What are you looking for?
sobota 15. dubna 2017

PÁTEČNÍ MOMENTY: IF CAFÉ, DESIGN WEEK A COBRA



Protože volný dny jsou pro mě po uplynulým období dost speciální, byla jsem od začátku rozhodnutá, že si ty volný 4 dny okolo Velikonoc užiju na plno. Žádný celodenní válení doma u Gossip Girl, na kterou díky Netlixu koukám zas od začátku a dokonce jsem jí nakazila i Kubu, odpočinout jsem si sice chtěla, ale spíš aktivním způsobem. A všechno jsme to nafotila - včera a to samý dnes, takže i ze soboty vás čeká článek. Co všechno jsme stihli v pátek? Pozdní snídani, procházku, focení u magnólií, Design Week v Tančícím domě, fitko a první noční návštěvu oblíbený Cobry.



Na IF Café jsem slyšela samou chválu už dřív a když jsem jednou v HUBu vyzkoušela jejich dezerty a to konkrétně citronovou tartletku, bylo mi jasný, že sem někdy musím. Byli jsem tam s Kubou už v týdnu a ta tartletka byla jediným vyprodaným dezertem. Zkusili jsme teda předraženej chleba s avokádem, ale o tom někdy jindy. Včera jsme tam vyrazili na snídaňový menu, který mě nadchlo už takhle na papíře, protože hezčí jsem asi nikdy neviděla. Měla jsem chuť na řeckej jogurt, ale teda ne s jablíčkem, ale nějakým jiným ovocem, což nebylo možný, takže padla volba na slanou variantu.



A taky tu tartletku, která tentokrát vyprodaná nebyla - byly tam asi dvě :D. Evidentně jsem si vybrala to nejpopulárnější, co IF Café nabízí! Nedivila bych se, kombinace sladkýho krému navrchu a kyselý citronový vrstvy vespod je dokonalá souhra chutí. Naštěstí je to poměrně malej dezertíček, takže jsem z toho ani neměla výčitky a nějakým způsobem to zadala do Fitness Palu :D.



Před sladko-kyselou tečkou ale došlo na Eggs Benedict, který sice miluju, ale málokde se mi dostane toho, co očekávám. Asi jsem se rozmlsala, když jsem si je dala v Kempinski, protože od tý doby mi nikdy tolik nechutnaly. Třeba v The Farm byly vajíčka natvrdo a tady to zas bylo takový...nevim, nijaký. Co ale musím vychválit až do nebe je kafe. Dávám si teďvšude sojový cappuccino a lepší než tady jsem nikdy neměla.





Vždycky jsem chtěla mít fotky u rozkvetlých magnolií, ale bohužel jsem nezjistila, kde je v Praze nějaká ulice, která je jimi lemovaná, takže jsem se musela spokojit s těma několik na Náměstí Míru, kde jsem vám nafotila i svůj včerejší outfit, kterej uvidíte brzo v celý parádě.



Kuba si vybral na svý focení raději jiný pozadí :D.



Pak jsme se vydali k Tančícímu domu, kde se koná celý tento týden Design Week a já jsem z něj byla nadšená, je rozmístěn do 4 pater a na každým je něco super zajímavýho a já jsem litovala, že u sebe nemám víc hotovosti, protože jsem chtěla koupit strašně moc věcí :D. Pokud máte teda zítra chvilku, určitě tam zajděte mrknout, následující fotky by vás mohly ještě trošku nalákat.





























Po důkladným prochození Tančícího domu jsme se přesunuli do našeho holešovickýho fitka a já poprvé vyvětrala svoje nový Gymshark legíny, na který jsem na instastories ihned dostala několik dotazů. Docela jsem to i čekala, vypadaj totiž naprosto super! I když musím uznat, že materiálově nejsou zdaleka tak dobrý jako ty dvoje další co mám (typ Flex), ale i tak jsem si je okamžitě zamilovala a dnes v nich vyrážím zase.



No a večer jsme s Kubovým bráchou a jeho přítelkyní vyrazili do Cobry, kde jsem do tý doby byla jen na snídani, která byla boží a vím, že v noci tam bývá vždycky uplně narváno, tak byla jen otázka času, kdy bude příležitost vyzkoušet to na vlastní kůži. Počítala jsem teda s tím, že si dám nějakej salát nebo prostě něco zdravýho, ale v nabídce byly zrovna jen langoše :DD Nevadí, stane se, o hladu jsem být odmítla a tak padl jeden vynikající langoš a k tomu pár drinků, který byly taky na jedničku.



Ráda bych řekla, že jsme propařili noc, ale pravdou je, že doma jsme byli ještě před jedenáctou :D. Tak jako tak to byl ale moc povedenej den a já bych takových klidně uvítala víc. Vyspat se do růžova a stejně stihnout tolik příjemných věcí je prostě paráda! 

Co vy? Užíváte si taky volný dny aktivně nebo volíte pasivní odpočinek?


Add your comment

  1. Jee, ty fotky u magnolií budou určitě boží! <3

    OdpovědětVymazat
  2. Super fotky, randomy naprosto miluju!!!! Vypada to jako super den, urcite jste si to s Kubou moc uzili. Diky za tip na IF Cafe, vypada to naprosto bozsky!!!! :) Po tvych clansich mam proste vzdycky hlad. <3
    Sandra / http://shineoffashion.com
    https://www.instagram.com/sandraslusna/

    OdpovědětVymazat
  3. Magnolie jsou ve Valdštejnské zahradě (zrovna minulý týden jsem je fotila - můžeš kouknout ke mně na blog). Ale nevímm jestli jsou ty prvé na focení outfitů - kolem jen ne zrovně široké cestička a pak už jezírko...
    Víkend trávním pracovně - na zahradě na chalupě. Podle korokoměru 7 km od zákonů ke kompostu ap. Ale taky je to relaxace :-)

    OdpovědětVymazat
  4. och, jedlo, mňam! a teším sa na fotky outfitu, určite budú úžasne! :) xx

    Simona | l i v e i n f o x w o r l d

    OdpovědětVymazat
  5. Alespoň to u vás už kvete, u nás jsou stále jen pupeny, takže žádné fotky pod rozkvetlým stromem se nekonají :-D

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  6. Jako ta první fotka? Ta urvala veškerou mou pozornost :D :)
    Ejnets in Lisboa

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤