What are you looking for?
úterý 22. listopadu 2016

ALL BLACK BUT MY HAIR

Tak vás zdraví blonďatá Domča. To tu ještě nebylo! Opět jsem se svěřila do rukou Elišky v Salonu Petra Měchurová a opět jsem odešla s jinou hlavou, než jsem dopředu počítala. Přesně jako minule, když jsme šli s Kubou na šedo. Chtěla jsem udělat balayage jako jsem měla předtím, akorát to vytáhnout co nejvýš, abych to měla víc blonďatý než hnědý. Nakonec jsme se s Eliškou dohodly, že nejjednodušší to bude odbarvit celý a ten odrost tam pak dodělat. Mělo se to udělat všechno najednou, ale to bych nebyla já, abych zas v průběhu nevymyslela změnu. Vždycky jsem totiž chtěla vědět, jak budu vypadat blonďatá a tak jsem si tu možnost nemohla nechat ujít a přišla jsem s tím, že to necháme na nějakou dobu takhle, ať si to vyzkoušim a až se mi udělá odrost, tak namícháme co nejpodobnější hnědou a uděláme ten odrost větší a roztahanej. 

Kdybyste viděli výrazy mýho obličeje, když mi Eliška fénovala hotovou hlavu! 

Byla jsem z toho uplně vedle, nervózně jsem se kroutila, dělala na sebe do zrcadla obličeje a koutkem oka pokukovala po Kubovi, kterej s tím nesouhlasil a hlasitýma povzdechama to dával najevo. Nejsem to já, je to strašnej nezvyk. Ale víte co? Neuvěřitelně mě to baví. Rozpuštěný i v drdolu a jsem hrozně ráda, že jsem to hecla a zkusila to. Uvidíme, jak to dopadne s doděláním odrostů, třeba si na to zvyknu natolik, že budu chtít zůstat takhle. Co na to říkáte vy? Jsem strašně zvědavá na reakce!

Co se týká outfitu, šla jsem po dlouhý době do černočerný kombinace, vytáhla jsem z úložnejch krabic kožený bikery z Alda, letos naposledy vyvenčila křivák brrrrr a natáhla nový koženkový kraťasy s vysokým pasem, který dost dobře prodlužujou nohy a oblíbený tričko Cheap Monday z Woodies. V tomhle stejným designu jsem si včera objednala i mikinu a vy můžete taky - na všechno tam máte ještě do čtvrtka slevu 20% s kódem "domfans".

Jacket - Pull and Bear / top - Cheap Monday via Woodies / shorts - Tezenis / shoes - Aldo / bag- Matt&Nat via Urbanlux

Add your comment

  1. Bohužel s blond vlasy vypadáš hrozně nevýrazně :( Celý tvůj krásný obličej nevynikne. Melíry ano, ale celé blond ne :( Nechci abys to brala jako kritiku. Jsi super. ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Sluší ti to, ale tmavší vlasy ti, podle mě, sedí mnohem více :) Tohle mi na tebe přijde možná až moc světlé, ale třeba je to jen nezvyk :)

    OdpovědětVymazat
  3. Domčo, za mě nejlepší byla ta šedivá, ta Ti moc slušela!:)

    OdpovědětVymazat
  4. Mně k tobě více seděla blond s odrosty, ta celá světlá.. no nevím, asi je to ale o zvyku :) Vůbec se ti ale nedivím, že jsi to chtěla zkusit, já jako tmavovláska jsem blond nikdy nebyla.. a že bych chtěla :D
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  5. Taky ses mi více líbila s hnědými vlasy. Ale chci se zeptat, jaké ty vlásky po změně jsou? Nemáš je hodně zničené? Přeci jen je to velká změna! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odbarvovaly jsme metodou smartbond, takže jsou uplně v pohodě, podle mě dokonce v lepším stavu než předtím :D

      Vymazat
  6. Moc hezké kraťásky s kombinaci s křivákem :) Já osobně u tebe taky víc preferuji šedivo, tak nějak jsi mi s ní přirostla k srdci, ale zvyk je prostě strašná železná košile :D

    OdpovědětVymazat
  7. To ze to je nezvyk je jasny, ale ne jen pro tebe, ale i pro nas, ale stejne ti to strasne slusi a za chvili ani nebudeme vedet, jak si vypadala, kdyz si jeste mela sedou hlavu!!! Jinak outfit je super, moc se mi libi kombinace a ten krivak bych teda brala okamzite...
    S laskou
    Sandra | http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  8. Ja spis fandim variante s odrosty nebo nejake tmavsi barve, vic vynikne oblicej :) Navic takto podle me kazdy vidi, ze to neni "prirozena" blond, toho je asi tezke dosahnout.. :) Ale spatne to neni, to vubec ne ! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Sluší ti to úplně neskutečně!!Až mě to přinutilo to okomentovat a to skoro nikdy nedělám:D nejky nej vlasy na tobě

    OdpovědětVymazat
  10. Domi nejvíce na tobe byla TOP ta sedá, byla si v tom velmi zajímavá , hlavne v kombinaci s tmavou rtenkou :)

    OdpovědětVymazat
  11. Za mě se to teda moc nevyvedlo. Porovnávala jsem schválně Tvé fotky a přijde mi, že ti to docela rozšiřuje obličej, možná to souvisí s tím již výše zmiňovaným nevyniknutím obličeje, nevím.. Také v kombinaci s Tvým tmavým obočím (četla jsem někde po Tvýma fotkama, že už to zkoušíš zesvětlit tužkou, ale že ho máš sama o sobě tmavé) a už jen proto mi přijde škoda to kombinovat s takovouhle blond, docela se divím, že ti to Kuba dovolil. Ty jsi určitě TeamBrownie! :-)
    Ještě jsem chtěla říct, že až všichni začnou zase kritizovat Tvé nohy, tak jsem sama překvapená, že na outfitových fotkách opravdu vypadáš jinak, než na fotkách z Djerdy, kde jsi ukázala, jak dobře vypadáš a nemusíš si z těch negativních komentářů dělat velkou hlavu.. a chtěla jsem Ti možná poradit, aby jsi nedělala ten Tvůj typický outfitový postoj, který mi přijde, že právě ty nohy tak nějak zvláštně rozšiřuje nebo ani nevím, jak to popsat :-D Rozhodně to neber zle, outfit je super a doufám, že nebudeš mi chřipajznu :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za názor :) a co se týká postavy, od Djerby už uplynul nějakej ten měsíc a já si od tý doby jídlo zas tak nehlídám, takže mám nějaký kilo nahoře, takže rozdíl určitě viditelnej je, nicméně mě to nijak netrápí, mám teď priority trochu jinde než v čísle na váze :)

      Vymazat
    2. Domčo, vůbec! Když vidím Tvé fotky z fitka, tak opravdu postavičku máš jako lusk, kilo nekilo :) Fakt bych zkusila vymyslet nějaký jiný postoj... i když na druhou stranu zas jsou tím Tvé fotky typické :) Jen mě už štvaly ty komentáře na nohy, když na všech fotkách, až na ty outfitový s tím postojem "jedna noha vpřed", vypadáš moc dobře. Měj se hezky

      Vymazat
  12. Teď jsi taková málo výrazná, s odrostama se mi to líbilo víc :) Ale důležitý je, že se ti to líbí a jsi spokojená :))

    OdpovědětVymazat
  13. Domčo,tobě snad sluší všechno,vlásky máš krásný. A za sebe moc děkuju za slevu,hned jsem příteli objednala baťoh :-)

    OdpovědětVymazat
  14. je to hrozný:( promin, ale to snad musí vidět každý..

    OdpovědětVymazat
  15. Domi za mě ta blonďatá taky ne.. Nevím, přijde mi, že jsi prostě spíš tmavší typ a nějak mi to k tobě nejde. Možná kdybys měla světlejší i obočí, ale kdo ví.. Asi je to i tím tmavým outfitem, všechno je tmavý a vlastně jenom ty vlasy září :-D třeba až si na sebe vezmeš něco světlejšího, tak to bude asi taky vypadat jinak :-)

    OdpovědětVymazat
  16. Ráda bych ti to pochválila jako vždy, ale podle mě ti to stáhlo veškerou barvu z obličeje a připadáš mi nemocně:(.Škoda, že to nemůžu pochválit. Ale pochválím ti oblečení, to je samozřejmě pecka:)!!

    OdpovědětVymazat
  17. Fotky BOOŽÍ!No a k vlasům...špatný to rozhodně není, jde asi jen o zvyk, ale víc se přikláním k #teambrownies :)) Měla jsi předtím výraznější rysy a asi i kukadla.

    OdpovědětVymazat
  18. Naprosto souhlasím.. blondýny mám ráda, ale tobě rozhodně mnooohem víc sedne ta hnědá .. jsi v tom opravdu hodně nevýrazná ;)

    OdpovědětVymazat
  19. Milujem tvoje outfity!:) All black najviac ♥ A tá blond ti veľmi pristane:) Aj keď najkrajšia si s hnedými:)

    Saja Frey blog
    Pozývam ťa na: Súťaž o diár Dary Rolins

    OdpovědětVymazat
  20. Původně jsem si taky myslela, že v tom mas takovy nevýrazný obličej a že hnědé vlasy ti ho zeštíhlí, ale pak jsem tu četla komentář, že to je možná tím outfitem :D takže treba v kombinaci s nějakým světlejším a když to tak řeknu něžnějším a jemnějším outfitem by ty vlasy mohly být lepší, jak s tou černou :) je to změna, ale člověk jí jednou za cas potřebuje i kdyby se měl jen ujistit, že ta předchozí byla lepší a zůstat jen u ní. Moc se líbí outfit, ale dala bych k tomu jiné botky, i když v tomhle počasí ani nevím jaké...

    Verca

    OdpovědětVymazat
  21. Šortky, co prodlužují nohy, jen ne asi ty tvoje
    Nepomohla ani zeštíhlující all black kombinace

    OdpovědětVymazat
  22. Mně se to docela líbí - jak vlasy, tak outfit (i když tedy obliba šortek přes punčocháče mi je trochu záhadou).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak zrovna koženkový kraťasy by asi na holý tělo moc pohodlný nebyly :D

      Vymazat
  23. jsem taky bruneta a vlastně bych na takovou změnu koule měla, ale taky mám dost výrazný, tmavý obočí, takže smůla pro mně...

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj donmo, ja si myslim, ze nejdulezitejsi je, aby ses citila dobre:) . Ale osobne se mi vic libila hneda, nebo seda. Takhle jsi mene vyrazna. A blbeckum co zas resi nohy.... chci rict jedno: neni dokonala, nikdo neni, ma jednu jedinou vadu a vy na ni porad ukazujete!! Je to trapny!! Domca cvici a snazi se:) all black je pro nozky skvelej ohoz a neboj domi, mas jako drak a i nozky zareaguji😊 krasny pohodovy den vsem haterum, je videt, ze ho moooc potrebujete.

    OdpovědětVymazat
  25. tobě sluší všechno, i když je fakt, že já jsem víc asi za tu tmavší na tobě :)

    OdpovědětVymazat
  26. Asi bych taky chtela mit takovy starosti jakou si dam barvu na hlavu...ale tak ty uz si tam mela celou duhu

    OdpovědětVymazat
  27. asi te muj komentar ranil, ze nejsi schopna ho uverejnit. Uz jsi nekdy sla domu a nekdo te sledoval? mej se na pozoru. je ted brzo tma

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyvo*e, co to meleš?!? To jsou kecy, to fakt není možný...

      Vymazat
  28. Ahoj, za mě určitě ne, dělá Tě to starší, unavenější, celkově takovou strhanou a nevýraznou. Barva sama o sobě hezká je, ale Tobě nepasuje. Jsem jednoznačně pro hnědou!

    OdpovědětVymazat
  29. Outfit moc pěkný, ale vlasy jsou opravdu dost nepřirozené, moc se mi na tobě líbila blond s odrosty nebo celá hnědá, ale tohle je prostě moc vidět, že to není ono a to i kdybys odbarvila i obočí, protože sama pleť protestuje, stejně jako u mě a to mám sama hodně světle hnědou, ale jak jdu světleji, tak to vypadá divně. A nebo bych zkusila úplnou platinu, ať je to úlet a každý to tak i vnímá, tohle má prostě vypadat přirozeně a není.. :)

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Domi, mě přijde, že si teď hodně podobná na přítele - těmi vlasy. A divím se, že si toho někdo nevšimnul. On měl přece uplmne stejne blond - a ma tmave oboci. Nevím jestli ti to sedí, ale co vidím je, že sjte ted skoro jako sourozenci a ne partneři. Cheap Monday je moc fajn značka, ale jinak se mi outfit moc nelíbí - ale každý má jiný vkus. Já nemám ráda kraťasy v zime- ty puncochace jsou podle mne lepsi k sukni. Ale dulezite je, ze se to tobe libí. Je mi jasne, že všechny negativní reakce máš u (*vis kde:) tak se opatruj a i kdyz to dnes nevyslo na blogerce tak si ten vecer uzij! Martina

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nechápu proc kdes vzala, ze partneri musej mit jinaci barvu vladu apod. Kazdy z nas rad zkousi nove veci a to, ze ted mame oba blondaty odstin je prece jedno ne? :)

      Vymazat
  31. Je to nezvyk, ale tak nějak mě to baví. Jsem asi v týmu "Domča blond s odrosty", ale nemůžu říct, že by se mi tohle nelíbilo. Já bych někdy chtěla zkusit třeba šedou nebo studenější blond s odrosty, ale asi jsem na to srab. Po několika letech červených vlasů a dalších několika letech zbavování se červené, se asi prostě neodhodlám :D

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  32. I LOVE IT!! Ty velký odrosty se mi nelíbily, resp. jsem ve vlasech konzervativnější :D ale tohle?? Bomba!! Sjednocený, glam, a k all Black outfitu? BOZI!

    OdpovědětVymazat
  33. Máš velmi půvabný obličej, takže si rozhodně můžeš dovolit snad jakoukoliv barvu. Ale- no hate, avšak vlasky vypadají zničené (nebo neupravené?) už z fotky, takže než bych dala pár tisíc za kadeřnici, tak si to radši sprznim sama ;-)

    OdpovědětVymazat
  34. tady i na nejnovějších fotkách na Instagramu je vidět, jak jsou vlasy zničené :( za mě tohle byla fakt chyba! upřímně vůbec nechápu proč furt barvíš do blond, myslím si že jsi nejhezčí jako brunetka a tohle bylo to hloupé rozhodnutí. ale o blondýnkách se vlastně říká, že jsou hloupé ...

    OdpovědětVymazat
  35. Domi, moc mi to na tebe nesedí :/ ta šedá byla úplně super, nejlepší je ale ta tmavší.. Ale hlavní je, aby ses ty v tom cítila dobře :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤