What are you looking for?
pátek 18. listopadu 2016

WOODIES SHOPPING + 20% SALE


Protože jsem strašně vděčná za tu obří podporu, co od vás v poslední době cítím, rozhodla jsem se pro vás udělat několik překvápek a soutěží. A začínáme rovnou dnes. Dneska mám pro vás totiž nákupní tipy na mým oblíbeným Woodies. Woodies je e-shop s naprosto cool zbožím všeho druhu a kterej mě ke spolupráci oslovil už několik měsíců zpátky a udělalo mi to neskutečnost radost. To tak bývá, když vás osloví někdo, u koho už dávno nakupujete a kde milujete každou druhou věc. Jsem strašně ráda, že jsem se už dávno dostala do fáze, kdy si za každou svou spoluprácí hrdě stojím a za ty produkty se jsem schopná na 100% ručit. Třeba loni jsem polovinu dárku k Vánocůc jsem sfoukla právě na Woodies a letos tomu nebude jinak. Aktuálně se navíc blíží Black Friday, což znamená spoustu slev, ale taky velkej nápor na všechny obchody a rychle vyprodaný věci. Ještě předtím jsem teda pro vás zařídila 
slevu 20% na všechno s kódem "domfans", 

což je myslím totální pecka, protože obvyklý blogerský slevy nejdou nad 10%. Sleva platí do čtvrtka 24.11., to znamená týden, tak nezapomeňte něco včas pořídit. Klidně i ty dárky, však to uteče jak nic a máme Štědrej den. Připravila jsem si pro Vás zároveň ukázku věcí, které z Woodies mám já a který můžu doporučit všema deseti. Nikdy jsem z ničeho nebyla zklamaná, naopak, při každým balíčku skáču radostí do stropu. No a na konci najdete i wishlist, kterej můžete brát taky jako tipy na to, po čem třeba koukat, jestli máte rádi můj styl a občas se tady inspirujete. Určitě mi dejte do komentářů vědět, jaký kousky se vám líběj nejvíc a jestli něco plánujete pořídit sami!

Vysněný a dokonale sednoucí culottes.

Legíny, co logicky dost poutaj pozornost a jsou hlavně naprosto dokonalý! 


Černý lodičky, který by neměly chybět v žádným dámským botníku!



Nejnovější botovej přírůstek - Tubulary.



A můj aktuální wishlist:

Add your comment

  1. Ty hodinky a Vagabond boty! Brala bych hned! :D :)
    No a ve wishlistu se mi moc líbí Adidas kousky <3

    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  2. Milá Dominiko, touhle nadílkou si mi udělala ty nejkrásnější 30.narozeniny!!! Díky Tobě (tvé štědrosti) jsem si objednala vytoužený batoh od Herschel Supply (po kterém už delší dobu pokukuji), ale pořád jsem čekala jestli třeba na eshopu nebude nějaká akce na tyhle batohy a taky jsem se pořád hecovala, jestli utrácet tolik peněz za batoh. Jsem ti moc vděčná a opravdu moc ti DĚ-KU-JI z celého <3 ;-*

    OdpovědětVymazat
  3. Tak teď jsi mi udělala neuvěřitelnou radost :D Mám už dlouho vybrané hodinky Komono a jsou tam, děkuju moc :) A mikinu Cheap Monday z Wishlistu mám a je super!

    OdpovědětVymazat
  4. Super, hlavne ted ve vanocnim case je tahle sleva fakt prakticka, nejen pro nas, ale i na darky pro nase blizke, takze moc DEKUJU DOMI!!! Jinak ja bych teda brala kazdickej kousek z tech tvych... ;))
    S laskou
    Sandra ze http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  5. Okamžitě se tam musím podívat :D dárky sice mám už nakoupené, ale můžu udělat radost sobě :D

    OdpovědětVymazat
  6. Coffee cup by se mi take líbil :)!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤