What are you looking for?
pátek 25. listopadu 2016

UPDATE

Pár dní tu bylo pusto-prázdno, což rozhodně není zvykem a já se dnes proto hlásím s pár na sebe nenavazujícíma informacema, který momentálně ovlivňujou mě a tím pádem celej blog.
  • V první řadě vám ještě jednou strašně děkuju za všechny hlasy, který mě poslaly do TOP10 i za ty další, který tentokrát stačily "jen" na osmý místo. Jak jsem ale řekla už před týdnem, mojí osobní výhrou byla právě ta TOP10 a jsem za to neskutečně vděčná. Ke galavečeru se ještě vrátím v klasickým Days in pictures, takže teď bych dodala jen tu nejdůležitější věc - když jsem viděla, jak strašně se ten online svět posouvá dobře a jak ohromnou máme ze všech stran podporu, cejtím se nakopnutá a namotivovaná víc než kdy dřív a už padlo rozhodnutí, že začnu víc točit, ať to posunu zase o kousek dál.
  • Jako projev svých díků pro Vás chystám minimálně dvě vánoční soutěže s krásnejma a hodnotnejma dárkama a plno slevových kódů. Na Woodies jste podle všeho nakoupili docela dost, proto jsem pro vás dostala ještě další kód! Aktuálně je na web sleva 30% k příležitosti Black Friday a s kódem "dombydombf" dostanete ještě o kousek víc a to 35%. Takže neváhejte, já si nakoupila dopředu už i pár dárků na vánoce a mamka s bráchou jsou online právě teď :D.
    Na www.danielwellington.com můžete ke slevám na Black Friday přidat ještě navíc 15% s kódem "dombydom" a věřte mi, že levnějc ty hodinky už sehnat fakt nejdou!
  • Další důležitou informací je to, že v budoucích dvou měsících nejspíš nebudou přibývat články obden, jak jsme si tady všichni zvykli, protože mě čeká šílený množství důležitejch věcí a pokud někdo nevíte, jak se rozčtvrtit, bude muset jít občas blog na druhou kolej. Hoří mi totiž termín odevzdání první části diplomový práce, do toho potřebuju stihnout pár předtermínů a začít se učit na ekonomický státnice, který mě čekají hned po Novém roce. K tomu poloviční úvazek v práci, škola, cvičení a v neposlední řadě něco, co zabere taky spousty a spousty hodin - stěhování do novýho bytu na druhej konec Prahy. Bude toho spousta a netušíte, jak moc se těším, až to v půlce ledna všechno skončí a já vyrazím veškerý napětí vyjezdit na italský svahy, yes! Doufám teda, že mi nebudete mít za zlý, že tady nebude tak rušno jako doteď a já slibuju, že vám to potom všechno bohatě vynahradímčlánkama, videama a vším, co vymyslím.
  • Faktem je ale i to, že mě během následujícího měsíce čeká hned několik naprosto bombovejch aktivit a výletů, na který vás rozhodně chci vzít s sebou aspoň formou fotek a právě i těch videí, ať to trochu oživíme.
  • Všem taky děkuju za ohlasy na vlasy, na blogu převažují negativní, na instagramu pozitivní a já to vidím každej den jinak. Přesto jsem ráda, že jsem do toho šla a jsem zvědavá, jak se to bude vyvíjet dál.
  • A jako poslední bod bych ráda zmínila jednu věc, která mi docela vzala chuť cokoliv psát a přidávat. Při chystání na Blogerku roku mi totiž přišel následující komentář: 









z čehož se mi, myslím naprosto logicky, udělalo zle a nechápala jsem, jak tohle může někdo napsat, byť pod anonymem. Myslím, že jste si tady všichni stačili všimnout, že zveřejňuju i negativní komentáře, kritiku a kolikrát i útoky na svojí osobu. Pokud se ale jedná o něco, co je až sprostý a nechutný, nemám důvod to povolovat a dávat něco takovýho na svůj blog. To by snad měl pochopit každý a jestli je adekvátní reakcí takováhle výhružka, tak nevím, v jakým světě to žijeme.

To by tedy bylo ode mě pro dnešek vše, teď mě čekají tři dny nad diplomkou, vám sem hodím jeden předchystaný jídelní článek a v pondělí se snad můžete těšit na oblíbený Days in pictures. Mějte se krásně a už po miliontý:

děkuju, že tu se mnou jste! <3

Add your comment

  1. Gratulujem k umiestneniu a vlásky sú len tvoja vec, ak sa tebe páčia, je jedno, čo hovoria iní. No, ale ten komentár by rozhodil aj mňa... no samozrejme asi vieš, že anonymita hrá veľkú rolu. Každopádne, nenechaj sa odradiť a píš ďalej :)

    Zvláštne dievča

    OdpovědětVymazat
  2. Budu držet palce, aby si vše s úspěchem zvládla a gratuluju k super umístění!! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Je, super clanek, moc me pobavil. Strasne jsem ti prala vyhru, skoda, ale uz tak je uspech byt v top 10, tak treba pristi rok! Jinak me strasne otresl ten komentar, neuverim, ze nekdo neco takovyho muze napsat, ale musim souhlasit s Danielou, ze anonymita hraje fakt velkou roli a urcite se nenechej odradit, i kdyz budes mit hodne na praci, tak bysme o tobe radi sem tam slyseli...
    S laskou
    Sandra ze http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  4. Ještě jsi zapomněla zmínit předvánoční stres :)) stihnout nakoupit dárky, udělat nějakou výzdobu atd. i to zabere čas :))
    Haha a komentář pobavil, nedělal bych si s ním velkou starost, pes co štěká, nekouše! :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Snad máš pravdu. Je to teda dost nechutný a nepříjemný, ale o to asi tomuhle anonymovi jde.
      Mila

      Vymazat
  5. Škoda že jsi nebyla první, gratuluji ale alespoň k top 10 :)
    Jinak ten komentář..asi by mě to dost zarazilo .. :/ nenech si ničím brát chuť do života ani do psaní :)

    MagicBeautyLife

    OdpovědětVymazat
  6. Moc gratuluju k osmýmu místu, tvůj blog už čtu pár měsíců a hrozně moc jsem ti přála výhru! :) <3 Mimochodem ta barva ti moc sluší, máš můj obdiv, že máš odvahu k takové změně!
    Z toho komentáře jsem měla uplně husí kůži, ale jak už tady bylo řečeno, je tu očividně důvod, proč byl psanej anonymně, nemá cenu se těmahle lidma zabývat, je to prostě kombinace závisti a moc času na internetu..
    Budu moc držet palce u zkoušek a státnic, ať ti všechno vyjde, a těším se na další články! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Domi,naprosto na ten anonymní komentář kašli..napsal to nějaký blbec, co si tady hraje na machra a sám se bojí po setmění vystrčit paty z domu;) prď na to i když chápu, že to člověka vyděsí

    OdpovědětVymazat
  8. Dávala jsem ti hlas a tak jsem ti to přála! Sama jsem byla zklamaná, když jsem viděla, že to nejsi ty, ale pro mě jsi vítězka a myslím, že pro spousty dalších lidí taky :) Nejvíc se těším na videa!!! Hlavně vše zvládni s co nejmenším stresem, každý má občas nabitý program, takže chápu, že tak nejde přidávat na blog. Podle mě ti vlasy sluší, hlavně, jestli se v nich cítíš ty sama dobře :) taky se teď vracím po 4 letech ke své blonďaté a je mi nejlíp :)
    Na anonyma se vykašlat!!! Samozřejmě by mě t otaky dost vyděsilo, to je asi taková ta přirozená reakce...
    Děkuju, že jsi tu s náma <3

    OdpovědětVymazat
  9. Gratuluju k top 10, je to parádní úspěch! :) A teda ten anonym je fakt síla, ale nedej se!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤