What are you looking for?
pátek 10. února 2017

I BEZ ČERNÉ TO JDE!




Já vám teda povím, s těma českýma nadpisama jsem si pěkně naběhla - vymyslet název outfitovýho článku, kterej by nezněl totálně debilně je pěkná fuška! :D Nicméně dnes je to opravdu ukázka toho, že i bez černého kusu oblečení to jde. Mně to teda dlouhou dobu nešlo, v týhle zimě se mi nechtělo nic vymýšlet a tak jsem jen střídala černý mikiny s černým svetrem a černý legíny s černejma kalhotama. Když jsem ale v poslední vlně slev objevila tuhle bílou dlouhou košili za 199,-, kterou hodlám kombinovat hlavně s crop mikinama, rozhodla jsem se, že zas konečně poskládám outfit laděnej do světlejch barev a myslím, že se to docela povedlo! Po dlouhý době jsem vytáhla i bílej kabát, kterej jsem samozřejmě teprve nedávno dala do čistírny, přitom jsem ho tam chtěla dát už na konci minulý zimy a od tý doby jsem ho nevytáhla, protože jsem si moc dobře pamatovala, že v něm je zima. A ano, i včera mi zima byla, občas dost pekelná! Naštěstí mě ale zachraňovala teploučká šála a taky to, že jsem venku moc nepobyla - spíš jsem jen přebíhala z místa na místo, protože to byl další extra nabitej den, jehož úryvky jste mohli vidět na instastories (konečně tam začínám být aktivní!) a nebo ještě uvidíte v chystaným článku Days in pictures za pár dní, tak poctivě sledujte blog!
No a dnes mi dejte určitě vědět, jak se vám můj světlounkej outfit líbí! :)







































Kabát - ZOOT / svetr, košile, kabelka - MANGO / kalhoty - TOPSHOP / šála - H&M / řetízky - BECHICK / náušnice - COS / hodinky, náramek - DW

Add your comment

  1. Moc ti to sluší :) obdivuji tě, že jsi neumrzla :) Jsem prostě zmrzlina, takže tento outfit by byl pro mě tak na jarních 20°C :D ale je super! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Světlé barvy ti moc sluší, jde ti to krásně k vlasům a celkově to působí jemně. A fandím českým nadpisům! Ty anglický mě fakt iritujou a dle mě jsou dost mimo ;-)

    www.42stupnu.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  3. Tak tu košli bych (aspoň pdole toho, co je vidět) brala hned. Škoda, že jsem na ni nenarazila (no kde bych narazila, když jsem celý leden tvrdla do bůhví kolika v práci a teď jsem měla skoro 2 týdny neschopenku). Líbí se mi i zbytek - tedy klasicky kromě děravých kolen a polonahatých kotníků :-D
    České názvy chválím ;-)

    OdpovědětVymazat
  4. Haha, mam to naprosto stejne! Celou zimu a vlastne jeste ted nosim jen cernou a sedou!
    Ale tahle svetla kombinace ti strasne slusi, hlavne ty detaily me moc zaujali a ty dziny jsou taky super! :)
    S laskou,
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  5. Ja práveže momentálne zháňam čierne džíny a nikde neviem nájsť také, čo by mi pekne sadli na moju postavu.. Rada by som skinny, ale vždy nájdem také v kratšej dĺžke len po členky.. No tak striedam len svetlé rifle. :D Ale svetlý outfit ti pristane a najmä sa mi páči vrchná polovica otfitu..kabát košeľa.. :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  6. Mně se líbí moc, hlavně ta košile, právě za takovou cenu! :) Jinak kombinace super, světlý outfit ti sluší! :)
    Džíny bych si děravé asi do zimy nevzala, zmrzlá bych pak byla úplně furt. :)

    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
  7. Já teda taky hodně spoléhám na černou, obzvlášt ted v zimě, kdy hlavně chci, aby mi bylo teplo. Ale občas je fajn si na sebe vzít i něco světlejšího a zkombinovala jsi to vážně skvěle. Navíc se mi hrozně líbí tvoje rtěnka, ten odstín ti moc sluší :)

    OdpovědětVymazat
  8. Světlé kousky v šatníku nutně potřebuji, je to už děs ty moje černočerný hadříky :D :D
    Moc ti to sluš!
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  9. Na to, že moje prvotní reakce na název článku byla "...Blbost." (:DD) mě tvůj outfit dost zaujal a okouzlil!😄☺️

    OdpovědětVymazat
  10. Musíš mezi všema těma all black lidma zářit. Pecka a fandím českým nadpisům..

    OdpovědětVymazat
  11. Světlou bys rozhodně měla nosit častěji, moc se mi to líbí :)

    OdpovědětVymazat
  12. Taky nosím hodně černou. Hezký outfit, hlavně ty boty se mi líbí!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤