What are you looking for?
čtvrtek 1. prosince 2016

INDOOR SURF



Tipů na materiální dárky je všude plno (a já se nedivím, i já něco na tohle téma chystám), ovšem co jsem nikde moc nenašla jsou tipy na zážitky! Protože zážitky jsou naprosto geniální dárek a my jsme dnes s Kubou měli díky tomu super skvělej den. Dostali jsme totiž možnost si vyzkoušet indoor surfování v Letňanech. Nepamatuju si, kdy jsme se večer doplazili domů tak zničený a zároveň tak vysmátý a plný endorfinů
Ale vezmem to klasicky postupně, jak už to u mě znáte...
.
První věcí byla samozřejmě instruktáž. Pro nás dokonce soukromá, protože hádejte kdo si nepřečetl detailní informace o zážitku až do konce a místo 40min předem dorazil 4min před rezervovaným časem? Anooo, přesně my.

Pak jsme na sebe nasoukali neopreny, vyfotili se u palmy #jaknaBahamachzejo a šlo se na věc.

Tady vidíte kromě jedný ostřílený surfařky mě i jak to vypadá, když koupíte zážitek jen svýmu partnerovi. Můžete sedět v kavárně a pěkně v suchu se smát tomu, jak každou chvíli zahučí do vody a hádat, jestli to tentorkát bude po hubě nebo po zádech.

Tuhle fotku jsem s váma sdílela na instagramu i na facebooku, protože prostě dokonale vystihla můj počáteční stav - bylo to nestabilní a STRAŠNĚ JSEM SE BÁLA. Protože když spadnete, tak vás síla tý vlny vyhodí až nahoru, kde se zastavíte buď svojí šikovností sami nebo prostě o zeď (vypolstrovanou, samozřejmě, ale stejně) a asi nemusím říkat, jaká varianta nastávala v mým případě.

Z počátečního křečovitýho držení se instruktora bylo lehký jištění jednou rukou...

Tadáááá - a šlo to i samo!

I když občas to byl dost boj :D #dominikoneřvi

Jedna půlce je pro lidi, co jezdí s pravou dopředu a na druhá pro s levou přední. V pravý přední jsme byli jen dva lidi a v levý čtyři, celkem teda 6 účastníků a já bych klidně uvítala u víc, protože jsem si vůbec nestíhala odpočnout a chudák pán z mýho dvojtýmu musel být na prkně pořád.

Kuba to taky zvládal i sám.

Ale občas nás to prostě sundalo a letěli jsme :D

Kromě surfu ve stoje jsme zkoušeli i plovák, což mi šlo mnohem hůř - nechápu - a celá jsem se při tom odřela. Nakonec jsem teda radši vzala do ruky foťák a fotila Kubovo řádění.

A myslím, že tahle fotka vás musí přesvědčit o tom, že je to skvělej tip, protože víte, jak často se Kuba směje :))))

Tady jsem chtěla bejt frajerská surfařka a udělat Aloha, který jsme dělali pár let zpátky na windsurfingu a až doma mi došlo, že jsem to udělala uplně blbě :DD #místosurfařkyzadebila 

No a surf aréna se s námi rozloučila nádherným červeným západem slunce, kterej si zasloužil pár fotek s pocuchanejma mokrejma vlasama, vyčerpanýma úsměvama a jiskřícíma očima.

Věřte mi, že po hodině na vlně jsme byli uplně vyřízený, dost omlácený (za nešikovnost se platí holt no :D) a hladový. První cesta teda vedla na kafe a druhá do Husy na náš oblíbenej tatarák. A abyste věděli, bolej mě i ruce, když teď cvakám do klávesnice. 

Ruce. 
Ze surfování. 
Asi dobrej full-body-workout. 

No a celej večer si pouštíme dokonala tohle video a brečíme smíchy. Škoda, že nemáme natočený všechny ty držkopády, to by byl sestřih!



A já už bych jen doplnila, že jsem strašně ráda, že mám občas možnost, udělat někomu blízkýmu radost něčím takovým díky blogu a objevit tak něco skvělýho, co vám můžu doporučit. 

Myslím, že se všichni shodnem, že vidět partnera s širokým úsměvem na rtech je to nejlepší.

A co vy? Plánujete dát pod stromeček nějaký zážitky? Vybírat můžete třeba na Adrop.cz a už v sobotu se dozvíte, co byla ta šílenější věc, do který jsme šli. omg omg omg.

Add your comment

  1. Tak toto vyzerá super aj ja vy som to išla hneď skúsiť :)

    OdpovědětVymazat
  2. To je super, hrozně moc bych to chtělla vyzkoušet. Asi napíšu Ježíškovi :P :))

    OdpovědětVymazat
  3. Dobrá reklamička :) Jinak Domčo vypadaš jako Kubova sestra. Zajímalo by mě, jaké budeš mít vlasy, až budeš chodit s někým jiným. ... ne že bych vám to přála. Hodíte se k sobě. Pracuješ na své postavě, protože před tebou chodil s dokonalejší slečnou?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Není tohle zbytečný? Přestává mě to bavit.
      Vlasy stejný nemáme a dokonalost slečny se neměří podle postavy.

      Vymazat
    2. Naprosto souhlasím! Rejpalové, moc vám to spolu sluší a jde opravdu poznat, že jste si to užili :)

      Vymazat
    3. Ježiš někteří lidi sou fakt děsný. Chtěla bych se dočkat toho, že se konečně lidi schovaní pod anonymitou začnou chovat slušně. Takovouhle slečnu "nikdo neví že sem to já" si představuju tak, že za sebou nechá špinavej záchod, šlápne ti na nohu a dělá že nic a namísto sprchování se postříká bodysprejem z Avonu. Nic si z toho nedělej Domčo, jsi krásná holka a moc vám to s Kubou sluší. Dominika

      Vymazat
  4. Ten pozdrav není aloha, ale Shaka ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Jééé, vyzerá to super... Sama by som do toho asi nešla, ale ak by ma niekto prehovoril... Každopdáne je skvelé, že ste si to užili.

    Zvláštne dievča
    Čítanie je sexy

    OdpovědětVymazat
  6. Moc vám to spolu sluší, jak ve vodě tak na souši :) . Super tip na zážitek :) Přeji hodně společných let

    OdpovědětVymazat
  7. Sluší vám to spolu na vodě i na souši :) . Super tip na zážitek :)

    OdpovědětVymazat
  8. Dokonalý fotky! :D
    Určitě to musí být super zážitek :)

    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  9. super! musela to být sranda:) zížitky osobně miluji a nevidím nic proti to dát jako dárek, jen u nás v rodině by to nikdo kromě mě neocenil:D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  10. To musí být strašně dobrej dárek k Vánocům! :D

    OdpovědětVymazat
  11. Karolína Hrdličková2. prosince 2016 v 10:44

    Super zážitek. Koupím ho manželovi k Vánocům. Mohla bych se zeptat na ty pády? Jestli je to hodně bolestivý? A jezdíte oba na snowboardu? Jestli je to výhoda. Díky moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bolestivý to v tu chvíli není, člověk je plnej adrenalinu, my jsme rozlámaní a omodřinovaní spíš teď dva dny potom, což je asi obvyklý, když se jedná o aktivitu, co jsme nikdy dřív nedělali. Pokud manžel umí na snowboardu nebo skatu, výhoda to rozhodně je, to nám říkal instruktor už dopředu :)

      Vymazat
    2. Karolína Hrdličková2. prosince 2016 v 10:50

      Na snowboardu jezdí roky a kdysi i na skatu.Tak snad se tam nebude úplně plácat:D Děkuju moc za odpověď:)

      Vymazat
  12. Tento zážitek mě úplně nadchnul :) už vím, co pak příteli koupím k výročí/narozkám, díky za tip Domi

    OdpovědětVymazat
  13. Úžasný zážitek a super tip na dárek :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤