What are you looking for?
pondělí 6. února 2017

DAYS IN PICTURES VIII.




Dnes vás tady opět vítám u oblíbené rubriky s kupou fotek a taky jedním videem! Jídlo, pár random fotek a 2 krásný blogerský akce - opět je toho dost, tak jdem radši rovnou na věc!



Nemléko se stává mým pravidelným pracovním společníkem, protože mi neuvěřitelně chutná a potřebuju se odměnovat za to, že se vydržím soustředit a věnovat tomu, čemu se věnovat mám! Vede u mě hlavně to klasický mandlový, ale docela ujíždím i na vanilkovým.



Co by to bylo za Days in pictures bez aspoň jedný fotky psa :D. Kuba mi kouká přes rameno a se smíchem to komentuje: "Tyhle články jsou vždycky o jídle a psech, co?" - a vlastně má pravdu!



Nevím, zda jste na instastories zaregistrovali příběh o mém pečení banánového chleba.. Minulý víkend doma jsem si řekla že si ho po dlouhé době upeču a mamka mi na něj nachystala novou bábovkovou formu, co někde dostala. Ani jednu z nás nenapadlo, že by existovala forma na bábovku, která se nesmí dávat do trouby, tak jsme daly chleba péct a po dvaceti minutách jsem z kuchyně uslyšela zděšený "Ježiši kriste!". No...forma byla částečné rozteklá a odkapávala na dno trouby. Trošičku fail :DD Nechali jsme to teda roztéct celý, chleba se upekl, trošku jsme ho ořezaly a nakonec byl kupodivu i k jídlu. Jen ta forma byla asi na raw bábovku nebo nevím. Záhada.



Oběd v práci. Poslední týdny mám pocit, že žiju na Sushi Time :D



Nejoblíbenější tekutá matná rtěnka od MACu, odstín So Me. Dlouho jsem týhle značce odolávala, protože rtěnka za 700 je přece jen trochu moc i na mě, ale ta nová kolekce nude matných odstínů mě dostala a tenhle jeden jsem se prostě musela koupit a jsem z ní fakt nadšená.





K Vánocům jsem v práci dostala voucher na slavností menu v restauraci Kajetánka, tak jsme tam minulý týden s Kubou vyrazili. Jídlo bylo fajn, nicméně nic extra, za čím bych se nutně musela vrátit.







Dort jsem navíc celej nechala, protože byl na mě strašně cukrovej a umělej. A to jsem se na mrkváč fakt těšila. Tak jsme si pak zašli na zákusek jinam :D.



Můj výraz před focením outfitu v totální kose.



Tiramisu v Bakeshopu taky príma, ale já už prostě asi na tyhle totálně sladký věci nejsem. Aspoň ve většině případů. Zato kafe je v Bakeshopu naprosto dokonalý.



I ♥️ soya latte.



Suprovou akcí minulýho týdne bylo představení jarní a letní kolekce C&A v prostorách Radlický Sportovny, kde to má neuvěřitelný kouzlo a zastoupení C&Ačka si s přípravou akce neskutečně vyhrálo a za mě to byla opravdu nejkrásnější akce za poslední týdny. No podívejte se sami na následujících fotkách - květinová výzdoba, výborný jídlo, krásná kolekce.

















Před odchodem jsem si navíc mohla "sama" uvázat kytičku s sebou.





Akcí, na kterou jsem se těšila už od Vánoc byla Škola líčení s Douglasem ♥️. Věděla jsem totiž, že v týhle oblasti mám velký mezery ve výbavě a hlavně znalostech. Dozvěděli jsme se spoustu strašně zajímavých a důležitých věcí, s pomocí vizážistů jsme se nalíčily a před koncem dostaly spoustu super dárečků. Z celého líčení jsem točila i video, na které se můžete podívat na konci článku.



Ukázka konturování.





A pár naprosto úžasných novinek, který jsem si okamžitě zamilovala! No a na závěr už jen slibovaný sestřih z celé školy líčení. 

Mějte hezký začátek týdne! ♥️


Add your comment

  1. Skvely článok ako inak :) :) normálne som vyhladla
    www.veraparadis.com

    OdpovědětVymazat
  2. Tyhle deníčkové články mám ráda. Prezentace C&A nevypadá špatně - aspoň na fotkách (mám zkušensot, že v reálu to pak někdy bývá trochu zklamání). Líbí se mi hlavně ty košile na první a poslední fotce a ani ta pruhovaná sukně na té poslední by nemusela být marná.
    A při prohlížení fotek mne napadla otázka - fakt ti chutná kafe z těch papírových kelímků s plastovým víčkem (a asi nejen tobě - mívá je na fotkách víc blogerek)? Já nejsem kafařka, piju čaj, ale z tohohle "servisu" fakt jen v nouzi nejvyšší (jako když je mi hrozná zima). Piřjde mi, že to srazí každý čaj hodně dolů, pokud jde o chuť. Většinou dám přednost raději vodě (ta mi z plastové lahve tolik nevadí).
    Hezký den

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bakeshop má ještě dobrou kávu v kelímku, spíš bych řekl, že jde spíš než o kelímek s plastovým víčkem o konkrétní místo, odkud si ho neseš. Rozdíl mezi kávou v kelímku a kávou v hrníčku je pak minimální, až žádný! :)

      Vymazat
  3. jeeee, na ty uvodni fotce ti to moc slusi, tenhle styl se mi na tobě libi uplne nejvic :))

    OdpovědětVymazat
  4. Ty tvoje vlasy - like what?! Dokonalost! :D :)
    U toho Nemléka mě mrzí, že je tak drahé, nemůžu si dovolit ho nějak často kupovat.. ale samozřejmě chápu náklady na výrobu a tak, o tom žádná! :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  5. Video jsem viděla, je skvělé! :) A to, že jsou to články jen o jídle a psech, mi ani trošku nevadí! Spíše naopak. A trochu víc pejsků příště, prosím, jsou neskutečně roztomilí. :))
    C&A to mělo krásné, nejlepší byl flaškový muzikant, ten byl kouzelný. ^^
    ♥︎ THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkné fotky, ale mě nejvíce učarovala rtěnka ta je perfektní. A vlasy jako vždy dokonalé!!

    OdpovědětVymazat
  7. Budu potřebovat ty džínový šaty z CaA, krásná prezentace, opravdu.
    Kombinace vlasů a rtěnky je hodně zvláštní, ale vlastně dobrá.

    Domčo, mám prosbu. Jak se jmenuje ten podnik, kde jste byli v Miláně na burgru - ten, co jste našli na instagramu?? nějak jsem nenašla název a ani gůgl neporadil - hledala jsem podle fotek a interieru - no, jsem houby Holmes.
    Dík, B.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, to jsi teda fakt houby Holmes, mám u toho na instagramu vložený umístění :P Je to Madera Milano (https://www.instagram.com/p/BOICMaLAT0F/?taken-by=dominikalukasova) :) jestli se tam chystáš, tak závidím!!

      Vymazat
  8. Aha :), no, bez Watsona úplně nemožná. Hledala jsem jenom na blogu. Moc děkuju!!!!
    Chystám, uvidíme, jak se to všechno vydaří! B.

    OdpovědětVymazat
  9. Z těch zničených chemlonových vlasů se mi chce plakat za tebe ...

    OdpovědětVymazat
  10. Skvely clanek a super fotky jako vzdy! Moc me zaujala akce CA, vypada to tam naprosto skvele, musela sis tu akci moc uzit! Jinak jako vzdy je tady zase kupa vynikajiciho jidla a ta story z banana breadem je zajimava, ale nakonec vypada dost lakave! ;)
    S laskou,
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  11. Dominiko, ty mas tak nadherny oboci - myslim tvoje nenamalovany*! Mit takhle uzasny vyrazny oboci, nesahnu na nej a uz vubec bych ho nepretvarela do geometrickych tvaru. A ty vlasy se mi na tobe libej cim dal vic.
    *soudim podle fotky s konturovanim

    OdpovědětVymazat
  12. Zase dortíčky a kafíčka, ty zase budeš bulet, že bylo všechno zbytečný a že jsi tlustá ... Promiň ale tvůj blog je převážně o zákuscích a jídle z restaurací a pak posty o cvičení jak na horské dráze (nahoru-dolu) o tom jak chvíli cvičíš, a jak si pak uvědomíš, že jsi vlastně tlustá a demotivovaná, protože jíš kraviny. A ještě hejtuješ lidi, kteří ti to tu píší. Nechápu proč to děláš ...

    OdpovědětVymazat
  13. Nádhera, Domčo můžeš prozradit z kama máš tu mikinu popř. za kolik? Stačí nějakej odkaz :) Děkuju moc

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤