What are you looking for?
pondělí 13. března 2017

100% JÁ



Dnes mám pro vás outfit s naprosto odpovídajícím názvem článku. V týhle kombinaci jsem se cítila absolutně sama sebou. Víte, že ty styly dost střídám, občas je to pecka, občas se mi to uplně nevydaří a vy to máte možnost sledovat už nějakej ten rok. Jsem moc ráda, že jste tady se mnou a že od vás mám spoustu zpětný vazby, který si moc vážím. No a fakt jsem se těšila, až vám ukážu tyhle fotky. Kromě mých oblíbených kousků je totiž na záběru i moje oblíbený místo u nás v Bohnicích. Už jsem vám tuhle skálu ukazovala při západu slunce, tentokrát se mi hodila z tohohle úhlu a příště už to snad bude i ten výhled - na to ale potřebuju modrý nebe, znáte to, teď je většinu času šedivo!

━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━━

Kromě těch fotech mám na Vás ale taky jednu velikou prosbu, pracuju na svý diplomový práci na téma REKLAMY NA ČESKÝCH BLOZÍCH a byla bych vám hrozně vděčná, kdybyste si našli chvilinku na vyplnění dotazníku (TADY). Většina otázek je uzavřených, takže vám to fakt nezabere ani 5 minut a mně to ohromně pomůže. Samozřejmě je to anynomní a já jsem hrozně zvědavá, co se od vás dovím a jak to všechno vnímáte. Předem vám teda moc děkuju i za takovouhle pomoc a přeju příjemný začátek dalšího týdne ♥️

























Bunda - PULL AND BEAR / triko, mikina - H&M / batoh - SINSAY / legíny, boty - ADIDAS / čepice - LUKÁŠ MACHÁČEK / rtěnka - MAC 

Add your comment

  1. Krásný a zároveň vcelku jednoduchý outfit, který ti vážně sedne Domi :) Moc ti to v něm sluší a je vidět, ze jsi na fotkách spokojena v tom, co mas na sobě.

    Chtěla jsem ti ještě rict, ze jak jsi začala poslední dobou na sobě zase poradne makat, donutilo mě to taky konečně začít a dneska poprvé zkusím jít běhat, díky za tvou veškerou motivaci pro mě!

    Jinak dotazník jsem včera vyplnila a doufám, ze ti ho vyplní plno z nás a tak ti s tím alespoň touhle cestou trosku pomůže.

    Měj krásný den a budu se těšit na další článek nebo video (to včerejší bylo skvele) :) Terka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Terko, děkuju moc za milej komentář, jsi hodná a já jsem fakt ráda, že tě motivuju! Touhle zpětnou vazbou se zas nechávám motivovat já, když vidím, že to má efekt :) a za dotazník taky děkuju!

      Vymazat
  2. Jojo, tohle jsi prostě ty! :) Tenhle styl ti hrozně sluší, takový sportovní, uvolněný a pohodlný. Moc se mi líbí ty legíny. Dotazník jsem včera vyplnila, tak snad ti to pomůže. :)

    OdpovědětVymazat
  3. Sportovní legíny s koženým křivákem, uf. Domčo, kam bys v tomhle kromě skály šla...? Já asi jen s košem nebo do večerky pro rohlíky. Míváš lepší kombinace.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Každej to má holt jinak, já k tomu mám dlouhý triko právě proto, aby to nebylo jen legíny s křivákem a mohla jsem v tom jít všude - což jsem taky šla, dokonce několikrát :)

      Vymazat
  4. Krásne fotky!! Vidno na tebe že sa v tom cítiš super!!! Aj z tých fotiek to vyžaruje. Mne sa moc páči koženka!

    MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  5. Ahoj Domi, v dotazníku jsem narazila hned u první otázky, je mi 25, takže připadají v úvahu hned dvě odpovědi. Stejně tak mi přijde trochu nejednoznačná 3. otázka, co je větší a co je menší město? Možná by ještě chtělo dotazník upravit, aby výsledky nebyly zavádějící.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, děkuju za připomínky, ten věk jsem upravila, ale ona tahle část zrovna nebyla důležitá tolik, šlo pak spíš o ty tématický otázky, tohle byl jen takovej úvod a spíš pro mě :)

      Vymazat
  6. Máš to tam! :) Jinak je super, že máš styl, ve kterém se cítíš dobře a pohodlně!:)
    Tina

    http://tinasmerdova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  7. Outfit ti moc sedne, přesně tenhle styl preferuji i já. Jinak jsi mě docela dost navnadila ke koupi těch bot, jsou fakt boží!! A dotazník máš vyplněný, snad ti to pomůže. Měj se hezky, Katka <3

    OdpovědětVymazat
  8. Tyyy jo, tobě to ale sluší! :) Dotazník jsem ti vyplnila už včera, tak snad to pomůže!
    Přeju krásný týden! :)) K.

    OdpovědětVymazat
  9. Přesně podle mého gusta! Sedne ti to strašně moc <3 ty jsi prostě takový chameleon přes oblečení a to mám na tobě moc ráda!!! Dotazník jsem vyplnila, tak doufám, že bude odezva od více lidí, co čtou tvůj blog. U haulu jsem se nasmála u konce... jsem to fakt nečekala tu vsuvku. :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To mě nejvíc těší <3 za dotazník děkuju a haul mě taky těší, jsem ráda, že se to povedlo :D

      Vymazat
  10. Za mne ne. Nelíbí se mi trend legín nošených místo kalhot (přijdou mi jak tepláky). Pasují tak akorát do fitka nebo na běh do parku (a tím spíš s pruhy "addidas"). Ale neber to osobně - já nad legínovým trendem kroutím hlavou několikrát denně.
    Dotazník jsem ti vyplnila (ať tam máš i nějakou vyšší věkovou kategorii :-D)

    OdpovědětVymazat
  11. Asi budu znít jak největší opozdilec století, ale krásně předělané stránky. Máš to tu moc hezké. A outfit samosebou je taky super a kritizující Anonym ať si políbí zadnici :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, to vůbec neva, potěší i se zpožděním, děkujuuu :)

      Vymazat
  12. Krasny fotky a super outfit, vypada to, ze sis to mistecko poradne oblibila. :) Jinak dotaznik hned vyplnim. :) Jo a look je fakt 100% ty, protoze neznam jinej styl, kterej by se k tobe vic hodil!
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  13. Domi, k otázce, jestli vidíme nějaký rozdíl v tom, když blogerka dostane za produkt zaplaceno ..
    Podle mě pokud to neovlivní její názor na produkt a bude mít volbu popsat produkt opravdu podle svých pocitů, ať už pozitivních či negativních, tak v tom nevidím žádný problém. Naopak je dobře, že za reklamu dostane zaplaceno.
    Dotazník máš vyplněn a outfit je fajn :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujuuu :) z těch otevřených otázek jsou strašně zajímavý odpovědi, možná to nějak zpracuju i do článku :)

      Vymazat
  14. Na dotazník se za chvíli vrhnu;). Outfit super! Takové outfity miluji, prostě pohoda :)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  15. Dotazník som ti vyplnila a držím palce s diplomovkou :) A ten popis článku presne vystihuje outfit, ktorý máš na sebe, ale ja vlastne všetky tvoje outfity zbožňujem :) Len tak ďalej :)

    http://www.accessoriesforbeauty.sk/

    OdpovědětVymazat
  16. Domi, sportovní outfit se mi líbí, sluší Ti to :) Jdu Ti vyplnit dotazník k DP, taky ji píšu

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤