What are you looking for?
sobota 22. dubna 2017

DAY IN PICTURES: JÍDLO, PROCHÁZKY A PÁR NOVINEK



Jak jsem měla období, kdy jsem nevěděla o čem psát a měla pocit, že nemám ani co tvořit a o čem s vámi mluvit, najednou nevím co dřív! Mám tolik předpřipravených článků a témat, že tenhle článek má už s ohledem na datum pořízení fotek pěkný zpoždění! A tak to dnes doženem, jo?



Poslední vzpomínka na tuhle narozeninovou krásku, kterou mi bylo tak líto vyhodit, že jsem ji měla na stole dobu i uschlou :DD.



Závislost číslo jedna. Pořád čekám, kdy se toho přejím jako ostatních věcí, který si tak rychle zamiluju a jim je pořád, ale zatím to nějak nenastalo. Jen střídám sliced avo a smashed avo!



Novej nejpohodlnější set spodního prádla ♥ 



A další ze série #mramorjeláska . Nejen, že mám mramorovou nálepku na notebooku, ale já mám i mramorovej obal na notebook, na telefon, pak taky mramorový boty, legíny a podprsenku. Co bude dál?!



Počítání maker, o čemž vám řeknu brzo víc - chci si to nejdřív pořádně zajet a napsat vám už i nějakej progres - mě naučilo pít míň kafe a víc čaje. 



A v kavárnách si dávat jednoduchý věci. Třeba avokádo s vajíčkem, slaninou a rajčatama. Zaprvý je to vynikající, zadruhý to zasytí a zatřetí se to dá dobře započítat.



Jeden ze dnů, kdy bylo na krátkej rukáv a my si udělali krásnou procházku pěšky z Bohnic do Stromovky.





A do Cobry, samozřejmě. To už je takový 2v1.



TOHLE je ta nejlepší kaše, o který jsem mluvila v nějakým z minulých článků!



A prázdnej interiér Cobry na širokoúhlej objektiv. Dobrej timing, chválím se!





Nejdražší avotoasty na světě v IF Café. Ač kafe, zákusky a snídaňový menu doporučuju, tohle teda fakt ne. Chutnalo to obyčejně a stálo to 180,- !!! 



Ale maj tam mramorový stoly nóó... :D



Říkal někdo něco o mramoru? #allADIDASeverything



Do Lushe jsem byla pozvaná na představení kolekce ke Dni Matek a opět jsem objevila několik věcí, ze kterých jsem byla naprosto nadšená. Třeba tahle ovečková pěna s jemnou levandulovou vůní!





Nebo speciální koupelový bomby, který mají v sobě ukrytej milej vzkaz.







Spousta lidí miluje ty extra barevný a výrazně voňavý Lush věci, nicméně já jsem spíš na ty jemnější nebo něčím speciální vůně. A moje mamka taktéž, takže dobře vím, po čem šáhnout a co naopak nechat ležet.





Novinkou, kterou už jste mohli vidět v outfitu, jsou tyhle mramorový (už je mi trochu trapný tohle slovo psát podesátý v jednom článku) botky značky Veja. Nosím je teď furt. Přijdou mi na jednu stranu jako tenisky a na druhou ne, protože jsou takový placatý drobnější a víc společenský než tenisky. 







V Lushi jsem si sice nakoupila i sama, ale navíc jsem zjistila, že jsem u nich měla schovaný dárek k narozeninám - krásnej růžovej balíček a navíc můj nejoblíbenější sprchovej gel - Lord of Misrule -kterej je jen v podzimní kolekci a oni mi ho schovali, protože věděli, že na něm ujíždím. To mi udělalo ohromnou radost, protože takovýhle spolupráce na osobní bázi jsou samozřejmě nejpříjemnější!



A na závěr ukázka toho, jak záleží na postavení těla. Aneb co jsem zas odkoukala z fitness instagramů :D. 

Add your comment

  1. Tento článok by sa mohol pokojne volať "ja a mramor." :D To mramorové oblečenie do fitka aj obaly sú krásne! No a nehovoriac, že tie Lush bomby cítim až cez počítač ku mne do izby! Mňam♥

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovědětVymazat
  2. ta poslední fotka mě dostala :D Musímuž si konečně zajít na tu avokádovou dobrůtku, dělám si na to chutě už hrozně dlouho!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Vidíš a to mám jen malinko vytočený nohy, ani to není nic nepřirozenýho :D hustý prostě!

      Vymazat
  3. Toľko krásnych vecí a jedla v jednom článku! :) :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  4. Jako vzdy krasnej random, miluju tvoje fotky a hlavne jidlo, vzdycky dostanu po tehle clancich hlad. :D Jinak ta CK podprsenka vypada naprosto uzasne!!!! A skoda, ze jsem to v Praze nezvladla do coffee roomu, tak rada bych si dala ten avo chleba!!! ;)
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  5. Nej ... fotka je chleba s avokádem. Hned bych si dala:-).

    OdpovědětVymazat
  6. Zbožňujem u teba takýto typ článkov ♥ A ten "mramorový štýl" je dokonalý..aj ja som mu podľahla..:)

    Accessoriesforbeauty

    OdpovědětVymazat
  7. Ahoj, chci se zeptat kde a jakým způsobem sis koupila gymshark legíny? Díky předem za odpověď.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahojda, všechny Gymshark věci mám z ofiko stránek a jsem naprosto spokojená :) teď zrovna čekám už asi čtvrtej balíček a jakmile se releasnou nový trika s dlouhým rukávem, tak bude další :D a pako těch všech věcech a objednávkách natočím video, protože na to dostávám spoustu dotazů :)

      Vymazat
  8. Super článek, s tím mramorem tě úplně chápu! :D A teď bych na nějakou takovou slunečnou procházku úplně šla, to počasí mě pomalu ale jistě začíná štvát. Fotky jako vždy moc povedený. :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  9. Skvělý článek ♥ takové mám nejradši :-)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤