What are you looking for?
úterý 9. května 2017

NE TAK DOCELA BUSINESS OUTFIT



Na ty vyloženě dámičkovský nebo business outfity mě nikdy moc neužilo, ale čas od času to na škodu není. Ovšem čistě v "pracovním" outfitu mě potkáte asi jen když jdu na zkoušku, protože jinak to vždycky něčím rozbiju. V tomhle případě třeba boyfriendama a sliponama s nápisem a přesně tak mě to baví. Den předtím jsem třeba zkombinovala Gant košili s Freddy kalhotama a i to mi přišlo parádní, tak vám to někdy taky vyfotím. Košile miluju odjakživa a tohle nový sako jsem si zamilovala snad ještě víc, je dlouhý, lehce vypasovaný, má kapsy a prostě splňuje všechno, co jsem u saka hledala. Konečně jsem přišla na to, proč každej tak miluje ZOOT - mají tam milion věcí, který nikde jinde v ČR neseženete a všechno si to můžete zdarma vyzkoušet na výdejně, což vám jiný eshopy rozhodně nenabízej. V tomhle outfitu jsem byla na Digijobsu, což je každoroční veletrh práce v digitálním marketingu, kde jsem loni našla práci já a tak jsem tam dnes byla za tu druhou stranu, což bylo hrozně fajn a to nejen kvůli našim nejlepším cupcakům a makronkám, kterých jsem snědla tolik, že se stydim ještě o týden pozdějc :D. 
Ale co už, momentálně by mě zajímalo spíš co řeknete vy na tuhle mojí outfitovou kombinaci.


























Sako - DOROTHY PERKINS via ZOOT / košile - LINDEX / kalhoty - H&M / kabelka - ZOOT / boty - PULL AND BEAR / hodinky, náramek - DANIEL WELLINGTON / prstýnek - CALVIN KLEIN / řetízky na krk - ANSWEAR

Add your comment

  1. Domi moc ti to sluší! Ten outfit je hravý, parádně zkombinovaný sako a boyfriend džíny, jediný co já moc nemám ráda, jsou dlouhé košile :D Asi to prostě neumím nosit nebo jsem jen moc upjatá bála bych se to zkombinovat takto, takže bych si vzala kromě této košile buď kratší nebo nějaké tílko ze stejného matroše třeba s krajkovým detailem ve výstřihu a zastrčit třeba do kalhot lehce vepředu :) Ale to je jen můj nápad a preference :D Tobě to moc sluší a líbí se mi, že s nebojíš vzít si něco originálního, co si jen tak někdo nevezme!

    Verča

    OdpovědětVymazat
  2. Domi, tento outfit je pre mna uplne dokonaly!! 😍 Ta bielo-cierna kombinacia vsetkeho spolu s tym modrim laid back denimom je skvela! Tiez ti tu strasne pristanu tie blond vlasy. :) A to sako s koselou uplne milujem!

    OdpovědětVymazat
  3. To je skvělé! Moc ti to sluší. Hlavně si myslím, že černobílá kombinace se světlými džínami je prostě TOP a tobě ty barvy sedí snad ze všech nejvíce :)

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi to líbí. B.

    OdpovědětVymazat
  5. No nevím... Tu košili příště zastčit, protože to z tebe dělá neforemnou hrušku a nevím, jestli se takový výstřih a do toho ještě ten řetízek hodí na veletrh práce. Víme, že máš prsa a chtěla si asi ukázat kousek ženkosti, když máš takový 'oversized'outfit, ale dle mého názoru se to prostě nehodí.
    Pěkné kousky, ale kombinace fakt zvláštní.

    OdpovědětVymazat
  6. Super outfit Domi, moc moc ti to slusi! Me se libi, ze proste muzes nosit uplne vsechno a prave takhle kombinace business looku s roztrhanyma dzinama ti neskutecne slusi, vypadas naprosto skvele! <3
    Ty dziny a boty bych okamzite brala, fakt skvely!!! <3
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  7. No já ti nevím. Máš pěknou postavu, ale v tomhle vypadáš hrozně oplácaně... nesvědčí to tvojí postavě. Všechny kousky jsou moc hezké, ale ne dohromady. Lépe asi působí kombinace oversized věci s něčím upnutými:). Ale jednotlivé kousky jsou fakt supr.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Uznávám, že s uplýma kalhotama to mohlo vypadat líp, říkala jsem si to, když jsem pak koukala na fotky... Přednost ale dostalo pohodlí a právě ta kombinace volných roztrhaných džín s něčím víc kultivovaným :D

      Vymazat
  8. Myslim, ze na pracovni veletrh se vic hodi nejaky business casual a tohle je mozna jen casual....asi v tomhle marketing svete je to jiny, ale ja prijit takhle do prace, tak me asi poslou domu uz na recepci :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Můžu nosit do práce co chci, takže ano, asi je to jiný než kde pracuješ ty. :)

      Vymazat
  9. Jak tu bylo řečeno, jednotlivé kousky samy o sobě jsou hodně stylové, až teda na ty boty, ty působí jako kecky za 200 od Vietnamců, ale to je věc vkusu.. Co mě ale zaráží je to, že ty pořád říkáš, jak cvičíš, jak dodržuješ jídelníček, ale teda výsledky moc nejsou. A pokud, tak se zaměřuješ na horní polovinu těla, stále u tvých fotek píšeš jen o svých ramenou, maximálně pozadí, ale uplně vynecháváš svojí problémovou partii. Prostě nohy máš tlusté, to vidí každý, a divím se, že nezapracuješ na nich. Pak to v takových oversize kalhotech vypadá, že máš snad 150 kilové nohy. Možná bych měla otevřít oči a někdy alespon si vzít kritiku k srdci. Ne všichni tě chtějí neustále jen urážet :) Hezký den.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si budu brát kritiku k srdci od lidí, co budou mít ty koule se podepsat. Já tady dávám najevo všechno, svoje slabý stránky, svoje nedokonalosti a vy všichni o tom víte, takže fakt nepotřebuju aby mi někdo anonymně hlásil, že mám tlustý nohy. Pracuju na celý svým těle a některý partie jdou líp a některý hůř. Už dávno nejsem ve fázi, kdy bych se z toho hroutila a nechala si kazit náladu někým, kdo mi anonymně napíše, že mám 150kilový nohy a vzápětí mi popřeje hezkej den :))

      Vymazat
    2. hezký den ti přeje někdo, kdo ti nechválí každý post jen proto, že jsi to ty a myslí to s tebou možná i dobře, narozdíl od těch, co ti pochválí každý hadr.
      upřímně ti řeknu, že se nepodepisuji pod články právě proto, že ti tvoji věčně pozitivní (s pozitivní kritikou) "fans" jsou dost neshovívaví a nepotřebuji, abych měla plnou schránku zpráv, jak sem na tebe zlá. přijde mi, že ve většině případů neumějí přijmout kritiku, stejně jako ty. v obou případech je to velká škoda, ale ty už na to věk máš.
      a to že si z těchto "zlých" komentářů už nic neděláš a jsi hrozně nad věcí jen dokazuje jak jsi nedospělá a dětinská. všichni ti anonymové nečekají na to, aby ses doma denně třikrát rozbrečela, ale aby ses nad tou konstruktivní kritikou fakt zamyslela.
      a hlavně většinou nikdo nepíše, že máš 150 kilo, ale že to tak vypadá, proto a proto ... ale ty už v tom prostě vidíš urážku. ale bylo tu už tucet slušných komentářů ale ty si vlastně nepříjemná i tak, že nebudeš nosit upnutý džíny, ale budeš si nosit co chceš.
      mě se třeba nejvíc líbíš na fotkách z fitka, ale to je prostě proto, že jsou vidět tvé proporce, máš hezky štíhlý pas i ramena a nohy jsou robustnější, ale v legínách vypadají hezky a pevně.
      a třeba tenhle outfit vůbec nedává vyniknout tvým křivkám a myslím si, že dělá opak. a mám to tak vlastně s většinou tvých outfitů.

      anonym č. 2

      Vymazat
  10. Ja by som tu koselu zastrcila (aspon vpredu) ale inak super! :)

    OdpovědětVymazat
  11. Mně to přijde jako vcelku zajímavá kombinace, taky to takhle vždycky mixuju, protože bych si pak připadala až moc slušně. Zvlášť když bych pak šla a kecla si v tom outfitu na židličku ve škole, kde bych strávila dalších sedm hodin. :D Protože co někdo dneska do té školy nosí, to by se s tím fakt hodně bilo (viz tepláky, xl trička a mikiny... :D).
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  12. Krásné jako vždy :) Je pravda, že já zas tak oversize věcma neholduju, ale spíš jenom na sobě a na ostatních se mi líbí :) Takže za mě, je to hezký takto i s uplýma kalhotama. Měj se krásně.

    OdpovědětVymazat
  13. Mně se outfit s děravýma džínama na veletrh (kde bych čekala, že člověk má reprezentovat firmu) moc nezdá, byť vím, že v marketringu je dress code volnější. Navíc se mi trend děravých džín nelíbí obecně. Takže za mne vršek super, spodek moc ne (akorát tedy musím říci, že mi rozhodně nepřijde, že by měla stopadesátikilové nohy, jak píše zbabělý anonym).

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤