What are you looking for?
úterý 25. dubna 2017

DOUGLAS BEAUTY STREET



Už z názvu článku je vám asi jasný, o čem bude řeč! Douglas ve spolupráci se světovými značkami pravidelně (už pošesté!) pořádá po celé republice akci zvanou Beauty Street v rámci které vám skvělé make-up artistky poradí s péčí o pleť a udělají vám make-up. Kromě toho dostanete i dárečky, a prostě si užijete hodinku krásy zcela zdarma. Stačí se zaregistrovat přes rezervační systém na jeden z dalších termínů Beauty Street v různých obchodních centrech, k čemuž najdete přesnější info na konci článku. Teď bych vám hlavně ráda ukázala, jak jsem si tu svojí hodinku užila já v parfumerii v hradeckým Futuru, kde mě nalíčila moje oblíbená make-up artistka Lucka, která mě líčí pravidelně na všech akcích, které s Douglasem máme a k mýmu štěstí bydlí právě v Hradci, takže se to krásně sešlo. V klasický hodince při Beauty Street se radí hlavně ohledně péče o pleť, kterou spousta žen podceňuje a řeší jen vrchní make-up, což je samozřejmě velká chyba, ale my už jsme na toto téma měly s Douglasem několik workshopů, takže jsme se mohly rovnou vrhnout na make-up.












Na Beauty Street se líčí exkluzivními značkami, tentokrát se jednalo o značky Collistar, Lancôme, Esteé Lauder, Clarins a Clinique a od všech těchto značek dostanete i dárečky. I já jsem si jejich péči krásně užila.





#nomakeup Domča, i když vlastně trochu jo, obočí si musím upravit vždycky :D







No a protože moje pleť a já celkově jsem hodně zvyklá na značky NYX a The Balm, které jsou pod Douglasem také exkluzivně, ukecala jsem Lucku, aby využila i ty, protože se v nich cítím parádně. Původně bylo v plánu klasický výrazný kouřový líčení, který dělá Lucka ráda a který už jsem od ní měla několikrát, ale napadlo mě, že bychom mohli zkusit něco víc ujetýho a vzhledem k mýmu outfitu, složenýho z béžovýho svetru a výrazný modrý kabelky, padla volba na béžový stíny s netradiční modrou linkou. Ukázalo se to jako skvělá volba a uplně každej mi to v Douglasu pochválil. Tak mrkejte, jak to vznikalo!

















Zachycena při závěrečném fotu na instastories :D.



Já jsem se cvakla narychlo takhle v zrcadle a zbytek fotek jsem pak vyfotila hezky doma na denním světle, kde to vyniklo uplně jinak a naprosto dokonale. Nevím, kdy naposledy jsem udělala tolik selfíček na foťák i na mobil jako když jsem měla čerstvý tohle líčení. Musím totiž přiznat, že jsem se dlouho necítila tak dobře. Měla jsem udělaný snad všechno jinak než obvykle a strašně se to potřebuju naučit! Jinej tvar obočí, který je navíc vyčesaný nahoru, výrazná a zkosená linka, studený výrazný konturování a lesklá nude pusa.














No a kde a kdy probíhají další Beauty Street

25.-26.4. OD Debenhams, Praha 1
28.-30.4. OC Olympia, Brno
6.-7.5. Centrum Černá Most, Praha 9
11.-13.5. Avian Shopping Park, Ostrava
18.-20.5. OC Chodov, Praha
25.-27.5. OC Nisa, Liberec
30.5.-1.6. Galerie Vaňkovka, Brno
2.-3.6. Forum Nová Karolina, Ostrava
6.-7.6. Bondy Centrum, Mladá Boleskav
8.-9.6. Na Příkopě 17, Praha 1

Rezervaci si můžete udělat v rezervačním systému - TU.



Tak co na to říkáte? Jak se vám tenhle můj look líbí?

Za fotky z líčení moc děkuju Lubošovi Zazíkovi.

Add your comment

  1. Tak tohle líčení ti neuvěřitelně sluší!

    Petra Bartáková

    OdpovědětVymazat
  2. Veľmi pekný make-up. Tie modré linky ti moc pristanú :)

    http://lamodaeanarchia.blogspot.it/

    OdpovědětVymazat
  3. Luxusni liceni, nadhera, neuveritelne moc Ti to slusi :)

    OdpovědětVymazat
  4. To obočí je takhle mnohem lepší, přirozenější. Co by ale už potřebovalo pořádnou péči, jsou vlasy.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Neboj, na vlasovou péči se taky chystám, teď jsem jim naschvál dávala pár měsíců pauzu :)

      Vymazat
  5. Super! Nádherné <3 A máš krásný svetřík!

    OdpovědětVymazat
  6. Nie že by si normálne nevyzerala super, ale tento look ti neskutočne moc pristane! Určite sa ho drž tá modrá je krásna a aj obočie máš nádherné!! Krásna si!

    MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  7. Tohle líčení je úplně pecka a moc ti sluší:)) Jinak, že Douglas pořádá takové akce, jsem zaregistrovala, ale nezajímala jsem se o to. No a ted koukám, že u nás v Liberci to bude zrovna v den mých narozenin, takže jsem si hned rezervovala místečko na dopoledne, abych na svůj narozeninový den byla krásná:))
    http://cheesecakebysandra.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  8. ....no a taky jsem si udělala rezervaci a už se těším, hihi! :D :)

    OdpovědětVymazat
  9. To líčenie je ♥♥♥♥ a ty si ♥♥♥♥! Viac slov nemám.

    LILY OF THE VALLEY

    OdpovědětVymazat
  10. To zni fakt skvele! Douglas miluju a na nejakou beauty street se urcite pujdu kouknout. Moc moc ti to slusi Domi, to liceni se fakt povedlo. V zivote jsem si nemyslela, ze ty modry linky muzou vypadat dobre, ale top!!! <3

    http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  11. Ahoj, za líčení v rámci Beauty street se platí, případně kolik. Díky

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj, stačilo by přečíst prvních pár řádků článku, kde píšu, že je to zdarma :)

      Vymazat
  12. Domi, líčení je super a tobě neuvěřitelně sluší, jen na těch dvou prvních domácích fotkách se fakt divně tváříš, tak nepřirozeně :/ není to myšleno jako kritika, jen přirozený výraz ti sluší víc :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤