What are you looking for?
sobota 12. listopadu 2016

DAYS IN PICTURES III.

Ahoj brouci, tak Vás vítám u dalšího článku plnýho fotek. Nejdřív jsem ho měla klasicky pojmenovaný Week in pictures, ale uvědomila jsem si, že to jsou fotky tak za tři týdny, vzhledem k tomu, že poslední dobou absolutně nic nestíhám a tak by ten název moc neseděl. Co ale sedí, jsem já :D právě teď v mým oblíbeným MyRaw, kam jsem si skočila po práci na dortíky na oběd a bojím se, že se mi každou chvíli vybije notebook a budu muset ven do toho mrazu. 
Než se tak ale stane, pojďte si se mnou projít tu kupu fotek!

Nejvíc na světě se těším na novej byt, kde bude trouba. Myslím, že batáty a brambory se v ní budou dělat nonstop.

Několikrát jsem vám psala o tom, že jsem si našla novou práci. A vás logicky zajímá, co za práci to je. Tadááá, tady to máte.
......................................

Né, nepracuju nikde ve výrobně, ale i tohle je fotka z pracovního dne. Dělám totiž na poloviční úvazek v marketingový agentuře a mezi moje klienty patří třeba právě Medovník, na jehož výrobu jsem se byla podívat a nafotit tam materiály na sociální sítě. Kromě toho mám pár dalších klientů a taky si mě půjčujou ostatní specialisti na pomoc se zapojením blogerů do kampaní. 

Myslela jsem si, že v zimě už na tyhle ledový smoothie bowl mít chuť nebudu, nicméně to bylo mylné přesvědčení a v Hradci si ho dělám pokaždý. 

Dokonalá snídaně v Home Kitchen, kde budu asi častějc, protože je to rozhodně jedno z těch míst, kam se chci vrátit hned jak z něj odejdu. 

A pro změnu jedna stížnost... Delmart jsem milovala od první návštěvy a byla jsem nadšená, když jsem zjistila, že se otevírá i v centru (V Celnici). Tam už jsem i jednou byla a až na extrémní zpomalenost personálu výtky nemám. Ovšem tahle poloprázdná krabička, co jsem dostala na Andělu, mi vyrazila dech. Sice jsem si navolila ingredience navíc, ale to jsem dělala vždycky a nikdy tahle kombinace nestála tolik (minimálně vejce a krabička byla bez doplatku), ale chtít za takovouhle porci tolik peněz, to mi přijde totálně ujetý. 

Jeden z nepublikovaných outfitů aneb když mi na fotkách prostě něco nesedí, tak z toho post nebude. 

Z Aktinu mi přišel další balík dobrot. Nový příchutě Nocco jsou pecka, hlavně teda ten citron!

Když jsem si objednala minulej balíček, tak tahle čokoláda z rýžovýho mlíka  ještě na eshopu nebyla. Objevila se tam asi den po zaplacení mý objednávky, takže jsem byla dost naštvaná, ale přišel čas na další objednávku a než jsem ji stihla nafotit, už byla snědená :D Tak příště!

Sirupy od Bodylabu hýbou fitness světem! Jako fakt! Jsou totiž skvělý, nejsou to absolutní nulky, nějaký kalorie a cukr maj, ale v naprosto minimálním množství a aspoň díky tomu nechutnaj uměle jako ty uplný zera. Třeba ta bílá čokoláda je nejlepší sirup, co jsem kdy měla a nepoznala bych, že to fakt není z bílý čokolády.

Zásoba nových máslíček, protože nic nemizí tak rychle jako ořechový másla.

S Kubou jsme oslavili rok od našeho prvního rande a tak jsme si ho dali celý znova. Víte, jak jsem psala v tomhle článku, že jsem netrefila výlez na Můstku? Tak se mi to stalo i letos a musela jsem se sama sobě nahlas smát. Těšila jsem se totiž, je vyjedu tím správným a budu moct před Kubou vítězoslavně zašermovat rukou a říct, že jsem se to za ten rok naučila. Ehm, tak ne no. Tohle už je teda pohled od Kyvadla s tím, že se zrovna na Spartě chystalo utkání a ty modrý světla jsou policejní auta doprovázející na něj Izraelce. Samozřejmě, že šli kolem Kyvadla. A kolem The Farm. A spousta z nich i dovnitř, takže místo romantický kavárny z toho byla na hodinu přeřvaná hospoda :D

Francouzský tousty nesměly chybět, protože když jak na první rande, tak prostě s nima. Ne že bych si stěžovala!

A skleničkou bílýho jsme oslavili odchod fanoušků na zápas a to, že z Farmy se tak stalo zase klidný místo.

Nový boťáky, který skoro nesundávám, protože jsou kouzelně lehký a pohodlný a který buděj mnohem víc pozornosti, než by člověk od černobílejch tenisek čekal :D

Vynikající a fotogenická snídaně.

No a o víkendu se konal už tradiční Bloges Market, kde jsem spoustu z vás potkala a prodala skoro všechno, co jsem přivezla. Bylo to parádní, mělo to atmosféru a taky jsem díky tomu objevila krásnou kavárnu - Oliver's Coffee Cup. Takovejhle stylovej a klidnej ráj byste na Václaváku určitě nečekali, co? :)))

A nakonec ukázka jedný z našich snídaní venku, o čemž taky brzo chystám celej článek. Palačinky s lesním ovocem a slaninou - no schválně, objednali byste si to? Já musím asi zkusit všechno nebo co! :D

Add your comment

  1. Snídaně vypadají skvěle, děláš mi chutě :D :)

    OdpovědětVymazat
  2. Kombinace z poslední fotky je opravdu hoodně zvláštní, ale jak se znám, taky bych to musela ochutnat :D JInak krásné fotky :)

    OdpovědětVymazat
  3. Tieto tvoje príspevky milujem asi najviac! Všetky fotky sú krásne a vždy sa pri každej nejaký ten čas zdržím. Hlave pri tých fotkách s jedlom. :3

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  4. Aspoň, že jdu snídat :D Ale ten outfit pecka!!!

    OdpovědětVymazat
  5. Všechny fotky jsou parádní, ale pro mě jsou největším luxusem snídaně, na který má člověk chuť kdykoliv během dne a potom různý "fitness" dobroty, jako arašídová másla a podobně. Fakt krása :)
    www.lucastirska.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  6. Nestalo se něco Sandře Slušné? Není tu od ní žádný komentář :-O
    Už po několikáté zůstává rozum stát nad tím, proč se fotíš pořád s kafem.. chápu, že ho třeba hodně piješ, ale proč se s ním i fotíš? S papírovým kelímkem... Kdybys byla v prvním Starbucks na světě a vyfotila se tam s jejich kelímkem, tak to lze pochopit, ale proč toto?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady zrovna žádnej Starbucks není... Kafe piju hodně a hodně fotím a když chci zrovna něco vyfotit a mám zrovna koupený kafe, tak nevidím důvod, proč bych ho měla odkládat a nechávat vystydnout, když se aspoň můžu o ten kelímek hřát. Myslím, že zbytečně rejpeš :))

      Vymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤