What are you looking for?
sobota 10. prosince 2016

GIFT GUIDE BY DOM + SAMSUNG GIVEAWAY


Ahoj brouci, dělá mi velkou radost, jak aktivně jste se zapojili do první vánoční soutěže a proto hned přicházím s jednou další, která je součástí velkého článku a videa zaměřeném na tipy na vánoční dárky. V rámci toho bych vám ráda ukázala tipy na dárky, mezi který jsem záměrně zahrnula pár klasik, který byste vymysleli i sami a pár takových, který považuju za mega originální a mám strašnou radost, že se s váma o ně můžu podělit a vy tak můžete někoho pod stromečkem pěkně překvapit. Zároveň si taky myslím, že když už někomu kupujete dárek a nemáte uplně extrémně nízkej rozpočet, je určitě lepší koupit jednu dražší a kvalitnější věc než několik drobnějších blbostí, složte se na dárek rodičům třeba se sourozenci, v partě se složte na dárek pro kamarádku a tak. Tipů tady dnes najdete docela velkou spoustu, pro ozvláštnění jsem udělala i video ve vánočním ladění (ta mikina ❤) a na konci článku si můžete zasoutěžit právě o jeden z dárků, o kterých bude řeč i ve článku.



KARTÁČEK NA PLEŤ
První tip je spíš pro křehčí pohlaví a jedná se o čistící a masážní kartáček na pleť od značky Bellissima. Kartáček obsahuje tři různé nástavce - na citlivou pleť, na normální a nástavec na masáž. Používat se dá jak na obličej, tak na dekolt a během minuty krásně rozjasní pleť a zbaví ji nečistot a odumřelých buněk. Skvělost pro každou holku, co o sebe ráda dbá - což je každá! Já jsem třeba v péči o pleť pěknej lenoch a tyhle vymakaný přístroje mi tak strašně ulehčujou práci.


LUSH
U péče o pleť a tělo obecně ještě zůstanem, protože tady mám na řadě Lush. Cokoliv v Lushi koupíte jakýkoliv ženský, setkáte se VŽDYCKY s rozzářenýma očima. My prostě Lush milujem a nejradši bychom z něj měly všechno. Mezi moje největší oblíbence patří krémy na ruce, fialovej šampon. sprcháč Lord of Misrule (kterej mi už zase došel #plakám) a scruby na rty v kombinaci s liptintama. Skvělej je i Elbow Grease na péči o tetování nebo tělový kondicionér.


DOPLŇKY K TELEFONU
Power banka je něco, co potěší uplně každýho, kdo má telefon přirostlej k ruce - což je dnes už skoro každej žejo - a s touhle od Samsungu rozhodně nešlápnete vedle, protože má krásnej hladkej design a boží světle modrou barvu. Hodnotím ji teda jako unisex a rovnou vám přiznávám, že se o ní doma s Kubou přetahujem od prvního dne, co ji máme. Co mi stihl zabavit ještě dřív, než jsem je stihla vyzkoušet, jsou nezamotávající se sluchátka, který v uších držej jak přibitý, v batohu se nezašmodrchaj a opět maj moc hezkej design. Takovýhle věci určitě taky jako dárek moc potěšej - je to hezký a ještě praktický!

OVERAL NA SPANÍ NEBO NA DOMA
Overaly jsou strašně pohodlná věc a to hlavně na doma. Já jsem si na Skippy už loni zamilovala ty chlupatý a letos jsem neodolala novince na spaní, která je natolik vytuněná, že už se na záchodě nemusíte svlíkat do naha, protože u spacích modelů nejsou přišitý záda a zadek k sobě, takže ten zadek můžete v pohodě vystrčit. Extrémně pohodlný, vtipný a vychytaný.

BARBERSHOP
Ukažte mi chlapa, kterej nemá rád, když o něj někdo pečuje! Natož když se jedná o experty v oboru, který právě v Tony Adam´s barbershopu najdete. Byla jsem se tam podívat a tak designový místo jsem dlouho neviděla. Z každýho centimetru tam cáká mužnost, nádherně to tam voní a kdybyste viděli to obrovitánský zrcadlo na opráskaný zdi - no já bejt chlap, tak jsem tam pořád. Tak to dopřejte tomu svýmu (příteli, kamarádovi, bráchovi, taťkovi...) a nechte je hýčkat a pak se těšte, jak jim to bude profesionálně ostříhaným a oholeným slušet.

VLASTNÍ VOŇAVKA
O Perfumed Prague ode mě ještě uslyšíte v samostatným článku, kterej chystám později, teď aspoň stručnej nástřel, protože podle mě je jen málo geniálnějších dárku než něco takhle originálního. Věděli jste, že v Praze existuje nově místo, kde si můžete vytvořit svoji vůni přesně podle svých preferencí, během čehož vás provází profesionál, který vám radí poměry jednotlivých ingrediencí, aby spolu správně fungovaly? Já jsem to ještě před pár dny netušila a při samotné aktivitě jsem se cítila jako malej chemik a neuvěřitelně si to užívala. Vytvořila jsem si extrémně silnou vůni z mých oblíbených ingrediencí v sprcháčích a svíčkách - převážně se jednalo o pačuli, kardamom, neroli a květ bavlny. Nikdo jinej nikdy nebude mít stejnou vůni jako já a to mě strašně baví. V obchůdku můžete jako dárek zakoupit prázdnou lahvičku, kterou darujete pod stromeček a obdarovaný si s ní pak do obchůdku přijde a vytvoří si do ní tu svou exkluzivní vůni. 

ČOKOLÁDOVÉ PRALINKY
Moc milým dárkem může být i originální bonboniéra. Já jsem teď od mamky dostala tyhle homemade pralinky, který jsou jak umělecký díla a každý chutná uplně jinak a dopředu je to překvapení.

KNIHY
Hrozně vděčným dárkem jsou i knížky a rozhodně si každej z nás aspoň jednu přeje. Ne vždycky je ale na čtení čas a proto přišel Martinus se skvělým nápadem na kampaň Daruj čas na čtení a k zakoupený knížce dostanete i kartičku, na kterou vyplníte věnování a co pro daného člověka uděláte, aby měl on čas na čtení. To mi přijde fakt milý a hezký.

DIÁŘ
Diář potřebujem každej a já mám pro vás tip na ten svůj oblíbenej, kterej ale doufám všichni dávno znáte. Kluci, co vytvořili Doller, jsou totiž strašně super a kreativní, takže jim pod placem vzniklo i třeba tohle nádherný promo video plný záběrů nahánějící husí kůžu z adrenalinu. Doller je vlastně motivační diář, do kterého si kromě povinností zaznamenáváte svoje cíle a pak je máte možnost zhodnotit. Další výhodou je i to, že si ho můžete pořídit kdykoliv, protože nemá předvyplněný datumy a není teda třeba ho mít od ledna do ledna.

YANKEE CANDLE
Yankee svíčky jsou dost drahý na to, aby je člověk kupoval sám sobě, ale zároveň je všichni milujem, takže za mě naprosto ideální materiál na dárek. Většina vůní je navíc tak boží, že voní všem. Vydrží sto let a provoněj celej byt. Moje nejmilejší jsou všechny vánoční a pak Lemon Lavender.

MERCH
Youtberskej merch je opět něco, čím uděláte strašnou radost, pokud víte, že člověk danýmu youtuberovi fandí. Já mám třeba sbírku věcí od Zoelly a rozhodně tím nekončím, protože ty věci jsou krásný, všechny je používám a krásně se na ně dívá. Svůj merch má dnes v podstatě každej druhej youtuber a vy máte nepřeberný možnost výběru. Ani se nemusíte omezovat na youtubery, já bych třeba byla ráda za něco od Garand brand. #fan

SPORTOVNÍ OBLEČENÍ
Dát kvalitní sportovní oblečení kamarádce, co tráví většinu volnýho času ve fitku je trefa do černýho. Mrkněte třeba na Gymshark nebo na Kari Traa, což jsou dva mý oblíbenci, o kterých se poměrně rozsáhle zmiňuju i ve videu.

A co se týká slíbené soutěže nakonec - MODRÁ POWERBANKA od Samsungu už se k jednom z vás moc těší. Požadavkem je opět pouze zalajkování mé fb stránky, kde budou vyhlašovány všechny výsledky a 
do komentáře mi napište, který ze zmíněných dárků byste chtěli dostat nebo darovat + jaká aplikace dává vašemu telefonu zabrat nejvíc.

A víte co? 
Dobu soutěže jsem se nakonec rozhodla prodloužit a vítěze vyhlásím 15.12 na svém fb.

Add your comment

  1. Ja bych chtela hrozne dostat nejaky produkt z Lushe :) Nejvice mi baterku vybiji messenger, instagram a fotak.
    ervulenka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych určitě moc ráda dostala nějaký produkt od Lush, protože už mě štve, že všude imaginárně čichám všechno z videí, ale bohužel jsem ještě neměla tu možnost nějakou voňavou věcičku od něj mít :D :(
    A určitě bych chtěla a také daruji nějaké věci z oblíbených merchů mých blízkých, je to podle mě nejlepší nápad na dárky, když nevím, co jiného :)
    A co se týče aplikací, tak asi nejvíce vařím telefon kvůli instagramu, protože na něm mám zřejmě kvůli neustálé inspiraci závislost a jednoduše mě prostě baví :D :)

    nikol.rabasova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  3. Mě by se jako dárek hrozně líbily produkty od Lush, během roku po nich vždycky pokukuju, ale málokdy si nějaky koupím, protože jsou docela dražší. A jinak, nejvíce mi baterku vybíjí asi instagram, fb ani messenger bohudík v mobilu teď nemám:)

    OdpovědětVymazat
  4. Mne by se nejvice libil kartacek na plet :) a aplikace co dava memu telefonu zabrat? stara dobra candy crush :D

    OdpovědětVymazat
  5. Mne by se nejvic libil kartacek na cisteni pleti ;) a ktera aplikace dava memu telefonu zabrat? Stara sobra candy crush saga :D

    OdpovědětVymazat
  6. Super tipy Domi, urcite vyuziju, mas tam tolik skvelych veci, ze se nemuzu rozhodnout, ale Lush a Zoella jsou moji favoriti!!! Produkty od Lushe miluju, ale bohuzel jsou trochu drazsi na kupovani kazdodenni kosmetiky a Zoellu miluju, ale jeji merch jsem si v zivote neobjednala! A me asi nejvic vybiji telefon klasicky instagram a snapchat, haha... ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Mela by si fakt zacit oznacovat tu reklamu..nebo si to fakt prejmenuj ten blog na "reklamabydom"...je to trosku usmevny:-D

    OdpovědětVymazat
  8. Jo ssry ted to vidim..Elite Blogers Content Marketing. Tak to jo. "Originalni" veci..kez by aspon jeden typ na darek byl z tvoji hlavy.Tobe i kdyby poslali savo na zachod, tak o nem bude clanek. (uz se zas tesim jak tenhle komentar nezverejnis:-D)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. I ty vtipe :)) fascinuje mě, jak někoho napadne, že každej produkt je reklama. Jasně, něco z toho jo, ale to nemění nic na tom, že jako dárek je to super nápad a přijde mi fajn se o to podělit a jestli to to vadí, tak je mi líto, ale nikdo tě to číst nenutí ;)

      Vymazat
  9. Mna vzdy potesi dobra kniha. Sama caato volim ako darcek nejaku knizku, to je klasika. Power banka je skvela vec, zisla by sa mi hlavne ked ideme na chatu kde nie je elektrina ��. Uzi si krasny vikend. Kika (k.hrescakova@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  10. Nejvíc bych si asi přála dostat něco od Lush, už dlouho po tom toužím, ale ještě nikdy jsem neměla příležitost něco vyzkoušet :)
    A nejvíc asi dává mému telefonu zabrat právě zmiňovaný instagram :)

    OdpovědětVymazat
  11. Ahojky...

    Tak ja se rada zucastnim tve souteze... Power banka by se mi hodila predevsim do prace, kdyz mame prestavku, tak drtim svoje oblibene kulicky. Lost Bubble...

    O dalsi potterovske knize premyslim i ja... Ale potrebovala bych ji i elektronicke podobe, o vikendu jsme byli v kine na Fantasticka zvirata a musim priznat, ze potterovke veci fakt mam rada...
    A i dalsi veci bych chtela najit po stromeckem.. pyzamko ( i kdyz mekke darky fakt nemam rada ) :-D
    Parfemek, nejakou kosmetiku..

    No proste jako kazda dama si preji uplne vsechno...

    Ale Vanoce nejsou jen o darcich, ale i o atmosfere a ta byva v arventnim case kouzelna....A proto ti chci poprat kouzelne Vanoce..

    Veronika♥

    v.e.r.d.a@centrum.cz


    OdpovědětVymazat
  12. Já bych si přála nějaký produkt z Lushe, bohužel nejsem z Prahy, abych si něco pořídila sama.
    Mému telefonu dává asi nejvíce zabrat instagram, jsem na něm úplně závisla! :D
    katkaafilip@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  13. Já bych si přála nějaký produkt z Lushe, bohužel nejsem z Prahy, abych si něco pořídila sama.
    Mému telefonu dává asi nejvíce zabrat instagram, jsem na něm úplně závisla! :D
    katkaafilip@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  14. Nejvíc by se mi líbil kartáček na čištění pleti a pak powerbanka, protože jsem si zatím žádnou nepořídila a pořád to odkládám, i když bych ji potřebovala :) A jaká aplikace dává mýmu telefonu nejvíc zabrat? Rozhodně instagram! :)

    misa.foglarova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  15. Mne sa najviac paci prvy darcek, tento produkt som este nikdy nevyskusala a vyzera velmi zaujimavo co sa tyka vzhladu a samotnej funkcie:) takisto milujeeem overaly, musim si tento rok este stihnut nejaky zakupit aby som v nom mohla straavit cele skuskove :D....a powerbanka je takisto super vecicka:) asi by som ju darovalu bratovi na vianoce kedze ten uz pracuje mimo SR a celkom dost cestuje ekd mas cas a tato powerbanka by sa mu urcite hodila aby bol stale v dosahu a vedel vyuzivat vsetky potrebne aplikacie na cesty :) tinaleskova22@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  16. Ahoj Domi, mě uděla radost asi cokoliv, ale uplně nejvic mi dělaji radost knižky, jak si psala to je strašně vdečny darek a pro takoveho knihomola jako sem ja obzvlast :D A zamozrejme Lush tam by mi udelalo radost vsechno je to moje nejoblibenejsi kosmetika + ma užasnou filozofii a to se mi libi moc 😊

    Powerbanka by se mi hodila moc, protože hodne cestujeme a tam se takova modra kraska určite neztrati a v telefonu vladne instagram jak jinak :D kasparova_zdenka@szas-ostrava.cz

    OdpovědětVymazat
  17. Mně by se asi nejvíc líbil Lush a nebo svíčky :) Aplikace, co dává telefonu nejvíce zabrat? Pokemon Go :D No jo no, hraju to a můj mobil to chudák sotva zvládá, powerbanka by se moc hodila :D :))
    Na FB tě sleduji jako Kateřina Sýkorová

    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  18. Ahoj Domi,
    hrozně mě zaujal ten vlastní parfém! Líbí se mi, že můžeš mít svojí originální vůni, kterou si sama vytvoříš a nikdo jinej jí nebude mít.
    A potom se mi líbí nápad barbershopu. Přítel o tom už párkrát básnil, takže děkuju za tip na dárek :D
    Nejvíc můj telefon vybíjí messenger a endomondo.
    Měj se krásně, Verča :)

    OdpovědětVymazat
  19. prala bych si dostat od lushe nebo svicky a darovala bych neco na sport tomanova.katerina@centrum.cz

    OdpovědětVymazat
  20. Krásné věci, ale kolik z toho bys sem dala sama od sebe, kdyby to nebyla reklama? Pamatuju ještě doby, kdy blogerky dávaly tipy na dárky, co opravdu vymyslely a ne co jim nacpali sponzoři :-/

    OdpovědětVymazat
  21. Za mňa jednoznačne kniha a nejaké oblečenie :) !..a ktoré aplikácie najviac dajú zabrať mobilu? jednoznačne facebook/messenger, instagram a fotak! :)

    OdpovědětVymazat
  22. O tom parfemu slysim poprve a jako originalni darek je to naprosto perfektni! Noa pak klasika yankee mamci ❤️
    Mymu telefonu dava nejvic zabrat instagram. Je to skoro zavislost :D

    OdpovědětVymazat
  23. Já bych teda chtěla dostat oblečení Karitraa.. ale asi si ho budu opět muset koupit sama :-)
    A všechny bych obdarovala kosmetikou od Lush :)
    Největší žrout baterky a častu je Instagram:)
    adel.simova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  24. Dostat bych určitě chtěla nějaké sportovní oblečení, protože bych hrozně ráda začala v zimě běhat a popravdě, v šusťákách na lyže to asi nebude ideální :D Takže v nějaké hezké běžecké legíny a tričko moc doufám :-) Darovat bych chtěla úplně všecko, protože neznám člověka z mé rodiny, kterému by alespoň jedna z věcí neudělala radost - takže děkuju za tipy, protože každej rok s tímhle dost bojuju. No a do třetice, jaká aplikace dává mému telefonu nejvíce zabrat? V poslední době Solitaire :D :D Jojo, já vím, ale co jsem na výšce, ty dny ve škole se tak neuvěřitelně táhnou, takže je každá zábava fajn :D Jinak krom toho samozřejmě Instagram a Youtube :-)

    OdpovědětVymazat
  25. Ahojky Domí všechny tipy zní skvěle a určitě se něčím budu i inspirovat. Ale Já bych si určitě přála dostat prázdnou skleničku na svou vlastní vůni, protože nic originálnějšího než vlastní vůně není ���� A mému telefonu dává asi nejvíce zabrat instagram a twitter tyhle dvě aplikace,které používám denně mi dokáží vybít mobil klidně i za 5 hodin �� Hezky víkend a uzij si svátky Kristýna
    kdandova@atlas.cz

    OdpovědětVymazat
  26. Já mám dilema mezi kartáčkem na pleť (ta moje mi dává neustále zabrat) a mezi knihami (bez těch si nedokážu přestavit život, čtu jak zběsilá, nárazově :D ).
    Na aplikacích moc neujíždím, telefon se vybíjí rychle sám od sebe( a to mám novou baterii, haha), když už, ta messenger...

    OdpovědětVymazat
  27. Yenkee candle a moc mě zaujala powerbanka a instagram dává memu mobilu nejvíc zabrat anezka.dudackova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  28. Mně by se líbil overal na doma...a telefon se mi vybíjí sám od sebe, už by potřeboval vyměnit. A když mám napsat, co nejvíce, tak asi internet.
    lencaklimova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  29. Miluju značku Kari traa, takže nejvíc by mě potěšily nějaký pěkný sportovní legíny právě od nich nebo powerbanka, jelikož jsem velkej milovník instagramu a youtube, který dává mýmu mobilu pořádně zabrat :D
    ryba.6@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  30. Mám tvůj blog hrozně ráda a hrozně na tobě oceňuju tu přirozenost a přístup, ale u tohohle článku a některých produktů mám trochu pocit, že některý věci jsou tu jen proto, že za jejichž reklamu jsou firmy ochotný zaplatit.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tyjo, to by mě docela zajímalo, jaký konkrétní produkty máš na mysli? Já jsem třeba ráda, že jsem nemusela uplně všechno vymýšlet sama, protože tím je to různorodější a nejsou to takovýty klasický tipy co najdeš na každým blogu (jako kosmetika, oblečení a tak).

      Vymazat
  31. Ahojky :) díky za soutěže, co pro nás děláš, pecka!
    Vsadím se, že všechny chceme všechno, jak darovat, tak dostat, ale pro mě ne naprostý must have vlastní vůně. Část bych odlila příteli, aby mě měl pořád u sebe ♡
    Co se týče appky, jedu si na Iron Maiden: Legacy, jsem prokrastinující hračička O:)
    Krásnej advent a Vánoce!
    Barča (barca.tepla@gmail.com)

    OdpovědětVymazat
  32. Ahoj Domi,nejraději bych asi dostala kartáček na pleť :-) a mému telefonu nejvíc dá zabrat instagram a pinterest :-) :-)

    evcanovakova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  33. Ahoj Domi, největší radost by mi udělaly výrobky od Lushe. Jinak můj telefon nejvíce zatěžuje Instagram, na kterém jsem se poslední dobou stala závislá. :D Hezký večer. anicka.stre@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  34. Ahoj Domi, je skvělé že pro nás děláš soutěže :-) Moc ti fandím. Nejvíc bych uvítala voňavku. Protože jich není nikdy dost :D
    Poslední dobou jsem závislá na instagramu, strašně mě baví instastories :-)
    majahabanova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  35. Mě by nejvíce potěšilo oblečení na sport, protože vždycky, když mám něco nového, tak se do fitka vyloženě těším. A taky si více máknu :D.. Vždycky závidím těm holkám, které ve fitku vypadají fakt dobře, což bohužel není můj případ. Tak si to musím aspon vynahradit hezkým oblečením :)). A nejvíce jsem samozřejmě na instagramu :P
    therainbower@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  36. Najviac by som si priala dostať čistiacu kefku na tvár alebo niečo od Lush :) Mobil mi najviac vybíja samozrejme messenger a instagram ;)
    anka.palisinova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  37. Ahoj Domi,
    nejraději bych dostala produkty od Lushe, protože 1)Jejich výrobky se mi strašně líbí a vůbec bych nevěděla, který si koupit, takže by bylo lepší, kdybych rovnou nějaký dostala :D 2)produkty nejsou testovány na zvířatech, což se mi moc líbí. Potom bych já ráda obdarovala ostatní diářem Doller, aby si mohli dobře plánovat čas. :)
    Jinak nejvíce dává mobilu zabrat messenger a instagram. Snapchat a Facebook jsem už odinstalovala, protože to mobil fakt nezvládal :D
    Tak snad se zadaří :)dubna.romana@seznam.cz
    Romča :)

    OdpovědětVymazat
  38. Já bych si nejvíc přála čistící kartáček na pleť, nejlépe v kombinaci s věcmi od Lushe :D to by byla bomba a co bych dala? Tak přítelovi power banku a mamce například ten parfém, který by si sama sestavila :) Mě nejvíc žere baterii messenger a instagram, no dobře, a vinted :D

    OdpovědětVymazat
  39. Ahoj Domi, pro mě, co by blázna do kosmetiky, by byly nejlepší první dva dárky, takže kartáček na pleť a cokoliv z Lushe :) jinak můj telefon nejvíc zaťežuje trio Instagram, Facebook a Snapchat :D (a občas hra Two Dots)

    OdpovědětVymazat
  40. Líbí se mi motivační diář, bez toho si nedokážu představit den! Jinak bych zapomněla snad na vše.
    nikita.ela@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  41. Super tipy, Domčo! :) Mně by pod stromečkem udělalo radost sportovní oblečení. Po značce Gymshark pokukuji už dlouho a moc se mi zamlouvá. Knihy by také potěšily :)
    No a baterku mi nejvíc žere instagram, kupodivu :D
    Káťa, foodbykate.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  42. Ahojky Domí,
    asi nejvíce bych si přála diář Doller a nebo si zajít udělat vlastní voňavku :)
    Jinak nejvíce dává zabrat mému mobilu Instagram a Twitter. Tak snad budu mít štěstí :)
    Užij si svátky <3 kdandova@atlas.cz
    Kristýna :)

    OdpovědětVymazat
  43. Z dárků pod stromeček bych si přála sportovni oblečení :-) Aplikace,která dává telefonu nejvíc zabrat je fb co si budeme nalhávat :-D Instagram taky dost frčí ;-)

    OdpovědětVymazat
  44. Dobré ráno Domi,
    článek jsem jedním dechem přečetla už včera a až teď jdu tedy zkusit štěstí :) Jaký dárek bych chtěla darovat? Určitě Yankee Candle mojí babině, miluje svíčky, různý vonítka a hlavně ponurý světlo, který uměj vykouzlit právě svíčky. Takže u mě určitě vyhrává Yankee. :) A jaká aplikace dává mýmu telefonu nejvíc zabrat? Tak to vim naprosto přesně :D jsou to všechny hry, co mi stahuje do telefonu brácha! Půjčim mu ho na půl hoďky a už musim telefon házet na nabíječku, tough life! :D momentálně nejvíc paří ňáký Blade Lords. A mně samotný zas nejvíc dává zabrat Instagram, furt ho čekuju a kolikrát už si připadám jak blázen :D
    Měj se náherně a užívej 3. adventní neděle ☺️ T.

    OdpovědětVymazat
  45. Ahoj Domčo, strašně ráda bych někomu dala ten poukaz do Braber shopu, protože nikdy nevím co koupit chlapům a tohle zní vážně super. Hlavně u táty mám největší problém, protože mi přijde, že má úplně všechno:D Letos už jsem pro něj dárek vyřešila, ale vím, že ten poukaz by mu určitě taky udělal radost. Já sama bych pod stromečkem ráda našla oblečení od Kari Traa, na který už jsem taky mockrát koukala, ale vždycky si říkám, že za to ty peníze prostě dát nemůžu. A samozřejmě by mi udělalo radost cokoliv z Lushe. Kdybych bydlela v Praze, byla bych tam pořád, protože jejich produkty maj fakt ty nejkouzelnější vůně:)
    A co se týká aplikací, tak mi nejvýc baterky žere jednoznačně instagram a snapchat. Na tyhle dvě sítě chodím fakt nejčastějc a někdy si říkám, proč všechny ty lidi vlastně tak strašně sleduju. Ale už jsem asi fakt závislák :D
    Užívej vánoční pohodu a těším se na další soutěž:)

    OdpovědětVymazat
  46. Ahoj Domi,
    moc by mi udělal radost Doller diář a Yankee candle s nějakou vánoční vůní. Co se týče dárků, které bych darovala, byla by to asi ta krásná bonboniéra a věci z Lushe :) Nejvíc baterky mi žere fotoaparát, instagram a snapchat.
    Měj se hezky a přeju krásný advent <3

    OdpovědětVymazat
  47. Ahoj Domi,
    já bych rozhodně nejradši darovala poukaz do Barber shopu, a to svému přítelovi, protože ho absolutně nemůžu dokopat k tomu, aby se nechal ostříhat, už to má fakt hrozný, ale pořád se nějak vymlouvá a vlasy rostou a rostou...takhle by měl poukázku a bylo by, konec výmluv! A nakonec by nás to potěšilo oba :-).
    Z aplikací jednoznačně nejvíc můj telefon vyčerpává instagram, zvlášť teď před Vánoci, kdy koukám na různý profily, abych okoukla nějaký tipy na dárky.
    Měj se hezky.

    OdpovědětVymazat
  48. Ahoj Domí,
    ze zmíněných věcí ve článku bych ráda dostala téměř všechno :D. Co se týká kartáčku na pleť, Lushe, Yankee candle- všechny tyto věci bych ráda vyzkoušela protože jsem zatím zkoušela jenom Lush a to bombu do koupele. A bylo to super, zaujala mě však jejich tolik opěvovaná přírodní kosmetika. :)Tak bych si ráda utvořila svůj vlasní názor, to samé platí pro yankee candle a kartáček na pleť. Jsem knihomol, jak však razí heslo Martinusu, nemám tolik času na čtení, ale s novou knížkou bych si ho určitě udělala. Čokoláda potěší vždy a ta vlastní voňavka?! No kterou ženu by to nepotěšilo, se alespoň jednou v životě cítit jako jákasi "módní návrhářka". :D Po overálcích na spání koukám už nějakou dobu a sluchátka k mobilu se hodí vždy protože je tak po roce zničím. :D
    Co mi ještě zbývá? Snad už jenom oblečení na sport. Věřím, že kdybych měla nějaké nové a krásné sportovní hadříky, tak že bych se k tomu snázeji dokopala. :D

    A co bych chtěla darovat? Jelikož jsem moc zamilovaná do své drahé vousaté polovičky, tak bych mu nejradši darovala poukaz do Barber shopu. Vím, že to by mu udělalo největší radost, ale vůbec jsem o této možnosti nevěděla, takže moc děkuji za tip! Na Vánoce už má sice vybráno, ale jelikož slaví v únoru narozeniny, tak se nejspíš inspiruji.
    Bráchovi bych zase darovala nového Harryho Pottera protože je z naší rodiny největší čtenář, ale teď začal chodit do práce a nějak nemá čas. Takže celá rodina už máme přečteno a on ještě ne. Samozřejmě s poukázkou "daruji ti více času na čtení. :)

    No a která aplikace dává mému telefonu nejvíce zabrat? Budu to mít asi podobné jako ostatní. Největší záškodník je u mě jednoznačně instagram. :) Ale miluju ho, takže mu to odpustím!

    Přeji krásný Vánoční čas strávený s rodinou. :)

    OdpovědětVymazat
  49. Mně by se nejvíc líbil diář :) z aplikací dává mému telefonu zaručeně zabrat nejvíc instagram... Jako asi většině z nás :)...

    OdpovědětVymazat
  50. Ahoj Domi, do oka mi padla powerbanka od Samsungu, jelikož má opravdu krásnou barvu a o tom, že by se mi hodila neni pochyb, protože mam telefon "jaksi" přirostlej k ruce :D #závislák Nejvíc mi baterku vycucává instagram "jak jinak", dále zprávy #mámkamarády a jako poslední spotify #bezhudbytonejde. Takže tato powerbanka by opravdu pro mě byla záchrannou před vycucáním mé baterie sociálními síťemi apod. :D Jěště chci teda dodat, že s výhrou bych se podělil i se svojí přítelkyní, která je ještě větší závisláček než já :D :D

    Pěkný víkend, Ondra.

    OdpovědětVymazat
  51. Rozhodně kosmetika z Lushe. Jak já ji zbožňuju <3 a aplikace, která dává mému telefonu zabrat nejvíce? Tak to je určitě instagram:)
    P.S. Skvělé video :)
    Pěkný zbytek víkendu!

    OdpovědětVymazat
  52. Mně by teda nejvíc potěšilo něco od Karitraa, třeba mikina.. miluju totiž norský vzory + barvičky :D no a když bych na to měla, tak bych takovým oblečením podarovala i všechny okolo, protože kolem sebe vidím lidi jenom v černé :/ Notak, lidi, trochu radosti a barviček do života! :D
    A naprosto nečekaně: mému telefonu dává nejvíc zabrat instagram! :D
    Krásné Vánoce Všem!
    dulahorka@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  53. FB: Martina Slancová e-mail. slancova.m@seznam.cz
    Já bych nejvíc uvítala právě Power Bank, protože prakticky používám mobil hodně naplno, počítač zapínám jen sporadicky, takže ho musím každý den dobíjet. Stále jsem se nerozhopala k tomu, abych si nějakou powerbanku pořídila, tak třeba se na mě dnes usměje štěstí. A kterou aplikaci používám nejvíc? To je přeci jasné, že facebook, tam je všechno společenské dění na jednom místě, zároveň ho využívám jako komunikační kanál se svými blízkými skrz messanger. :)

    OdpovědětVymazat
  54. Moc by se mi líbilo věnovat příteli možnost vytvořit si vlastní parfém, z toho by byl určitě nadšenej :)
    A z aplikací dává mému mobilu překvapivě nejvíc zabrat instagram :D
    zikovahh@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  55. Ach, vlastní vůně :) To je prostě můj sen. Mám několik svých oblíbených vůni, ale přeci jen mi vždy v ní něco přebývá/chybí a tohle je přesně to, co potřebuju!! ♥ No, asi si budu muset udělat výlet. Mé okolí ti jistě poděkuje Domi za to, že jsi mi o tom řekla a já je teď budu nutit vyrazit na obhlídku :D No a jen tak nenápadně nechám otevřené v záložkách odkaz na Doller a Kari tru, třeba se někdo chytne (doufám!). Moc díky za tipy :)
    andrea.lekesova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No a nejvíc dává zabrat instagram - ten mám prostě ráda a tak ho často sjíždím :D

      Vymazat
  56. Ahoj, super článek a to jestli je to reklama nebo ne si myslím, že je uplně jedno :) Pokud jsou to opravdu dobré dárky proč to sem nedat o tom to je, at už se jedná o reklamu nebo opravdu tvuj osobní nápad. Tohle jsou super dárky! Jak bylo zmíněno v jednom komentáři, kdybys v tomto článku propagovala jako reklamu zmíněné SAVO (což by asi nebyl uplně nejlepší dárek), pak až by se nad tím měl člověk pozastavit. Nad tímhle ale není duvod a pro mě je tento článek inspirace, protože ted už konečně vím, že když dám sestře jako dárek vyrobit si vlastní parfém udelám jí velkou radost a tohle by mě opravdu nenapadlo, takže díky :)
    Jinak pro mě by byl super dárek Doller diář, protože co si do diáře nenapíši neudělám nebo zapomenu a pak sportovní oblečení, toho není nikdy dost.
    Největší zátež pro mou baterku? rozhodně instagram a foták.
    Adel.zapletalova@gmail.com
    Krásné vánoce přeji :)

    OdpovědětVymazat
  57. Na Vánoce bych ráda dostala nějakou zajímavou voňavku a cokoliv z Lushe:) a baterku mi rozhodně nejvíc vybíjí Instagram:D
    karolkamikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  58. Krásnou třetí adventní neděli přeju :)

    Mobilu asi dává nejvíc zabrat instagram a pak když po celém dnu přehrávám všechny insta stories, to se mi dycky úplně zahřívá mobil :D

    Ze vše všech těch úžasných dárků bych si vybrala asi všechno! Měla bych radost jak z knížky, na kterou natěšeně čekám u stromečku každý rok a stejně velkou radost by mi udělala kosmetika, protože ten kartáček na vyčištění pleti vypadá super a určitě by se mi teďka hodil, protože se mi nějak zhoršila pleť. Nebo klidně i sportovní oblečení, jako skoro každý člověk mám novoroční předsevzetí ohledně většího pohybu a na značku Kari Traa už taky koukám dlouho..všechno jsou to boží dárky a určitě udělají všem radost!

    OdpovědětVymazat
  59. Ahoj Domi,
    na Vianoce by som si priala xy vecí,túžim po novom objektíve na foťák (na ktorý sa snažím šetriť,ale nedarí sa mi),vždy ma poteší kozmetika,kniha,diár,pretože zbožňujem papierníctva,bločky atď a to oblečenie na cvičenie vyzerá skvele ❤a vieš čo ? Inšpirovala si ma k cvičeniu za čo ti neskutočne ďakujem !Zlepšila sa mi postava a konečne sa cítim sebavedomejšie. Ďakujem ti za tvoj blog Domi a motiváciu ku cvičeniu 😊 Najviac môjmu mobilu dáva zabrať instagram a pinterest,na ktorých som závislá 😁
    Ďakujem za tipy na darčeky 😊

    OdpovědětVymazat
  60. Ahoj Domi, že všech těch krásných dárků bych si vybrala nebo darovala něco od Lushe nebo nějaký ten kousek od značky Kari Traa.
    A mobilu dávám nejvíc zabrat instagramem... to je naprosto jasný:)

    OdpovědětVymazat
  61. Najviac by ma potešili samozrejme knihy a čo sa týka darovania, tak tiež, snažím sa posolstvo čítania posúvať ďalej :D a navyše, nič u mňa nenahradí knihy, žiaden darček vo mne nevyvolá takú radosť :) ( áno, čítam hrozne veľa :P ) A najviac dáva môjmu mobil zabrať Instagram , kde som teda dosť často ( niekedy až moc :D )
    Môj email je natynagyova@gmail.com a facebook je Natália Nagyová

    OdpovědětVymazat
  62. Ahoj Domčo, super článek. Škoda, že už mám letos dárky koupené, jinak bych jich hodně využila, ale do zásoby se určitě hodí. Mně nejvíce zaujal poukaz do Barber shopu, který bych dala příteli. Už loni jsem mu jeden kupovala a byl úplně nadšený. Jinak u mě je největší žrout baterky IG a YT:D měj se hezky, Martina
    m.roflikova@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  63. Nejvice by mne potesila powerbanka, protoze app google maps davaji moji baterce dost zabrat :)
    Pekny zacatek tydne! Iveta

    OdpovědětVymazat
  64. Ahoj Domčo. Mě by asi nejvíc potěšila kniha, protože miluju, když si vezmu knihu do ruky a přestávám vnímat svět kolem :) další skvělej dárek by byl vlastní parfém..už se úplně vidím, jak "chemikařím" a vznikne z toho něco nádhernýho a voňavýho..což by podle mého byl i nejlepší dárek pro někoho..<3 jinak jako tipy na dárky úplně perfektní, díky za ně, do budoucna se budou určitě hodit :)
    jinak mobilu nejvíce dávám zabrat foťákem, fb a messengerem, prostě klasika :D
    Měj se krásně, Petra
    petragaletkova@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  65. ahoj, ja bych chtela dostat yankee candle, protoze ty k Vanocum proste patri a dokonce i tu powerbanku a nejvic mista mi zabira facebook a snapchat..:D
    barbora.beniskova@email.cz

    OdpovědětVymazat
  66. mňa osobne najviac oslovujú zakaždým produkty od lushu a nejaká kniha, pretože aj keď počas roka na čítanie nemám moc čas ani náladu tak, ako som mávala kedysi, cez Vianoce sa ku knihám vždy vraciam, predstava teplúčka pod dekou s knihou v ruke sa rovná jeden z najlepších relaxov vôbec. a vlastný originálny parfém je obrovské lákadlo bez akýchkoľvek iných detailov. :D
    najviac využívam messenger, instagram a snapchat, milujem fotenie a zdieľanie fotiek.
    juliapavlikova2@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  67. jakákoliv knížka (+ čas na čtení) a svíčka Yankee Candle, a mobil mi vybíjí aplikace Endomondo
    barbora.pp@gmail.com

    OdpovědětVymazat
  68. Ahojky,
    moc se mi líbí ten kartáček na pleť, asi budu muset napsat tomu Ježíškovi znovu :D
    A nejvíc dávám zabírat s Instagramem :) PowerBanka by se hodila na cestování, abych mohla kdykoliv zachytit jakýkoliv okamžik a nic by mi díky vybité baterce neuteklo :)
    Na Fb sleduji jako Lucie Václavíková
    va.lucinka@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  69. Ahoj Domi, já stojím o Doller, protože Doller je nejlepší. Už jeden mám a jelikož se blíží konec roku, tak i mému Dolleru docházejí prázdné stránky :-) Michaela.dolejsova@zodiacaerospace.com

    OdpovědětVymazat
  70. Ahoj Domi,

    to jsou nádherné věci! Nejradši bych si všechny ty věci pořídila :) A Asi taky časem pořídím :D Jinak nejradši bych vyhrála Doller, Kartáček na pleť, nebo svíčky :) Na těch hodně ujížídím! Nejvíce času mi dává zabrat instagram, i když se to snažím omezovat :)

    Přeji ti krásné a klidné Vánoce a co nejvíce si je užij! :)

    Sleduji na Fb jako Terezie Najserová a můj email: terezka99999@email.cz

    OdpovědětVymazat
  71. Ahoj Domi,
    všetky darčeky sú naozaj super a aj som sa trocha inšpirovala, takže veľká vďaka :) Snáď bude moja najkamoška šťastná ako blcha :)
    Avšak pre mne úplná topkaaaa je Lush !! Milujem ich a do Palladia chodím načerpať endorfíny už len z pohľadu na tie vecičky :)
    Takže pre mňa by to bol krásny darček :) :)

    Čo sa týka aplikácií v mobile tak kedysi jednoznačne vládol FB, ktorý som neľútostne vymazala takže už mi žerú baterku len milovaný Messenger a ešte viac milovaný Instagram :O

    Na FB máš follow/like odomňa to je samozrejmosť predsa (Martina Fábregas) a môj e-amil je martinafinkova7@gmail.com

    Krásne Vianoce prajem a nech aj tebe robia radosť ľudia, tak ako ty robíš nám :) :*

    OdpovědětVymazat
  72. Ahojky Domi,

    díky za inspiraci na dárek, merch oblíbeného yourubera mě samotnou nenapadl, bráchovi by to určitě udělalo radost, po něčem se poohlédnu. :) Já osobně bych nejradši dostala nějaký sportovní oblečení, protože jak víme, sportovního oblečení není nikdy dost. :D A podarovala bych Yankee candle, protože mamča minule svíčky a YC jsou prostě super, zatím mě žádná nezklamala, mamka mi chodí na vosky. :)

    Měj se hezky a nasávej vánoční atmosféru!
    akiklopa@seznam.cz

    OdpovědětVymazat
  73. Já bych chtěla darovat všechny zmíněné dárky a to mojí mamce. Protože ta by si zasloužila celej pytel těch nejúžasnějších věcí (co věcí, zasloužila by si modrý z nebe) a já si můžu každý Vánoce dovolit tak maximálně jednu knížku. Ale i ta jí vykouzlí úsměv na rtech, což je na Vánocích to úplně nejlepší. :333 #MaminčinMazánek :D
    Ale kdybych měla vybrat jen jeden, tak bych šla do výroby vlastní voňavky. Nejoriginálnější věc o který jsem za poslední dobu slyšela. :)
    Díky za tipy a Krásný Vánoce!!!! :)

    OdpovědětVymazat
  74. Urcite Lush, to fakt musi potesit kazdeho :) minuly rok som to dostala tiez a bola som nadsena :)

    OdpovědětVymazat
  75. Já bych si nejvíce přála dostat Yankee candle, protože přesně jak jsi říkala ve videu, skoro každá z nás ji chce, ale už málokterá si ji doopravdy koupí. I to je můj případ :D ikdyž je pravda, že jednou už její koupě byla na spadnutí. Já dárky daruju strašně ráda, což se letos promítlo na mym nakupování vánočních dárků, jelikož jich mám fakt ranec, až si řikám, jestli to už není trochu moc :D ale dělá mi to radost, když vidím radost ostatních z dárků ode mě :) takže mi jako velice zajímavej dárek přijde ona "výroba" svého vlastní parfému a to, že si to obdarovaný může namíchat úplně sám podle sebe, to je prostě úžasný!
    No a teď k těm aplikacím. Mému telefonu dávají klasicky zabrat aplikace typu facebook a instagram a když jedu někam autem, pak je to waze. Což jestli to neznáš, je velice šikovná aplikace od googlu, navigace, ale má v sobě nejaktuálnější dopravní informace a dokáže najít cestu snad okolo každý kolony, vyhodí aktuální upozornění, že je třeba někde na mojí trase odstavené auto, nebo když se tam nachází jakékoliv jiné nebezpečí. No a tahle aplikace pak samozřejmě žere hodně baterky :D vtipný je, jak člověk pozná že měl hodně hektickej den, když dorazí večer domů a má třeba 90% baterky, i to se mi v poslední době často stává :/ :D

    OdpovědětVymazat