What are you looking for?
středa 29. března 2017

V PŘÍRODNÍCH BARVÁCH S PŘÍRODOU V ZÁDECH



Po minulém růžovém outfitu, kterej mě teda strašně bavil, tu mám další a z trochu jinýho soudku. Tentokrát jsem zvolila zemitý barvy, takovou tu přírodní klasiku. Z části proto, že jsem věděla, že budem fotit v přírodě a z části proto, že tyhle odstíny prostě nosím ze všeho nejvíc. Fotky jsou z pátku, kdy už jsme očekávali příjezd mých rodičů na oslavu mých narozenin a kolaudaci bytu, ale nechtělo se nám čekat doma, když bylo venku tak nádherně, tak jsme vyrazili na krátkou procházku do okolí a Kuba mě dovedl na další kouzelnou bohnickou vyhlídku. Miluju to tady, fakt že jo, vůbec se necítím jako v Praze a zároveň nikam nejezdím hodinu, už mám vychytaný spoje, vím kudy kam a konečně se mi daří nastupovat do metra na správný straně podle toho, kde zrovna vystupuju a jak to mám pak nejblíž - myslím, že kdo není pražskej od mala, tak tohle pochopí, protože je to fakt boj a moje logický uvažování je na to občas krátký. Třeba na Hlaváku jsem mimo doteď.
No a co jsem si zrovna uvědomila je fakt, že se už nějak nevyjadřuju k outfitům samotným v těch outfitových příspěvcích a to je možná škoda. Tak to dnes stručně napravím. Díky počasí je totž konečně čas na jiný kousku než doposud a já  toho mám hroznou radost! Konečně jsem třeba mohla vytáhnout novej trenchcoat a nový slipony - obojí jsem pořídila už někdy na podzim v Mango outletu ve Fashion Aréně. Džíny jsou ze Zary a košile jsou vlastně šaty a to přesně tyto, jen jsem je tentokrát zastrčila do kalhot a udělala z nich tak košili. Tyhle multifunkční kousky miluju a skošilovejma šatama tohle dělám často.











¨














Kabát, boty, kabelka - MANGO OUTLET (FA) / šaty - ONLY via ZOOT / kalhoty - ZARA / hodinky - DW/ rtěnka - MAC


Add your comment

  1. Zladené je to pekne aj s tvojimi novými sliponami..a naozaj krásne prostredie..a dokonca to tak dokopy spolu ladí..zemité farby a príroda. Inak z toho si nic nero..ja som dezorientovaná aj v malom mestečku :D

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. My žiadne také vyhliadky v okolí nemáme, čo ma veľmi mrzí, keďže tie z Česka mám vždy na očiach, pričom keď ich vidím mám chuť utiecť niekam do prírody. Vy v Čechách ju máte fakt prenádhernú!♥

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovědětVymazat
  3. To je teda krásny výhľad! A outfit perfektný. :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné fotky:) Outfit se mi líbí, mám celkem ráda zemité barvy a navíc mám ráda i všechny kousky, které máš na sobě. Jinak netlačí tě ta košile, když ji máš zastrčenou?:)

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  5. Super! Taky mám ráda zemité barvy a s tím prostředím ty fotky vypadají krásně. Ale musím říct, že se mě při prohlížení zmocňoval pocit, že přepadneš přes to zábradlí! :D Vypadá to vysoko a já bych se tak blízko necejtila dobře, haha.

    OdpovědětVymazat
  6. Super outfit, moc se mi libi a silene se k tobe hodi. Jinak ty boty bych brala okamzite, bozziiiii!!! <3
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  7. Mně tyhle barvy nesluší, ale líbí se mi na jiných. A kabát je moc pěkný, šatokošile taky (kalhoty a boty nekomentuju, tam máme zcela odchylný vkus a tvůj výběr se mi líbí málokdy - a tentokrát to tedy není ;-))

    OdpovědětVymazat
  8. Krásně sladěný outfit! :) A ten výhled je opravdu nádhernej :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  9. Zase krásný fotky a outfit!:)
    http://of-goldbook.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  10. Tak tento outfit je fakt pecka! Příroda je totiž nejvíc.
    -Jsem Denii-

    OdpovědětVymazat
  11. Velmi pekna kombinácia khaki a bezovej!

    www.donnaiveh.com

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤