What are you looking for?
pátek 17. března 2017

KDYŽ BOTY HRAJÍ PRIM



Tak mám dojem, že přesně tenhle styl jsem taky celá já, přestože je to něco naprosto odlišnýho od minulýho sportovního outfitu. Tentokrát jsem spojila naprosto jednoduchý kousky, který dohromady vytvořili strašně dobrou souhru - aspoň teda v mým oku. Dlouhá košile ze Zary je poměrně novým kouskem, stejně jako boty od Bati, na který mi na instagram přišlo asi 30 zpráv a já se vůbec nedivím, jsou nádherný! Na press akci Bati, o který jsem vám psala nějaký ten týden zpátky, jsme dostali vouchery a my jsme si je s Kubou oba schovali až na lepší počasí. Když jsem tam pak zahlídla tyhle polobotky s šupinkama, měla jsem naprosto jasno a šly se mnou domů. Dostávám na ně samou pochvalu, stejně jako na košili a vlastně i na kabát, kterej se mnou strávil zimu a teď se s ním pomalu loučím. Musím říct, že mi bude chybět a že ho na podzim zas ráda vytáhnu. Je ale pravda, že teď se nemůžu dočkat všech jarních bundiček, jejichž místo na dně skříně teď nahradí právě ty kabáty. Jojoo, tohle období mám ráda, tak ať už je tady v plný parádě. I ten ošklivej víkend přežiju v dobrý náladě, když už pak bude hezky!
Vám přeju pohodový poslední pracovní den tohoto týdne a dejte mi vědět, jak se vám zamlouvá tenhle styl.



































Kabát, košile, džíny - ZARA / kabelka - MANGO OUTLET / boty - BAŤA / rtěnka - MAC

Add your comment

  1. Ty fotky jsou fakt nádherné, hrozně ti to sluší :) Navíc se mi moc líbí tvůj make-up, je to přirozené a přitom něčím zajímavé. Outfit též skvělý, včetně bot. Měj se hezky, Katka <3

    OdpovědětVymazat
  2. Si nádherná! :) jediná škoda, že si sa nám neukázala bez kabátika(ktorý ti samozrejme pristane), pretože som videla instastory a naozaj som obdivovala ako ta košeľa krásne hrala aj s tými riflami a ako ti pasovali. Rifle sú perfektné, botky sú trochu mimo mňa ale si vážne krásna a čím jednoduchšie tým je to krajšie aj celkový dojem :)

    OdpovědětVymazat
  3. Botky jsou moc hezký, ale na ten kabátek nemají :D :)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Mně se na tebe ten outfit fakt hodí. Stejně mám asi přes všechny trendy nebo extravagantní kousky nejradši minimalismus. :) A taky se nemůžu dočkat, až konečně budu moct nosit svůj oblíbený bomber a černou koženou bundu! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  5. Dominiko, vetsinou patrim k lidem, kterym se nelibi tvoje outfity. Podle meho slepe kopirujes trendy "blogerek" a nehledis na to, jestli se to k tve postave hodi. Tahle kombinace ale patri k ten povedenejsim za posledni dobu, co predvadis... Myslim, ze jsi inteligentni holka, bohuzel potrebujes trosku dospet a utribit si vlastni nazory, ktery, ted podle meho, nemas. Preji vse dobre. Hana

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. s tímto naprosto souhlasím. jednoduchý outfit, kde není vyloženě žádné šlápnutí vedle. kalhoty by asi mohli být delší, ale nohy zase opticky prodlužuje kabát a nejsou v něm ani moc vidět, takže na fotkách je to vlastně jedno.

      a věta o dospění a o vlastních názorech je naprosto vystihující. Dominika si myslí, že když je tvrdohlavá, že to znamená, že má svůj názor a to je její největší chyba.

      Vymazat
  6. Talk tie topánočky sú božské! a ten kabátik? nejaký podobný zháňam, ale nie a nie nájsť ten správny. xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  7. Mně se to hrozně líbí, botky jsou super. Baťa mi tady hrozně chybí :/
    Ejnets in Lisboa
    Zajímá tě cestování? Přidej se do naší skupiny pro Czech Travel Bloggers TADY :)

    OdpovědětVymazat
  8. Outfit paráda! Mohu se zeptat, jestli botky patří k těm pohodnějším či ne?:)

    OdpovědětVymazat
  9. ano i toto mi k tobě naprosto sedne.:)Outfit se mi moc líbí.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  10. Ty boty jsou naprosto úžasný! Po podobných jsem teďka koukala v Tamarisu a fakt se mi začínaj líbit čím dál víc. Asi budu muset taky provětrat peněženku :)

    OdpovědětVymazat
  11. Bozziiii outfit a hlavne bozi boty! Prijde mi super, ze ty muzes nosit uplne vsechno a to jako fakt a pokazde vypadas jako nekdo jinej a strasne ti to slusi! Jednou cool podruhe business like, diky za kazdodenni inspiraci!
    S laskou,
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  12. Kabát a košile fajn, líbi se mi. Kalhoty nekomentuju :-D a boty nejsou úplně můj šálek čaje. kabelku bych si asi k tomu vzala jinou - mně hnědá se šedou dohromady moc nesedí.
    Jak se ti v těch botách chodí? Já si u Bati koupila boty přesně třikrát - jednou to byly gáborky, ty byly super. Ale pak jak mokasíny tak páskové letní boty byly hrozně tvrdé a ani se nerozchodily. Byla jsem ráda, že jsem se jich zbavila.

    OdpovědětVymazat
  13. Myslím, že šedá barva ti fakt sluší, teď k těm blond vlasům :))

    OdpovědětVymazat
  14. No tak tie topánočky so šupinkami sú mega a keď sa tak na teba pozerám, aj ja si myslím, že tento outfit to si celá ty... pristane ti to veľmi :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  15. Fotky i botky jsou moc super! Outfit se mi celkově také líbí, ale ty se mi prostě líbíš v tom sportovním! :D Důležité je jestli se v tom cítíš dobře ;)
    Měj se moc krásně!
    Tina
    http://tinasmerdova.blogspot.com/

    OdpovědětVymazat
  16. Jsou boží, už na Instagramu u tebe jsem se do nich zamilovala a dost možná budu opice co se opičí :D

    OdpovědětVymazat
  17. Outfit úžasný jako všechny :-) ♥

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤