What are you looking for?
pátek 2. června 2017

NOVÝ VLASY, OUTFIT A AKCE VE VNITROBLOCKU



Moje představa toho, jak bude vypadat moje fungování týden před státnicema zněla dost jasně a jednoduše a stala se vším jen ne realitou. Myslela jsem si, že budu pendlovat mezi prací a domovem, kde se budu učit, abych to všechno stihla. A že párkrát možná zvládnu fitko. Ale jinak nic. Morálka přece! V tomhle stylu jsem to vydržela jeden den. JEDEN. Byla jsem v práci, pak ve fitku a pak 6 hodin seděla v křesle a učila se čuměla střídavě do blba a do telefonu. Nenaučila jsem se skoro nic a byla ze sebe uplně nešťastná a vzteklá. Další den se mi náhodou naskytly uplně jiný možnosti využití času a já po nich skočila. A tak vám teď můžu napsat tenhle článek o jedný super středě.



Můj odrost byl poslední týdny naprosto tragickej, říkal mi to skoro každej a já to samozřejmě věděla. Jenže v Salonu Petry Měchurový pořád nebylo volno a tak jsem čekala a čekala, dokud jsem si neřekla, že prostě už musím někam jinam, protože takhle nemůžu dál chodit. Den předem jsem se teda objednala do Cut and Color, což je takovýto klasický kadeřniství v obchoďácích, kam můžete nejspíš vlastně i bez objednání a to mi věřte, že jsem se toho pěkně bála. Byla jsem teď zvyklá na dost luxusní péči a asi chápete, že jsem byla maaaličko skeptická. Moje obavy se ale rozplynuly hned potom, co mi Martina (na pobočce OC Smíchov) pěkně dlouho naslouchala a pořád se přeptávala, aby mi opravdu nakonec udělala přesně to co chci a ne to co si jen myslí, že chci, protože to říkám zmateně. Chci zpřirozenit odrost, ale aby se to neztmavilo, nechci ale ani zesvětlovat, abych ty vlasy zbytečně neničila - už to je dost šáhlý zadání si myslim. K tomu si přidejte ještě to, že bych chtěla natónovat do popelava a to od nejtmavší po nejsvětlejší. A Martina mi k tomu vymyslela ještě pár zesvětlených pramenů jako konturu obličeje! Ještě jsem ani nevěděla, jak to dopadlo a už jsem byla spokojená. Takže když pak přišla řeč na stříhání, kterýho se bojím jak čert kříže a odmítám si nechat sáhnout pomalu i na konečky, stačila chvilka a pár vět na vysvětlenou proč střihnout zrovna tohle, zrovna tady a zrovna takhle moc a nechala jsem se sebou dělat cokoliv. Výsledkem je přirozený, splývavý sestřižení, konečky pryč, větší objem, líp to zapadá, odrost je přirozenej a navíc je to fakt dokonale popelavý, což na těhlech fotkách vidět není, ale počkejte si na to!





V kadeřnictví jsem byla 4 hodiny (klasika že ano) a naštěstí jsem byla natolik předvídavá, že jsem si s sebou vzala učení. A hádejte co? Naučila jsem se toho milionkrát víc než den předtím doma, protože jsem se fakt celou dobu učila a ničím se nerozptylovala. Odcházela jsem teda se skvělou novou hlavou a dost slušně naučenou sociologií. Winwin like they say.



No a když mi během barvení Alex napsala, že je večer ve Vnitroblocku nějaká přehlídka a jestli nechcem s Kubou jít, zvažovala jsem to jen milisekundu a už psala, že jakoby jooo no. A tak jsem se pak jen otočila doma, spolkla vajíčka, co mi Kuba nachystal zatímco jsem fotila seflíčko s novýma vlasama (:DDD) a jeli jsme do Holešovic. Samozřejmě s tím, že rovnou nafotíme outfit, když už jdem mezi lidi. A já v rámci úspory místa v kabelce vzala jen jeden objektiv. Až u první fotky jsme zjistili, že jsem vzala špatnej a že mám místo klasický 45mm jen 25mm, která je dobrá spíš na jídlo a různý detaily. No a tak jsem z toho nechtěla dělat jen outfit post, protože tam si potrpím na lepší kvalitu fotek, ale zas mi bylo líto vám tohle neukázat vůbec, takže na následujících fotkách los outfitos.



Další novinky ze Zary - khaki kalhoty s potiskem kytek (každej je má na džínech, tak já mám aspoň jinej materiál :D), oversized lněná košila, růžový Tomsky z Urbanluxu, jejichž střih i barva mě neuvěřitelně baví a jsou jednoznačně těma nejhezčíma, který mám a konečně světlá malá kabelka mý oblíbený Tosca Blu, což je značka, do který jsem se docela zbláznila od doby, co jsem jí dostala v práci přidělenou jako klienta. No a náušnice z Pandory, přesně stejný jako jsem koupila mamce ke Dni matek, musela jsem se mít taky.









Co říkáte na ty vlasy? 
Já jsem z toho naprosto nadšená a o to si myslím, že mi to přes noc ještě víc zšedivělo, to uvidíte zas v dalším článku, haha.

















Do Vnitroblocku jsme se dostali asi tak 5 minut před startem přehlídky, sotva jsme ho celej prošli (a moje srdce zajásalo z těch neuvěřitelnejch prostor a věcí všude okolo + stylovej lidí všude okolo) a než jsem se prodrali k baru, už jsme byli odděleni páskou a začala přehlídka. Ta byla teda fakt bombatická, poslední dobou jsem byla na samých divných a tahle měla neskutečný grády. Překrásný modelky a modelové, sví tanečníci, super hudba a hlavně supercool hadry. Fakt jako tleskám, strašně se mi to líbilo!











No a co by to bylo za večírek bez Aperolků, že ano! I když večírek... V devět jsme jeli dom a do půlnoci se učili. To jen abyste věděli, že nejsem AŽ TAK nezodpovědná a že to hezky vybalancovávám.



A my s Alex máme konečně hezkou společnou fotku! Ale i ta byla celkem boj, jako poslední fotku totiž vidíte jednu nevydařenou - nebo naopak maximálně vydařenou, protože z ní umírám ještě o dva dny pozdějc :DDDD.

Add your comment

  1. Moc hezké! 😊 Vlasy krásně vzdušné, oblečení určitě super pohodlné a přitom šik, kabelka senza 👌🏻

    Hodně štěstí při učení. Zkus se hecnout, budeš potom i méně nervózní, když se budeš cítit dobře připravená. A budeš mít pak i z úspěchu lepší pocit a to je k nezaplacení. 🙂😊

    Týna

    OdpovědětVymazat
  2. Jééj outfit sa podaril, skvelá kombinácia, biela a khaki nohavice :) Inak o tom učení viem svoje, som rada, že to už mám za sebou 2 roky :) Držím prsty, je to náročné a nie je nad pocit, keď si potom vydýchneš :)
    P.S. vlasy super

    www.sinnamona.blogspot.com

    OdpovědětVymazat
  3. Dominiko, účes máš super a je vidět jak záříš ! Taky si chci nechat vyhezkat vlasy na léto. Měla jsem taky odrosty ale na mikádu s hnědé do světlé a je to taky strašně znát, že už potřebuji nutně ke kadeřnici (jen zápasím s časem, kdy), takže maskuji nemožné vlasy účesem do drdolu, to totiž není potom poznat že je to fakt špatný. :D Jinak ti to hrozně moc sluší a kalhoty jsou naprosto pecka. Už při té fotce ze salonu ti naprosto mega sluší modrá barva a úplně si mne dostala těma TOP khaki kalhotama, tak jako poslední fotka!!! MI-LU-JU <3

    OdpovědětVymazat
  4. Ty vlasy se vážně povedly :O A poslední fotka je nejlepšííí! <3 :DD

    OdpovědětVymazat
  5. Super fotky, me se ty vlasy teda moc libi, vypadas krasne!!! <3 A ta akce vypada fakt skvele, urcite sis to moc moc uzila a outfit je taky super, moc ti to slusi. ;)
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  6. Miluju tvojee vlasy kabelku a toho kluka 😂🙊 (alexandřice)

    OdpovědětVymazat
  7. Vlasy máš kásne!!! A tá prehliadka musela byt krásna už len z tych fotiek to je cítiť.

    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  8. absolutně jsem si zamilovala ty růžový Tomsky ♥ a tvoje vlasy! obdivuju každého, komu tahle barva sluší!! :)

    OdpovědětVymazat
  9. Rozhodně nos více tu modrou barvu, mega ti přistane :)

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤