What are you looking for?
čtvrtek 8. prosince 2016

CHRISTMAS GIVEAWAY - BEAUTY

A je tady slíbená první soutěž a to o několik beauty produktů, který patřej i k mým trvalým (Lush) nebo nově objeveným (Mark) favoritům! V případě výhry k Vám poputují následující produkty:


  • LUSH jedlej slaďoučkej scrub na rty (Santa Baby), díky kterýmu budete mít uplně hladký nešupinatý rty a lip tint (Sugar Plum Fairy), kterej Vám je pak hodí do chladnýho zimního odstínu
  • DOUGLAS set na líčení očí ve studených barvách a známou řasenku Kiss&Curl a rudej lak na nehty
  • MARK SCRUB kávový peeling s "příchutí" citrusů, kterej Vás zaručeně probere a dokonale zjemní pleť i tělo
  • NATURALIUM tělový sprej s vůní jablka, co opravdu voní jako čerstvá jablečná šťáva

A co pro to vlastně musíte udělat?
Stačí splnit dvě věci:

✅ Napsat mi do komentářů, na jaký tři produkty byste se těšili nejvíc
✅ Sledovat mojí facebook stránku (TADY), protože na ní v neděli ráno vyhlásím vítěze a budu na ní vyhlašovat vítěze všech soutěží

Držím palce a jsem zvědavá na odpovědi 

Add your comment

  1. Ahoj. Nakoľko ja sa zvyčajne neupravujem dekoratívnou kozmetikou, ale som maniak na rôzne vecičky z telovej kozmetiky - najviac by ma potešil kávový peeling a telový sprej s vôňou jabĺčka :) a aj ten scrub na pery vyzerá mňamozne :)

    OdpovědětVymazat
  2. Nejvíce bych se těšila na scrub na rty, řasenku Kiss&Curl a tělový sprej s vůní jablka :)
    Fb už sleduji déle ;)
    Hezký den Domčo!

    OdpovědětVymazat
  3. Jeee same veci ktere chci uz davno vyzkouset:D mark, lush me ale staleodrazuji svou cenou a na naturalium sprej vzdy zapomenu

    OdpovědětVymazat
  4. Ja se sice moc nelicim, ale set na liceni oci od DOUGLASu spolu s rasenkou a lakem by udelal hroznou radost moji nevlastni mamce! Hezky adventni cas :)

    karolinajjankova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Domi :)

    Najviac by ma potešil asi peeling od Mark Scrub, set na líčenie očí a lip tint :)

    OdpovědětVymazat
  6. Já bych se určitě těšila na Sugar Plum Fairy, Santa Baby, protože prostě miluju Lush a srub už jsem měla ve verzi Bubblegum 😊 A taky bych se těšila Mark face scrub, už dlouho bych ho chtěla vyzkoušet. PS: Miluju tvoje fotky, styl, vlasy a prostě všechno ❤️

    OdpovědětVymazat
  7. Lush je nejvetsi milacek, ale nebrala bych ho, protoze uz jeden scrub mam, takze bych si prala zbyly tri veci!!! Nejvic by me ale potesil mark scrub, protoze jsem o nem uz hodne slysle u Kristii (Lichi) a moc me zaujal, jen nevim kde ho koupit, protoze samotnej peeling se mi pres internet nechce moc objednavat! ;)

    OdpovědětVymazat
  8. Mám strašně ráda Lush a v zimě neskutečně suchý rty, takže oba Lush produkty bych brala všema deseti :) a protože jsem stará konzerva a jediná řasenka, kterou používám, je Loreal Milion lashes, měla bych taky strašnou radost, kdybych mohla vyzkoušet taky nějakou jinou :)
    ryba.6@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  9. ahoj Domčo!
    rozhodně mark scrub a lush věci na rty, to by byla paráda! :)
    jsi skvělá, moc ráda čtu tvůj blog

    OdpovědětVymazat
  10. Me laka Sugar Plum Fairy, set na líčení očí a Santa baby :)
    ervulenka@seznam.cz, sleduji jako Eva Richterová

    OdpovědětVymazat
  11. Aww, nejvíce bych se těšila asi na paletku, scrub a peeling na rty, ale všechno je dokonalost :)
    therainbower@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  12. Byla bych nadšená ze scrubu, na ten se chystám už dlouho. katerina.langerova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Ahojky, noooo, tak to je dilema, ale nejvíc bych se těšila asi na ten peeling, paletku s řasenkou a liptint. :) Miluju tyhle dekorativní věci. :) Měj krásný den!
    akiklopa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Najviac by ma potešil Mark telový peeling, už na naň dlho odhodlávam,ale ešte stále som si ho nekúpila. Lip tint a paletka z Douglassa,pretože milujem experimenty. A Lush peeling by tiež padol vhod na zimné pery.(FB: Terka Tomanová)

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj!! teda wow, krásný dárky..z těchhle krásných věciček by mi udělal asi největší radost mark scrub a lush na rtíky :)
    petragaletkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. No musím říct, že všechny produkty vypadají zajímavě! :) Ale nejvíc by mě potěšil set na líčení, protože ty odstíny jsou krásný. Dál scrub na rty, protože teď v zimě rty pěkně trpí a od Lushe jsem chtěla dlouho něco vyzkoušet, a sprej s vůní jablíčka zní taky skvěle! :)

    OdpovědětVymazat
  17. Mě nejvíce zaujal scrub na rty, jelikož moje rty něco takového nutně potřebují. Dále kávový peeling a tělový sprej. :) Ale samozřejmě všechno ostatní je taky supr.

    OdpovědětVymazat
  18. Ahojky, tak musím říct, že to je fakt parádní soutěž. Děkujem že je tady někdo, kdo takové soutěže pro nás dělá ;) Nejvíc by mě potěšil jednoznačně scrub na rty i lip tint od Lush, protože Lush mi-lu-ju,a pokaždé, co jsem v Praze nebo Anglii jako první mířím do Lushe a jsem schopná tam strávit třeba i hodinu.. :D Mark scrub bych moc chtěla vyzkoušet a už jsem o něj zkoušela soutěžit u jiných blogerek, tak třeba to teď vyjde.. :) No a jestli bude jablečný Naturalium vonět stejně božsky jako kokosový, tak není co řešit :D :D
    Jinak Ti chci už dlouho napsat, že tě obdivuju za to, jak zvládáš tady tu hnusnou kritiku na tvém blogu, protože kolikrát jsou to fakt hnusný komentáře... Věřím, že je pak těžké něco sem psát, když ti to závistiví a nepřející lidi vždycky nějak zhejtujou.
    Tvůj blog je podle mě nejlepší a nejvíc mě baví články days/weeks in pictures, to si vždycky v práci počtu :D :) Ale pššt :D
    (andrea.sykorova@gmail.com , FB: Andrea Sýkorová)

    OdpovědětVymazat
  19. Ahoj,

    tak určitě na scrub od Lush - ten je skvělej a na Mark scrub jsme slyšela spoustu chvály :) a co si budeme povídat, tělový sprej se vždycky hodí mít v tašce...

    OdpovědětVymazat
  20. Já bych byla nadšená z Lushe a Douglas setu. Tak si budu přát štěstí a třeba to jednou vyjde :-) Ája

    OdpovědětVymazat
  21. Ahoj Domi,
    skvelá súťaž 😊 určite by ma potešil kávový peeling Mark Scrub,pretože moja pleť teraz v období zápočtov a skúšok potrebuje trochu prebrať,scrub na pery od Lush a telový sprej s vôňou jablka 😊
    zuziq.p@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  22. Nádherný produkty, nejvíc bych se těšila na Lush scrub na rty, kávový peeling a paletku! :)
    Sleduji tě jako Kateřina Sýkorová
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  23. Ahooj!! Tak uplne najviac by som sa potesila kavovemu peelingu kedze ten uz chcem vyskusat strasne dlhu dobu:)), takisto scrub na pery od Lushu vyzera zaujimavo, a kedze lush u nas na Slovensku nemame potesilo by ma to o to viac, a samozrejme paletka od Douglas vyzera velmi pekne :) a super napad s tymi sutazami!! :) pekny den prajem:)

    OdpovědětVymazat
  24. Ahoj Domi,

    musím říct, že tohle je fakt skvělá soutěž. Děkuju, že je tady někdo jako ty, kdo takové soutěže pro nás dělá! Nejvíc by mě rozhodně potěšil scrub na rty i lip tint od Lush, protože Lush mi-lu-ju a od té doby, co bydlím v Praze pokaždé, když jdu kolem Lushe, tak tam pěkně zabrousím a jsem schopná tam strávit klidně i pár hodin :D A z Naturalium jsem zatím vyzkoušela ten kokosový a ráda bych i ten jablečný :)
    Chci Ti už delší dobu napsat, že tě obdivuju za to, jak zvládáš tu hnusnou kritiku na tvém blogu, protože kolikrát jsou to fakt hnusný komentáře. Věřím, že je pak těžké něco sem psát.
    Tvůj blog je podle mě skvělý a velmi inspirující. Nejvíc mě baví články days/weeks in pictures/food a fitness :)

    Jsi skvělá Domčo! :)

    Můj email: terezka99999@email.cz

    OdpovědětVymazat
  25. Ahoj ahoj, nejraději bych chtěla vyzkoušet peeling od Mark Scrub, ale i Lush scub na rty :-)
    Krásný den přeji
    Marcela (machovamarcela1@seznam.cz)

    OdpovědětVymazat
  26. Ahoj Domi :) Moc by mě potěšil scrub Santa baby protože mi teď došel Bubblegum a když už sme v těch scrubech, tak peeling Mark by určo bodnul:) No a červený lak, klasika!! Krásný předvánoční čas:)
    P.s.: Tvůj blog jsem začala sledovat poměrně nedávno a už jsem pravidelný návštěvník. Si skvělá, jen tak dál!!

    OdpovědětVymazat
  27. Ahoj Domi ☺️
    moji favoriti jsou scrub na rty, protože nic podobnýho jsem nikdy nezkoušela a teď, jak je chladno, tak mám rty samou šupinku a balzám na rtyj jaksi asi nestačí, takže tohle by byla velká parádička! Pak bych chtěla vyzkoušet řasenku Kiss&Curl, protože na ni slyším jen samou chválu a potom ten jablečnej tělovej sprej, protože je mám děsně ráda a zrovna jablečnej jsem ještě nezkoušela ☺️
    Moc děkuju za možnost účastnit se v tak hezký soutěži, fakt se Ti povedla a ten, kdo ji vyhraje bude z předčasnýho Ježíška úplně vedle🙏 Měj se krásně a hezké svátky plné klidu☺️☺️ T.

    OdpovědětVymazat
  28. Super sútaž, najviac by som sa rozhodne tešila na scrub na pery od Lush - to je top, na ten peeling Mark Scrub - pokukujem po nom uz dost dlho, a na tu paletku na licenie lebo liciacich produktov nikdy nie je dost ! :)
    Sledujem ta ako Simona Simik Novotova
    ssiimmaa278@hotmail.com

    OdpovědětVymazat
  29. ja urcite Lushove kombo, milujem ich vone a tieto vianocne veci musim vyskusat! :)
    mats.kovacova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  30. Ahoj Domčo, já bych si určitě vybrala Mark Scrub! Všichni na něj pějí ódy a samé chvály, tak by mě zajímalo jestli je doopravdy tak super! ;)
    Lucka hrabakovalucka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  31. Tak určitě scrub od Lushe, protože Luh je srdcovka 😍 Dále peeling, jelikož ho už chci dlouho vyzkoušet. A jako poslední mě zaujal tělový sprej 🙌🏼

    OdpovědětVymazat
  32. Z téhle soutěže jsem nadšená, tolik skvělých produktů! :) Nejvíc bych se asi těšila na kávový peeling, lush scrub a tělový sprej :)
    katerina.kubna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  33. Krásný věci.. nejvíce by me potěšil kavový peeling, jelikož jsem neco takového dlouho chtela vyzkoušet☺️ Dále scrub na rty od lush, protože tuto značku miluju a taky ten balzamek!�� Je super, ze děláš takove soutěže. (La.kocianova@seznam.cz, sleduji jako Laduš Kociánová)

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Domčo, za mě určitě všechny věcičky od Lush! Naprosto dokonalá kosmetika a jejich Vánoční kolekce jsou super! Asi před třemi lety jsem si přivezla z Italie lesk na rty z řady Santa baby a od té doby jsem už nic podobného nesehnala. Každopádně bych byla moc ráda za jakýkoliv produkt :-)

    OdpovědětVymazat
  35. Ahoj Domi,
    tvůj výběr je opravdu inspirující!
    Nejvíce se mi líbí scrub z Lushe a taky paletka s řasenkou z Douglas.

    tvůj facebook i instagram sleduju už pár let a opravdu mě nepřestává bavit :) je tolik inspirující, upřímný a hlavně tvůj <3

    Estersiskova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  36. ahooj Domi :) Lush by ma velmi potěšil, produkty od nich nikdy nesklamu a rada by som skusila Scrub, ktory ma už dlho láka :)

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Domco, radost by mi udelala rasenka, kavovy peeling a scrub na rty.
    Kikinka-13@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  38. ahooj Domů :) Lush by ma velmi potěšil, produkty od nich nikdy nesklamu a rada by som vyskusala Scrub, ktory ma už dlho láká :) krasny den :)
    sima.kubi@gmail. com

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj, začala jsem te sledovat nedávno a jsem spojena, nikdy jsem nic nevyhrala tak treba ted 😄 Chtěla bych produkty Douglas, Scrub a Lush. Přeji hezky den a spoustu zajímavých článku ❤️
    Dominikapes@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  40. ahooj Domi :) Lush by ma velmi potěšil, produkty od nich nikdy nesklamu a rada by som vyskusala Scrub, ktory ma už dlho láká :) krasny den :)
    sima.kubi@gmail. com

    OdpovědětVymazat
  41. Ahoooj, ten scrub na rty miluju nejvíc na světě, ale teď mi došel. Zároveň mě velmi zaujal Mark scrub, tyhle věcičky zbožňuju. a v neposlední řadě určitě ten lip tint, protože ten se na zimu hodí:)

    karolkamikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Aaaa na ten Mark scrub mám zálusk už pěkně dloho, všude na něj čtu samou chválu, takže by bylo fajn ho vyzkoušet. Potom se mi nejvíc líbí lak na nehty a řasenka :-))

    marienerad@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  43. Krasny darecky, me by se nejvic libil scrub od Lush ... prijde mi uplne nejvanocnejsi :)

    OdpovědětVymazat
  44. Na jablečný sprej na scrub a na peeling anezka.dudackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj,
    nejvíce bych se těšila z výhry Lush scrub na rty a taky lip tint, no a třetí favorit je určitě řasenka Kiss&Curl :).
    Monika
    m.kvacalova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  46. Mě by udělali největší radost asi ten peeling od Mark, o kterém se teď píše skoro všude a peeling i dost potřebuju a ten lip tint od Lush, protože jsem Lush lover :).
    hankanavratilova97@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Domi :) Mně by nejvíc udělal radost Scrub na rty od Lushe, protože mám během zimy dost popraskané rty a tenhle navíc vypadá super vánočně! Dále rudý lak, protože se mi na nehtech líbí nejvíce. A konečně Mark Scrub, o kterém jsem už četla na tvém instagramu a chtěla bych ho moc moc vyzkoušet :)
    Měj se krásně <3

    OdpovědětVymazat
  48. Moc bych si přála produkty od Lush je to ta nejvoňavější kosmetika co znám 😀😍 Používám od nich šampuky, který jsou naprosto skvělý a tahle vánoční řada to bude slast pro rty.. Dále mne zaujala paletka z Douglasu. Tak třeba mi bude štěstí přát. Hezký den, Domčo.

    OdpovědětVymazat
  49. Ahojky, nejvic bych se tesila na srub na rty, licici paletku a rasenku od Douglas :))

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj Domi:)) me by se nejvic libil ten set na liceni, protoze pravy rudy lak mi ve vybave chybi, rasenek neni nikdy dost, no a ten set na liceni oci! To je sen :D :) Btw. tvuj blog mam posledni dobou ze vsech nejradsi, takze za me - jen tak dal :)))
    simon.novotna@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  51. Ahojky! Jelikož už mi lip scrub došel a pekelně ho potřebuji, tak bych se těšila na něj, nicméně práce v účetním oddělení před Vánoci je tak náročná, že peeling by mi bodl snad 10x víc. Tak snad se na mě usměje štěstí :) A facebook samozřejmě sleduji už dlouho :))
    Přeji krásné Vánoce!
    Elusche@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  52. Ty jseš hooodna�� Mě by potěšilo cokoliv, protože by to bylo od tebe❤️

    OdpovědětVymazat
  53. za mňa by to bol určite hlavne scrub na pery, pretože som ešte nemala možnosť navštíviť lush a už dlho si prajem niečo odtiaľ vlastnit, potom asi tá riasenka a telový sprej, ten sa zíde vždy. vybrala si krásne produkty! fb: Júlia Pavlíková

    OdpovědětVymazat
  54. Ja urcite na ten Scrub Santa Baby a Lip Tint, to je proste laska na prvni pohled!! A pak rasenka Kiss&Curl!
    veronika.sestakova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Ahoj Domčo,
    já bych osobně nejraději vyzkoušela kávový peeling Mark Scrub a dále taky scrub na rty a lip tint od LUSHe v naprosto boží barvě :)

    OdpovědětVymazat
  56. Ahoj Domčo ;)
    U mě jsou na prvních místech jednoznačně peelingy.
    1. Scrub od Lushe, by mohl zachránit moje popraskaný a suchý rty #zima
    2. O Mark Scrub jsem ještě neslyšela a právě jsem na jejich stránkách strávila hromadu času obhlížením všech vůní :D #díky
    3. Moje milá řasenka se začíná drolit, takže se s ní budu muset brzo rozloučit, takže by byla fajn nová

    Musím se přiznat, že jsem tě objevila teprve nedávno, ale už jsem stihla kouknout na všechny tvoje videa a přečíst snad půlku článků :D

    Přeju ti krásné svátky ❤
    beranova.kat@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  57. Ahoj Domčo,
    já bych nejradši vyzkoušela kávový peeling Mark scrub a dále taky scrub na rty a lip tint v úžasné barvě od LUSHE :)

    OdpovědětVymazat
  58. Ahoj Domi, největší radost bych měla ze scrubu a lip tintu od Lushe a také z tělového spreje s vůní jablka. :)

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj Domčo, všechny veci jsou boži a na zimu naprosta nutmost! :) Určite bych moc tesila na scrub na rty a lip tint od lushe a scrub od Marka! :) Vesele vanoce a uživej zimu :) kasparova_zdenka@szas-ostrava.cz

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj Domi :)
    Nejvíce by mě asi potěšil scrub na rty, Mark Scrub a Sugar Plum Fairy :) Myslím si totiž, že tyto věci by se mohly líbit i mém ségře, s kterou bych se o ně ráda podělila. :)

    OdpovědětVymazat
  61. Úžasná súťaž:) najviac by ma potešil scrub na pery od Lush a peeling Mark Scrub chcem ho uz velmi dlho:/a ta paletka na licenie lebo kezemtiky nie je nikdy dosť❤️
    sofia.poprocka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj, tak já bych chtěla určitě vyzkoušet ten tělový sprej, vůně jablečné šťávy mi přijde peckovní :) Dále určitě oční stíny a řasenku. Stíny mají krásné barvičky.

    Měj se hezky :) Petrunka :)

    OdpovědětVymazat
  63. Ahoj , mna by si asi najviac potesil Lush na pery. Vzdy som to chcela skusit a najme teraz v zime ked pery dostavaju pekne zabrat a su vysusene a popraskane :( dikYcko

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj Domi,já bych si vybrala lip tint,Mark Srub a řasenku Kiss&Curl.
    Jsi pro mě velkou dávkou inspirace :)
    anettjanu@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  65. Ahoj Domi, ja bych se těšila a scrub od Lush, protože trpím hodně na suché rty a v zimě je to nejhorší :/ Už se na něj chystám dlouho. Pak určitě na Mark Scrub, s přítelem máme rádi různé pleťové masky a tak. A slyšela jsem na to samou chválu :) No a v poslední radě asi na řasenku od Douglas, na tu jsem slyšela také dobré ohlasy.
    Měj se krásně a užijte si výlet do Milana :)
    A.
    andrea.tyburcova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  66. Ahoj Domi :) Já bych se určitě nejvíce těšila na scrub na rty, protože ty svoje mám teď v zimě šílené a nedají se zkočírovat ani balzámy na rty :) Navíc bych moc ráda konečně vyzkoušela něco od Lushe, zatím se mi nepoštěstilo. Druhá by byla určitě paletka z Douglas, protože obsahuje krásné vínové a světlounké stíny, které se teď na podzim a vlastně už začínající zimu hodí a žádné líčení nikdy nepokazí :) No a do třetice by mi určitě udělal velkou radost kávovej peeling, který jsem poprvé uviděla na tvém instagramu a ta fotka s popiskem ("když dnes choděj ti četri") mi zlepšila špatnou náladu o 150% :) Děkuju za tvůj blog, nikdy na něm nevyšel článek, který by mě nezajímal a to se děje už málokdy! :) Přeji Ti krásné prožití tohoto úžasného adventního času - nic kouzelnějšího už být asi nemůže :)

    OdpovědětVymazat
  67. Ahoj Domi,
    ze všeho nejvíc bych se těšila na scrub na rty od Lush, mám hodně suché rty a i popraskané. Pak na řasenku a kávový peeling :)
    jinova.k@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  68. Ahojky :) zapojím se do soutěže a zkusím své štěstí :) nejvíc by mě rozhodně potěšily oba scruby, jak ten na rty,tak ten na tělo a potom set na líčení :)
    MisaRitterova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Já bych nejvíce ocenila ten Lush scrub na rty (kdysi jsem ho měla a byla to paráda), kávový peeling a tělový sprej :)

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj Dom by dom
    Veľmi by som sa potešila kávovému peelingu od Mark Scrub,ktorý si chcem kúpiť už dlšie,scrub na pery,ktorý sa v zime na vysušené pery zíde a telovému speju o ktorom som počula samé chvály.

    OdpovědětVymazat
  71. Mě by nejvíc potěšil scrub na rty, Mark Scrub peeling a řasenka :)
    zikovahh@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  72. Ahoj:) já bych si strašně přála a chtěla bych vyzkoušet tělový peeling MARKSCRUB snad by mi mohl pomoci k mé problémové pleti:/ dále asi ,,balzám" na rty od Lush :) a když už mám vybrat tři produkty tak určitě set Douglas <3 adel.michalova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  73. Já miluju jakýkoliv scrub nebo peeling, takže bych se nejvíc těšila na ně a potom na řasenku, bez té snad nevycházím z domu :) ale jelikož jsem zatím nevyzkoušela ani jeden z uvedených produktů, tak bych se těšila úplně na všechny! :)

    OdpovědětVymazat
  74. Ahoj Domčo, nejkrásnějším dárečkem by pro mě byl určitě mark scrub, po kterým koukám už takový dva měsíce. Strašně mě láká si ho objednat (hlavně, když vidim, jak ho všichni chválej a jsou z něj paf), ale zařekla jsem se, že teď kolem Vánoc prostě nebudu nakupovat věci pro sebe, ale pro druhý, abych 20. prosince nezjistila, že mi půlka dárků chybí a penízky záhadně zmizely.
    Pak by mě moc potěšil ten tělovej sprej od naturalia, protože jejich kokosovej sprchovej gel mě naprosto uchvátil. A peeling na rty od lushe vypadá taky lákavě. Co je, ale ještě hezčí je odstín tý rtěnky. Nevím, jak moc je pigmentovaná, ale takhle na fotce vypadá naprosto úžasně. Tyhle odstíny mě strašně bavěj.
    Jak na to tak koukám, dochází mi, že jsem si do dopisu ježíškovi zapomněla spoustu věcí napsat. Všechno vypadá krásně. Měj se hezky a přeju krásný Vánoce strávený hlavně v klidu a pohodě:)

    OdpovědětVymazat
  75. Ahoj, rozhodně Mark scrub! Miluji kávu a tohle je úžasný výrobek. Pak také od značky Lush, mám strašně moc ráda rtěnky a tyhle dva produkty mají naprosto úžasnou barvu!

    OdpovědětVymazat
  76. Úplně nejvíc se mi líbí Mark scrub - jsem neskutečný kávofil :D :D Dále miluji všechny dekorativní věci na rtíky, tak že se mi moc líbí Lip tint a také řasenka,jelikož už mi pomalu dochází :D :D

    OdpovědětVymazat
  77. Ahoj Domi, rozhodně by mě nejvíc potěšil lip scrub od Lush (protože kdo by nechtěl mít peeling, kterej by si pusy mohl sníst?) a rozhodně paletka na líčení očí, která je na tohle období jako dělaná <3

    OdpovědětVymazat
  78. Já teda osobně Lush! Nemám ho nikde poblíž, takže se k němu bohužel nedostanu! Jinak tělový sprej s jablkem jsem teď nedávno očuchávala a ty vůně jsou prostě pecka! Moc se mi líbil i kokos, tak si pravděpodobně budu muset nějaký pořídit! No a paletka je prostě pecka, takové ty "mé" barvy ;)
    andrea.lekesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  79. Ahoj Dominika, skvělá soutěž. Nejraději by jsem vyzkoušela produkty od LUSH. Rozhodně miluji kávu, tím pádem by jsem rád vyzkoušela Mark scrub. Přeji hezký večer! (michaelacvoligova25@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  80. Ahoj,
    přiznám se, ani jednu z výše zmíněných věcí jsem nikdy nevyzkoušela, ale ráda zkouším nové věci, takže by mi udělalo radost opravdu cokoli. Hlavně takto před Vánoci - má to větší kouzlo. :) P. S. Jinak přeji hezký předvánoční čas - co nejméně stresu a co nejvíce pohody!

    OdpovědětVymazat
  81. Ahoj Domi :) Největší radost by mi udělal Marc scrub. To bych se asi zbláznila štěstím :) Toužim po něm už pár měsíců. K zahození by rozhodně nebyl ani Lush scrub na rty a tělový sprej Naturalium 💙👍☃️🎁 Moc ti fandím v tom co děláš :) Jen tak dál kočko :) Pac a pusu Kája

    OdpovědětVymazat
  82. Tyjo, tolik super věciček na jednom místě!:-) Nejvíce bych se asi těšila na Lush srub na rty, ten kávový peeling taky vypadá skvěle a set na oční líčení je pro tohle období úplně top!!
    - Rozka's my name

    OdpovědětVymazat
  83. Ahoj Domčo, nejvíc by mě potěšil peeling, tělový sprej a set na líčení očí <3

    OdpovědětVymazat
  84. Ahoj :) největší radost by mi rozhodně udělal Lush scrub na rty. Potom ten tělový sprej a rudý lak, ten vypadá úžasně! :)

    OdpovědětVymazat
  85. V poslednej dobe som scrubová, takže oba scruby by ma najviac potešili + body sprej a počula som že natulalium je mega značka.
    A jasne že sledujem ;)
    d.keleceniova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  86. Ahoj Domčo, největší radost by mi udělal tělový sprej s vůní jablek a Marc scrub. Hezký večer, Anna

    OdpovědětVymazat
  87. Ahoj Domči. Idem skúšať šťastie. Ja by som sa najviac tešila na scrub na pery, paletku pretože sa mi tam moc páči ten burgundy odtieň a ešte ma moc zaujal telový sprej. O značke Naturalium som počula len samé chvály tak by som ju chcela vyskúšať. :3

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
  88. jednoznacne kava a kavovy nadsenec ten je top od lushe jsem scrab uz zkousela, jinak na fb sleduji tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  89. Ahoj Domi, najviac by som sa tešila asi na Marka a tiež na scrub na pery a dosť ma zaujala aj tá riasenka. Tvoje články mám veľmi rada, sú inšpiratívne a iné ako píše väčšina blogeriek. Ty si inšpiratívna sama o sebe. Prosím pokračuj v tom čo robíš, ide ti to perfektne a teším sa aj na ďaľšie videá, snáď ich bude čoskoro viac a viac.
    Držím palce vo všetkom.
    Frederika 💙

    OdpovědětVymazat
  90. Ahoj Domi,
    hrozně moc dlouho chci vyzkoušet scrub na rty od Lushe, takže ten by mě moc potěšil.
    Dál bych chtěla vyzkoušet kávový peeling, protože jsem zkoušela pouze homemade, když jsem ještě pracovala v kavárně a dělala jsem si peeling z logru :D takže bych chtěla zkusit tenhle peeling, o kterým nepochybuju, že bude určitě 100x lepší :D
    a potom mě moc zaujal jablíčkový tělový sprej, protože miluju všechno jablečný.
    PS: moc ráda čtu tvůj blog, každej den kontroluju jestli nepřibyl článek a moc ti fandím, protože se mi líbí, jak se se za poslední rok posunula a je vidět, že jsi teď spokojená :)

    OdpovědětVymazat
  91. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  92. Ahoj Domi, vzhledem k mé lásce ke značce Lush bych se nejvíc těšila na lip tint a scrub na rty. Hned za tím by byl kávový peeling.
    Přeju ti krásné Vánoce:)

    OdpovědětVymazat
  93. Ahoj :) . Ja by som sa najviac potesila vyrobkom z Lush. Odkedy mam odtial sampuch, nepouzivam na vlasy nic ine. Ostatne darceky by ale urcite potesili kamaratku alebo sestru. Urobit radost niekomu inemu by este znasobilo radost z vyhry. :) Maj sa krasne. Kika (k.hrescakova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  94. Super produkty! Lush milujem takze to by urcite potesilo ale najviac ma asi zaujima ten kavovy peeling lebo ten nepoznam a znie super :) mail: b.brisova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  95. Je to skvělý nápad s vánočními soutěžemi. Já bych se nejvíc těšila asi na scrub na rty, protože jméno opravdu láká :), taky na kávový peeling bych si přála vyzkoušet a samozřejmě taky tělový sprej, protože jablíčka jsou něco co k Vánocům sedí.
    Moc krásné články mám te moc moc ráda. :*

    OdpovědětVymazat
  96. Určitě scrub a lip tint od lushe a maska na obličej :)

    hanca.holasova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  97. Najviac by som sa tešila na Mark Scrub, lebo už dlhšie po ňom pokukujem :) ale veľmi by ma tiež potešil scrub na pery a sprej od Naturalium, pretože na túto značku som počula len samé dobré recenzie tak som na ňu veľmi zvedavá :)

    anka.palisinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  98. Ahoj Domčo, po produktech od Lush a Mark Scrub pokukuju už delší dobu, ale ještě jsem se nedokopala k tomu, abych si něco objednala. Chtěla bych si udělat radost a vyzkoušet oba produkty od Lush a Mark Scrub. Děkuji, jsi skvělá.
    Síma

    OdpovědětVymazat
  99. Ahoj Domi, to všechno jsou boží dárečky, které by potěšily snad každýho ! Mě by teda hrozmě zajímal ten scrub na rty, už jen pro ten název Santa Baby �� (Vanocni maniak) a teda nikdy jsem nic podobného nezkoušela �� A jinak kdybych teda měla vxbrat, tak asi vítězí lip tint v tom nádherném odstínu a sada očních stínů douglas, protože douglas dekorativní kosmetiku jsem také ještě nevyzkoušela �� Super soutěž, jen tak dál! Pa

    OdpovědětVymazat
  100. Za mě určitě oba scruby. Tento týden jsem si udělala radost a koupila si v Lush scrub Sugar Plum Fairy a jsem z něj naprosto nadšená - od vůně, přes chuť až po jeho magickou schopnost mi vyhladit rty tak, že bych ani nepoznala, že je zima. Bylo neuvěřitelně těžké se rozhodnout, který z nich si vzít. Ten kávový už je na mém wishlistu delší dobu a moc by mě zajímalo, jaký ve skutečnosti je. No a poslední produkt je určitě paletka, protože po nějaké paletce na cesty pokukuji už nějaký ten pátek.

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  101. Ahoj Domi, protože je Lush moje srdcovka, určitě bych brala jakýkoliv z produktů ( i když ted v obodí Vánoc asi více Santa Baby haha), a potom ten tělový sprej od Naturalium:)

    OdpovědětVymazat
  102. Ahoj,
    nejvíc bych se těšila na Lush scrub na rty ..protože to je v zimě prostě klasika, taky řasenku, komu by se neheodila, že..?...:D..a ráda bych vyzkoušela i ten kávový peeling od Mark. Objevovat se přece musí!!
    Tak uvidíme...:)

    barbora.beniskova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  103. Ahoj Domi, sleduji te uz delsi dobu a musim rict, ze mas fakt bozi fotky <3 A tak je na case si taky trochu zasoutezit a treba se na me usmeje stesticko a urychli mi cekani na Vanoce. :)) Prala bych si DOUGLAS set na liceni, protoze to byla laska na prvni pohled a mou kosmetickou tasticku mi zrovna ukradli kolegyne v praci :(, a tak by mi vyhra udelala nejvetsi radost :) Potom urcite MARK Scrub, protoze jsem ho vyzkousela uz driv a je to nej peeling, co jsem kdy mela. V zime me trapi trochu sussi plet, tak by se mi Mark moc hodil. A do tretice bych vyzkousela telovy sprej s vuni jablicek, myslim, ze to bude svezi a lehka vune, takove ja rada. <3
    I kdybych nevyhrala diky za supr clanky, fotky a zustan takova fajna, jaka jsi.

    A tak nasi Dom,
    preju Vanoce jak hrom. <3
    mausilinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  104. Ahoj Domí, nejvíc mě zaujal balíček Lush, protože scrub a rty je v zimě přesně to co potřebuji a šupinatý rty řeším poslední týden a zatím neúspěšně. Takže tohle je snad osud. :D

    OdpovědětVymazat
  105. Top kombinácia produktov 👌 ten peeling ma zaujal hneď, musím si prejsť ich celú ponuku! práve skúšam Cup O' Coffee od lush a chcem viac :D paletka moc pekná kombinácia farieb a riasenka - nejaký overený typ by sa práve zišiel

    OdpovědětVymazat
  106. Já bych si tedy nejvíc užila LUSH jedlej scrub na rty, DOUGLAS set na líčení očí a lip tint (Sugar Plum Fairy), protože tuhle paletku stínů jsem si hrozně přála od Ježíška, ale můj Ježíšek (rozuměj chlap) mi řekl, že jsem se asi zbláznila, že se takové věci neumí nakupovat a když jsem mu řekla, že mu to napíšu na lísteček, který jenom ukáže paní v obchodě a ona mu poradí, tak mi vysvětli, že na to je moc stydlivej :D No nezabila bys ho? :D A scrub na rty by pro mě teď představoval spásu, protože už jsem vyzkoušela všechno na světě a pořád mám z té zimy venku rty popraskané.
    Skvělá soutěž, Domi. Sleduju tě úplně od počátku, protože jsem z Olomouce a hledala jsem kdysi pradávno nějakou blogerku z místa a hrozně mě baví, jak se měníš a vyvíjíš! Přeji ti krásné a klidné Vánoce a spoustu úspěchů v novém roce!
    V.

    OdpovědětVymazat
  107. Ahoj Domčo,určitě by se mi nejvíc líbil scrub na rty, řasenka KissandCurl a kávový peeling :) Soutěžím hlavně proto, že bych nějaký z produktů dala ráda ségře pod stromeček, protože je větší kosmetický maniak než já :) jo a tvůj blog je naprosto boží :) díky

    OdpovědětVymazat
  108. Všechny produkty mi přijdou super. Scrub od Lushe mám a nejradši bych jej snědla :). Nejvíc by mě potěšil kávový peeling na obličej a tělo. Za prvý tu značku ještě neznám a za druhý je zima a to pro mě znamená hodně času stráveného ve vaně s horkou vodou... A čuchat při tom kávu??? Fantazie :)

    OdpovědětVymazat
  109. Ahoj Domi,
    parádní vánoční soutěž!
    Strašně dlouho pokukuju po tom kávovým peelingu, takže za mě určitě ten+oba produkty od Lushe, jejich výrobky zbožňuju a užívám si je všemi smysly-což platí zejména o scrubu, že :-).
    rokenrolovepocasi@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  110. Ahoj, tak nejvějtší radost by mi udělal lip scrub a lip tint, protože by se mi to asi na moje rozpraskaný a rozkousaný rty opravdu hodilo :D A barva lip tintu je úžasná!

    Přeju krásné Vánoce! :)
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  111. Krásná soutěž a všechny produkty vypadají skvěle, nejvíc bych se těšila na scrub na rty, kávový peeling a tělový sprej ;)

    OdpovědětVymazat
  112. Ahoj Domi,

    největší radost bych měla z balíčku od Lush, protože už strašně dlouho chci vyzkoušet scrub na rty a tenhle vánoční vypadá opravdu úžasně. A to jméno je awww.. Obzvlášť v zimě mám na rtech hodně šupinek, a proto by se mi fakt hodil. Minulou zimu jsem byla v Lush obchodu v Londýně a tam jsem se málem rozplynula.

    Užívej adventu!

    Petra

    OdpovědětVymazat
  113. Těšila bych se na lip scrub, protože chci Lush zkusit a ještě nebyla možnost, také na peeling a těový sprej :-) eliska.nikodymova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  114. Hezká soutěž a zrovna o produkty, které mě velmi zajímají, ale ještě jsem bohužel neměla možnost ani jeden vyzkoušet/ pořídit si. :/ Nejvíce bych se těšila na scrub na rty (v zimě mívám dost často popraskané rty, a kdo ne? :D :))), tělový sprej (protože ten obal je tak nádherný a fotografický :)) a kávový peeling. :)

    OdpovědětVymazat
  115. Samé krásné věci Domi, za mě je ale TOP scrub a balzám od Lush, tu značku miluju <3 navíc teď hodně trpím na suchý rty, který mi praskají až do krve, jsem z toho fakt zoufalá, takže vítám každou pomoc :)a pak paletka stínů, ten vínovej je aaaach :D vlastně bych hamounsky chtěla úplné všechno :D Ať máš stále tak úžasnej blog jako do teď a krásný Vánoce :) Nelly313kratochvilova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  116. Nejvíc by mě potěšil crub na rty, jelikož mám v zimě fakt velkou spotřebu jeleního loje a různých dalších balzámů na rty :D, dále mě zaujaly produkty od Douglasu - set na líčení a lak na nehty, ten odstín je úžasnej!
    rama.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  117. Ahoj Domčo,
    všechno vypadá suprově, ale největší radost by mi udělal určitě Lush scrub na rty, už dlouho chci od Lush něco zkusit. Moc by potěšil ale i kávový peeling, zní to zajímavě a tělový sprej rovněž.
    Měj se krásně a díky za Tvůj blog :). Aneta

    OdpovědětVymazat
  118. urcite nejvice by mne potesil lak na nehty, protoze cerveneho do prace spotrebuji strasna kvanta :)) dale rasenka a scrub na rty :)) Krasne Vanoce!

    OdpovědětVymazat
  119. Ahoj Domi, mě by určitě nejvíc potěšil kákový peeling, potom set od Douglasu vypadá skvěle a scrub na rty :)
    tereza.bilkova3@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  120. Ahoj Domi,
    nejvíc mě zaujal LUSH - Santa Baby (už jen to jméno!!) jedlý scrub na rty, protože Lush mám moc ráda a vždycky jsem si na Vánoce kupovala ten cute růžovej shower gel, kterej voněl jako žvýkačka. Bohužel jsem od Lushe moc věcí nevyzkoušela, protože je to pro mě trošku peněžně náročné, takže bych měla velikou radost, kdybych zase mohla vyzkoušet něco nového.
    Jako druhou věc bych ráda vyzkoušela ten kávový peeling (poslední dobou jsem ho nějak zaregistrovala u více blogerek, takže musí být super :D) a pleťových masek nebo peelingů není nikdo dost.
    A jako třetí věc by se mi nejvíc líbil NATURALIUM tělový sprej s vůní jablka, protože po této značce pokukuji už delší dobu a myslím, že od nich všechno musí vonět přímo božsky a to já můžu.

    OdpovědětVymazat
  121. Domčo, mě by uplně nejvíc potěšil kávový peeling! <3 skvělý musí být i scrub na rty, paletkou z douglas bych nejspíš obdarovala sestru :)

    OdpovědětVymazat
  122. Ahoj Domi,všechno je skvělé, ale nejvíce by me potěšil scrub na rty, pak lip tint a set na líčení od znacky Douglas.:-)
    evcanovakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  123. Určitě tělový sprej s vůní jablka, poté scrub na rty z Lushe a set na líčení z Douglasu. :)

    FB: Martina Slancová e-mail: slancova.m@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  124. Já jsem milovnice kosmetiky, takže se mi výhra moc líbí, krásné produkty, které jsem zatím nezkoušela ♥
    VeruKru@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  125. Jsem kávovej maniak takže by mě nejvíc potěšil právě ten peeling od Mark Scrub :)

    czblondyn@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  126. Nejvíc bych se těšíla na scrub na rty z Lushe, protože už po něm koukám asi půl roku, dokonce jsem ho dala i na wishlist, ale bohužel do Prahy jezdím jen málo a nikdy nenasbírám tolik věcí, aby se mi vyplatilo poštovné, takže přesně proto tento Lush produkt. :)

    terka177@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  127. Zdravím:) tento giveaway mě strašně zaujal a je to i krásná inspirace na dárky :) tři věci které bych si mohla vybrat by na prvním místě byl peeling Mark Scrub ,je skvělé že je čistě přírodní a strašně bych ho chtěla vyzkoušet na pleť :) na druhém místě určitě Scrub od lushe v zimě mít hebké rty je skvělé , dále set Douglas ,řasenky není nikdy dost a ještě od skvělé značky :) marus.998@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  128. Tak to je bezva soutěž, musím se také zapojit a musím říct, že mě velice zaujala lákavá nabídka scrubu, protože jsem milovnice dobré kávy a patlat si ještě kávu na obličej pro dobré výsledky - sen :)
    No a produkt od Lushe - také jeden z mých značek na wishlistu, jelikož jsem od něj ještě nikdy nic neměla.
    nikol.rabasova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  129. Tak mě by nejvíce potěšil ten peeling, jelikož peelingy miluju a používám velmi často! Dále pak scrub na rty, protože ty mé teď dost trpí a červený lak na nehty se hodí vždy :)
    katkaafilip@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  130. Tento komentář byl odstraněn autorem.

    OdpovědětVymazat
  131. Peeling a sprej!
    eeelis6@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  132. Najviac by ma potešil ten scrub na pery ! Lebo poznám ten ktorý chutí ako žuvačky a ten teda môžem :)) A určite by som rada vyskúšala aj ten lip tint ! :)
    mis.lo@zoznam.sk

    OdpovědětVymazat
  133. Ahoj Domi,
    nejvíce bych se těšila na scrub na rty, protože v zimě mám vždycky strašně vysušené a popraskané rty a skoro nic mi na to nezabírá. Dále vypadá skvěle lip tint a řasenka Kiss&Curl :)
    dubna.romana@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  134. Santa baby ♥ je nejvic! A Lush celkove. Takze i lipt tint a dale mi prijde super ten scrub :) uplne bezva vyber do giveaway, thumbs up!
    ren.balogh96@gmail.com

    OdpovědětVymazat