What are you looking for?
sobota 4. února 2017

BEAUTY PŘÍPRAVY NA PLES




Kdo sledujete můj instagram (doufám, že všichni :D), tak už určitě víte, že jsem ve čtvrtek byla na maturitním plese svýho bráchy. Bylo to pro mě strašně nostalgický, protože přesně před 4 rokama jsem byla v jeho kůži v tý samý životní fázi. A můj maturitní ples je jednou z mých nejlepších vzpomínek na střední školu. Když jsem se slzou v oku svý maturitní šaty vracela, rozhodla jsem se, že si nějaký dlouhý princeznovský seženu za 4 roky, právě na ten bráchův ples. Svý slovo jsem sama před sebou dodržela a šaty sehnala. Když mi pak přišla nabídka na možnost nechat se nalíčit a učesat týmem Bellissima, všechno to do sebe zapadlo. Rázem jsem si mohla odškrtnout nejen šaty, ale i profesionální líčení a účes. Představu jsem měla a můžu říct, že jsme jí téměř přesně dodrželi. No a vám bych dnes chtěla ukázat právě fotky z příprav, za který moc děkuju mému drahému, protože se mu moc povedly. To ostatně zhodnoťte sami :))









Foto před :D





































A fotky po :)))

Na úplnej závěr ještě dvě fotky i s šatama, ať si můžete udělat ucelenej obrázek. Více fotek v šatech, co jsme nafotili v Olympus Roomu vám ukážu v jednom z dalších článků, až se ke mě dostanou i fotky od oficiálních fotografů z plesu. 

Určitě mi dejte vědět, jak se vám líbí článek tohoto typu a výsledný look ♥️.





Add your comment

  1. Článek super a šaty ještě lepší :)

    OdpovědětVymazat
  2. Sluší ti to moc, vlasy perfektní, šaty boží, jen bych k tomu udělala malinko světlejší to obočí. Mám pocit, že to totálně přebíjí tvůj jinak krásnej a zajímavej obličej. Když jsi nosila tmavé vlasy tak budiž, ale k těmhle blond je to trošku moc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Oboci bych zuzila, ja vim, je ted v mode MEGA oboci, ale ne ke kazemu jde. jako vizazistka bych ho udelala avetlejsi, hlavne k tem blond vlasum a zuzit aby vynikl oci. Kocce by slusela takova camel, sahara blond, tmavsi blond s prosvetlenim. Urcite doporucuju zkusit :) saty jsou ok, modrou nemusim, ale proc ne. Jinak bych trochu zabrala ten dekold, prijde mi to moc otevrene. Uces a jeho tvar je super!

      Vymazat
    2. Děkuju a s obočím souhlasím :) vizážistce jsem řekla, že si dělám obočí výrazný, ale tohle na mě pak taky bylo až moc nezvyklý, tak jsem si ho ještě před plesem trošku zesvětlila a udělala svůj obvyklý tvar :D

      Vymazat
  3. wow nádherná, či už šaty, makeup alebo vlasy. Ako princezná ♥

    OdpovědětVymazat
  4. Výsledek je fajn, i když tobě to většinou sluší i bez líčení. A až tady na něch fotkách jsem i uvědomila, jak zajímavý máš profil.
    Šaty mají zajímavou barvu, ale výstřih do pasu mne moc nebere. A ke společenským šatům mi úplně nesedí tolik tetování (což může být mým osobním postojem k tetování...;-)- a taky už s tím teď nic neuděláš)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já musím říct, že se mi k tomu to tetování právě strašně líbí! :)))

      Vymazat
    2. Mě k tomu právě to tetování taky dost baví :)

      Vymazat
  5. Sluší ti to fakt strašně moc, ty šaty jsou naprosto kouzelný a ta barva ti prostě sedne! :) Krása!
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  6. Vypadáš úplně nádherně, to líčení je boží! Na tom účesu se mi moc líbí ten copánek, hezky to ozvláštní. Dnes jdu do divadla, tak se asi inspiruji! :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  7. Vyzerala si neskutočne nádherne, podobné šaty len v červenej som mala ja na svojom maturitnom plese :) <3 xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  8. Je to super, aj saty, vlasy aj cely look - obocie je sice trosku hrubsie a tmave, to jedine mi trochu vadi, ale zasa who cares, nie? :D Neviem preco davaju vizazisti stale tak nahrubo ten tien namiesto postupneho jemneho tienovania, niekto ma na to jemnejsiu ruku, iny zas nie. Ale celkovo to vyzera velmi dobre :-)

    OdpovědětVymazat
  9. Ty šaty jsou mega! :) Přesně takovou královsky modrou mám nejraději, velmi zajímavý střih! :) Makeup a účes tak paráda. :) Jsi musela bráchu dobře reprezentovat. :)
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
  10. Moc ti to slušelo. Ty vlasy, líčení a barva šatů.. nádhera. A to obočí mi k tomu sedí, protože sama mám ráda výrazné obočí, takže to je za mě spíš plus :)

    http://moimelea.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  11. Já teda půjdu proti davu, ale přijde mi, že ti to líčení přidává tak 5, 10 let :D To obočí je fakt strašně výrazný, a celkově mi přijde, že se to k sobě (s barvou vlasů a šatů) moc nehodí...ale nechci být negativní, ty šaty jsou nádherný a ty jsi krásná baba :D Káča

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a s obočím souhlasím :) vizážistce jsem řekla, že si dělám obočí výrazný, ale tohle na mě pak taky bylo až moc nezvyklý, tak jsem si ho ještě před plesem trošku zesvětlila a udělala svůj obvyklý tvar. A že mi líčení přidává na věku je asi logický, normálně se maluju míň a neznám nikoho, kdo by s makeupem vypadal mladší než bez něj :D

      Vymazat
  12. Ten účes je perfektní, jsi prostě kočka!

    OdpovědětVymazat
  13. Super článek, super šaty a ještě hezčí makeup! Možná bych trochu ubrala to obočí, přeci jen je někdy méně, více. :) A poprvé jsem si Tě prohlédla z profilu, který je vážně netypický, avšak moc hezký. Jo a Kuba je talent!

    OdpovědětVymazat
  14. Saty si asi dokazu predstavit v jine barve, ale jako celek je to ❤

    OdpovědětVymazat
  15. Ty šaty jsou nádherné, moc ti sluší. Líbí se mi, jak se k tomu dokonce i hodí to tetování. :) Tyhle přípravy mě čekají příští rok, akorát na můj maturák. Tak jsem zvědavá, jak se to všechno zvládne. :D :)
    Find joy in the ordinary

    OdpovědětVymazat
  16. Ach jo...

    Promin, ale taky musim napsat svuj nazor...

    plesovy uces si predstavuji tedy uplne jinak, tohle mi pripada jako uces nekde na kavicku do mesta...

    Liceni je pekne, jsem sice zastance jemneho liceni, ale tohle ti velmi slusi, takze palec nahoru...

    Oboci uz bylo probrano, pripojuji se k ostatnim..

    Ale ty saty jsou dokonale....To se musi nechat...

    Veronika

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, netřeba achjovat, každej se může vyjádřit a ja negativní názor snesu :)) chápu, ze typickej slavnostni účes vypadá jinak, ale já právě ty přehnaný a vyumělkovaný účesy fakt nemám ráda a i v tomhle jsem se cítila jako mega načesaná :D chtěla jsem ale spíš něco jednoduchýho a ležérního, takže tak.

      Jinak moc děkuju! :)

      Vymazat
  17. Vypadalas překrásně! A mně se to obočí líbí :) x

    OdpovědětVymazat
  18. Len poznamocka - jasne, ze sa da namalovat tak, aby clovek vyzeral mladsie! Inak by nerobili vsetky tie zmenarne pre starsie damy, ktore po zmene vyzeraju o 10 rokov mladsie :-). Robim vizazistiku, cize jasne, ze to mozne je, ba vacsinou je to ziaduce, len treba venovat viac casu analyze tvare a robit licenie po troskach a tam, kde si to tvar vyzaduje a nie len bum, kopia nejakeho trendu :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, ajo, to mi vůbec nedošlo, děkuju za upřesnění, brala jsem to spíš podle sebe, já prostě nalíčená vypadám starší, tak aspoň do určitýho věku to tak funguje :)

      Vymazat
  19. Nádherné :O A ty šaty.. ta barva a ten střih. Dokonalost :-)

    OdpovědětVymazat
  20. Chodis nekdy nenalicena? Vubec bych te nepoznala. Si takova seda myska s uplne jinou pleti bez makeupu.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Většinou si dělám aspoň lehkej makeup, obočí a řasy. Nebo víc, když se mi chce a když mám čas. Nenalíčená chodím jen doma :)

      Vymazat
  21. To líčení ti sluší, je to strašně moc velká změna :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  22. Tvoje vlasy se mi líbí, ale ten účes už ne! Líčení hezké! Šaty mě nijak nenadchly..:)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤