What are you looking for?
středa 14. června 2017

MIDI SUKNĚ



Košilová midi sukně vás zaujala už na Instagramu, proto jsem neodolala možnosti s ní rychle cvaknout jeden outfit. Kde jinde než za rohem Cafefinu, kde už jsem jako doma a kde už ani nemusím hlásit jaký si dám kafe. Foceno je ale na objektiv 25mm, protože všechny ostatní měl Kuba na víkend ve Stockholmu. A Alex se mě beztak snaží naučit fotit i na tyhle "obyčejnější" objektivy, tak jsem zvědavá, co mi na to řeknete a jestli se vám i takovýhle fotky zdají outfitově dostačující. Sukni jsem si pořídila v Lindexu, kam jsem zapadla úplně náhodou po tom, co se mi nic nelíbilo v Zaře ani Mangu, kde jindy vždycky něco najdu. Několik z vás mi hned psalo na stories, jestli je to fakt sukně nebo přítelova košile, což mě docela pobavilo. Hrozně se mi líbí detail vázání, sukně působí uvolněně a zároveň roztomile holčičkovsky. S kamarádem jsem v tomhle outfitu byla v Sapě a když mi tam fotil fotku, tak se musel smát a říkal, že tam vypadám jako princezna uprostřed smetiště, haha. Tak mi schválně dejte vědět, jak se vám tahle kombinace s croptopem líbí a co říkáte na fotky celkově.

























Sukně - LINDEX / croptop - STRADIVARIUS / džíska - ZARA / boty - ADIDAS / kabelka - TOSCA BLU

Add your comment

  1. Pekný príjemný letný outfit a vôbec mi neprekáža, že ste to fotili na iný objektív :) Je to super aj tak :)

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  2. Sukně je nádherná :) už u minulých fotek mě zaujala na první pohled

    OdpovědětVymazat
  3. Za mě rozhodně top celý outfit, už jsem to psala v předešlém článku. Celkově mě to hodně oslovuje! A co se týká fotek, tak si myslím, že jsou v pohodě vyfocené.

    OdpovědětVymazat
  4. Moc se mi líbí jak outfit, tak fotky :)

    OdpovědětVymazat
  5. Tak mně se to líbí fakt hodně. :) Ale úplně chápu, proč někoho napadlo, že je to opravdu košile (náhodou dobrý nápad :D).
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  6. Do Cafefinu musím zajít. Vypadá to tam skvěle <3 <3 Zatím ho jen obdivuji u tebe na Instagramu, vlastně každý den na Instastory! :D Sukně vypadá zajímavě, taky jsem si poprvé říkala, jestli máš uvázanou košili nebo jestli je to opravdu sukně! :D Je to super! Ale víc mě zaujala bundička, krásná :)

    OdpovědětVymazat
  7. Super outfit, silene moc ti to slusi Domi!!! V Cafefin jsem nebyla, ale porad a porad to u vas vsech vidim a moc tam chci, skoda, ze bydlim tak daleko od Prahy. :) Ten avo chleba vypada totiz uplne bozsky! Jinak sukne je strasne krasna a v kombinaci s topem to je perfektni!!!! A fotky top. <3
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  8. Potrétovka je prostě nenahraditelná ;)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤