What are you looking for?
sobota 18. února 2017

RŮŽOVOVLASÝ LVÍČE




Růžová vlna pokračuje! Původně jsem si teda myslela, že dnes žádnej příspěvek nebude - včerejšek mě tak vyčerpal, že jsem padla do postele a usnula dřív, než jsem si stihla uvědomit, že jsem měla ještě na ráno nachystat článek. To stěhování je záhul, to vám povím. Ale už jsem dokázala i něco sama smontovat! A dneska pokračujeme. A zítra taky. A aby tady nebylo pusto-prázdno, ukážu vám fotky nafocený v týdnu, den po růžovým přelivu, takže v plné parádě! Ráno jsem si rozpletla francouzský copánky a docela jsem se lekla - mít najednou růžový vlasy a ještě skoro afro byl dost slušnej šok. Tak jsem to hodila do culíku a šla do práce :D. Odpoledne už to trošku slehlo, tak jsem to na fotky i rozpustila a jsem zvědavá, co na to řeknete! Baví mě to hlavně v kombinaci s šedivým outfitem, kterej jsem měla vymyšlenej už od doby, kdy jsem si (uprostřed zimy) pořídila tyhle bílý Adidasky a čekala jsem jen na to, až konečně bude počasí na holý kontíky.
Tak mrkejte a hodnoťte, já si to budu v pauzičkách mezi taháním krabic číst!

































Kabát - ZOOT / mikina - CHEAP MONDAY (WOODIES) / kalhoty - BERSHKA / košile - LINDEX / boty - ADIDAS (WOODIES) / kabelka - MATT&NATT (URBANLUX) / hodinky, náramek - DW


Add your comment

  1. Vlasy jsou bombový :) a k outfitu krásně sedí :) Outfit skvělý - nejvíc se mi líbí ta dlouhá košile :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuu! Joo viď, mě ty bílý vykukující košile teď mega bavěj :)

      Vymazat
  2. Krása :O :) kalhoty ti super sednou! A září z tebe pozitivní energie :)

    OdpovědětVymazat
  3. opět nechápu proč ty se svým tvarem nohou ještě opticky zkracuješ nohy ohrnutými nohavicemi.
    konkrétně proti outfitu nic nemám, ale podle mě ti přidává kila navíc, která možná i tak máš, ale zbytečně to podle mě zvýrazňuješ. nebo to možná schováváš za tu větší mikinu, ale u té mě úplně irituje jak máš nařasané ty rukávy, jsou na to podle mě moc široké a vypadá to divně, zvlášť na té 7. fotce.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já zas nechápu, proč sem vždycky někdo tohle musí napsat, když si z toho evidentně nic nedělám a prostě to dál nosím tak, jak se mi to líbí. Já ze sebe komplexy nemám a nesnažím se zakrývat nedostatky :)
      Mikina tě iritovat nemusí, má prostě širokej střih, nedělej si z toho vrásky :))

      Vymazat
    2. Myslím, že na to vždycky někdo reaguje, protože skoro každý druhý článek je outfit a měla by ses umět oblékat, když už to rádoby profesionálně prezentuješ. Když ty si můžeš nosit co chceš, tak si každý může říkat co chce, ne?
      Ale ano, taky se divím, že se to té tvé tvrdohlavé kebuli ještě někdo snaží vysvětlit.

      Vymazat
    3. Však ono to taky jde napsat slušně, to že se ti outfit nelíbí nebo třeba nesedne ;) Každý může říct co chce, ale tím, jak to napíšeš jen ukazuješ svou inteligenci a asi nějakou závist nebo potřebu vybít si svou zlost nebo špatnou náladu.

      Verča

      Vymazat
    4. Proboha a co je na tom napsaného neslušně? Problém je, že veškerá negativní kritika je tu hned braná jako urážka a nevím co ještě... Ještě jsem nezažila, že by Domča něco přijala jako dospělý člověk, kromě toho, že začne vykládat, že nemá komplexy, je spokojená, blablablabla... Tak prostě napíšu ok, máš pravdu, beru to a to stačí. To neustále obhajování je už fakt komické...

      Vymazat
    5. Mě spíš přijdou komický tyhle komentáře, já se z ničeho obhajovat nepotřebuju a ani to nedělám :) Napsala si svůj názor a já jsem ti odpověděla. Jestli nedokážeš unést to, že s tebou nesouhlasím a musíš se tady dál vztekat, tak prosím, prostě s tebou nesouhlasím, nemyslím si, že by mi to přidávalo kila ani si nemyslím, že má mikina příliš nařasený rukávy.

      Vymazat
  4. Tak za mě je tohle celé zlé... :( Když se podívám na tvé starší fotky, vypadalas jak bohyně... naprosto originální. Teď čím dál víc připomínáš typickou blogerku, kterých je všude mraky...

    OdpovědětVymazat
  5. Za mne to není špatné. Jen mne taky zarazila šířka a zřejmě i délka rukávů u mikiny, které mi přijdou mnohem víc oversize než zbytek mikiny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fakt, ta mikina má trochu podivnej/zajímavej střih :D rukávy jsou hodně široký a i v ramenou je dost velká - a to je to Sko!

      Vymazat
  6. Není to špatné, ale asi nejvíce ti sluší blond :)

    OdpovědětVymazat
  7. Přesně, už je ta originalita dávno pryč a snažíš se oblékat podle rádoby trendů a nehledíš na to, že to k tobě vůbec nejde, stylem ani k tvé postavě. Je to škoda a myslím, že nejvíc to mrzí tvé věrné čtenářky :/
    Co se týče vlasů, tak za mě vůbec, ale já říkám, že ti nejvíc sluší hnědé nezničené vlasy a odbarvováním na blond jen zbytečně zatěžuješ svoje hezké vlasy a je to na každé fotce vidět víc a víc.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Odbarvení vlasy samozřejmě zatížilo, nicméně toto je zrovna pečující vlasová maska s růžovou pigmentací, je to aktuální hit a vlasy to opravdu vyživí, takže tady o nějakém dalším ničení nemůžem mluvit :) Sama vím, že mám vlasy v horším stavu než dřív , logicky (po tom odbarvení) a tak se o ně teď více starám.

      Vymazat
  8. Vlasy jsou bomba, urcite to je vec zvyku, ale podle me ti to slusi a hlavne s copankama to vypadalo super! Jinak outfit je trochu vic businesslike nez normalne, ale me se ta zmena libi, hlavne takovy kalhoty hledam uz dlouho!!! :)
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  9. Tie vlasy sú vynikajúce ♥ Taktiež veľmi rada experimentujem s farbami a na hlave som mala už naozaj všetko :D Najviac sa mi tiež páčila blond :)

    OdpovědětVymazat
  10. Outfit je božííí! Vlasy se mi líbí. Nejvic se mi líbí fotky bez kabátu, protože už mám pokRK vrstvení a chci jaro, které je cítit ve vzduchu aLe zatím musím vyčkávat. ;-) Ne že by to celkově nebylo hezké, to je. Mně se líbilo nejvíc když si měla vlasy hnědé s blond (odrosty ala ombre) a půleného drdolu, to ti strašně moc slušelo.

    OdpovědětVymazat
  11. Ten outfit je pecka :) košile pod mikinou je super, moc se mi to líbí a už někde vyhlizim takovou košili :D dokud tu lidi nenapsali, ze se jim nelíbí rukávy, tak jsem si jejich širšího střihu ani nevšimla haha :D Jinak naopak si myslim, ze ty kalhoty ti hodně sednou a vypadas v nich úplně normálně, možná i líp jak v jiných podobnyho střihu, jsem z nich fakt nadšená ;)Jediný co se mi nelíbí jsou vlasy, za mě blond určitě.

    Verča

    OdpovědětVymazat
  12. Pobavily mě komentáře, na kterých jde vidět, že pokud se člověk skryje za anonymitou, jde hned lehce kritizovat a to i dost hnusně!
    Mně se Tvůj styl hrozně líbí, je pro mě dost inspirativní, vždycky mě překvapí, jaký kousky (pro mě nekombinovatelný :D) tak dobře sladíš a ještě to vypadá úžasně!
    První (a taky jediný) blok, který mě opravdu baví pravidelně sledovat (ještě navíc, když se jedná o hradečandu :))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jeee, děkuju, tohle mi děláš fakt radost! A z anonymů si už naštěstí vůbec nic nedělám :D

      Vymazat
  13. Ze všech blogů, co se sleduju, máš mému oku nejvíce lichotivý design! :D :) fakt top. A ten outfit skvělý, hlavně ty vlasyyy, skvělé celé:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jsem strašně moc ráda, já jsem právě docela váhala, jestli ho takhle udělat, přece jen je to trochu něco jinýho než ostatní blogy, tak mám radost, že se líbí :)

      Vymazat
  14. Tak za mě vlasy určitě ne, vůbec mi to k tobě nejde, obzvláště se mi to divně mlátí s tvojí pletí.
    Outfit se mi moc líbí, sice ta další košile mi k tomu moc nesedí, ale i tak je to super. Rukávy jsou náhodou dobrý, má to originální tvar, nevidím v tom žádný problém.
    Přečetla jsem si ostatní komentáře. Nechápu, proč člověk nemůže napsat normální kritiku, rozhodně nevidím problém v té postavě, natož aby se někdo do toho navážel.. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ono to po každým umytí vypadá trochu jinak a sama uznávám, že světlejší je to mnohem lepší a s tou pletí se to právě pak už netluče.
      Děkuju za reakci :)

      Vymazat
  15. Domčo, neber to jako hejt, mám tvoje články ráda a myslím, že psát umíš, dokonce opravdu čtivě. Jedna věc se v nich ale objevuje docela často, a třeba jsem se svým názorem jediná, ale podle mě to "růžový lvíče" místo "růžové lvíče" docela bije do očí. V nadpisu o to víc :). Snad z toho nevycházím moc jako grammar nazi, je to jen návrh na úpravu. Měj se, Petra :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Petro, noooo, já tě jakoby uplně chápu, ale bohužel to prostě jinak nejde :D já píši tak, jak mluvím, včera jsem nad tím večer přemýšlela a mě by zas bilo do očí, kdyby tam bylo růžové lvíče, protože bych to tak sama nikdy neřekla. Mluvím dost nespisovně a přijde mi přirozený tak i psát. Mrzí mě, že se ti to pak blbě čte, ale jsem to prostě já :/

      Vymazat
    2. Ahoj, já mám ten stejný problém, hrozně mi to "trhá uši". Samozřejmě je důležité působit tak, jaká doopravdy jsi, ale čeština je čeština. A psaná by mohla být aspoň trochu spisovnější než mluvená. Chápu, že to je jen osobní blog o tom, co nosíš, jaké navštěvuješ restaurace, co se kolem tebe děje a nemá to nějaké speciální poslání pro čtenáře, ale myslím, že taková trošku snaha podpořit spisovnou češtinu na internetu by být mohla. Nikdy nevíš, kdo narazí na tvůj blog.

      Vymazat
  16. Tyjo, musím říct, že ohledně extravagantních barev vlasů jsem dost skeptická, ale tobě ta růžová fakt sedí! A outfit super <3 x

    OdpovědětVymazat
  17. Domí, ty by si vyzerala s akovkoľvek farbou super, mne sa to teda veľmi páči. A outfit komentovať nemusím, paráda ako vždy! xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  18. Růžový vlasy se mi moc líbí! A tobě taky moc sluší:))
    Zase krásný fotky a samozřejmě outfit!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  19. super to vyzerá!!! :) Tie nohavice ti riadne seknú! :) a tie vlasy.. paráda!!! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤