What are you looking for?
středa 16. listopadu 2016

MY BOYFRIENDS TIPS



Vítám vás u jednoho z ne uplně klasických článků. Aby se pořád dokola neopakovaly moje oblíbený rubriky, řekla jsem si, že čas od času přijdu s něčím novým, co mě zrovna napadne, že by vás mohlo bavit a k čemu budu mít co říct. První takovej článek jsou teda jakýsi tipy mýho kluka. Kuba se tady objevuje hodně pravidelně, myslím, že už ho všichni znáte a sledujete na instagramu (TADY) a dneska jsme společně dali dohromady tři tipy pro vás, každej zaměřenej na uplně jinou oblast. Jednou z těch oblastí je kosmetika, druhou oblečení a třetí jídlo. Snad si v tom tedy každý najde něco, pojďme na to!

Nevím, jak moc řeší vaši kluci péči o pleť, ale ten můj měl z domova takový návyky, že jsem je od něj odkoukala a začala se o sebe konečně starat i v tomhle směru. Nevím, jestli si pamatujete, jak jsem před pár týdny zmiňovala, že jsem byla na první vánoční předváděčce a to od značky L'occitane, kde nám byly představeny vánoční balíčky pro dámy a pány a každá jsme je pak dostaly i na doma na vyzkoušení nebo k využití jako vánoční dárky. No a já dávám ráda dárky hned a nechtělo se mi čekat na Vánoce, takže jsem Kubovi dala tu pánskou sadu hned a on se od tý doby nevoní ničím jiným, než právě tou voňavkou ze sady L'Homme Cologne Cedrant. Vůně je oficiálně popsaná takto: "Hrbolatá kůra cedrátu zahalená do lístků máty. Fenomenální svěžest této vůně se může vyrovnat pouze radostné spršce mořské vody. Zázvor a exotické koření se mísí v harmonických tónech, které společně vytvářejí tu pravou dobrodružnou symfonii," a za mě to naprosto sedí. Nejradši bych se jí voněla sama. Takže holky, pokud nevíte, co pořídit příteli/tátovi/bráchovi k Vánocům, určitě si jděte tuhle řadu někam očuchat, kromě toho jsou v balení další chlapský věci jako třeba gel po holení s tou samou vůní.


Druhým tipem je teda oblečení. Myslím, že basic kousky má rád ve skříni každý z nás a Kuba nedávno objevil parádní střihy a materiály v C&A, kde zároveň všechno seženete za super ceny. Nejdřív jsem se na to moc netvářila, protože odtamtud nemám snad jedinou věc, ale když mě tam vzal a ve všech těch věcech se mi ukázal, musela jsem mu dát za pravdu. Odešel nakonec s boží burgundy mikinou a khaki tričkem s vyšším límcem. Fakt boží, příjemnej materiál na tulení a navíc za pár korun.

A čas na jídlo, respektive na donuty. Pořád považujeme za zastánce zdravýho životního stylu, ale myslíme si, že zdravej přístup k tělu a jídlu spočívá i v tom si občas dopřát to, na co máme chuť bez ohledu na toho, jestli je to fit nebo vůbec ne. Propadli jsme teda donutům z Donuters, který tak nějak vládnout instagramu a já se tomu vůbec nedivím. jsou fotogenický, veliký a hlavně výborný. My už jsme jich vyzkoušeli docela dost a ve vedení je rozhodně Raffaelovej a a Red Velvet, který vidíte na obou fotkách. Protože tyhle dva jsou naše klasiky a k nim zkoušíme nějaký další příchutě, žádná ale ještě nebyla tak suprová jako právě tyhle dvě.

Add your comment

  1. Na tu kosmetiku se mrknu, přítel mi loni v L'occitane koupil dárkovou krabičku s levandulovými produkty, tak bych letos taky mohla :) Jinak to oblečení vypadá taky suprově! :)

    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Jeee, super tipy a skvelej napad na clanek! Urcite je kosmetika dobrej tip na darek na Vanoce a obleceni taky vypada moc dobre, i kdyz nejsem nejvetsim zastancem CA. Jinak donuty vypadaji bozsky, hned bych si nejaky dala! Kazdopadne super clanek, jen tak dal... ;))
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. Mě zaujal tip na mikinu. Khaki tričko by bylo taky super, kdyby mělo jiný límeček (klasiký košilový nebo větší výstřih). Jen nevím s kvalitou - pár dámský věcí z CA jsem měla a tedy velký "držák" to většinou nebyl (mělo tendenci se to vytahovat a nedrželo to tvar), ale s pánskýmmi věcmi zkušenost nemám

    OdpovědětVymazat
  4. áááá tie donuty vyzerá tak moc dobre, že som na ne dostala neskutočnú chuť. Čo sa L´occitane týka, tak mala som zopár voňavých krémikov a bola som spokojná, takéto voňavé veci môžem. Tá pánska voňavka vyzerá dobre aj podľa popisu, keď pôjdem okolo predajne tak sa určite stavím - už len kvôli zvedavosti, že ako vonia naživo. :) Inak nápad na článok skvelý, palec hore.

    SIMONA | LIVEINFOXWORLD.BLOGSPOT.COM

    OdpovědětVymazat
  5. Ty mikiny budu muset omrknout, v CA maj obecne skvely basic kousky :)

    OdpovědětVymazat
  6. Pro kluky je vybírání dárků hotové peklo. :D Nic nechcou, nic nepotřebují a kosmetiku, nebo oblečení jim obvykle koupí jejich početné příbuzenstvo.. :D Možná bych mohla letos zkusit ty donuty. :D

    by Corra

    OdpovědětVymazat
  7. Good info. Lucky me I ran across your website by accident (stumbleupon).
    I have book marked it for later!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤