What are you looking for?
pondělí 13. února 2017

LÁSKA NA PRVNÍ POHLED




Tak dnes pěkně kontrastně k minulýmu outfitu - ze světla pěkně na tmavo. V hlavní roli je dnes mikina, která byla v Zaře mojí láskou na první pohled, na cákance jsem ujetá a na khaki barvu taky, takže by bylo divný, kdybych se do tohohle kusu nezamilovala. Z fotek je mi pěkná zima ještě teď a to jsou focený už nějakej ten týden zpátky, když byl ještě všudypřítomnej zmrzlej sníh. Vůbec bych se nezlobila, kdyby se to přehodilo do jara a mohla bych zazimovat všechny kabáty zimní věci. Aktuálně je v u nás v plným proudu stěhování, tak bych ty kabáty rovnou šoupla do úložných prostor a slavnostně vytáhla všechny starý i nový tenisky, kožený bundy a trenchcoatyomggg, prosím, prosím, ať už to je! Taky se už se toho jara nemůžete dočkat?









A ještě jedna věc - pokud sháníte pevný černý legíny, který navíc tvarujou postavu, mrkněte SEM, já s NejLegínama spolupracuju už dva roky a dostávám na vyzkoušení spoustu novinek, přičemž z týhle jsem fakt nadšená a musím to s vámi sdílet! Jsou to jedny z mála legín, co nosím i bez delšího trička, protože pevností a švama jsou opravdu spíš jak kalhoty a tak trochu á la Freddy.















Kabát - GATE / kalhoty - NEJLEGÍNY / mikina - ZARA / kabelka - MANGO / boty - TIMBERLAND / hodinky - DW (pánská velikost) / rtěnka - matná tekutá MAC (odstín SO ME)

Tak jak se vám to jako celek zamlouvá? 

Add your comment

  1. Díky za tip na legíny :) a jestli miluješ pocákaný věci, vzpomněla jsem si na tento projekt https://loveprojectrehab.com/collections/all :) Krásný den ;)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jó nó, to sleduju na instagramu a z každýho postu jsem uplně hotová :D

      Vymazat
  2. Né, ty kalhoty né! Ať jsou sebepevnější, furt to řekla bych působí jako obyčjený teplákový legíny a to mi v kombinaci a krátkou mikinou přijde fakt docela jako módní peklo. Zbytek každopádně pěknej, celá seš vážně hezká, jen ty kalhoty prostě... ty bych v módním postu nečekala.

    OdpovědětVymazat
  3. Také se nemůžu dočkat jara, ale už to vypadá, že se pomalu blíží. KONEČNĚ!:) Jako celek se mi outfit líbí, mikča je super;)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Na tu mikinu jsem se dívala posledně v Zaře a lituju, že jsem si ji nekoupila. Je vážně super :)

    OdpovědětVymazat
  5. Ja bych si to teda hned oblikla taky, mikinu jsem videla, ale nekoupila, protoze se momentalne snazim prejit na trochu neutralnejsi styl, ale tobe moc slusi, stejne jako Nikci, ktera s ni dala na blog outfit nedavno. ;) Videla jsem u toho i tvuj komentar. ;) Jinak se taky tesim moc na jaro a diky tip na leginy, asi 3 roky jsem nenasla ty ,,pravy", protoze to je fakt tezky a musim se tam urcite kouknout!
    S laskou,
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  6. Ta mikina k tobě perfektně sedí Domčo <3 Proč ti všechno tak sluší ? Sakra :-D

    OdpovědětVymazat
  7. Tá bunda je ozaj dokonalá, kiežby sme mali v našom zapadákove tiež Zaru.:D A jar? Och ako sa ja teším!♥

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovědětVymazat
  8. Ze světlé na tmavou ... ale zase s dírama :-D
    Jinak mně se to tentokrát spíš nelíbí - vlastně se mi líbí jen vzor té mikiny (ten je fakt moc pěkný); nelíbí se mi díry, legíny ani kombinace legíny a boty. Jo a líbí se mi kabela.

    OdpovědětVymazat
  9. Wooow,to je taaak skvělej outfit! Tahle barva vlasů je top a moc ti sluší. O rtěnce ani nemluvím, ta je úplně úžasná a naprosto se k tobě hodí! Takže milion palců nahoru, úplně jsi mě uchvatila! <3

    OdpovědětVymazat
  10. Taaak tohle je jeden z nejlepších tvých outfitů vůbec, tenhle styl ti hrozně sedne, supr!

    OdpovědětVymazat
  11. Domčo ty vlasy ti neskutečně sluší! Taky bych chtěla nějakou změnu, ale tohle je prostě pecka :)

    <a href="http://allexa.cz/“>www.allexa.cz</a>

    OdpovědětVymazat
  12. Sakra Domčo..! I přes politováníhodný stav svého konta si pro tuhle mikinu asi ještě dneska poběžím. :DD jinak jak už bylo řečeno v ostatních komentářích, vlasy i rtěnka jsou TOP, tenhle styl ti hrozně sluší (ale to i všechny ostatní, viz minulej článek:)) a osobně musím poznamenat, že nevím, jestli je to těma legínama, ale moc hezký... :D<3

    OdpovědětVymazat
  13. Haha, na jaro se těšíme už asi všichni, já teda už jen co začal podzim :D Ještě, že to venku začíná vypadat tak nadějně, ale přeci jen je teprve polovina února :) Outfit skvělej! A čím dál tím víc se mi líbí tvoje barva vlasů, že to není typická blond, ale taková studenější, béžovější. Za mě palec nahoru! :)

    OdpovědětVymazat
  14. http://www.modnipeklo.cz/clanky/trendy-parky-bombery-zadky/

    Doporucuju vsem precist predevsim cast o Fredy kalhotach a vystrcenych zadcich...lepe bych to nevystihla:-D

    OdpovědětVymazat
  15. Wooow, opět skvělé! Ta rtěnka ti neskutečně sluší!
    Mně ta zima letos kupodivu moc nevadila, ale když se ted na pár dní ukázalo sluníčko, už ji nechci zpátky a chci jaro ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤