What are you looking for?
úterý 1. listopadu 2016

MY FIRST DESIGNBLOK

Designblok je něco, co podle názvu zná asi každej. A myslím, že každej, kdo bydlí v Praze, tam i někdy byl. Co jsem slyšela, tak dřívější ročníky byly poměrně magický díky prostředí, ve kterým se odehrávaly. Bylo to vždycky něco spešl, co se jindy ani navštívit nedá. Momentálně se Designblok koná (a dalších pár let konat bude) na Výstavišti. Mě bavil ten hype, co okolo toho letos byl a tak jsem se nedala zahanbit a nemoc-nenemoc, vyrazila jsem tam taky. A vlastně hned dvakrát. Co myslíte, bylo to něco pro mě nebo vlastně tak uplně ne?

Občas jo a občas ne. Pojďte se na to podívat pěkně postupně!


První místo, který jsme v souvislosti s Designblokem navštívili, byl Salon Petra Měchurová, kde došlo k slavnostnímu odhalení uměleckého díla ke kampani #HAIRDRESSINGHEARTBEAT.

První, o čem jsme se s Kubou a Nikčou na místě bavili bylo to, že vlastně ani jeden z nás neví, jak vypadá TA Petra Měchurová. A hádejte co! Za chvíli tam ona sama měla proslov. Takže už to víme a vy taky :))

Kuba se potom vrátil domů do postele a já pokračovala s Nikčou na Výstaviště, kde nás čekala první řada na večerních přehlídkách a co hlavně - možnost nahlédnutí do zákulisí, kde Douglas tým líčil modelky.

Sice to vypadá jako dost rušný místo, hlava na hlavě a tak, ale byl to neskutečnej klid. Uplná oáza, kde všechno klapalo jak má a vůbec to nebylo takový ukřičený a vystresovaný, jak jsem si to představovala.

Včera se na EB instagramu objevila fotka, že jsme pokaždý nadšený, když se v Hubu objeví nějaká dárková taštička. Na to navazoval komentář, že to je přece jasný, že za věci zadarmo je nadšenej každej. Na jednu stranu je to asi pravda. Na druhou stranu už jsme ve fázi, kdy dostáváme každou chvíli něco a rozhodně to není tak, že by nám pokaždý zářily oči a těšily jsme se, až to vybalíme. Kolikrát prostě víme, že jsou to jen další produkty na promo, že máme každá to stejný a že v tom není nic hlubšího. Máme ale to štěstí na pár geniálních dlouhodobých partnertsví (protože spolupráce je pro tohle slabý slovo), kde nám ty oči opravdu zářej, protože víme, že to VŽDYCKY stojí za to a že v tom je vždycky i něco osobního, něco přesně pro nás a že všechno má nějaký pozadí. A že to vůbec není tak, že něco dostanem a tak o tom musíme napsat. A přesně takhle jsme na Designbloku dostaly luxusní černý taštičky Armani plný produktů, na který bych se normálně v obchodě bála snad i sáhnout.

Potom jsme mohly nahlédnout i k finálním přípravám a mě to naprosto fascinovalo. Je strašně skvělý, kam všude se člověk může díky blogu dostat.

A tahle přehlídka Liběny Rochové byla tou nejdokonalejší, jakou jsem kdy viděla. Neviděla jsem jich teda nijak závratně moc, ale u žádný jsem neměla husí kůži a nepřišla mi tak do puntíku vyladěná.

Pátek pak skončil, sobotu jsme strávili v Drážďanech a v neděli jsem vzala Kubu a vrátila se na místo činu, abych s Designbloku viděla víc, než jen aulu.

Voní mi káva. Po poslední přednášce Nespressa u nás v Hubu mi fakt voní káva a fakt mám občas chuť na ten malej silnej hrneček. Nechápu to, ale je to uplně hustý.

Tyhle boty prostě... #sen.

Většinu času mi to celý přišlo jako expo nábytku, což mě trochu mrzelo, nicméně u koupelnových věcí jsem se zasekávala, protože koupelnu zrovna s Kubou vybíráme. Tohle třeba bylo uplně suprový!

"Tady si sednu a vyfoť mě" aneb když si myslím že to bude vypadat umělecky a ono nějak ne :D

Tohle už je takovej ten můj ironickej "hmmm, tak to jo" pohled, kterej Kuba zrovna náhodou zachytil na fotku. Jak říkám, spousta věcí byla zajímavá a na pohled krásný a inspirativní. Spousta toho mi ale přišla taky dost mimo, zbytečná a hipsterská. Aspoň si tam ale našel každej to svý.

A na terase Průmyslovýho Paláce jsme pak chytli krásný světlo ze zapadající slunce a udělali pár fotek. Ale ty si pro Vás schovám ještě na jindy, na trochu jinej článek.

Tak pa, milé děti, vidíme se zase brzo!

A nezapomeňte hlasovat, už jenom týden do oznámení TOP desítek. Tak ať tam máte ty svý favority, já hlasovala hned první den a favoritů mám v každý kategorii hned několik!

Add your comment

  1. Teda zákulisí vypadá opravdu zajímavě :) věřím že tam člověk načerpal spoustu inspirace :)

    OdpovědětVymazat
  2. Tak zni to teda uzasne, nikdy jsem o tom neslysela, ale rada bych to taky nekdy zazila, musel to byt skvelej zazitek... ;) Fotky jsou jako vzdy nadherny a tobe to neskutecne slusi!!!
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. ty máš tak neskutečný fotografický talent, že to snad ani možný neni!! :D už jsem to musela napsat konečně :)

    OdpovědětVymazat
  4. Teda, z toho, jak to popisuješ, tak to zní fakt úžasně! Samozřejmě fotky to jenom potvrzujou... a ten balíček náhodou fakt vypadá naprosto snově, nevím jako, kdo by z něj neskákal radostí! Na Designblok bych se strašně chtěla někdy podívat, bohužel to mám celkem kus, no snad třeba příští rok! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  5. Fotografickej talent? vždyť polovinu fotek nefotila.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Kuba ma talent zachycovat Domcu tak, ze ji to vzdycky slusi ! To zas jo :)

      Vymazat
  6. Ta fotka u Vitra pantones je nejlepší, vypadáš jak profesorka dyzajnu. Takže umělecký to fakt je ;-)

    OdpovědětVymazat
  7. No offense, ale ja tu tvoji pozu porad nepobiram... Ses prumerna, sice docela pohledna ale jinak absolutne obycejna holka a snazis se ze sebe delat ja nevim co. Chvili (tak tyden) ses zblaznena do cviceni, pak te to na mesic omrzi a brecis ze hledas ztracenou motivaci. Pak zas propagujes zdravou stravu, UGO ocisty a jine komercni srakoty (ktere samozrejme nemuzu mit privlastek "ocista" jelikoz tvoje telo se cisti samo, nepotrebuje k tomu 3 dni pit zeleninove stavy za 1500 korun) a vzapeti prasis takym stylem, ze se jenom divim. By the way, kdybys jedla porad konstantne a vyvazene, tak zadne "ocisty" nepotrebujes. Znas ty vubec slovo disciplina? Protoze to je podle me neco, co tobe zasadne chybi. A ano, ted budu povazovan za hnusnyho hejtera, ktery ti jenom zavidi ale ja jsem spis zklamany, jelikoz jsem tvuj blog cetl docela rad ale za posledni uz skoro rok to je jedna obrovska pozerska bida. A ted vsichni do me...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No offense, ale žádnou pózu nemám a nic ze sebe nedělám :D právě jsem uplně normální a obyčejná a nevidím v tom vůbec problém. Cvičím naprosto pravidelně už rok, nejdelší výpadek mám teď 14 dní, kdy jsem nemocná a se ztrátou motivace občas bojuje každej, tak proč o tom nenapsat, když píšu obecně o věcech, co se mi dějou, co dělám a čím procházím.
      Přemýšlím, co si z tvýho komentáře vzít, ale... Nevím.

      Vymazat
  8. Dobrá reportáž - a tenhle sty ti sekne.
    B.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤