What are you looking for?
sobota 20. května 2017

KONEČNĚ HEZKY



Konečně to vypadá, že nadešel čas na ty jarně-letní outfity a už nemusíme být ráno navlečení v milionu vrstev a odpoledne je zpocení odhazovat. Jediný co mě trochu mrzí je fakt, že to období, kdy se nosí všechny ty lehký bundičky, trenchcoaty a tyhle moje oblíbený jarní vrstvy, zas nějak moc nebylo, ze zimy rovnou do léta, vlastně jako loni. Uplně si pamatuju, jak jsem tuhle stížnost psala před rokem, takže už se to asi moc měnit nebude.
Já jsem teda konečně vytáhla tuhle asymetrickou sukni z Answearu, kterou mám už někdy od zimy a až teď se mi ji podařilo zkombinovat tak, že jsem se v ní cítila super a rozhodla se, že budu sukně nosit zase víc. Přidala jsem k ní svoji aktuálně nejoblíbenější semišovou bundičku ze Stradivaria (kterou mám i v růžový a nejradši bych si pořídila i další barvy :D), basic tričko z COSu, přičemž jinde už si basic trika asi nekoupím, tohle je doko materiálem i střihem a nový espadrilky z Asosu, jehož kouzlo jsem objevila nedávno a už jsem tam objednávala několikrát. Doprava zdarma, vracení zdarma, široký cenový rozpětí a značky, co v ČR nesežene ani ve snu, za mě prostě pecka a už se těším, až vám ukážu svý další úlovky.
Dnes ale omkrněte hlavně tenhle outfit, zajímají mě vaše názory a já už se urychleně vracím k učení!



























Bunda - STRADIVARIUS / triko, náušnice - COS / sukně - ANSWEAR (TU) / kabelka - URBANLUX / boty - LOST INK via ASOS (TU) / hodinky, náramek - DW

Add your comment

  1. Ahoj Dominko, vypadáš úžasně! Hrozně moc ti to sluší!!! za mě je to top i když asymetrické sukně nemám moc ráda. ❤❤❤

    OdpovědětVymazat
  2. Haha, já mám úplně stejný problém, strašně mě štve, jak se vždycky to počasí rozhodne přeskočit takové to příjemné jaro a jde rovnou k těm vedrům! A taky jsem si řekla, že by to chtělo zase trochu víc nosit sukně a šaty a opět mě to zase baví. :) Outfit je úplně super, ta asymetrická sukně se mi k tobě fakt hodí. :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  3. Wow, wow, wow, asi mi ukápla slina.... Domčo, ty jsi fakt neuvěřitelně krásná a tvůj styl <3 ..

    OdpovědětVymazat
  4. Ahoj Domi, sukně je krásná! A bundu mám tu samou a jediné čeho se obávám je, jak ji budu čistit, máš už nějaké zkušenosti? Držím palce se zkouškami!

    OdpovědětVymazat
  5. Proč máš tak divný kolena? :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. proč máš tak divný otázky? :)

      Vymazat
    2. protože od toho je tu prostor pro komentáře :)
      a Dominiky kolena vypadají jako prošlápnuté dovnitř, ptám se jestli to má nějaký důvod, třeba to může mít po úrazu, nebo ze sportu.

      Vymazat
  6. Tento je veľmi vydarený. V jednoduchosti je krása. Moje každodenné heslo. Topánky sú krásne. A môžeš ty byt taká tmavá? Ja som úplne priesvitná. Závidím ľuďom s pigmentáciou 😂🌼
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  7. Ačkoli nejsem jedna z tech, která by ti psala, že se mi nelibi tvoje nohy.. tak u tohoto outfitu musim napsat, že ta sukně ti děla vážně divné nohy.. promin ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤