What are you looking for?
neděle 30. dubna 2017

JEDNA FAKT COOL MIKINA



Mám ráda jednoduchý věci se zajímavými detaily. Poslední dobou hodně přemýšlím o každým kousku, kterej si pořizuju, nekoukám vyloženě po trendech a už nepotřebuju mít všechno s výšivkama nebo být od hlavy až v patě v něčem kytkovaným. Né že by se mi to na ostatních nelíbilo, někdo to nosit umí, ale já už asi ne. Já se teď držím neutrálních barev, občas to doladím něcím jemným a zajímaj mě hlavně střihy a materiál. Několikrát jsem si teď zkoušela něco, co mi i docela sedělo a na pohled se mi to líbilo, ale ten materiál byl tak nepohodlnej, že jsem tam danej kousek nechala. Na druhou stranu třeba materiály v COSu naprosto miluju a už jsem ochotná za to ty peníze dát, protože to za to stojí. No a třeba tuhle Cheap Monday mikinu, kterou mám v outfitu na fotkách, jsem si objednala už před několika měsíci a nechápu, proč jsem si k ní našla cestu až teď. Detail, kterej působí, jakobych měla kolem pasu další mikinu, je prostě bomba a vůbec není třeba nijak složitě kombinovat, outfit to udělá zajímavej samo o sobě. Tentokrát jsem přehodila jen trenchcoat, natáhla boyfriendy a oblíbený slipony a Kuba mi nafotil tyhle parádní fotky se sluncem v zádech.



























Trenchcoat, boty - MANGO OUTLET / kalhoty - H&M / mikina - CHEAP MONDAY / kabelka - MATT&NAT

Add your comment

  1. Ta mikina je fakt super ako aj celý outfit ❤ tiež sa držim radšej neutrálnych farieb ;)

    OdpovědětVymazat
  2. Tyjo, ta mikča je vážně zajímavá, ale mě by tam ty "rukávy" navíc asi vadily :D Jinak celková kombinace je moc krásná! :)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Haha, já se toho taky bála, asi proto mi tak dlouho jen visela na ramínku :D

      Vymazat
  3. Ta mikča ti neskutečně sekne! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Bez se podivat do French Connection na Chodove, maji spoustu takovych zajimavych kousku:)

    OdpovědětVymazat
  5. Tyjo, tak ta mikina je fakt super, zatím jsem nikde jinde žádnou podobnou neviděla! Jinak jsi právě úplně vystihla, jak poslední dobou vidím svůj styl i já. Prostě se mi líbí jednoduchost zkombinovaná navíc s něčím originálním. Ale zároveň tak nějak nenápadným, jestli mě chápeš. :D
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  6. Ta mikina je vazne cool, nadpis rika vse. ;) Moc ti to slusi Domi a ta kombinace je vazne super, fakt se mi libi! Jinak fotky se mi taky moc libi, proti slunicku je to takova zmena, neco jinyho, ale super, fakt moc povedeny!!! <3
    Sandra / http://shineoffashion.com

    OdpovědětVymazat
  7. Nechápu, jak můžeš zavírat oči a nezajímat se o to, jak vzniká a kdo vyrábí oblečení, které nosíš. Krásným příkladem je HMko. Zkus se podívat na dokument The True Cost a trochu popřemýšlet.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Svým názorům a doporučením bys dodal/a věrohodnosti, kdyby ses pod ně dokázal/a podepsat. Nad anonymy většina lidí mávne rukou (byť by i třeba zrovna v té chvíli měli pravdu)

      Vymazat
  8. Oblečení okay, ale vlasy máš hodně zničené, totálně krepaté a nezdravě vypadající.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tady to zrovna vypadá fakt extrémně zničeně, jak je to proti tomu sluníčku a ještě je mám rozcuchaný, ale už se to snad zlepšuje :)

      Vymazat
  9. Hrozně moc ti to sekne Dominiko!
    Já jsem právě před lety k neutrálním barvám a outfitům postupně dopracovala. Trendy sleduji, protože se o módu zajímám, ale ne vše si kupuji. Trend kytiček mi přijde roztomilý, ale ne pro mě. To spíš trend topů se spadlými rameny v miminkovsky modré to je trend pro mne jako stvořený.
    Anonymnímu uživateli přijde mi to trapný poukazovat ať někdo popřemýšlí nad tím proč má oblečení od h&m. Já si myslím, že už se tahle situace zlepšila a i když se sama o toto téma zajímám sama něco ve svém šatníku od této značky mám.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ty spadlé topy se mi taky strašně líbí, bohužel to je další z věcí, který na mě prostě moc nejdou :( a k druhé části komentáře, nenapsala bych to líp :) nezavírám před tímhle tématem oči a nenakupuju v HM plný tašky oblečení každej tejden, ale něco od nich mám no, tak to prostě je...

      Vymazat
  10. Mikina se mi líbí, včetně toho detailu s uvázáním kolem pasu. Jen to musí být extrémně nepraktické pod kabát (nejde pak zapnout), spíš bych ji nosila jen tak. Ikdyž outfity se asi fotí na oko a ne na praktičnost :-).

    OdpovědětVymazat
  11. Ta mikina je fakt zajímavá, jen je škoda, že jsi ji nezkussila vyfotit i zvlášť na sobě, více by vynikla. Nicméně super nápad pořídit si tento kousek.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  12. Mikina je zajímavá, ale vůbec mi k tomu nesedí ten trenchcoat, když to má působit tak uvolněně, jakože je v pase další mikina, tak ještě na to hodit kabátek, to už je moc.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤