jsem si vybrala parádní školu, fakt..). Každopádně to máš super B'n'W sladěný, tenhle styl mám nejradši :)
    A ten první komentář je k smíchu, k tomu snad ani neni třeba se vyjadřovat.
    www.linheart.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Domi, ty absolutne neumis snaset kritiku. Ze s nekdo dovoli ti rict ze nemas hezkou postavu? *podle nej/ní. No a co? Se z toho nepo... nemusis se kazdemu libit. Nemusi kazdy uctivat tve nohy. Mas je tluste. Kazdy je nejaky. Mas ploche bricho a pekne ramena. Nemuze byt kazdy modelka. Jsi exhibicionistka. Tve ego potrebuje byt videt. Tocis vlogy a fotis se. Denne. Das si kafe a vyfotis to. Je to prazdny, prazdy zivot. Mas pohledneho kluka, ale jakmile promluvite oba na videu, je mi lito, ze nejste trochu jiní. Vic normalni. Absolutne se k sobe hodite. Darek byl magor, ale aspon jsi s nim byla normalni holka. I kdyz uz na bc. studiu jsi byla namyslena az do nebes. Ted uz ani neumis uznat ze ti nekdo rekne ze nejsi dokonala. Bez blogovani a denniho foceni selfies by jsi delala co? prazdna schranka...nula.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zrovna včera jsem si rikal kdy se nekdo pusti taky do mě...no tak to netrvalo dlouho :DD

      Vymazat
    2. Takže jen tomu, co si reakci zaslouží...
      Kritiku snáším v pohodě, když je slušně podaná, přikazovat mi ale nikdo nic nebude, to fakt pardon. Nepotřebuju slyšet, že jsem úžasná a dokonalá, když vím, že nejsem a jsem i celkem zvyklá na poznámky ohledně postavy a přestože pár měsíců zpátky jsem kvůli nim byla schopná brečet, dnes mi jsou uplně jedno, protože na sobě makám, zlepšuju se a cítím se dobře.
      Smutný mi přijde, že ty evidentně víš dost o Darkovi a tom, jakej ten vztah byl, takže je poměrně ubohý se za svůj názor ani nepostavit, nepodepsat se a navíc útočit nejen na mě, ale i na mýho přítele. Poslední věta mi ani moc nedává smysl, i když důraz do věty dáváš velmi dobře, doufám teda, že tvůj život je velmi bohatý i bez těch kafí a selfies, který považuješ za highlighty mých dnů :D :))

      Vymazat
    3. Wow, rak to je sila :D Zavidim anonymovi schopnost dokonale popsat tvoji osobnost, charakterizovat tvuj zivot a povznest verdikt nad tvym vztahem s pritelem na zaklade instagramu a blogovo/youtuberske tvorby. Smekam, ten clovek je normalne nevidany talent :O Vsadim se vsak, ze anonym je taky pekne skromny, nechce se chlubit svymi az psychologickymi dovednostmi, proto by ti tohle nenapsal ,,face-to-face" pod svym profilem na instagramu nebo na facebooku..
      Na druhou stranu to bude asi tvuj nejvernejsi fanousek - malokdo asi venuje tolik casu, aby ti sjizdel instagram, blog a youtube a pak si dal jeste praci s analyzou cely podstaty tvy existence. :D :)

      Vymazat
    4. Ten komentář přesně vystihl, jak na mě působíš takhle z blogu a z insta. Osobně tě neznám.

      Vymazat
    5. Uuuh, to je psychologie v praxi od Anonyma:DDDDDDD

      Vymazat
    6. Je to smutný, ale bavily jsme se o tom s kámoškama, co tě taky sledují a myslíme si přesně to samé ... Bohužel ses dala na tuhle cestu, tak se nediv, že tě lidi soudí z toho, co postuješ na internet, žádná velká psychologie to není.

      Vymazat
    7. Tady drahá anonymka asi perfektně vidí do toho, jaký má Domča život. Škoda, že dnešní společnost je bohužel postavená tak, že jakmile je na člověku vidět, že se má rád a že je se sebou spokojený, tak musí být automaticky namyšlený, sobecký a že si na každým musí nahánět ego.

      Vymazat
  19. Ne,ne to ten anonym memysli vazne,ze ne?Proc by jako nemohla nosit sukne?Postavu ma vytrenovanou,takze co je na tom blbyho?Ja nevim,proc se musime porad urazet?Neni na to ten zivot moc kratkej?Co si vic uzivat a trochu myslet pozitivne ;).Jen je nos prece nebudes chodit zahalena od hlavy az k pate.

    OdpovědětVymazat
  20. Domi si nádherná žena, so skvelým vkusom. Na živo si ešte krajšia. Outfit je pekný a svedčí ti to. Nikto nie je dokonalý, každý máme takú postavu akú máme. Ty si krásna a inteligentná a šikovná žena. Len tak ďalej. :)

    Katušš

    OdpovědětVymazat
  21. Wow, hrozně dlouho jsem měl počítač v opravně a neměl moc čas na čtení blogů a koukání na videa na youtube, jelikož jsem se stěhoval, nastupoval na novou školu apod., ale jen co se vrátím a začnu číst komenty pod posledním článkem, opět akorát nemohu uvěřit svým očím, co jsou lidé schopni napsat.
    Nicméně, instagram jsem sledoval dále a musím říct, že na tobě ty změny vidět jdou. Strašně se mi líbil jeden vystihujicí koment u jedné fotky z fitka "Máš krásnou postavu! Úžasně vypracovanou a přesto to vypadá žensky a ne moc přehanně!..", což je pravda, fakt klobouk dolů, ty srovnávací fotky jsou mazec, jen tak dál, fandím ti! ^^
    Jinak mě stále více a více fascinuje, kolik ty toho dokážeš stíhat - blogování, škola, cvičení, teď nová práce...dodržuješ nějaký time management? Podle mě by to byl skvělý článek a plno lidem by to pomohlo. :))

    PS: Ty vlasy máte s přítelem PERFEKTNÍ, už jsem koukl i na videa na youtube a jsou skvělá, vypadáš čím dál více uvolněji před kamerou a u vlogu ugo očista mi vás bylo vážně líto. :( :D


    OdpovědětVymazat
  22. Tohle se podle mě vážně povedlo! :)
    Sukně ti podle mě velmi sedí a moc se mi líbí, že je nakombinovaná do sportovnějšího stylu. Já uplně na tvé sportovní outfity nejsem, ale tady jsi podtrhla ženskost a doplnila ji sportovní stránkou - moooc dobré! :)

    OdpovědětVymazat
  23. já ty sportovní outfity vůbec nemusím a většinou je i přeskakuju, ale tenhle se mi moc líbí! Nevím proč, ta sukně je prostě super :)

    OdpovědětVymazat
  24. Za mě super, hlavně se mi líbí jak je to černé, poslední dobou na tom nějak ulítávám. Sama to až tak nenosím, ale i tak se mi to hrozně líbí. A jo ten přechod do dospěláckýho života je na prd, ale buď ráda, že máš práci s normální dobou a volný víkend, já dělám krátký dlouhý týden 12tky a je to masakr :( naštěstí se budu stěhovat (do HK) a budu si tam hledat práci jinou, tak snad najdu něco lepšího. Co vůbec děláš ty? Nebo jestli už si to někde psala tak promiň, nějak nestíhám ledovat úplně všechno :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤