What are you looking for?
úterý 27. prosince 2016

MILANO FULL OUTFIT

Asi jste si všimli, že jsem si přes vánoční svátky naordinovala offline mód. Zaprvé proto, že jsem byla s rodinou na chatě mimo signál, kde byla náplň dnů pohádky-pohádky-a zase pohádky, takže jsem nemohla nic psát ani kdybych chtěla, zadruhé jsem neměla v zásobě skoro žádný materiály, protože jsem před Vánocema odevzdávala teoretickou část diplomky a dělala první předtermín a zatřetí proto, že jsem si prostě chtěla dát pár dní pauzu a načerpat novou vlnu inspirace. V nejbližší době chystám změnu designu a už se na to moc těším. První půlka ledna budu mít sice sakra náročnou, protože mě čeká intenzivní příprava na ekonomický státnice, ale až to budu mít za sebou, zdejchnu se na týden na italský svahy a pak se s přítelem stěhujeme do většího a já se nemůžu dočkat toho vybavování a zabydlování se. To k stručnýmu nástinu mých uplynulých a taky budoucích dní a dnes se můžete mrknout na outfit, ve kterým jsem strávila sobotu v Miláně a kterej jste mi už v minulým článku chválili. Přišla mi škoda ho v tom hezkým parku nenafotit a tak si můžete detailně prohlídnout, jakou pohodlnou kombinaci jsem tentokrát zvolila.

Coat - ZARA / long shirt - LINDEX / crop shirt, jeans, scarf - H&M / bag - MOHITO / shoes - ALDO 

Add your comment

  1. Veľmi pekný outfit a aj prostrednie v ktorom je to fotené sa mi páči :)
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  2. Outfit je fajn, mám rada tvoj usmev a kabat sa mi velmi paci. No a offline mood je tiez super..aspon že mame tie sviatky..niekedy sú rozprávky dolezitejsie :) hihi

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Ta blond k tvoji barve pleti vubec nejde. Celkove vypadas dost blbe, pripominas mi Legolase v pytli. Proc nosis tak neforemny veci? Vrat se zpet k hnedy barve vlasu...

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nosim to, co se mi líbí a co mi je pohodlný, pardón :D to samý platí pro vlasy :)

      Vymazat
    2. To je teda odpoved... aha. Takze kdyz jsi nizka, mas dost silny nohy, tak nosis volny obleceni, ktery absolutne nelichoti Tvy postave? Ja taky nejsem vysoka, proto si vybiram obleceni, ve kterem nebudu vypadat jako v pytli. Volny kalhoty s volnou kosili a volnym kabatem, ktery ani neni zaplej a prepasanej, si muzou dovolit modelky 180cm (samo, ze ne v tyhle ulitly klmbinaci barev a materialu), ale ne Ty. Sorry. Argument, ktery jsi pouzila "nosim to, co se mi libi", bys mela jeste prodlouzit o "i kdyz vypadam jako strasak do zeli a neslusi mi to". Nemas soudnost, neumis prijmout kritiku, hrajes si na to, na co vubec nemas. Podivej se prosim nekdy do zrcadla, nez vyjdes mezi lidi. A taky kdyz pises blog, musis pocitat i s negativnimi komentari - tak se nad nemi aspon nekdy zamysli. Tobe slusi jiny styl obleceni, tak proc se cpes do neceho, co na Tebe neni?

      Vymazat
    3. Ale prosim tebe, samozřejmě počítám s negativníma komentářema a nikomu jeho názor neberu. Jen přece nemůžeš čekat, že si budu dělat hlavu z nějaký anonymní kritiky, která je navíc hodně nehezky podaná a že pro mě mnohem víc znamená to, jak se to líbí mě a jak se to líbí třeba příteli (a že ten mi kolikrát řekne, že se mu něco na mě nelíbí :)). Takže tak :) hezkej večer přeju!

      Vymazat
    4. Omg, tak to jo. Přijde mi, že některé anonymní komentáře jsou spíše už k smíchu (nebo k pláči nad blbosí autora?). Domí, sluší ti to, ačkoliv bych k tomu vybrala jinou kabelku, ale co :) Hlavně přeju hodně štěstí do nového roku, ať se v klidu přestěhujete a hodně štěstí u státnic! :)

      Vymazat
  4. Mně se to líbí (teda až na ty džíny - já ve svým věku už děravými kalhotám asi na chuť nepřijdu :-D).
    A držím palce, ať ti vyjdou plány - jak státnice, tak lyžovačka. A pak to zařizování (věřím, že se těšíš, zařizování je většinou fajn - pokud tedy člověk není úplně švorc ;-))

    OdpovědětVymazat
  5. Mně se strašně líbí ten dlouhý střih kabátu a šála :) moc ti to sluší a pevný nervy do novýho roku! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  6. Strasak do zeli fakt...chapu pohodlny veci, ale pohodlny nemusi znamenat neforemny a az prilis volny cosi...

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělej outfit! A těším se na novej vzhled blogu :)

    http://marketafrank.com

    OdpovědětVymazat
  8. Skvělý ! Moc ti to sluší a ten outfit je boží :)

    OdpovědětVymazat
  9. hastroš! :/ ty boty mi samy o sobě nevadí, ale v žádném outfitu se mi nelíbily. v tomhle ale kor ne, když jsou v nich zastrkané y boyfriendy, vypadá to hrozně. kabátek by byl krásný na úplně jiném svršku. úplně je mi ho líto, že na tobě musí být. šála a kabelka jsou ok. ale ke kalhotám a botám to nesedí. zase mi vůbec neladí vršek outiftu a spodek.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. :D chudinka kabátek no, určitě trpí! Občas se u toho čtení fakt pobavím :)

      Vymazat
    2. mně zase baví jak píšeš jak se nad komentáři pobavíš a v dalším článku budeš brečet, že tu máš negativní komentáře. tak teď zrovna si hraješ na to, že jsi hrozně nad věcí. víš nejhorší je, že to ze někdo napíše, že jsi jak strašák do zelí není žádná špatně podaná kritika a v některých případech je to ještě dost mírně napsáno. ale ty prostě co není pozitivní tak neskousneš.

      Vymazat
  10. Moc hezky sladěné, jsi moc šikovná, Domčo. Hezká kombinace barev, sluší ti. Kabát je krásný. Nemůžu ho ale na stránkách Zary nikde najít, to je z nějaké starší kolekce?
    Hezký večer :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuu! Kabát je kupovanej asi před měsícem v obchodě, takže myslím, že z aktuální kolekce...

      Vymazat
    2. Moc děkuju za odpověď, Domi, kouknu ještě jednou. Jsi pro mě velkou inspirací. :)

      Vymazat
  11. Myslis ze je z aktualni kolekce? Modni blogerka uplnej guru v mode :D je to podzimni kolekce a v obchodech se objevila behem rijna.

    OdpovědětVymazat
  12. Nepovazuju se za modni blogerku, ani se tak neprezentuji, takze nepovazuju za svoji povinnost vedet co se z jaky kolekce. Myslim, ze slecne odpoved stacila, tak nevim, co mas porad za problem, nezavidim ti tuhle naturu ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤