What are you looking for?
středa 25. ledna 2017

JEDNO ÚTERÝ NARVANÉ K PRASKNUTÍ


Včerejší den jsem měla nabitý k prasknutí a bylo mi předem jasný, že to bude super příležitost nafotit celej den a napsat další z deníčkových článků, co vás tak baví. Úterý bylo jedinej den z celýho týdne, kdy jsem nebyla v práci a tak jsem toho využila do poslední minuty. Během dne jsem zvládla dvě kavárny, představení nový kolekce Pandory, zkoušku, fitko, rozbalení balíčků a ještě firemní večeři. Většinu jsem vám nafotila, tak na to pojďme společně mrknout.



S Kubou jsme si ráno přivstali, abychom se stavili na poště a na kafe v Costě, kterou máme na Brumlovce moc rádi a chcem si jí užít ještě dokud bydlíme poblíž. Chtěli jsme i fotit outfity, ale kvůli nedostatku času jsem fotila jen já Kubu, aby měl fotky do článku, haha. Vtipný, jak se to otočilo!



Už mega dlouho jsem v Costě pokukovala po tiramisu, protože to je už pár měsíců jedinej (kromě Donuters, eeeeehm) klasickej dezert, na kterým fakt ujíždím a tak jsem si ho konečně dala - je vynikající a ideálně velký (spíš teda malý žejo), takže po něm člověk není zapláclej a přeslazenej.



Minidonuty ke kafi za 15,- jsou milá novinka, nicméně asi nic, na co bych chtěla chodit pravidelně. Jak jsem ochutnala Donuters, tak už mě jiný donuty neberou.





Z Brumlovky jsem se přesunula do překrásných prostorů SOHO, kam jsme byly s holkama pozvány na představení jarní a letní kolekce naší oblíbený Pandory. Šperky a interiér SOHO tvoří tak dokonalou kombinaci, že jsme z toho byly všechny uplně vedle. Na uvítanou jsme dostali okurkový drink a i to k celé atmosféře nádherně pasovalo.











Kolekce jsou stejně boží jako vždycky, zejména videa, co nám byly prezentovány, mě uplně nadchly kvalitou a zpracováním. Co se týká konkrétních prvků, zaujaly mě tyhle barevný prstýnky a náramky, který jsem nikdy dřív u Pandory neviděla a fakt se mi zalíbily. Světle růžovej i bílej prstýnek bych si nejradši rovnou odnesla!



















S balónkama jsem se nejen fotily, ale i jsme si je mohly odnést s sebou. To jsme se Sandrou samozřejmě neodmítly a vyrazily s nima směr HUB. 



Mě samozřejmě napadlo s nima nafotit outfit, když už je máme a tak jsme se do toho na náplavce pustily. Sandra po chvíli cvakání pravila, že jich tam mám asi sto, přičemž já po kontrole zjistila, že 99% vypadá asi takto :D. 



Nakonec ale vzniklo i několik povedených a ty vám všechny ukážu zase příště.
Po focení mě čekala poslední zkouška, na kterou šla po horách docela nepřipravená, ale opět jsem měla poměrně šťastnou ruku na los a po chvilce bojování na ústním, jsem odcházela s pohodovým Cčkem a úlevným pocitem, že mi právě skončilo zkouškový. 



Školu mám jen pár kroků od Hubu, takže jsem se stavila pozdravit i tam a probrat aktuálně plánovaný kampaně. 

Oslavit zkoušku jsem pak vyrazila za Nikčou do My Raw Café, kam jsem se těšila už dva týdny. Měla jsem v plánu si tam dát obědový menu nebo něco slanýho jakoby oběd, ale opět jsem neodolala degustačnímu menu zákusků, protože tam měli samý novinky. A k pití opět mladý kokos a genmaichu - fakt tenhle zelenej čaj s praženou rýží zkuste, já na něm totálně ujíždím.



A z dobrot určitě sáhněte po Raffaelo řezu, pokud ho zrovna budou mít, protože jsme se s Nikčou obě shodly, že to od Rafaella fakt nejde rozeznat a je to totální nebe v puse. Kromě toho jsem zkusila ještě mrkvovej, kterej je zase super pokud chcete něco svěžího a lehkýho.



Po dvouhodinovým povídání jsem se odebrala domů a rozbalila si balíčky, co se mi nastřádaly za ten týden, co jsem byla pryč. Prvním byla voňavá krabička z Lushe s ukázkou valentýnské kolekce. Sprchovej gel Prince Charming jsem zkoušela už loni a opravdu je charming.



Bomby do koupele miluju, takže i na tuhle se moc těším. O to víc, když jsem ji včera viděla u někoho v instastories v akci! 



Pěna, která vznikne z barevnýho jednorožčího rohu bude vonět levandulí. Už teď mám od něj provoněnej pokoj a asi vám nemusím říkat, jaký blaho to pro mě je.



Vyzvedla jsem si taky Nemléko lahev a další novinku - polotučné mandlové nemléko. Je v litrový lahvi a stojí stejně jako ta půllitrová plnotučná. A chutná podle mě skoro totožně. Je výborný do kaší i do kafe, ale já ho rozhodně preferuju samotný, protože mi strašně chutná a přijde mi škoda ho s něčím míchat, haha.





Z Woodies mi přišly bílý Superstary, po kterých jsem koukala už dobu, ale protože mám ty klasický černobílý, dlouho jsem váhala, jestli fakt nutně potřebuju i tyhle. No jak vidíte, došla jsem k závěru, že potřebuju. Já jsem prostě teniskovej úchyl a už se tomu ani nebráním. Jen Kuba obrací oči vsloup pokaždý, když přijdu s novou krabicí a tvářím se jakože nic.





A kromě bot jsem si objednala i Cheap Monday bomber v megazajímavým střihu, takže už aby bylo teplejc a já ho mohla nosit. Zatím ho musím schovávat pod kábatama a to prostě není ono! :))

Po rozbalení a nafocení balíčků jsem zjistila, že do firemní večeře zbývají ještě dvě hodiny a tak jsme s Kubou vyrazili ještě do Fitinnu. Tam se mnou málem sekl pohled do těch davů, co tam byly, protože jsem to ještě neviděla, ale nakonec jsme se nad to povznesli a odjeli si každej v klidu svůj trénink a mně hořely ramena tak, že jsem měla pocit, jakobych je snad nikdy v životě necvičila - ACHJO.



No a pak jsem se teda přesunula na Mírák do Bruxxu, kde jsme měli další z naších pravidelných firemních večeří. Každý měsíc takhle někam společně vyrazíme a poznáváme tak další a další cool místa a samozřejmě taky sebe navzájem, což je hlavním účelem. Teambuilding přece. Zatímco si skoro všichni dali mušle, já se jich bála a zvolila jsem tatarák, který mi tam byl taky doporučen, protože je s lanýžovým olejem a pokud znáte jeho chuť, určitě už vám teče slina - bylo to delikátní a kdyby tam nebylo tak draho, tak tam určitě chodím častejc!

To tedy bylo k mému dokonale rozvrženému úterku. Musím ale říct, že i přes občasnou hektičnost a nervy ze zkoušky jsem si celej den strašně moc užila a bylo to mnohem lepší než celodenní sezení v kanceláři, haha. Ale bez práce nejsou koláče, takžeeeee.... :))

A na závěr ještě dotaz: vyhovuje vám odjížděcí lišta nebo to bylo lepší, když tam byla napevno a článek se rolovat pod ní? 

Add your comment

  1. Pěkný článek, fakt mě tyhle deníčkové typy baví číst :) a takové dny jsou nejlepší, já teda bohužel musím ještě do školy každý den, ale i tak jsem ráda, když skončím třeba už ve dvě a mám pak celý den pro sebe! :) A úplně jsi mi teď udělala chutě na všechny ty dortíky! :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  2. Rozhodně lepší bez lišty :)

    OdpovědětVymazat
  3. Krásně užitý den :) Nepovedené fotky mě vážně pobavily - dopadly by totiž ode mě úplně stejně!
    A s tou lištou - mě osobně asi více vyhovuje, když zmizí ;) Přeci jenom zabírá pak místo na obrazovce ;)

    OdpovědětVymazat
  4. Pěkný článek, ale prosím, dávej si pozor na gramatiku... TA videa, TA ramena atp...

    OdpovědětVymazat
  5. Pani, krasnej, sice nabytej, ale stejne dobrodruznej den! Tolik dobryho jidla a super event, hlavne ty prostory soha vypadaji krasne! Jinak ta nepovedena fotka je super, ja to takhle s moji mamkou taky mam casto, haha! A nova kolekce Lushe je vazne super, uz jsem ji videla u hodne blogerek a nemuzu se dockat, az si taky neco poridim, hlavne ten jednorozec je bozskej!
    S laskou
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  6. Tenhle článek jsem si opravdu užila - stejně jako ty sis užila úterý :)

    OdpovědětVymazat
  7. Skvělej článek,takový typy článků mám nejradši. A vůbec na tvým blogu mám všechny články nejradši, jsi fakt super! A jinak je to rozhodně lepší bez lišty, mě při čtení strašně rušila a měla jsem pořád tendenci ji oddělávat a posunovat, i když jsem věděla, že to nejde :D

    OdpovědětVymazat
  8. toto jeden z mojích najobľúbenejších článkov u teba na blogu :) teším sa na tie fotky s balónikmi, vyzerajú skvele :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  9. Ty láhve od Nemléka vypadají dost dobře, asi si budu muset taky nějakou koupit :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jo no, uplně designový! Těším se, až jí budu mít v novým bytě někde vystavenou ♥️

      Vymazat
  10. Páni, to je až neuvěřitelný, co se dá za den stihnout! A hlavně, máš můj obdiv, že jsi šla ještě cvičit! A k liště - bylo to zajímavé, jak se to rolovalo pod ní, ale stejně mi to asi přijde takto lepší :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤