What are you looking for?
pátek 4. listopadu 2016

AND THEN I FOUND YOU





































"I
 adored you before
I laid my eyes, I laid my eyes on you
l'amour toujour I just can't take my eyes
Can't take my eyes off you."

Vystupuju z metra na Můstku, nervózně strkám vlasy za ucho a chumlám se do hořčicovýho roláku. Snažím se napoprvé trefit ten správný výlez, s Můstkem totiž dost bojuju. Objevuju se před Bershkou a směju se sama sobě - zas to nevyšlo. Obcházím blok, mířím k červenému nápisu Costa Coffee a očima rychle skenuju lidi v okolí. Stojí tam, je vysokej, má uplně bílý vlasy a sluchátka v uších. Pomalu se blížím, až mě zaregistruje, sluchátka vycukne a s úsměvem mě pozdraví. Koutky mám vzápětí od ucha k uchu a trošku mi cuknou - čekala jsem uplně jinej hlas, to je tak zvláštní! Zároveň bych ho nejradši objala, protože jsme si toho napsali za těch pár předchozích dní tolik, že mám pocit, že ho znám roky a že jsme na stejný vlně. Zůstávám ale jen u pozdravu a začínám být sakra nervózní - ten kluk je tak pěknej!


O pár kroků později zapadáme do Starbucksu a já nám oběma objednávám sojové chai tea latte bez vody a získávám tak první plusový body za dobrej výběr. Pusa nám jede oběma a nervozita pomalu mizí, evidentně nehrozí, že si nebudeme mít co říct. Ocitáme se nad Prahou, na mým oblíbeným místě přímo u kyvadla. Utrhla jsem si kousek ostudy, když jsem po cestě nahoru na schodech ztichla a lapala po dechu a výhled na osvětlenou Prahu mi vzápětí bere dech znovu. 

Potmě jsem tady nikdy nebyla. 

Sedáme si vedle sebe na studenou betonovou zídku a vydržíme tam skoro hodinu. Je to v podstatě nadlidskej výkon, protože zadky nám mrznou od první minuty a já už se pak ani nesnažím utajit drkotání zubů - aspoň se totiž můžu posunout blíž, tělesný teplo je přece nejlepší. Rozhodnem se přesunout na místo, kde sice není tak kouzelnej výhled a kde na mě už nemůže dělat dojem tím, že ví, co je každá budova pod náma zač, ale zas je tam teplo a jídlo a dorazíme do The Farm, kde je zrovna volný velký křeslo naproti oknu. Sedáme si opět o trochu blíž k sobě než by bylo nutný a mě na první poslech upoutají covery, co hrajou v pozadí. Sekáme se na tom na několik desítek minut a soutěžíme, kdo jako první řekne autora originálu. Bavíme se, smějeme se a k prvotním čajům na zahřátí objednáváme i francouzský tousty. Ve chvíli, když jsem na gauči sama, okamžitě vytahuju telefon a dělám fotku. Abych měla památku na tenhle kouzelnej večer. Stihnu ho uklidit dřív, než se ke mně moje rande zase připojí, ale neudržím jazyk za zuby a téma blogování se tak rozjete na plný kecky. A tak tam sedíme, mluvíme, zjišťujeme o druhým všechno co nás zajímá a jak padá noc, tulíme čím dál víc.

Když se ke mě na tom památným šedým gauči skloní a naše rty se poprvý potkaj, uvnitř mě se rozhoří něco, na co jsem vůbec nebyla připravená. Myslela jsem, že moje poraněný nitro bude potřebovat hodně času na to, aby dokázalo cítit něco dobrýho, abych se dokázala někomu otevřít, abych se dokázala někomu oddat. Jenže stačilo pár polibků a byla jsem lapená a zároveň vyléčená. Nebála jsem se ani trochu. A když mě pak venku vzal za ruku, měla jsem jasno - Tebe už se nepustím. 

Ne dnes, ne zítra, nikdy.

"Dobrý den, já bych si chtěla udělat rezervaci na 3.11. pro dva lidi do toho křesílka proti oknu."
 "To se omlouvám, my na tohle místo rezervaci nedáváme, protože je tady to křeslo jen jedno..." 
"Ale my jsme tam před rokem seděli s přítelem na prvním rande a já bych to chtěla zopakovat," "Jeeeeee, tak to já Vám udělám výjimku a budete to tady mít!"


Add your comment

  1. Tak to je krásne !!! :) želám Vám mnoho (nekonečno) rokov strávených v prítomnosti toho druhého ! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Krásný článek! úplně vzpomínám na začátky s mým přítelem :) přeju další výročí, my máme 2,5 roku za sebou! jeeej a chci víc :D :) a nejvíc milé je, že vám paní udělala výjimku!!!

    OdpovědětVymazat
  3. ten záver <3 to si clovek povie, ze mili a ochotni ludia este nevymreli :)

    OdpovědětVymazat
  4. Jeee, to je tak hezký! :) Směju se do notebooku jak blázen. Opravdu jste krásný pár, ať vám to vydrží co nejdéle! :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tohle je ten neeeeeeejkrásnější článek! <33

    OdpovědětVymazat
  6. Dokonalý,krásny článok 👍 Držím vám Domi veľmi palce..nech si stále taká šťastná ❤

    www.accessoriesforbeauty.com

    OdpovědětVymazat
  7. být milován je podle mého ten nejkrásnější pocit v životě :) přeji vám, abyste byli stále tak šťastní jako v prvních okamžicích!

    OdpovědětVymazat
  8. Domi, sleduji tě už pár měsíců a konečně jsem se odhodlala k prvnímu komentáři - ale tenhle článek si jich zaslouží tisíce.
    Je to tak krásně napsaný a moc kouzelný, jak jste se poznali přes Instagram! Jste snad nejkrásnější pár, co znám, neuvěřitelně se k sobě hodíte :) Přeju jen to nejlepší k prvnímu výročí a ještě hromadu dalších společných let!
    Tvoje věrná čtenářka Verča

    OdpovědětVymazat
  9. Wooowwww, vazne uzasny clanek, miluju ten zpusob jak si to napsala a samozrejme i co jsi napsala! Moc gratuluju za vyroci, urcite vam preju aby vam to vydrezlo co nejdil, protoze jste jeden z tech dokonalych paru, ktery znam a perfektne se k sobe proste hodi!!! A ty fotky se va moc povedli, jste proste oba tak kouzelni kdyz jste spolu... ;)
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  10. Jeeee <3 To je tak nádherný. A ten konec je úsměvnej.. :) Tak přeju ještě X dalších let!

    OdpovědětVymazat
  11. To je krásnýý a moc vám to přeju :)

    OdpovědětVymazat
  12. To už je rok? :)) to letí! Hodne spokojenosti preju :))

    OdpovědětVymazat
  13. To je úžasný! Úplně mě to dojalo a skoro roplakalo! Hodně lásky a štěstí vám oběma!!

    OdpovědětVymazat
  14. Krásný :) jste vážně nádherný pár, tak hodně štěstí vám přeju :)

    OdpovědětVymazat
  15. Jeeej! To je strašne zlaté! Moc vám to prajem ste spolu krásny!

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  16. To je tak nádherný, jak z nějakého filmu. Strašně ti to přeju, moc Vám to spolu sluší. :)Každý by měl někdy takovou lásku potkat.
    www.lifestylebymaky.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  17. To je krásný, člověk se při čtení musí jen usmívat. :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  18. Toto je môj prvý komentár na tvojom blogu, aj keď ťa už pár týždňov sledujem, ale tu musím.. Toto je dokonalý článok, perfektne napísaný, máš na to veľký talent. Hltala som každé jedno slovíčko ❤️len tak ďalej píš od srdiečka a budeš ešte populárnejšia :-) prajem vám ešte veľa rokov, držím palčeky

    OdpovědětVymazat
  19. tak ty jednou hodně zapláčeš, že si takový článek napsala a publikovala

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Aha, to by mě teda zajímalo, proč bych kdykoliv měla mít problém s tím, že jsem si zavzpomínala na první rande :)

      Vymazat
  20. Ježíš, tak to je neskutečně nádherně napsaný! Od srdce a tak to má být <3
    Moc Vám přeju další roky lásky a společnýho štěstí! Rodosti, dobrýho jídla a všeho, co si můžete jen přát!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. Ježiiš, tohle je jak z nějakýho filmu! :D Je to fakt krásný a moc Vám to přeju, vztah je něco kouzelnýho :)
    www.lucastirska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  22. Moc krásný článek :) My budeme mít na konci listopadu 8 leté výročí, strašně to letí ♥

    SmileThess

    OdpovědětVymazat
  23. Normalne tvoje clanky nekomentuju...ale tohle <3 Musela jsem se pri cteni hrozne usmivat :)) Strasne rychle to uteklo a preju vam dalsich 150 spolecnych let :)

    OdpovědětVymazat
  24. A proč já sakra nemam takový štěstí! :D blahopřeji jste krásný pár!

    OdpovědětVymazat
  25. Jako vždy krásně napsaný... Jste úžasní..
    Moc Vám to přeju.. A Tobě osobně přeji to nejlepší umístění na blížícím se finále.
    Můj hlas máš :-)) T.

    OdpovědětVymazat
  26. jeej sledujem ťa už dlhšie na instagrame a moc tvoj blog nesledujem ale chcela som si tento článok prečítať pretože romantické príbehy milujem :) ešte keď sú z reálne tak je to o to lepšie :) naozaj úžasná story a držím palce nech vám to vydrží čo najviac :)

    OdpovědětVymazat
  27. Sledujem ťa, čítam, lajkujem a teším sa z teba už veľmi dlhú dobu, ale nikdy som ti ešte nič nenapísala, vlastne na žiadny blog, ale tu už som musela. Máš v sebe talent ako prirodzene, ľahko a zároveň veľmi pekne opísať zážitok. A táto kôpka slov nebola samozrejme výnimkou, ba čo, bola ešte čarovnejšia. :) Celkom som zabudla, že čítam iba príspevok na blogu a nie kapitolu romantickej knižky. :) O to krajšia bola predstava, že postavy sú reálne a žijú si svoj príbeh. :)Bola som tam s vami, videla som kopec svetielok nad Prahou, cítila som chlad jesene aj motýliky v žalúdku. Ste krásni, ide z vás láska, dobro, spokojnosť vo vašej vlastnej bublinke a my máme možnosť sa prizerať a snívať o niečom tak krásne podobnom. Chcela som byť pôvodne stručná, viem, že čítať kopa komentárov je zabijak, ale nedalo mi to nevyjadriť sa. :) Prajem vám veľa, viac, najviac, nekonečno tak nádherných a magických momentov. Teším sa na každý ďalší príspevok. LOL(LotsOfLove) from Domi. Malá pusa a obrovský hug :)

    OdpovědětVymazat
  28. Jéžíš to je tak pěkný:) nádherně jsi to napsala. Jde vidět, že jsi šťastná a tak to má být, mov vám to přeju:)


    Somethingbykatep

    OdpovědětVymazat
  29. To je tak milej článek! Vzpomínky na první rande jsou kouzelný :) jste krásní, tak hlavně ať jste pořád tak šťastní!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤