What are you looking for?
pátek 11. listopadu 2016

JEDNO VELKÝ DĚKUJU



"Jak to dopadlo?" "Už víš výsledky?" Při každý takový otázce, která se na mě valí ve škole od spolužáků, po telefonu od členů rodiny a v práci od kolegů, protáčím oči a vzpomínám na to, jak to bylo před rokem. 

Je listopad 2015 a já sedím sama v bytě na gauči a každejch pět minut refreshuju prohlížeč, jestli už náhodou není vyhlášeno. Blog mám ještě docela v plenkách, ale napsalo mi tolik lidí, že mám pocit, že to prostě musí vyjít. Věřím, doufám, tak nějak s tím i počítám.
Najednou je to tam a já....ne. Já tam nejsem. Zahazuju telefon a fňukám do polštáře, potřebuju obejmout, ale není od koho. Dávám na instagram fotku s popiskem o tom, jak jsem zklamaná a vzápětí mi všechny messengery praskaj ve švech. Ta podpora ze všech stran je úžasná. Nic není tak skvělý jako cítit plnou sílu podpory ze strany blízkých a čtenářů. Přestávám věšet hlavu a dál jedu na plno, protože dělám to, co miluju a věřím, že to jednou vyjde. Na galavečeru sedím po boku Mii a přemýšlím, jaký by to bylo, kdyby jednou moje jméno na tý obrazovce, co ukazuje TOP10 v každý kategorii zaznělo a usmívám se. Vždyť kdo ví...


O rok později mám pocit, že je konkurence ještě větší a raduju se už jen z toho, když mi Kuba oznamuje, že mě chtěl nominovat, ale že už to někdo stihl dřív. Je to hezký, mám totiž dojem, že do Objevu roku jsem se před dvěma rokama musela nominovat sama :D #přiznání. Snažím se krotit, protože si nechci dělat naděje jako loni a být pak stejně smutná. Konkurence je totiž ještě mnohem větší. Blogy vyrostly, mají obrovský čtenosti a v kategorii Life je jich navíc samozřejmě nejvíc a na všechny možný témata. Tak proč by měl být posunutej dál zrovna blog obyčejný holky? Říkám si ale, že tomu dám šanci a párkrát připomínám možnost hlasování. Ptaj se mě na to ve škole, doma i v práci. Nevím, kdy budou výsledky, ale vím, že se bojím toho, že budu zase všem říkat, že mi to uteklo. Najednou je desátýho, pět hodin, mám za sebou mizernej den, blbou náladu a bolavý záda. Přemýšlím, že to celý zaspím. Na hoďku fakt usnu u Kuby v náručí a pak si jdu dělat večeři. Krájím první sousto s prázdnou hlavou, když se na mobilu rozsvítí sms: "Congratulation very much DomDom! Well deserved!". Zastaví se mi dech, jídlo nechávám vychladnout a načítám si výsledky. Nevěřím tomu, co mi Johni píše, ale říkám si, že víc významů to asi mít nemůže. Vykuleně koukám na seznam blogerů a chce se mi brečet radostí -

 Vy jste to dokázali! Dostali jste mě tam! 

Nemyslím si, že soutěž Blogerka roku definuje to, jestli jste dobrej bloger nebo ne, je to ale obrovská zpětná vazba od vás, čtenářů, kteří čtete blogů spoustu a jde o to, jestli se rozhodnete dát ten svůj hlas právě mně.

Za každej jeden Vám děkuju a budu samozřejmě strašně vděčná, jestli mi TADY hodíte ještě jeden, protože teď jede hlasování nanovo. Já jsem si svý veliký přání ale už splnila a každýmu vám posílám JEDNO OBŘÍ DĚKUJU A OBJETÍ. Jste nejlepší a já si toho neuvěřitelně vážím.

Add your comment

  1. Da se nekde podivat na celej seznam blogeru/blogerek v TOP10? Nebo je to tajny a dozvi se to jenom ty dotycni? Diky za odpoved a cg :)

    OdpovědětVymazat
  2. Domi, moc sis to zasloužila! Od té doby co znám tvůj blog, nevynechám ani jeden den, kdy bych ho nenavštívila. Jako jedna z blogerek píšeš články pravidelně, což je většinou obden. Miluju všechny tvoje články... i videa. Zrovna včera jsem si od tebe pouštěla dvě videa a pak se koukla na instagram a tys byla tak šťastná, že ses tam dostala :) Děkuju za tvůj blog, který je mou velkou inspirací. Další můj hlas bude jak jinak pro tebe, jdu na to :)
    Měj se krásně! Verča

    OdpovědětVymazat
  3. Moc Ti gratuluju! Věděla jsem, že se tam dostaneš a přála bych ti být alespoň mezi tou TOP 3, i když všichni víme, že na to první místo máš! Dávám hlas a budu moc držet palce! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc gratuluji! Myslím, že sis to zasloužila a tvůj blog se neskutečně posunul. Sleduju tě už od začátku a tohle je snad poprvé co tvůj článek komentuju. Jsi moje nejoblíbenější blogerka a inspirovala jsi mě v mnoha ohledech. Mimo jiné taky k založení vlastního blogu. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Strašně moc ti gratuluju, Domi :)) <3

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluju Domi, zasloužíš si to :)

    OdpovědětVymazat
  7. Gratulujem :) Myslim ze ty, Tereza a Nattiness budete stopro na stupienkoch vitazov vo finale! (aj ked priznavam, ze ostatne blogy z life kategorie ani nepoznam ehm :D) Prekvapilo ma akurat, ze tam tento rok chyba Mia a Zivot podle Lucie.

    OdpovědětVymazat
  8. Mooc gratuluju! Máš můj hlas!

    OdpovědětVymazat
  9. Moooooc gratuluju, jeste musim v top deset premyslet mezi tebou a nekym jinym, ale moji podporu mas stejne a dort pravdepodobne i hlas!!!
    S laskou
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  10. Nejsem žádná náctiletá čtenářka a nedávno mi bylo 30. Dřív jsem sledovala třeba 10 blogů. Teď sleduji dva, z toho jeden je food blog a ten druhý jsi ty. Je mi sympatický styl, kterým píšeš a taky to, jak jsi otevřená a na nic si nehraješ.. Já jsem ti svůj hlas v semifinále poslala a pošlu ti i teď. Užij si ten pocit, protože si ho zasloužíš :) Alžbět

    OdpovědětVymazat
  11. Já jsem tak strašně šťastná i za tebe <3 Ten příspěvek z loňska si pamatuju a tvůj blog je jeden z mála, který čtu. Podle mě si to vážně zasloužíš a přála bych ti i výhru, protože z tebe prostě cítím, že by sis toho fakt vážila:) Doufám, že to vyjde a i kdyby ne, tak gratuluju k TOP 10! <3

    OdpovědětVymazat
  12. Já už se na to asi vy... ale tobě gratuluju!:-)

    OdpovědětVymazat
  13. Taky gratuluju. I když jsem úplně jiná věková kategorie, tak k tobě ráda nakouknu ...

    OdpovědětVymazat
  14. Strašně moc gratuluju a hlas už tam máš! Určitě si to ty a tvůj blog zasloužíte! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Domi, vysvětli mi jednu věc. Na co ty, potřebuješ soutěž jako je Blogerka roku..? Chápu, že pro někoho začínajícího nebo někoho, kdo byl objeven až teď, je to šance. Al ty máš přece Elite Bloggers a spoustu spoluprací a kontaktů už teď. Čtenáři tě znají a podle toho, jak komentují, tak i podporují. Myslím, si, že i kdyby ses nedostala do první desítky, tak si z toho nemáš rozhodně nic dělat. Ale zase na druhou stranu jsi tam, takže držím palce :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, nó...já to vůbec neberu jako cestu k více spoluprácím, spíš jsem si prostě přála, aby se našlo hodně lidí, co ten svůj jedinej hlas dají mě, protože mi to přijde strašně hezký :) Rozhodně si nemyslím, že by blogerka roku byla šance pro někoho začínajícího, to jedině ten objev roku je na to super.

      Vymazat
  16. Velká gratulace :-) A držím palečky na dobré umístění :-)

    OdpovědětVymazat
  17. Ahojky tak máš můj další hlas, děkuju ti, že mi děláš život hezčí :) Díky tobě jsem se taky rozhodla s blogováním. Sice je vše ještě v plenkách, ale jak jsi sama psala, dávám tomu všemu naději!
    Měj se hezky a držím palce! <3 Adele

    OdpovědětVymazat
  18. Domčo, moc si to zasloužíš! Moc se mi líbí, že ať se děje cokoliv, tak se můžu vždy obden těšit na tvůj článek - samozřejmě skvěle napsaný a plný těch nejlepších fotek. Jsi moje obrovská blogerská inspirace, posílám hlas! <33

    OdpovědětVymazat
  19. Všem vám šíleně moc děkuju za krásný a milý slova, jste nej <3

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤