What are you looking for?
čtvrtek 29. června 2017

MIKYNA, JEŠTĚD A INSTAX PÁRTY



Když jsem si dala naprosto spontánně volnej den od práce uprostřed pracovního týdne, netušila jsem, jak boží středu jsem si tím zařídila. Kuba totiž jel do Jablonce na pohovor a protože jsme výlet do Liberce plánovali už snad několik měsíců, tak jsme to spojili, vzal mě s sebou a ve středu ráno jsme tak vyrazili na takovej last minute výletík. V plánu byl Ještěd a Mikyna - neasi. Tu snad zná z instagramu každej. Akorát jsou v týdnu snídaně jen do 11 a cesta nám místo hodiny zabrala skoro dvě, protože bylo všechno rozkopaný a několik bouraček. Díky nejmilejší obsluze a kuchařce jsme ale snídani nakonec dostali, přestože už byl čas oběda. Já jsem si dala avotoast a citronovej cheesecake (kterej byl - panebože - fakt nejlepší na světě) a Kuba jogurtovou misku a tvarohovej dort. Všechno bylo naprosto skvělý a já bych tam teď nejradši jezdila na jídlo furt, ehm. U mě asi nic novýho, co si budem povídat.













Nacpaní jsme se vydali na Ještěd. Respektive vyvezli jsme si zadky autem skoro až nahoru a pěšky šli fakt jen kousek. V tom vedru to ale pocitově bylo skoro jak celej Ještěd, fakt :D. Miluju vyhlídky a zároveň mám teda dost závratě, takže třeba na těch kamenech, ze kterých jsou další fotky, jsem měla s nervama co dělat! Ale stálo to za to, je to tam nádherný, suprovej výhled a hlavně nám vyšlo fakt dobrý počasí! Sice vedro, ale bylo hezky vidět a občas příjemně pofukovalo.











Ptala jsem na Instagramu na poslední chvíli na doporučení kam ještě zajít, ale byly tam samý takový americký věci, burgery a další prasárničky, takže jsme se po mém mírném nátlaku vrátili do Mikyny a dali si tam obědový menu. Česnekovej krém s žitnou granolou a bulgurovej sálet s haloumi sýrem. Obojí opět dokonalý.
Jednu Mikynu do Prahy, prosím pěkně!





Po návratu do Prahy jsem se srazila s Alex a společně jsme vyrazily do K10 Coworking centra na Instax Summer Party, což byla jedna z nejlepších blogerských akcí ever. FAKT. Bylo to boží a já tímto moc děkuju organizátorkám za skvělou práci! Měli jsme k dispozici všechny možný druhy Instaxu a filmů - třeba černobílý nebo s barevným rámečkem. Asi je vám jasný, že tolik polaroidů jsem v životě nevyfotila a už asi ani nevyfotim :D. Bavily jsme se tím s Alex a ostatníma holkama fakt slušně a to, že jsme měly neomezenou konzumaci aperolu, hotdogů a různých jednohubek byla už jen třešinka na dortu. I když ty aperoly byly asi víc než jen třešinka, spíš možná korpus :D.
Díky krásnýmu teplýmu počasí jsme až do pozdních hodin vysedávaly na dece, pily, jedly a fotily. Pak za námi přišla ještě další kamarádka a společně jsme si užily fakt bombovej večer. No však mrkněte na ty fotky, já myslím, že to z nich je znát :))).

















Instax SQ10 se nám dostal do ruky ještě dřív, než se tam o něj strhl skoro boj a díky tomu máme většinu fotek z něj. Fotí nádherně a hlavně má displej, na kterým fotku vidíte a teprve se rozhodnete, jestli jí vyvolat nebo ne. Chápu, že to asi maličko ztrácí smysl polaroidů, kdy vyfotíte a fotka rovnou vyjede, ale na druhou stranu - kdo Instax má, tak ví, jak strašně se ty náplně prodražej, když se jedna fotka povede a další tři ne. Tenhle je sice samozřejmě o hodně dražší než ty klasický Instaxy, ale usoudily jsme s holkama, že se to člověku brzo vrátí v těch povedených polaroidech. Taky má možnost různých filtrů, fotku můžete vyvolat kolikrát chcete a fotí do čtvercovýho (takže typicky Instagramovýho) formátu. No a já fakt doufám, že se mi tahle vymoženost ještě dostane do ruky, protože jsem si jí naprosto zamilovala a tahala bych ji VŠUDE!










Add your comment

  1. Neskutečný <3 A když teď vidím všude ty aperoly, mám chuť mu dát druhou šanci. :D
    Sweet Life with Lena

    OdpovědětVymazat
  2. Nejlepsi clanek! Miluju tyhle clanky, kde zkombinujes vic veci dohromady, ale neni to primo random. ;) To jidlo v Mikyne vypada fakt skvele, hned bych si to dala a ty fotky z Jestedu, no a o Party ani nemluve, polaroidy jsou proste zivot!!! ;)
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  3. Opravdu to vypadá jako fakt slušně užitý den! Do Liberce bych taky celkem chtěla, zatím jsem tam ještě nikdy nebyla. A Instax je prostě sen! :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤