What are you looking for?
pátek 16. června 2017

#RayBanRande



Ahóóój! Já mám takovou radost, že vás můžu konečně přivítat u tohohle článku! Dnes totiž začíná kampaň, kterou jsme v Sunu plánovali pěkně dlouho a docela jsme se na ní vyřádili. Byla to první taková větší věc, kterou jsme dávali dohromady a já si to užila od začátku do konce. Nejvíc samozřejmě náš fotící den, protože jsme byli suprovej tým a užili si parádní den na našich oblíbených místech v Praze. Pointou bylo ukázat vám místa, na který v Praze nejradši chodíme na randíčka a vy víte, že na randíčka bych já chodila furt. Spojili jsme se s GrandOptical, respektive přímo se značkou Ray-Ban, a připravili pro vás soutěž o několikery Ray-Bany, který jsou naprostou klasikou, kvalitním stylovým doplňkem, který nikdy nevyjde z módy. V GrandOptical seženete hned 3 varianty naprosto exkluzivně, jsou to ty, co můžete vidět na fotkách a o které zároveň celý měsíc můžete soutěžit. Vyfoťte se na Instagram, jak jste s partnerem (nebo kamarádkou) na randíčku na nějakým vašem oblíbeným místě, označte ho a přidejte hashtag #RayBanRande a označte GrandOptical (@grandoptical_cr) a od pondělí 19.6. až do neděle 16.7. poběží 4 soutěžní týdny, kdy bude každý týden vybrán jeden výherce, který si pro sebe a svý rande vybere Ray-Ban brýle. 
No a hádejte kdo bude ty výherce vybírat?! První týden Alex, druhý týden Paulie, třetí týden já a čtvrtý týden Kuba. Takže se snažte, ukažte nám, kam na randíčka chodíte nejradši a my už se moc těšíme na vaše příspěvky!

Já vám dnes ukážu dvě naše oblíbený místa. Prvním je Letná, kde jsme měli uplně první rande, v uplně totální kose jsme tam seděli přimrzlí, oťukávali se, nadhazovali různý témata a já skoro hodinu tajila drkotání zubů. O to radši tam chodíme, když je teplo. Je to taková naše klasika, můj oblíbenej výhled a místo, kde si okamžitě vybavím ty naše začátky. A taky je to nesmírně fotogenický, no posuďte sami.























Druhý místo - Vnitroblock - je fotogenický snad ještě víc, ale vybrali jsme ho hlavně proto, že jsem neskutečnej kavárenskej povaleč a Kubu jsem to samozřejmě hodně rychle naučila. Většinu randíček trávíme po kavárnách nebo na snídaních a ve většině případů si nikdo nestěžuje. Láska přece prochází žaludkem, to ví každej. Takže ideální místo na rande pro mě asi ani není venku - i když ta Letná je totální srdcovka - ale pěkně vevnitř na něčem moc dobrým. Respektive poslední dobou pěkně na zahrádkách, protože to je ta nejvíc nejlepší kombinace. 



























Outfity
Domi: tričko - LEVIS / kalhoty - FREDDY / džíska - MISSGUIDED via ANSWEAR / boty - CONVERSE
Kuba: tričko - LEVIS / kalhoty - ZARA / boty - CONVERSE

Doufám, že se vám fotky líbili, užili jste si trošku nevšední pojetí článku, taky doufám, že už vymýšlíte vaši soutěžní fotku a doporučuju ještě mrknout ke Kubovi na článek, kde jsou další naše oblíbený místa - TADY

Add your comment

  1. Vnitroblock mám moc rád a Ray-Bany jsou klasika, která (asi) nikdy nezklame, nezklamala! Fotky se moc povedly!

    OdpovědětVymazat
  2. PANEBOŽE, vy jste úplně dokonale fotogenický pár! Letná je i moje srdcovka, protože jsem tam měla ne úplně první, ale první pražské rande! :) Zima mi byla taky. :D
    Ray-Banky jsou moooc hezký, to abych se na nějaké to rande taky připravila. :)
    THE WORLD BY MARIA

    OdpovědětVymazat
  3. Naprosto kraaaasny fotky vas dvou, vy jste tak sladci!!! <3 Vnitroblock miluju, je to tam tak krasny a ty fotky se neskutecne povedli, fakt uzasna prace!!! ;)
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  4. Vám to spolu tak sluší !!! To my s přítelem vypadáme spíš jak Flinstounovi :-D

    OdpovědětVymazat
  5. Úplne dokonalý pár. (a fotogtafie samozrejme :) ) Značku Ray-Ban mám nesmierne rada, sama som si prednedávnom zakúpila nové dioptrické okuliare, a to práve tejto značky pretože ako jediné mi sedeli :D Ale som s nimi maximálne spokojná :)

    OdpovědětVymazat
  6. Vy jste taaak nádhernej pár! Jde z vás úplně cítit vzájemná láska a good vibes. Krásný fotky a hlavně VY jste krásní.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤