What are you looking for?
čtvrtek 3. listopadu 2016

DOUGLAS OPENING


Asi jste zaregistrovali další beauty událost - otevření nové pobočky Douglas v OC Smíchov. V úterý v deset ráno došlo ke slavnostnímu přestřižení pásky a prodejna se okamžitě zaplnila tak, že v ní skoro nebylo k hnutí, přestože je krásně rozlehlá jako všechny ostatní prodejny. My jsme se s holkama zdárně prodraly z jednoho konce na druhej, ochutnaly dobroty z rautu, prohlídly si širokou nabídku značek, které začínáme poznávat čím dál lépe a pak jsme se každá rozutekla "k tomu svýmu stojanu". Kde jsem trávila většinu času já, vidíte hned na úvodní fotce. The Balm je prostě moje největší kosmetická láska, která byla donedávna dostupná jen online a nyní ji najdete exkluzivně právě v Douglasu. 
No a dál Vás nechám nahlédnout do prodejny a na ty podle mě nejnejnej věci nejen od The Balm, takže vlastně tak trochu kosmetický tipy od Domči, což je něco, co tady hodně dlouho nebylo!


Pánská vůně, která je ale tak dokonalá, že bych jí nosila i já a mám dojem, že moje mamka si ji dokonce koupila k Vánocům!

Nejroztomilejší věci ever!

Moje nejoblíbenější Douglas produkty. Home Spa je prostě geniální a to hlavně sprchová pěna, která nádherně voní a stačí maličko a v pěně se uplně ztratíte.

Opět naprosto nádhernej raut, kterej mizel rychlostí blesku a stejně rychle byl i doplňován.

Dort jsem teda stihla cvaknout až když už zbývalo jen jedno patro :D 


Lepší rozjasňovač snad ani neseženete, za to ručím!

Paletka matných stínů, kterou používám dennodenně.

Vidíte, krásný barvy a krásnej design, to si prostě nejde nezamilovat.

Prostě ty odstíny?! BO-ŽÍ!

Sada rozjasňovačů, přičemž vlevo je ten nejvíc populární. 

A ještě nějaký další krásnosti.

Ukázat bych Vám chtěla taky tenhle halloweenskej balíček, kterej pro nás Douglas nachystal a kterej je totálně roztomilej a vychytanej. A ta paletka opět parádní, protože zrovna tyhle odstíny bych chtěla začít nosit, ale mám jich nedostatek.

The Balm oblíbenci.

A to nejluxusnější, co doma mám a co teď každý ráno s nadšením používám - Armani. <3 

Tak doufám, že se Vám článek líbil, že změnu obvyklých témat vnímáte jako osvěžení a mě by zajímalo, jaká je vaše nejvíc nejoblíbenější kosmetická značka?

Add your comment

  1. Někdy tam určitě zajdu :). theBalm mám ráda a Armani kosmetiku ti teda závidím :)!! Produkty jsou určitě super, ale ty ceny jsou někdy fakt šílené, a to na kosmetice většinou nešetřím :D. A moje neoblíbenější značky? Hmm, asi nedokážu vybrat jen jednu, od každé značky mám ráda něco jiného. Ale miluju MAC, a pak mám ráda třeba Too Faced, Urban Decay a theBalm :)

    OdpovědětVymazat
  2. Mám strašně ráda theBalm, UD, Too Faced :)

    OdpovědětVymazat
  3. Armani řasenku jsem měla a nic extra, v drogerii jsou mnohem lepší.

    OdpovědětVymazat
  4. To vypada jako moc skvelej event, urcite jste si to uzili a douglas je proste skvela pobocka! Jinak ten balicek je bomba... ;)
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  5. No tohle je pro mě ráj. V drogeriích a parfumeriích bych trávila hodiny. Mám úplně extázi, když vidím všechnu tu kosmetiku a paletky! :D Od TheBalm mám sice jen jednu paletku, ale jsem s ní nesmírně spokojená, takže určitě plánuju další koupi od téhle značky. Miluju ten její originální design kosmetiky.

    OdpovědětVymazat
  6. Och, ako v rozprávke:) Robí mi radosť už len pohľad na fotky, naživo to muselo byť ešte tak 4544321-krát lepšie:)) Moja najobľúbenejšia... ani neviem, či takú mám. Obvykle každá značka, ktorú používam, má niekoľko úžasných produktov, ktoré vychvaľujem tak, akoby som ich sama predávala, ale aj 1 - 2 prepadáky, no ako prvé mi hneď napadla Garnier:)

    OdpovědětVymazat
  7. Musela to byť dokonalá otváračka :) Chválim aj fotografie, sú skvelé <3

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤