What are you looking for?
pátek 24. února 2017

MATERIÁLNÍ RADOSTI I.




Vítám vás u nový rubriky, kterou jsem avizovala už na instagramu, když jsem přidávala tuhle fotku, která měla docela úspěch a hezky jste se mi tam rozpovídaly. Došla jsem teda k závěru, že pro ozvláštnění témat, která tady točím pořád dokola, vám sem čas od času hodím ukázku mých oblíbenců, takové ty moje aktuální materiální radosti. Někdy to bude kosmetika, někdy oblečení, někdy dekor nebo třeba knížky - to se uvidí! Do první ukázky se dostaly produkty z úvodní fotky a protože to nejsou jen tak nějaký produkty, co se mi zrovna hodily na společnou fotku, ale opravdu věci, co denně využívám, chci vám o nich říct i něco víc.



Mark Scrub byl naším klientem v práci, bohužel jsem ho neměla pod sebou já, ale kolegyně a co je ještě větší bohužel - už naším klientem není. Na rozloučenou jsem od nich ale dostala milý balíček s novým pleťovým peelingem, kterej jsem musela hned vyzkoušet a okamžitě jsem ho pasovala na první místo všech Marků. Je na něm znát, že je čistě jen na pleť (ostatní jsou na pleť i na tělo), je krásně jemňoučký a díky obsahu teatree antibakteriální účinky. Krásně voní a je moc příjemnej, takže rozhodně jedna z mých materiálních radostí!



Voňkavku ze Sephory už mám skoro spotřebovanou - aby tady ne, mám jí už víc jak rok - ale miluju ji pořád stejně jako na začátku. Je poměrně silná a unisex, Kuba ji teda zrovna moc nemusí, ale do práce ji nosím skoro denně. A na obale mám vyrytý Dčko, tak co by člověk chtěl víc :D.



Lush věci zbožňuju, ono taky kdo ne, ale tyhle dvě věci jsou speciálnější než jiný! Jsou totiž koupený v Miláně, takže zároveň tak trochu suvenýr. Balzám na rty je klasika, kterej moc slov navíc nepotřebuje, nicméně levandulový krém je totální nebe! Mám ho na nočním stolku a denně k němu čuchám nebo si ho před spaním mažu na ruce, abych okamžitě usnula  (ten název Sleepy to nemá pro nic za nic :D) a hlavně prostě levandule, to je moje srdcovka. Občas neodolám a namažu se jím i ráno, ale pak se celej den vztekám, protože po jakýmkoliv krému se mi zbytek dne totálně potěj ruce a nevím, co s tím - nemáte někdo podobnej problém, případně řešení? :(



Rtěnky, rtěnky, rtěnky. To je láska. A hlavně ty matný, se kterýma se člověk může líbat, jíst i pít kafe. MAC rtěnkám jsem se dlouho vyhýbala a zkoušela všemožný levnější alternativy. Pak jsem ale jednu koupila a za týden už jsem měla tři :D. Protože prostě ta vysoká cena je znát na kvalitě produktu. Je miminum matných rtěnek, co nevysušujou a neudělaj vám ze rtu tvrdý šupinatý něco. NYX rtěnky můžu používat jen na opravdu vyživený rty, což moc často nemám, ale tyhle můžu nosit celou zimu, pořád! Navíc ty zemitý odstíny jsou dokonalý.. A teda oba vypadaj na puse uplně jinak, Ta vpravo "Sweet Thing" , z limitovaný kolekce vypadá v reálu takto a tmavší "So Me" zase takto.



The Balm má rtěnky taky poměrně dost drahý, ale opět to za to stojí. Mám zatím jen jednu a používám jí mega často, chválili jste mi ji třeba v tomhle článku a pokud máte rádi mátovou vůni a příchuť, tak vám tahle rtěnka nesmí chybět v kosmetický taštičce! Fakt - běžte ji do Douglasu vyzkoušet!



Poslední věcí je nejnovější Yankee přírůstek, který jsem nám pořídila do nového bytu a nejradši bych ji nosila po celý bytě, abych ji pořád cítila. Je mi totiž líto jí zapálit (klasika), protože hezký voní i jen tak otevřená. Vůbec nejsem na květinový nebo ovocný sladký vůně, spíš na ty kořeněný a tak trochu pánský a tohle je přesně ono. 

Doufám, že vás i tyhle čistě materiální články budou bavit a pro inspiraci nás ostatních nezapomeňte na instagramu přidávat hashtag:

#materialniradosti 

Add your comment

  1. Rúž od TheBalm si chcem kúpiť už dlhšie, no stále váham, hlavne kvôli cene :) Od Yankee Candle mám presne túto sviečku a milujem ju - najradšej si ju zapálim tak 20 minút pred tým, ako idem spať :)
    Caroline

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Taky jsem právě váhala, ale ta cena má jak u The Balm tak u MAC svý opodstatnění :) těch 20 minut je dobrej nápad, vyzkouším!

      Vymazat
  2. Jsem ráda, že je někdo stejně praštěný jako já - že si koupí svíčku a pak je mu líto ji zapálit, protože by mu vyhořela :-D. Mám teď doma už měsíc jednu levandulovou a jednu vanilkovou (i když tedy ne YC, ale nějaké levnější)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, no jasně že! Po sfouknutí už není tak hezká a když voní i nezapálená, tak se to snažím oddálit co nejvíc :D

      Vymazat
  3. Naprosto skvělé věcičky, ani se nedivím, že se stály tvými oblíbenci. :)
    Už se těším na další článek tohoto typu.

    OdpovědětVymazat
  4. Přesně kořeněný pánský vůně - to je moje! (nesnášim kytky) Zkus dreammy summer night - ta je taky boží, i když trochu sladší :)).

    OdpovědětVymazat
  5. Od The balm mám lesky a jsou peckový, o nějaké tekuté rtěnce docela uvažuji.. No musím si pošetřit :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já na lesky vůbec nejsem, zato jsem právě měla už dvě paletky, tvářenku a rozjasňovač a všechno bombastický, tak jsem musela vyzkoušet i rtěnku :)

      Vymazat
  6. Veci s levandulovou vôňou mam aj ja moc rada!! Po krémiku sa určite pozriem. Ale najviac sa mi páčia rúže od MAC už som na ne videla toľko recenzií a všade si ich ľudia len chválili. A tie farby sú dokonale ❤️😍

    SASHA´S LIFE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No fakt, jestli jsi taky levandulová jako já, tak k tomuhle si přičuchneš a nedokážeš to tam nechat :D já jsem si ho koupila uplně neplánovaně, když jsem vybírala někomu dárek a nic jsem sama nepotřebovala!

      Vymazat
  7. Jeee, super kousky! Tahle rubrika se mi moc libi, urcite ji budu rada cist, ale asi potom budu taky vic utracet! ;) Jinak rtenky od Macu musim vyzkouset, uz dlouho si je chci koupit, ale nevim, tak diky za uprimnej nazor!!! Jo a ten mark scrub vypada skvele, uz jsem od nej hodne slysela, tak se nan nej jeste kouknu!
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  8. Takové články já osobně můžu.:) Vždy se ráda podívám na typy a oblíbenosti ostatních.:) O svíčce jsem četla, že je dobrá a co tak sleduji, patří zrovna tato u většiny k nejoblíbenějším. :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  9. Super rubrika! :) Ty matný rtěnky <3 Dokonalý odstíny! x

    OdpovědětVymazat
  10. Mark Scrub už se chystám dlouho vyzkoušet, zatím jsem slyšel jen samou chválu!

    OdpovědětVymazat
  11. Super článek! Já už se musím taky někdy odměnit a z Lush si něco pořídit - ještě jsem od nich nic nezkoušela!! A ty rtěnky vypadají naprosto úžasně, já pod stromeček dostala klasickou červenou MAC rtěnku a teď ji naprosto zbožňuju a uctívám. S NYX rtěnkama mám podobný problém - strašně rychle se mi vysuší rty a musím to pořád nějak upravovat, což teda u MAC fakt nehrozí! A Yankee Candle je klasika, která potěší vždycky, že! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  12. O Markovi jsem dříve uvažovala a říkala jsem si, že by bylo super, kdyby udělali i verzi na obličej, takže se mi splnil sen :)) Ten bude můj! :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤