What are you looking for?
úterý 20. června 2017

SUMMER LOVIN



Když se mě o víkendu táta zeptal, jaký to je, vědět, že tohle léto už nemám prázdniny, ale normální dospěláckej život, chtěla jsem po něm šlehnout ošklivým pohledem, ale v mžiku sekundy mi došlo, že mi to vlastně vůbec neva a tak jsem se tomu jenom zasmála. Jsem teď strašně spokojená. Dokončila jsem školu, což byl pro letošek můj hlavní cíl a opravdu si teď užívám i to, že pracuju. Užívám si randíčka s holkama, snídaně, procházky i aperoly. Baví mě vymýšlet, kam s Kubou vyrazíme k moři, na jakej eurovíkend a kam všude budem tahat longboardy, který si snad co nevidět pořídíme. Dřív jsem si představovala, jak bych byla nejradši celý léto někde v zahraničí, užívala si cizí prostředí a vůbec, ale vůbec jsem se netěšila na tu "nudu doma". Je roztomilý, jak strašně se tyhle věci a chtíče měněj. Jasně, pořád mě neskutečně láká Londýn a Brighton, chtěla bych se podívat do Barcelony a strávit pár dní ve Vídni a v Bratislavě. Nebo si jen tak koupit nějakou levnou letenku a podívat se na místo, o kterým jsem ani neuvažovala. Chci se vyvalovat u moře a stejně jako loni si půjčit vodní skůtr a vidět delfíny. Zároveň se ale těším, až se budu válet na lehátku u nás na chalupě, až se budem před horkem schovávat v Adršpašských skalách. Až budu jezdit na tom novým longboardu a objevovat hezký pražský stezky. Až zas budu mích chuť jít běhat a tak prostě půjdu. Až budu večer chodit s psíčkama a užívat si ten večerní letní vzduch. Až budu ráno chodit do práce a prodírat se s ledovým kafem davama turistů a užívat si vědomí, že v tomhle krásným městě žiju. A prostě si jednoduše vážit každý maličkosti. 

A proč vlastně píšu o létě a mých plánech? Protože jedním z témat tý veliký #DoPandora kampaně, kterou už určitě znáte i pozpátku, je právě i léto a ukázka toho, jakými způsoby si ho můžeme užít a zářit. Zářit třeba i  barvama, jako já v tomhle outfitu, protože víc barevnou kombinaci jsem snad nikdy neměla. Nikdy jindy než v létě mě barevný outfity nelákaj, nicméně teď poslední dobou se s barevnými outfity roztrhl pytel a mě to neskutečně baví. K tomu skvěle ladí právě i tahle super barevná letní kolekce Pandory plná korálku s mořskými tvory a ovocem. No a za mě stále vedou ty barevný bangle náramky. 
A na závěr mě by samozřejmě zajímalo, jak se vám tenhle outfit líbí a hlavně - na co se v létě nejvíc těšíte vy? Napište mi do komentáře, co nejvíc speciálního vás čeká a k tomu i to nejobyčejnější, na co se těšíte. ♥ Budu se těšit!







































Kalhoty, kimono - ZARA / kabelka - TOSCA BLU / boty - TOMS via URBANLUX/ šperky - PANDORA

Add your comment

  1. Tobě to ZASE sluší! A jak... <3
    V létě brigáda...ale voňavá, v kavárně a baví mě to neskutečně...takže si to taky užívám :-))

    OdpovědětVymazat
  2. Dominicko, ty chodis do solarka, nebo se opalujes? Mas nadhernou barvu pleti! :)

    OdpovědětVymazat
  3. Ty šperky jsou úžasné! :O Moc Ti to sluší!
    Mr. Kev

    OdpovědětVymazat
  4. Kimono je krásne!! Ja som si ich teraz tak zamilovala a hlavne s takýmito vychodnymi vzormi.
    xxAlexandra MS ALWAYS LATE

    OdpovědětVymazat
  5. koukám, že Pandora pěkně zkopírovala korálky od Trollbeads :D:D:D asi jim dochází nápady....

    OdpovědětVymazat
  6. Straslive krasne se to cte!! Moc ti to preju a desne se tesim, az budu moc mit ty stejne pocity.

    OdpovědětVymazat
  7. Domi, opět ti to neuvěřitelně sluší. Z fotek srští samá pozitivní energie. A to kimono jsem si naprosto zamilovala!

    OdpovědětVymazat
  8. Super outfit, jako vzdy! Moc moc ti to slusi, ale to kimono by na me bylo trochu moc barevny, ale tobe to jak uz jsem rekla, moc slusi! Jinak ten clanek je taky prekrasnej, tu kooperaci si prekrasne prevzala!!! <3
    Sandra

    OdpovědětVymazat
  9. To já mám tento rok moje poslední prázdniny a chci si je užít na plno :) třeba za rok to budu mít podobně jako ty, až na tu Prahu.:)
    Outfit je super, hrozně moc se mi na tobě líbí to kimono.

    Somethingbykate

    OdpovědětVymazat
  10. To kimono je ozaj nádherné, aj kabelku som si zamilovala :)

    OdpovědětVymazat
  11. Kimono je naprosto nádherný, moc ti sluší! :) A více mě zaujaly modré náramky.
    Jinak já jsem včera úspěšně udělala bakalářský státnice a jsem i přijata na magisterský, takže já si užívám toho klidu z toho, že v podstatě teď nic nemusím :D Můžu si v klídku užít léto, nemusím myslet na to, že jsem možná chodila do školy tři roky zbytečně.. :D
    Na letošní léto se tedy těším jak nikdy a ráda bych zažila něco novýho!:)
    BLOG EVERYTHIN KATE

    OdpovědětVymazat
  12. Outfit je fakt super! :) A docela tě chápu, i přes to že to mám úplně naopak. Strašně bych chtěla cestovat, klidně jen s batohem, pár věcma a stanem. Ale bohužel z různých důvodů zatím nemůžu. A tak mám právě ty "prázdniny doma". Ale jak říkáš, i na těch se dá najít spousta krásných maličkostí. Já si vždycky udělám takový bucket list toho, co bych za ty prázdniny chtěla stihnout a většinou se mi to i povede. :)
    Young, wild and free

    OdpovědětVymazat
  13. Kimono by se mi více líbilo kratší, pod zadek :-) Korálky jsou prima a v létě má prostě člověk náladu na více svěží outfity, viď? Hezké léto, Týna

    OdpovědětVymazat
  14. to Kimono je úžasné! celý outfit to oživilo:) ja na leto nemám tento rok takmer žiadne plány :/ budem asi len brigádovať a snáď sa niečo vymyslí tak spontánne :) takže sa najviac teším na tie neplánované veci :)

    OdpovědětVymazat
  15. Wooow,tak já se asi zamilovala do toho kimona! Nádhera.

    OdpovědětVymazat

Děkuju moc za všechny komentáře ❤