What are you looking for?
neděle 5. března 2017

DAYS IN PICTURES X: KONEČNĚ TEPLO, PRESS AKCE ADIDAS, DOBROTY A NOVÝ FITKO



Zdravím vás po poměrně neobvyklé prodlevě a doufám, že se to nebude moct často opakovat! Většinou přispívám obden, ale jsou dny, kdy jsem moc vyčerpaná na to, abych ještě něco fotila a psala nebo mám debilní náladu a nevzniklo by z toho nic dobrýho. Tyhle dvě věci se teď v posledních dnech dost kombinovaly a tak jsem radši nepsala nic, než sem zbytečně pouštět negativní emoce. Dnes jsem si ale konečně našla chvilku na upravení fotek sesbíraných za poslední dva týdny a vy si tam můžete opět projít oblíbenou deníčkovou rubriku.



Jedna z nejlepších věcí na tom, že už venku začíná jaro, je to, že mám čím dál víc chutě na smoothie bowl a už se nemusím bát, že budu celej den zmrzlá. Takže si jí pravidelně dělám doma nebo dávám v kavárnách. Mňam.







Nemléko se pomalu dostává do pražských kaváren a já mám pocit, že jsou z toho všichni nadšení a hojně si ho dávají. Já jsem s železnou pravidelností na obědech nebo snídaních v Cacau a teď si pokaždý dávám navíc malou lahvičku vanilkovýho, který je mým favoritem!



Zkoušela jsem ale třeba i chai tea s mandlovým nemlékem a taky je to dobrota. Já jsem ale spíš na ty samostatný chuťový požitky nebo jak to říct a víc mi prostě chutná samotný :D.



Díky nový spolupráci s Adidasem jsem byla pozvaná na VIP launch nových Ultra Boost X v Galerii Mánes.





Na akci mělo samozřejmě 99% lidí na nohou Adidasky. A zrovna tyhle jsem si zamilovala na první pohled a kdybych neměla milion bot, co nemám kam dát, okamžitě bych si je chtěla pořídit.



I já jsem samozřejmě volila tématickej outfit! :))



Boty jsem si samozřejmě vyzkoušela a když jsem v Hradci ve slevách objevila jejich starší červenou verzi za super cenu, okamžitě jsem je brala, abych se do toho svýho běhání mohla doslova obout!



S Kubou jsme byli v Lucerně na koncertě Astronautalis. Nevím, jestli je znáte, ale já na ně chodím už pár let pokaždý, když jsou v Čechách a je to moje velká srdcovka! Měla jsem hroznou radost, když mi na ně Kuba dal lístky a hlavně z toho, že šel se mnou a že jsme si to spolu suprově užili ♥️. Nejsem moc zvyklá, že chodíme po nocích do města a pijem, takže o to víc speciální to pro mě bylo a ještě jednou za to děkuju!



V práci ujíždíme na Sushi Time, ale dávat si každej den sushi sakra leze do peněz, takže jsem se naladila i na vlnu asijských (?) jídel a pravidelně zkouším něco novýho a mám na to čím dál větší chuť. Proto jsme s Kubou taky po dlouhý době zavítali do Yam Yamu.



Ostříhanci, co se mi snad poprvé fakt líběj i na krátko, ňuňuňu! Jak to máte vy? Máte vaše mazlíky radši zarostlý nebo ostříhaný a vypiplaný? 



Jedna z oblíbených částí našeho novýho bydlení je pro mě můj toaletní stolek, na kterým mám vystavenej tenhle pořadač na make-up z Primarku, kde mám svý nejoblíbenější (a nejhezčí :D) produkty. Jen ty štětce bych potřebovala nějaký pořádný!


Dvě minuty od bytu máme fitko, což byl vždycky takovej můj sen a přestože mám roční smlouvu ve Fitinnu, už teď to pravidelně střídám s Fit2b, kam chodím zatím hlavně na různý lekce (box, TRX, kruhovej trénink nebo třeba na jógu) a strašně se mi tam líbí. Sice maličký, ale krásně barevný a co jsem stačila vypozorovat, tak vším, co ke tréninku potřebuju.



Další ukázka jednoho z skoro-hotových koutků a fotky pro Medovník. Však už to znáte, ne?





Chtěla jsem nás vzít na donuty, tak jsem rozhodla, že si dáme v Delmartu zdravej oběd, ať je to vyvážený. Dala jsem si salát a Kuba tenhle obří burger :D. Občas bych fakt chtěla být kluk! Na ty donuty jsme navíc ani nedošli, protože jsme potkali Kubovu mamku, která nás vzala na kafe a dortík a já neodolala tiramisu. Těžkej život :D



Včera bylo naprosto nádherně, čehož se nedalo nevyžít a tak jsme jeden z posledních výletů do Ikey nechali až na večer a přes den vyrazili do města. A došlo i na první letošní zmrzlinu! Co mě však dost šokovalo, bylo obrovská fronta právě před Créme de la Créme. Asi už se rozkřiklo, kde mají tu nejlepší zmrzku :D



Aby těch letošních poprvé nebylo málo, tak tradáá - poprvé v džísce - jupíí!





Ta Praha je stejně nádherná, nepřestává mě to udivovat ani po tolika měsících, co tady žiju a doteď si strašně děkuju za to, že jsem to rozhodnutí tenkrát udělala a šla sem.



Když už mám hlad, bolej mě nožičky a chci domů a Kuba chce fotit v podchodu. "Póóózuj!" "Tak fajn!" :DD



A na závěr dnešní perfektní snídaně no pochval se. Vafle z banánu, vajíček a ovesný mouky pečený v troubě a s obříma voňavýma jahodama! Ani mě nemrzelo, že jsme tenhle víkend nevyrazili na žádnej brunch do města, protože tohle byla velká dobrota a Kuba pak navíc celý dopoledne a odpoledne montoval nábytek a já uspořádávala šatnu. Konečně se nám to rýsuje!

Užijte si zbytek neděle a začátek týdne, já vyrážím na jógu!

xxx, D.

Add your comment

  1. Tyhle deníčkový články já prostě zbožňuju, akce Adidas vypadá fakt skvěle! A abych nezapomněla, díky tobě jsem vážne vyběhla :)!

    http://tinasmerdova.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  2. Adidas mám moc ráda, no a ty boty? Naprosto božský!! :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  3. Tohle já můžu, takový článek. Moc pěkné fotky a zážitky.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  4. Já tyhle deníčkový články taaaak miluju!!! <3

    OdpovědětVymazat
  5. Jeee, zase skvela kupa fotek Domi, tohle naprosto zboznuju! Tolik dobryho jidlo a skvelych outfitu! Ta akce byla urcite super a ty boty, co se ti tak libily, tak na te fotce je podle me z 99% Kristina z christinalichi. ;) Mimochodem jsou to taky moje vysneny boty, proste je potrebujuuuuuu!!! :) Jo a zmrzku bych si dala hned.
    S laskou,
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  6. Taky mám ráda deníčkový články. A to, že je už cítit jaro, je fajn (ještě lepší by to bylo, kdybych nemusela vytáhnout Zyrtec ;-), protože ač se to zdá neuvěřitelné, už sem tam lítá pyl).
    A máte pěkný minikaktusy

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To je fakt, alergii nezávidím, mě se tyhle trable naštěstí vyhýbají :) a děkuju!

      Vymazat
  7. Super post, mám rada takéto randomy..inak nemléko som ešte neskúšala, ale určite je super, ten hamburger vyzerá perfektne a normálne mám chuť urobiť si doma vlastný :D už som sa minule prichytila, ako pozerám youtube video, ako urobiť domáce žemle :D haah

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak ať se povedou :)) na to bych si já netroufla, aspoň zatím teda :D

      Vymazat
  8. Super random fotky :) Nevíš náhodou, kde bych mohla sehnat ty světlé adidasky, pro které ty už nemáš místo? Já bych se i obětovala a adoptovala si je :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, koukala jsem na Woodies a tam přesně tyhle nemají, jen podobný a v obchodech jsem nekoukala ještě :D jsou ale Kristý z blogu Christina Lichi, tak se zkus zeptat jí, kde je sehnala :)

      Vymazat
    2. Díky! :) Pátrala jsem po nich, ale všude buď vyprodáno nebo malá čísla. Tak si asi počkám na konec března na vydání nové řady NMD :)

      Vymazat
  9. Určitě pak musíš udělat všechny tour, který půjdou. Apartment, room, úplně všechno. :D Jsem zvědavá,jak jste to montování nakonec zvládli. I když ta IKEA tak těžká na to dání dohromady není, ale je to vždycky na celý den. :D
    Čumáčci jsou nádherní i ostříhaní. I když já osobně mám nejradši našeho Alberta, když je trochu zarostlý a takový zmačkaný. :))
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
  10. Perfektné! mňa najviac zaujali fotky jedla (ako inak), normálne som vyhladla. A páči sa mi tvoj make-up kútik :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  11. Páni ten koutek u křesla máte top!! hlavně takhle vůně od Yankee Candle je boží :D Těším se na nějaký apartment tour nebo něco:)
    Jinak na předposlední fotce vypadáš jako Zoella! :D

    OdpovědětVymazat
  12. Na fotkách ti (vám) to zase strašně sekne!
    A opět mi děláš chutě jídlem :D Achjooo ❤︎
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  13. já chci taky dělat pro Medovník! jen výměnou za produkty :DD❤

    OdpovědětVymazat
  14. Tieto tvoje fotky!!! Neskutočné!! A to jedlo. Ach!

    MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  15. Ahoj, máš krásnou džísku :) Moc ti to sluší, tvoje články s oblibou čtu a vždy se na ně těším, úplně z nich sálá ta tvoje radost ze života :D Mít fitko takhle blízko ti děsně závidím, mít takový štěstí i já, tak se do něj snad i dokopu :D Měj se krásně, těším se na další článek :)

    OdpovědětVymazat
  16. To nemléko vídám snad všude na instagramu a ještě jsem ho neměla. No, každopádně hned jak na něj narazím, vyzkouším ho :)
    Jinak akci s Adidasem ti závidím, boty jsou bombový a tobě to jako vždycky moc slušelo :-)
    Jde vidět že jste s Kubou prostě skvělý pár, přijde mi (a myslím, že to není jen z fotek), že jste si prostě ve všem sedli.
    A jo, máš pravdu. I já bych, co se jejich metabolismu týče, občas chtěla být kluk :D

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤