What are you looking for?
neděle 8. ledna 2017

TREND SÍŤOVANÝCH SILONEK



Včera mě opět potkala jedna studijní krize a já se docela těším, až vám o tom budu psát, až bude po všem. Vlastně se obecně těším, až bude po všem, ať už to dopadne jakkoliv. Tenhle stres je pro mě něco strašnýho, tím spíš, že jde o ekonomii, který vůbec nerozumím a nemám pocit, že bych ty detailní věci nějak zásadně potřebovala k životu. Jasně, že je potřeba znát základ, vědět, jak co funguje a proč, ale milion grafů a vzorečků? Obdivuju každýho, kdo tohle zvládá a všem nám držím pěsti, ať už je zas zkouškový za náma. Já jsem dnes v rámci odreagování vyrazila do fitka, asi tak po půl roce (a to skoro nepřeháním!) a byla to pecka, na chvíli jsem uplně zapomněla, že se musím učit a prostě jen makala a dala svalíčkům (minimálně tomu zbytku, haha ale vtipný to není žejo) najevo, že zas přijde jejich chvíle. To už mě přivádí k tomu, abych vám prozradila, že od února se pouštím do série, kterou jsem po vzoru mý oblíbený youtuberky nazvala "Project Comeback" a bude to celý o tom, jak se chci vrátit tam, kde jsem byla a ještě někam dál. Nebo spíš jinejma směrama. A taky na to nejspíš nebudu sama - ale to se nechce překvapit. 

Dál už bych asi prokrastinovat neměla, takže popojem k outfitu. Na instagramu jste mi psali, že jste zvědaví, jak budu kombinovat Timberlandy, tak jsem vám hned ten první outfit nafotila. Kromě těhlech super stylovejch zimních bot (podotýkám, že v Office Shoes na ně teď mají 30% slevu a to mě právě rozhoupalo k jejich koupi) bych zmínila i zbytek věcí. Kabelku jsem dostala od mamky k Vánocům, protože jsem fakt potřebovala nějakou černou a kvalitní, šálu jsem ukradla příteli, protože se mi hodí k čepici, vzhledem k tomu, že je od stejnýho návrháře a ze stejný kolekce a síťovaný punčochy pod roztrhaný kalhoty, jsou myslím poměrně novodobej trend, co se teď začal různě objevovat a mě to fakt baví. Je to skvělej detail, co udělá z obyčejnýho outfitu neobyčejnej a podle mě to vypadá fakt dobře. Co myslíte vy?





































Parka, rolák, kalhoty - H&M / kabelka - MANGO / silonky - TEZENIS / boty - TIMBERLAND (OFFICE SHOES) / šála a čepice - MCONCEPT LUKÁŠ MACHÁČEK / prstýnek - CALVIN KLEIN

Add your comment

  1. asi nikdy by mi nenapadlo kombinovať sieťované pančušky s roztrhanými nohavicami ale vyzerá to mega! Posielam kopec energie nech ti to učenie ide ľahšie :) neboj škola prejde ani sa nenazdáš a budeš mať pokoj :)
    LadyinBlack

    OdpovědětVymazat
  2. Já bych v tvým outfitu umrzla :D Vypadáš ale suprově, skvěle jsi jednotlivý kousky zkombinovala! :) Můžu se ještě zeptat, jak jsi s botama spokojená? Docela o nich přemýšlím.. :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  3. Super! Musím se s tebou někdy sejít a nechat se vyfotit :-D.

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj, můžu se zeptat jak se jmenuje ten styl písma co máš v záhlaví? Díky moc :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak tohle je ale absolutní topovka <3

    OdpovědětVymazat
  6. Me se trend puncoch pod dzinama strasne libi, ale jeste nikdy jsem to takhle nezkombinovala, ale mela bych! Vypada to fakt skvele a tobe to neuveritelne slusi, hlavne ty kalhoty ti padnou jako ulity! Jinak Timberlandy uz chci dlouho, takze treba me ta sleva taky presvedci ke koupi!
    S laskou
    Sandra / http://www.shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  7. Síťované silonky pod děravýma kalhotama je podle mě skvělý nápad, to se zase někomu podařilo rozjet supr modu:) a ještě jak máš ty díry takhle velké, tak to vypadá fakt moc dobře :)

    OdpovědětVymazat
  8. Silonky pod roztrhaný džíny jsou super trend, navíc teď vzhledem k ročnímu období fakt vhodný. :D Outfit ti sedne, jen bych možná volila trochu jiný střih kalhot, který by více lichotil postavě. Ale pakliže se cítíš, je všechno v pořádku. :) Měj krásný den!

    OdpovědětVymazat
  9. takový vepřík

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. ať žije inteligence, anonymKO.. nebo ty snad v zimní bundě/ parce/ čemkoli pořádně teplém.. vypadáš, jako bys právě opustila koncentrační tábor? ;)

      Vymazat
  10. Vypadá to hrozně dobře! :) Já bych si v tom přišla jak trhan, ale tobě by to prostě slušelo i kdyby sis na sebe nasadila pytel :D

    OdpovědětVymazat
  11. Tenhle trend je super a já si minulý týden kvůli tomu rozthala jeany a jsem hrozně spokojená s výsledkem :D. Jinak ti to sluší a držím palce u zkoušek. Závidím ti ty Timberlandy, hrozně se mi líbí na ostatním, ale mně prostě nějak nesedí.

    OdpovědětVymazat
  12. Moc ti to sluší :) ty punčochy jsou skvělý detail. I když já bych asi umrzla - celkově se mi moc nelíbí až takto moc roztrhané kalhoty :D ale to už je vkus každého :)

    OdpovědětVymazat
  13. Skúškové obdobie dá vždy dosť zabrať. Držím ti palce a posielam veľa síl :) A na nový projekt sa teším.

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  14. Tak tento outfit vypadá skvěle !! :)

    OdpovědětVymazat
  15. Tak ta kombinace punčošek a roztrhanejch džín je naprosto pecková. Navíc se to dá nosit i v chladnějších dnech a a vypadá to originálně. Asi si budu muset jedny taky pořídit :D A přeju hodně štěstí při zkouškách, všechno dobře dopadne <3

    OdpovědětVymazat
  16. Není ta čepice a šála od Lukáše Váchy? LV6?

    OdpovědětVymazat
  17. Je to kolekce vznikla ve spolupraci Lukase Machacka a Lukase Vachy :)

    OdpovědětVymazat
  18. Mně se líbí jen šála ;-). Na trend děravých kalhot jsem stará a neoslovuje mne to (a síťované punčováče už to nevylepší - aspoň v mých očích). A trendy boty mi připomínají pracovní obuv, co si kupoval za mého mlada na vandry ten, kdo nesehnal kanady (které byly "in" tenkrát ;-)). Ale je fakt, že i když se mi to nelíbí, tak ti to sluší. I když, jak už poznamenal někdo přede mnou - já bych v tom za aktuálního počasí zmrzla.
    A držím palce na zkoušky.

    OdpovědětVymazat
  19. Já teda nějak nechcí jít proti davu, ale mě se tenhle trend síťovaných silonek pod kalhoty nelíbí.. Přijde mi to takový vugární nebo já nevím :-) Každopdáně třeba tomu časem nějak přijdu na chuť. Každopdáně ty Timberlandy zase jsou šálek mé kávy, přijde mi, že vypadají skvěle prostě ke všemu! :-) Sluší ti to Domi!

    OdpovědětVymazat
  20. Tobě ta blond tak sluší, hrozně ti v ní vyniknou oči :) A za mě trend dobrý, akorát sama na to nemám nohy, abych si to vzala :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤