What are you looking for?
pondělí 27. března 2017

PROTOŽE BÝT SVÁ JE NEJVÍC IN



Že Pandora spolupracuje s blogery je věc, kterou asi registrujete poměrně dlouho. Co by pro vás ale mohlo být novinkou, je právě nová kampaň s názvem DO PANDORA, o který jsem zatím v naší blogerské sféře ještě nezaregistrovala skoro ani slovo a jsem tak moc ráda, že patřím k těm prvním, kdo vám o ní řeknou víc. Nejde totiž o typickou reklamní kampaň s primárním zaměřením na prodej šperků - je to kampaň s poselstvím a samotné šperky tam hrajou vedlejší roli. Já bych se vám sice mohla nejdřív rozepsat o tom, jak jsem si tyhle kousky zamilovala a naprosto všechny je potřebuju doma, ale nechám si to až na někdy jindy. Ráda bych vám totiž řekla to, co jsem si z celé kampaně vzala já. Slovo DO je středem slova PanDOra a kolem tohohle údernýho slůvka se postavila celá kampaň na několika různých pilířích.

Každý pilíř se snaží ženy nabádat k víře v sebe samotnou a k dělání toho, co je činí šťastnými, protože šťastné ženy jsou nejkrásnější. Hádám, že postupně vám budou představeny všechny pilíře, nicméně tím, který jsem si  tentokrát vybrala já, je pilíř DO Style. Styl máme každá z nás jiný, na blogerkách to můžete pozorovat extra detailně a mně to přijde super, je totiž strašně velká pravděpodobnost, že vám aspoň jedna z nás sedne a budete se jí moct reálně inspirovat, protože se třeba váš šatník skládá z podobných kusů nebo třeba nosíte stejnou velikost. Kolikrát já jsem se tu setkala s komentáři, že bych se svojí postavou neměla nosit to a to a to až do takových extrémů, že nic jinýho než dlouhý černý kalhoty, bych na nohách mít neměla. Dávno si nic takovýho neberu k srdci a nosím to, v čem se cítím dobře. V čem to jsem já. Co se mi líbí a všem se líbím sama sobě. Můj outfit mě musí bavit a musím se v něm cítit příjemně. Věřím, že to máte taky tak, protože co já vím, tak to, co máme na sobě, ovlivňuje strašně moc - jak se cítíme, jak vystupujeme, jednoduše "jak se neseme". Já to na sobě teda pozoruju často. Když se mi outfit podaří, tak se díky němu celý den bavím, zatímco když to ráno ve spěchu nějak zmotám, nechce se mi nikde moc chodit a nejvíc se těším domů do tepláčků. 
Kolikrát už se mi stalo, že jsem zkombinovala něco jen proto, že to je zrovna v kurzu a ostatní to nosí a pak jsem se v tom vůbec necítila - nebyla jsem to já, byla jsem prostě jen odraz ostatních. Je super přijít na to, že není potřeba se stále oblékat podle posledních trendů a většinu svý výplaty nechat v obchodech s oblečením, abychom stále byly in! Největší kouzlo je zůstat sám sebou, nebát se stát mimo dav a dát vyniknout svoji unikátnost. Kolikrát stačí ta nejjednodušší kombinace, do který vložíte nějakou vaší typickou drobnost a budete se cítit skvěle.

Schválně, napište mi do komentáře, jestli máte takový to svý "něco" díky čemu se cítíte dobře a sami sebou v každým outfitu? 

Pro mě to jsou právě drobný detaily jako rtěnka, hodinky v kombinaci s náramkem nebo výraznej prstýnek. Bez těchto věcí se cítím neuplná a díky nim zároveň pořád svá, protože je zvládnu nakombinovat v podstatě ke každýmu outfitu a svůj šatník jimi dokonale propojit. To "něco" je pro mě někdy i malej drdůlek na temeni hlavy z vrchních vlasů - to oživí každou jednoduchou kombinaci a jsem to 100% já.

Tak si užijte fotky a nezapomeňte mi dolů napsat o tom vašem "něčem"!









































Bunda - STRADIVARIUS / kalhoty - BERSHKA / kabelka - TOSCA BLU / boty, košile - ? / náramky, prstýnky, náušnice - PANDORA

Add your comment

  1. Pekna baculka. Staroruzova ti slusi. Sladka koulicka ❤

    OdpovědětVymazat
  2. Tak ta bunda je absolutní top!! Je to bunda, která aspoň trochu zahřeje a nebo je to ten typ bundy, který je jen "na okrasu" (nezakryjí záda, je v tom zima, nejde to zapnout). Jinak mě se šperky od Pandory líbí, ale osobně bych si je nekoupila, protože stojí poměrně dost peněz a já raději utrácím za letenky:))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já jsem byla docela překvapená, že v ní teplo bylo, je to příjemnej materiál :) ale je kratší no, tak k tomu třeba volit kalhoty s vyšším pasem a zapnout jde, jen já křiváky zásadně nezapínám :D

      Vymazat
  3. ♥♥♥ nádherná seš ♥♥♥ Domi, já se cítím úžasně, když na sobě mám něco "koženýho" ať už křivák, legíny nebo nějakej detail. A taky s rtěnkou se cítím báječně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za pochvalu i celej komentář! Je fakt, že kůže dělá taky svý 👌

      Vymazat
  4. Moc pěkné barvy a hadříky celkově :) Nevím, jestli se mi to zdá, ale nezapracovala si i na "psací" češtině? A ještě jeden dotaz - nosíš ještě Fredy?

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady jsem se zrovna snažila, aby to mělo úroveň a nebylo to jak moje obvyklá nespisovná mluva :D Freddy jsem přes zimu nosila minimálně, protože mají extra nízkej pas a já chtěla mít vždycky záda v teple. Teď s oteplením je ale zas vytáhnu :)

      Vymazat
  5. Mas dokonale fotky! Vzdy na nich vypadas tak prirozene...
    Jedno velké srdce za outfit ❤️
    Osobne si myslim ze ja se ještě tak uplne "nenašla" ve stylu oblečeni, ale co me rozhodne dělá "svou" jsou ma tetování :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc :)) fotit outfity mě baví, tak je to z toho asi znát!

      Vymazat
  6. Přesně jak psala slečna výše, miluju když mám na sobe něco "koženého". Ať už je to křivák, bez kterého teď nedám ani ránu, nebo legíny s koženým efektem. A nejlépe ještě v černé :D
    Jinak outfit je krásný a moc ti sluší. Měj se hezky, Katka <3

    OdpovědětVymazat
  7. Jako článek je to pěknej, jsem určitě pro to, aby každý holka mohla nosit to, co se jí líbí a nemusela si připadat blbě, že v tom je jediná nebo že nenosí něco, co je zrovna trendy...
    Ale vzhledem k té reklamě na pandoru si připadám trochu jak podvedený čtenář :D
    Jasně, že pandoře nejde o to, aby se holky měly rády, ale o to, aby se prodalo co nejvíc náramků a holt zvládají dobrý marketing a lidi na to slyší. Nenabádá je to vůbec k tomu, aby se měly rády a byly šťastné, ale aby si koupily náramek a měly z něj radost a spojily si tu značku s něčím pozitivním. Jako dobrý, ale pak nejsou potřeba ty "kecy kolem".
    Ale to je asi jen můj názor a měla jsem potřebu ho napsat a schovat se za anonyma, shame on me :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Nevím, proč má každej potřebu ukrýt negativní názor za anonym. Já třeba chápu, jak to myslíš, já jsem to brala spíš jako srovnání s ostatníma kampaněma, co už Pandora měla a kde byl vždycky hlavní focus na šperky, tentokrát to tak není, šperky jsou tady jen doplněk reálnýho dění a aktivit, což se mi líbí a proto to podle mě stálo za zdůraznění :)

      Vymazat
  8. Domi, bunda mě nikterak neoslovuje ale ty kalhoty jsou naprosto boží, kabelka a boty jakbysmet, strašně ti to sluší. Koukám na to na mobilu, tak nevím, jestli vidím dobře sladeni laku na nehty s prstenem? ;-) Jinak Pandora blebleble, velice odpudivy smuk, honem to sundej :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju moc za pochvalu, lak opravdu sladěnej je a prstýnek je taky od Pandory :) každopádně respektuju, že každej týhle značce nefandí :)

      Vymazat
  9. ooo toto je krásne! Hlavne tie fotky kde si taká vysmiata!:3 Koženka je krásna a tie gate sú tiež super. Musia byť dosť pohodlné.

    MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  10. Reklamní článek na Pandoru zabalený do hezkých řečí :-). Ale je to přiznaná spolupráce, takže proč ne - ať si z toho každý vybere, co chce... Já Pandoru považuji za předraženou trendy záležitost s dobrým marketingem, nic co by bylo nějaké originální a nijak mne neláká, byť ty klasické pandoří náramky jsou docela hezké.

    OdpovědětVymazat
  11. Mne sa to páči :) ♥ A musím povedať, že ja sa cítim sama sebou, keď mám opätky..možno to znie čudne a strelene, ale aj keď si to niekedy odtrpím a bolia ma nohy, strašne rada ich nosím... Je to akoby súčasť mňa a viac ma to vystihuje ako tenisky, aj keď samozrejme aj tie nosím..

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  12. Krásný outfit Domi a na novou kolekci si brousím zuby už od té chvíle co jsem viděla první reklamu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, nedivím se, já jsem včera dostala prstýnek k narozeninám ♥️

      Vymazat
  13. OMG Domi, to je asi tvuj uplne nejbozejsi outfit na blogu! Absolutne muj styl, kombinace je perfektni a tobe to neskutecne slusi, moc povedeny!!!! <3 Jinak kampan zni skvele. :)
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  14. já miluju casual styl, jednoduché kousky, cítím se v nich dobře a zároveň pohodlně. Zní to asi trochu nudně :D Ráda to potom kombinuji, jak ty říkáš, se rtěnkami nebo různými doplňky, které jsou potom výraznější. Cítím se tak nejlépe :))

    BUDNA TOP!

    OdpovědětVymazat
  15. Domí, ja každý jeden tvoj článok žerem! zaľúbila som sa do tej bundičky <3 xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  16. Takže za prvý bych ti ráda pochválila fotky a outfit,fakt moc pěkný! Hlavně ty boty a bundička, omggg <33 A já osobně nevycházím bez výrazný rtěnky, když ji nemám, tak se cítím jakoby "nahá" a není to ono. Protože mi přijde, že rtěnka dokáže každý outfit posunout ještě o level výš :)

    OdpovědětVymazat
  17. Domi, tak tohle je naprosto <3 <3

    OdpovědětVymazat
  18. mne prijde, ze na tehle fotkach mas ohromne zluty zuby :( vsimla jsem si toho uz driv, ale nejak mi to nebilo tolik do oci tolik, jako dneska. nepremyslela jsi nad belenim zubu? treba Crest paskami, jestli znas? jsi moc hezka v obliceji, mas krasny vlasy a oblikas se celkem extravagantne (v dobrym slova smyslu) a celkove vycnivas z davu uz jenom tim, ze jsi dle meho nazoru opravdu znama blogerka v CR, tak ty zuby kazi trochu dojem mi prijde :(

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady je to hodně zapříčiněný úpravu fotek, protože bylo hodně ostrý světlo. Nad bělením ale přemýšlím, ale zatím nijak konkrétně, spíš časem. Já mám žlutější zuby po taťkovi a že by to bylo nějak extra hrozný mi nepřijde, takže to nijak akutně neřeším, jak říkám, možná v budoucnu :)

      Vymazat
  19. Horní čás outfitu úplně super, dokázala bych si něco takové představit u mě v šatníku. Kalhoty se mi moc nelíbí, ale to je věc vkusu.:)
    A odpoveď na tvou otázku? Pro mě je to rtěnka.:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  20. Skvělý, skvělý, skvělý!
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  21. značka, kterou prezentuješ je podle mě úplný opak originality, už jen právě proto, že to má každý, přitom vzhledově mi většina produktů přijde jako levné cetky. chápu ten koncept sestavení si svého náramku, to je tak jediné, ale i tak bych si za ty peníze radši pořídila nějaký výjimečný kousek od nějaké menší české značky a tím jí podpořila, než se stavět za takovýhle "korporát". další velké zklamání z tvé strany, bohužel.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vždyť ti to nikdo nebere, pořiď si úplně co chceš :) Já mám Pandoru ráda, nekupuju si ji sama, ale miluju ji dostávat. Od mamky mám náramek a od přítele prstýnek, takže k tomu mám vztah. Spolupráci s Pandorou mám navíc dlouhodobě, baví mě zkoušet nový kolekce a kombinovat to na fotky s různými styly, takže mě sice mrzí, že tě to zklamává, nicméně čas od času se tady Pandora objeví. Je přece logický, že se všem nelíbí to stejný :)

      Vymazat
    2. já vim, že já si mohu pořídit co chci. to sem napsala spíš, že bych si to představovala od tebe, když se tu oháníš originalitou. předpokládám, že to dostáváš, protože o tom doma mluvíš, že by si to chtěla. a přijde mi to, že si úplně protiřečí s tím, co píšeš, jak by mělo jít o originalitu a že nosíš co ti sedne, přitom mi právě přijde, že nosíš věci jen podle trendů a ne podle toho co ti sedne. prostě mi přijde, že od tebe se ten text míjí účinkem. vždyť pandoru má každá druhá blogerka a stejně tak culotes a růžovou koženou bundičku, ano můžeš to jinak nakombinovat, ale říkat tomu originalita?

      a smysl komentáře není o tom, že se mi nelíbí ty šperky, ale vůbec koncept a to, že si za takovou značkou stojíš a ještě to spojuješ s takovým obsahem článku. to mi přijde smutné, že uděláš reklamu brandu, který si to může dovolit a ne tomu, který by si to třeba zasloužil. mrzí mě to proto, že už nejde o to jak si byla osobitá dříve, nenosila všechno od Adidasu a Pandory, a nešlo jen o prachy.

      Vymazat
  22. Ten článek je ale o tom, že originální na každým jsou právě ty maličkosti, co se díky nim cítíme sami sebou a je uplně jedno, jestli to jsou šperky, rtěnka, tetování nebo podpatky. Spíš bych řekla, že zbytečně rýpeš :)
    Dělám reklamu brandu, za kterým dlouhodobě stojím a nevidím na tom vůbec nic špatnýho. Vyvíjím se stejně jako každej jinej, díkybohu, nerada bych zůstala na jednom místě.
    Adidas nosím mimochodem taky odjakživa a je roztomilý, jak to nikomu nevadilo, dokud jsem s nadšením neoznámila, že jsem s nimi začala spolupracovat.

    OdpovědětVymazat
  23. SKVĚLEJ outfit, Domčo! Jakože jeden z nejpovedenějších za poslední dobu. Vše k sobě krásně sedí a je to dotažený do detailu, doslova :)

    OdpovědětVymazat
  24. outfit je skvostný! Pandoru sice nemůžu vystát, protože nechápu, jak někdo může dát tak šílený prachy za něco, co má být kvalitní stříbro a přitom není... ale pojala si to moc hezky! :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤