What are you looking for?
pondělí 3. října 2016

SPORTY VIBES

Tak Vás zdravím u mého, velmi pravděpodobně posledního, volného pondělku. Po víkendu, kdy se vstávalo každej den dřív než je hezký, jsem si dnes poležela skoro do 10, samozřejmě s telefonem v ruce, protože oči jsem měla dokořán od tý doby, co jsem byla v posteli ponechána sama, což velmi těžce nesu. Peřinu máme sice extrémně teplou, ale lidský teplo je přece jen jinej med. Každopádně vzhledem k tomu, že mě dnes čeká vlastně jen vlasový refresh (ano, šedá byla skoro pryč po dvou umytích, sad life) a trénink a nemám tím pádem moc věcí na práci, rozhodla jsem se dnes fotit, co jím a na příště Vám nachystat článek What I Eat In A Day společně s krátkým povídáním o směru, kterým se teď zkouším vydat, protože jsem sice jakoby v dietě, ale tak trochu jinak a to i proto, že se blíží zima a kejtičky zas nějakou dobu nikde vystavovat nebudu, tak na to nijak extra nespěchám. Nebo jsem taky dostala rozum. No a vzhledem k tomu, že pravidelná videa do svýho časovýho plánu asi momentálně nějak nejsem schopná narvat, tím spíš, že mě za pár dní čeká asi milion nových věcí a povinností, ráda bych aspoň tak nějak vlogovala na instastories, s čímž začnu v momentě, kdy mi zas bude fungovat telefon, což se neděje už týden a jediná moje mobilní aktivita je v době, kdy jsem Na wifi a nechtějte po mě vysvětlovat, jak je otravný POŘÁD VŠUDE hledat wifi a zjišťovat si hesla. Ale videa taky občas budou, to jo, vždyť mě to baví a Vás taky, jen nezaručuju žádnou pravidelnost. Tákže tak. To by byl takovej nějakej update plánů a ještě by se hodilo pár slov k outfitu, žejo?
Po nějaký době mě tady zas můžete vidět v takhle čistě sportovním outfitu, respektive nejoblíbenější Freddy, nový boty, co jsem si pořídila na cvíčo, ale neodolala jsem jim ani do města, tričko z nový Adidas kolekce od mamky k svátečku (lepší pozdě než-li později nebo vůbec, žejotati) a v "ty jdeš dneska jako čarodějka?" účesu.
Líbí, nelíbí? A těšíte se na jídelní články?

Tee - ADIDAS / shoes - ADIDAS (via CASNABOTY) / pants - FREDDY / bag - LINDEX / lipstict - SEPHORA

Add your comment

  1. Jsi prostě kočka! Sekne ti to, ale ta kabelka mi k tomu moc nejde :) a na jídelní články se těším :)

    OdpovědětVymazat
  2. Domi, super triko :-)

    a na články o jídle se těším. To já řeším pořád, takovej začarovanej kruh. Bych potřebovala pevně danej jídelníček.

    www.42stupnu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tenhle styl mi jde k tobě nejvíc :) a to s tím účesem znám, mně táta řekl, proč mám vlasy jako jorkšír.. :D
    www.linheart.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Tenhle outfit ti prostě krásně sedne :) Moc ti to sluší. Na jídelní článek se těším hodně, sama jsem si o něj psala na instagramu ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Vazne se ptas jestli se mi to libi? No tak to absolutne jo!!!1 Je to skvely, kombinace je perfektni na podzim a tobe to strasne slusi! Moc se tesim na clanky o jidle, ty me taky moc bavi a v podobe jidelnicku tady jeste nebyli, takze novinka!!!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  6. Wau, tebe to naozaj pristane! To tričko celý outfit krásne oživilo :)
    My blog : THE COLORFUL THOUGHTS

    OdpovědětVymazat
  7. Za mě super outfit, který ti perfektně sedí a z fleku bych v něm vyrazila i já :) Moc se mi líbí hlavně boty a tričko. A Freddy mám zatím na wishlistu, tak snad budou brzy i v mém šatníku :)

    http://estrella-2012.blogspot.cz/2016/09/beauty-box-marie-claire-lookfantastic.html

    OdpovědětVymazat
  8. Toten outfit ti hrozně sluší:) a vypadá fakt dobře a pohodlně:)

    OdpovědětVymazat
  9. Kráska! Celá od hlavy až k patě

    OdpovědětVymazat
  10. Veľmi ti to pristane Domi. Krásne tenisky a ten červený rúž nos častejšie 👌😊

    accessoriesforbeauty.com

    OdpovědětVymazat
  11. Tenhle účes ti stejně sluší nejvíc ❤ a po delší době ti zase připomenu, že jsi pro mě nejzajímavější a nejhezčí blogerka. Opravdu to není (jen/hlavně) o postavě, ale třeba o stylu, originalitě, kráse v obličeji nebo čarodějnickýmu účesu. K

    OdpovědětVymazat
  12. Domi, jak to sakra děláš, že ve všem vypadáš skvěle?!? Nemám slov...

    OdpovědětVymazat
  13. Tak za mne akorát boty a bunda. O kalhotech Freddy už jsem myslím psala, že se mi nelíbí a nezměnilo a na tom nic. A trička, kde člověk vypadá jak reklama na nějakou značku, taky nemusím...

    OdpovědětVymazat
  14. Čarodějka účes je pro tebe stejně nejcharakterističtější ;) ja vždy, když si ho dělam, tak si na tebe vzpomenu :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤