What are you looking for?
středa 8. března 2017

MYSLIVEC S RUDÝMI RTY



Zasmáli jste se názvu? Já už jo, ale když jsem si ráno vzala tenhle outfit na sebe a zeptala se Kuby, jestli dobrý, tak mě odpověď "jó, hezkej myslivec seš!" moc nepotěšila. Naopak, kdyby šlo prásknout dveřma od výtahu, tak to udělám :D. Nehledě na to, že jsem s ním tenhle přehoz ze slev v Zaře kupovala a teď vůbec nevím, jestli je to teda dobrý nebo blbý! Tak se musím zeptat vás!
Je to totiž strašně pohodlnej oversized kus z takovýho toho pevnýho svetrovýho materiálu a já ho vytáhla hned, jakmile už nebyl potřeba fakt zimní kabát. Khaki barvu miluju a červenej detail mě fakt baví, proto jsem ho doplnila ještě červenou košilí (která je snad můj nejvýraznější kus v šatníku) a červenou rtěnkou. Síťovaný silonky v kombinaci s těmahle kalhotama budu nosit asi pořád a teplou šálu (kterou má půlka Prahy, moc skvělý žejo) asi taky ještě nějakou dobu neodložím, momentálně to vypadá, že nám Praha to hezký počasí z víkendu vrací i s úrokama.

Ale zpátky k důležitý otázce! 
Jsem myslivec nebo je to v pohodě? 























Kabát, košile, šála - ZARA / kalhoty - H&M / boty - VAGABOND / kabelka - MATT&NAT / silonky - TEZENIS / rtěnka - MAC

Add your comment

  1. myslivec nejsi a přehoz je super, ale ty kalhoty ti dělají dost silný nohy - a boty to zabily úplně))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Dělaj no, takhle na fotkách to taky vidím a myslím, že naživo to tak hrozný není :D na botách se ti nelíbí co?

      Vymazat
    2. Přesně Domi :D naživo si vždycky říkám, že to nevypadá tak hrozně a pak na fotkách, oouu.. :D

      Vymazat
  2. Mně se vůbec nelíbí ty kalhoty, ani pásek se zastrčeným trikem (v tomto případě). Zbytek celkem ano, kabát je zajímavý, takže s jinými kalhoty by mě outfit zaujal.

    OdpovědětVymazat
  3. Všechno je to takový moc vytahaný...kabát je fajn ale myslím, že by vypadal líp s obyč černými skinny:) ale v podstatě, to v pohodě je...

    OdpovědětVymazat
  4. za mě taky kabátek s červeným detailem a košile úplně v pořádku, hezky sedí k rtěnce, ale kalhoty se síťovanými punčochy vůbec. ten trend se mi obecně nelíbí, ale k tomuto outfitu už vůbec ne.

    OdpovědětVymazat
  5. Nikdy nepochopím ten trend roztrhaných kalhot! Barva kabátu je skvělá, ale ty kalhoty příšerný!

    OdpovědětVymazat
  6. Mně přijdou jednotlivý části (kabát s košilí/šála/kalhoty se silonkama) hezký, ale protože jsou samy o sobě dost výrazný, tak se mi takhle společně v jednom outfitu docela perou. A boty bych asi taky volila úplně jiný. Každopádně kabát je moc hezkej, myslivecky nevypadá! :)

    OdpovědětVymazat
  7. Kabat spatny neni, ale jak pisou ostatni, mene je nekdy vice.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já naprosto souhlasím no, obvykle nosím jednodušší věci, tady jsem toho zkombinovala až moc :D každopádně děkuju všem za zpětnou vazbu, já si to tím taky líp uvědomím!

      Vymazat
  8. Od pasu nahoru dobré, spodek se mi děsně nelíbí.

    OdpovědětVymazat
  9. Líbí se mi taky horní část outfitu, spodní ne, když by byly menší díry na kalhotech, tak by se mi to líbilo víc, ale já to mám tak u všech kalhot, mega díry se mi nelíbí :). A krásný, jak jsi sladila i rtěnku, to se mi líbí :)

    OdpovědětVymazat
  10. Z tvýho outfitu bych brala úplně všechno - moment, ty silonky jsem si koupila taky :'D
    Akorát se mi moc nezamlouvá ta obří díra na kalhotech, ale to je spíš můj problém :D:) Červený detail na kabátu je nádhernej, dodává to šmrnc! :)
    Blog Everythin Kate

    OdpovědětVymazat
  11. Mně se kabát líbí moc i to že má ten červený detail. Na outfitu bych vyměnila jenom kalhoty za úzký slimky nebo skinny a hlavně bez děr. Boty jsou super akorát barva by byla lepší buď černá nebo hnědá.

    OdpovědětVymazat
  12. Super outfit, me se taky moc libi ty dirkovany silonky pod roztrhanyma dzinam a nosim to tak casto i ja! Moc moc ti to slusi a ty rudy rty by si mela nosit casteji, vypadas skvele! Jinak moc zajimavy boty, zase neco jinyho nez porad jen tenisky. ;)
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  13. Za mě děravý džíny strašný, zbytek se mi líbí, včetně červených detailů (a ty boty bych docela brala)

    OdpovědětVymazat
  14. Ty kalhoty se mi moc nelíbí, ty bych vyměnila třeba za džíny, ale jinak super.. :-)

    OdpovědětVymazat
  15. Za mě tedy výborný ourfit a naopak kalhoty se mi líbí dost, je to naprosto stylové a vkusné :) Moc chválím

    OdpovědětVymazat
  16. Me se to moc libi, je to desne stylovy😊jen ty kalhoty k tobe nejsou lichotivy, dala bych slimky.

    OdpovědětVymazat
  17. Mě tenhle outfit přijde hodně zajímavej a jestli se v něm cítíš, tak ho s klidem nos!:) http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  18. Jak sama píšeš, kalhoty ne, ale zbytek je fajn, sluší.
    Líbí se mi barevný ladění, to opravdu jo.

    A ano, český nadpisy ti jdou perfektně, mají nápad, díky za ně. Fakt super.

    Miláno... ááách, mi piace molto. Střecha Duoma, park Sempione, Parco del Portello, hřbitov, čistý metro, kluci v pizzerii, téměř všechno dokonalý. Díky za inspiraci.
    B.

    OdpovědětVymazat
  19. Za mě máš suprově vyladěný vršek, kabát se mi bílí a ten kontrast s červenou je skvělej. Ale určitě bych volila jiné kalhoty, tenhle střih se mi zdá, že tak úplně nelichotí tvé postavě, určitě by se to dalo dotáhnout lépe s např. klasickými černými úzkými džíny. :)

    OdpovědětVymazat
  20. Vršek super. Myslivec urcite ne (sama mam zelene sacko a v práci jsem si párkrát vyslecha myslivecke narážky). Kalhoty se mi nelíbí, nemam rada tyhle hodne derave kalhoty. Sitovane punčochy nejsou můj salek kávy, ale na tobě se mi to líbí :)

    OdpovědětVymazat
  21. Mně se většina tvých outfitů opravdu líbí, ale tenhle bohužel ne :/ fotky, kde jsi vyfocena jen od pasu nahoru jsou fajn a sluší ti to, ale ty kalhoty se k tomu opravdu nehodí. Takže si myslím, že tomu svetru/přehozu nic není a je fakt pěknej, jen tahle kombinace prostě nebyla šťastná :D

    OdpovědětVymazat
  22. Mně se ten přehoz líbí moc, je to takové neotřelé (btw, proč na to potřebuješ potvrzení? kdyby se mi něco líbilo, tak to budu nosit, i kdyby mi to zkritizovali všichni na internetech ;)). Jenom bych to taky asi spárovala s jinými kalhotami :).

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Protože mám blog a otázka vede k diskuzi. Samozřejmě potvrzení NEPOTŘEBUJU, spíš mě zajímal názor :)

      Vymazat
  23. Boty jsou skvělý, ty se mi vážně líbí:) Popravdě řečeno, zbytek outfitu mi přijde trochu moc překombinovaný,(,,na sílu") na druhou stranu, hlavní je jestli se v něm ty cítíš dobře:)!
    Měj se hezky,
    Tina

    http://tinasmerdova.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  24. Kromě těch bot to vypadá dobře :)

    OdpovědětVymazat
  25. Ten outfit je super! Podle mě ti to sluší, experimentování prospěje každýmu. Štve mě, že se všichni říděj nějakýma zaběhnutýma pravidlama a jako módní experti(samozřejmě, že ale nejsou) tady kritizují. Na fotkách se usmíváš, sluší ti to. Takže outfit super... už jen pro to, že jsi si vzala, to co se ti líbí a to co nosit chceš :) Jen tak dál, kašli na ostatní a měj se ráda, taková jaká jsi v přítomný okamžik. A tvůj blog je lepší a lepší :))

    OdpovědětVymazat
  26. Mne sa outfit celkovo páči, len mám pocit, že rifle ti trošku deformujú postavu, ale možno to tak pôsoboí len na fotkách :) ale inak si krásna Domiii xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  27. Mně se to moc líbí, Domi :-). Ten kabát je super a moc ti sluší a s tou červenou to máš moc hezky zkombinované :-).

    OdpovědětVymazat
  28. jednoduchy cerny kalhoty by mi k tomu hraly vic, mozna i jiny boty... ale vrsek je super, prehoz i sala se mi libi moc :-)

    OdpovědětVymazat
  29. mně se outfit líbí :) jen mi už strašně vadí ty síťované punčocháče pod roztrhanými kalhotami, nosí to teď každá :((

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤