What are you looking for?
pátek 10. března 2017

SEŠITÁ DOMČA




Tak to vypadá, že názvy outfitových článků vzejdou poměrně často z Kubových úst. Myslím, že sami poznáte kdy tomu tak je a kdy ne :D. Tenhle outfit je doufám uplně poslední s zimním kabátem a Timberlandama, který s radostí uklidím do skříně a za 3/4 roku je zase s láskou vytáhnu, protože to byla fakt dobrá koupě! Obecně kousky z tohohle outfitu (kromě kalhot, ty jsou děsně nepohodlný :D), byly dobrý koupě! Dlouhou košili z Lindexu nosím pořád a pořád, protože to je vděčnej kousek na všechny možný kombinace, krátkou sešívanou mikinu ze Zary jsem si oblíbila hlavně díky střihu a detailům - počkejte si, až ji na jaře uvidíte v celý její kráse - koženou kabelku jsem dostala od mamky k Vánocům a kabát za dvě stovky z výprodeje v Gatu asi tři roky zpátky, nadělal taky hodně parády a stále se nerozpadá, což absolutně nechápu.
Tolik tedy k mému "dnešnímu" ohozu, určitě se jedná o umírněnější kombinaci než minule, tak jsem zvědavá na vaše reakce!



























Kabát - GATE / košile - LINDEX / mikina - ZARA / boty - TIMBERLAND / kabelka - MANGO / rtěnka - THE BALM / kalhoty - ?

Add your comment

  1. Tá mikina je skvelá! Páči sa mi bielo-čierna kombinácia! :)

    IVANNA/IVANXNA.BLOGSPOT.SK

    OdpovědětVymazat
  2. Moc ti to sluší! Líbí se mi všechny kousky jak zvlášť, tak v celé kombinaci.
    Měj se hezky, Katka <3

    OdpovědětVymazat
  3. Tak za mě outfit na jedničku. Fakt se mi líbí, jak jsi to všechno zkombinovala, podle mě ti to sedí! :) Kalhoty ti fakt moc slušej, ale jde vidět, že musej bejt fakt nepohodlný! Ale jinak vše super, prostě krásně vypadající, pozitivní Domča. :) A miluju tvé kombinace s tou dlouhou košilí.

    OdpovědětVymazat
  4. další faux pas ve výběru kalhot, které opticky přidávají kila hlavně tvým nohám. přijde mi, že i kdyby ti to někdo mlátil do hlavy den co den, tak uděláš všechno pro to, aby tvoje nohy prostě nevypadaly hezky, asymetricky k tělu a s kily navíc, i přesto, že je to spíš tvá problematická partie. buď jsou to zkrácené/ohrnuté kalhoty, takže nohy opticky zkracuješ, nebo špatný materiál (jako např. tento) a nebo potrhané a volné jako v posledním postu. všechny podle mě zbytečně zkracují a přidávají kila. a ne, nemusíš nosit jen černé skinny, ale myslím, že zrovna tobě by prostě nejvíc šly, hlavně jsou neutrální a hodí se ke všemu a zvlášť ke tvým zajímavým kouskům, které volíš na vrchní část těla. většinou se mi u tebe líbí kousky jen od pasu nahoru.
    samozřejmě nemusíš mít jen černé skinny, ale řekla bych že cokoliv skinny, co ti ale velikostí padne a nebude vypadat, že to praská ve švech ti padne lépe, než boyfriendy a lesklé legíny.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mám dost podobný názor. Elis

      Vymazat
    2. Vršek se mi líbí, spodek ne. Kombinace lesklých kalhot s těmi boty mi nejde dohromady. Kalhoty ti navíc nedělají hezké nohy. Sešitá mikina je super!

      Vymazat
    3. S tema kalhotama souhlasim, mne se libily ty freddy docela.. nebo jak se jmenovaly :) Ale zas z vlastni zkusenosti vim, jak je tezky vybrat padnouci kalhoty. nejradsi bych pak nosila jedny stejny porad dokola, coz se asi pro bloggerku nehodi :D

      Vymazat
  5. Černobílá kombinace se mi líbí, košile je super, kabela podle mého gusta (jde hodit přes rameno, vejdou se do ní spisy i půlka chleba a krabice mlíka :-)).
    Kalhoty bych na tvém místě poslala o dům dál - nemám pocit, že by ti extra slušely, vypadají (a i píšeš žeš jsou) nepohodlný. A moc se mi k tomu nelíbí ani ty boty (asi proto, že podobné boty, kterým se říkalo farmářky, jsem kupovala v pracovní obuvi a chodila v nich na vandry, tak je mám spojené spíš s maskáčovou bundou než s čím jiným :-))

    OdpovědětVymazat
  6. Tentokrát musím uznat že anonymní komentáře mají pravdu. Koženkové kalhoty vyhoď nebo je schovej k jinému outfitu. Já nejsem moc fanoušek koženkových kalhot, protože ne každýmu sluší a nosí je hodně holek i s problémovými partiema. Boty bych k tomuhle outfitu vyměnila z toho důvodu, že mi outfit přijde více decentní než casual. S Timberladama je to takové na hranici. To jsou boty spíš k ležérnějším outfitům. Věřím, že i mistr tesař se někdy utne...mám tvé outfitové posty ráda, takže se budu těšit na další (jiný), kde třeba ty koženkové kalhoty oblékneš k něčemu k čemu se lépe budou hodit. Mně se trend líbí na ostatních, ale sama mám problém s tím, že když se do takovýhle kalhot obléknu mám stehna jak kužele :-( a to ve skutečnosti není tak špatné. Prostě mi opticky přidávají a to nechci. Krásný víkend :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Co se týká stylu outfitu, tak to má být spíš casual, už jen právě díky ty sešívaný mikině :) ale děkuju za názor :)

      Vymazat
  7. Mikina je super!!! Taktiež sa neveim dočkať kedy odložím svoj kabát a príde na rad moja milovaná koženka!! ❤️
    MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  8. Waaaa, já pořád musim obdivovat tu barvu tvejch vlasů!

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤